|
سؤالي از قسمت 40 ،اعتقادات مشترك
|
|
۲:۲۳, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا نوريگا ميگويد من نه شيعه ام و نه سني؟ در حالي كه حرفهايي كه ميزند، اعتقادات شيعيان است. البته قبول دارم كه فرقه فرقه شدن اسلام درست نيست اما چيزي را كه نوريگا از آن به عنوان اسلام ياد كرد، به نظر من همان شيعه است. ممنون |
|||
|
|
۲:۳۴, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه با دقت به قسمت 40 مستند ظهور نگاه کنید، خواهید دید که نوریگا به اصل مهمی اشاره می کند:
او می گوید: نقل قول:من شیعه نیستم. به نظر من او هدف را یکپارچگی مسلمانان و اتحاد بین آنان می داند. و از همه مهتر از بین حرفهای او می توان این را برداشت کرد که دین اسلام فقط یک مذهب و حقیقت اصیل دارد و سایر مذاهب و فرقه های آن ساخته دست بشر و سرپیچی از فرمان خدا و رسول است. به نظر من این قسمت خیلی جالب بود، ممنون از شما که باعث شدی من این قسمت را دوباره و با دقت بیشتری نگاه کنم. |
|||
|
|
۱۱:۱۹, ۱۴/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۸۹ ۱۳:۱۰ توسط The Arrival.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوستمون خیلی خوب به موضوع اشاره کردند این کار فقط برای حفظ وحدت انجام شده و در صورت قبول کردن هر یک از دو (شیعه - سونی) باعث می شد که افراد متعصبی از گروه مقابل دیگه مستند رو تماشا نکنند , ایشون با این کار سعی کردن تا حد امکان همه رو راضی نگه دارند
|
|||
|
|
۱۶:۵۹, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
سلام
سؤالي ديگر در همين رابطه: مسلمانان سني، چه كسي را به عنوان منجي، قبول دارند؟ ممنون |
|||
|
۱۷:۰۵, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۷, ۲۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
زیبا ترین اثبات:
از گروهی سنی پرسیدند نظر شما در باره ی فعالیت های امام زمان پس از ظهور آن حضرت چیست؟ گفتند: ایشان فرمانده سپاه حق علیه باطل است....او پیروز خواهد شد و زمین را از عدل لبریز میکند. ما که شیعه بودیم جواب دادیم نظر ما نیز همین است و این یک وجه اشتراک میان ماست سپس پرسیدیم: پس چرا با برپایی یک انتخابات عادلانه او را تعین نمیکنید که شروع به اصلاح امور کنند؟ با عصبانیت گفتند: مگر کافر شده ای اولا او یک معصوم است و ما چون معصوم نیستیم حق تعیین او را نداریم ثانینا او از پیش تعین شده است در جوابی کوبنده گفتیم: این چه منطقی است که شامل امام دوازدهم یعنی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) می شود اما شامل امام اول مولای شیعیان امیرالمومنین علی(علیه السلام) نمی شود.؟؟؟؟؟؟ ساکت شدند به یکدیگر نگاه کردند و شرمسار شدند.!!! |
|||
|
|
۱۳:۲۳, ۳۰/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۶:۵۹)minaret نوشته است: سلاممسلمانان سنی هم حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) رو به عنوان منجی قبول دارن،اما اهل سنت در این مورد،دو دسته اند. گروهی بر این باورند که امام زمان هنوز به دنیا نیومدن و قبل از قیامت به دنیا می آیند و گروهی دیگر در این مساله با شیعه هم عقیده اند. منبع:نجم الثاقب باب چهارم |
|||
|
۱۶:۲۱, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۱:۱۹)The Arrival نوشته است: دوستمون خیلی خوب به موضوع اشاره کردند این کار فقط برای حفظ وحدت انجام شده و در صورت قبول کردن هر یک از دو (شیعه - سونی) باعث می شد که افراد متعصبی از گروه مقابل دیگه مستند رو تماشا نکنند , ایشون با این کار سعی کردن تا حد امکان همه رو راضی نگه دارندآفرين من هم باشما موافقم اگر فقط قرار بود پيام اين سريال به شيعه ها باشه بيشتر مسلمانها اين مستند رو براي خودشون ممنوع ميكردند |
|||
|
۸:۵۹, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۱)morteza14 نوشته است:(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۱:۱۹)The Arrival نوشته است: دوستمون خیلی خوب به موضوع اشاره کردند این کار فقط برای حفظ وحدت انجام شده و در صورت قبول کردن هر یک از دو (شیعه - سونی) باعث می شد که افراد متعصبی از گروه مقابل دیگه مستند رو تماشا نکنند , ایشون با این کار سعی کردن تا حد امکان همه رو راضی نگه دارندآفرين من هم باشما موافقم اگر فقط قرار بود پيام اين سريال به شيعه ها باشه بيشتر مسلمانها اين مستند رو براي خودشون ممنوع ميكردند تمام مطالب گفته شده درسته ولی همونطور که در مستند میگه تو نمیتونی با حقیقت کنار بیای امامت امامان شیعه حقیقتی غیر قابل انکار است |
|||
|
۱۶:۴۷, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۷:۰۵)shia12 نوشته است:(۱۴/بهمن/۸۹ ۱۶:۵۹)minaret نوشته است: سلام آنها طبق حديثي از پيامبر مي دانند كه از اولاد حسن است ولي كدام حسن؟ آنها او را سيد حسني مي دانند نه سيد حسيني. شيعيان هم اسم پدرش را امام حسن(عسگري) مي دانند. در مورد مادرشان آنها مي دانند كه مادرش غربي است. و ما مي گوييم مادرشان نرجس (دختر رومي) است. اختلاف بزرگ در بدنيا آمدن يا نيامدنش است. كه آنها مي گويند كمي قبل از ظهور به دنيا خواهد آمد و ما مي گوييم در 255 ه.ق بدنيا آمده اند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |