|
آنارشی آشوب گری و بی نظمی نیست! شیطان پرستی نیست!
|
|
۱۱:۵۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
محض اطلاع دوستان ساده ای که فکر میکنند آنارشی یعنی آشوب گری و بی نظمی و چرت و پرت هایی که توی سایت های گل گرفته ی ایرانی مینویسن: « هر چه تخریب كننده است تو انجام بده »
باید بگم آنارشی چیز بسیار خوبیه و اتفاقا با اسلام شباهت های زیادی داره و ویکی پدیا هم که معتبر ترین دایره المعارف جهانه توش همینو نوشته و بی نظمی و آشوبگری یه تفکر غلط در مورد آنارشی هست. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه (کلیک کنید) مراجعه کنید |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۳۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:به دوستان توصیه می کنم به ویکیپدیا (ویکیپدیای فارسی) اصلا به چشم یک منبع معتبر نگاه نکنند!دوست عزيز منبع معتبر شما چيه؟ من خودم چند بار ديدم تو تلويزون ايران كه كلمه آنارشيست رو گفتن آقايون و بعد ضد مسيح ترجمش كردن در مقابل اين منابع كه داخل ايرانه من ويكي پديا رو خيلي بيشتر ترجيح ميدم |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۷:۳۶)atour نوشته است:نقل قول:به دوستان توصیه می کنم به ویکیپدیا (ویکیپدیای فارسی) اصلا به چشم یک منبع معتبر نگاه نکنند! در هر صورت منبع معتبری نیست، چون به صورت آزاد قابل تغییره و نظارتی روش نیست. مخصوصا در بحث هایی که افراد افراطی به راحتی می تونن برای منافع خودشون استفاده کنن و جایی که به راحتی مسائل سیاسی می شن. من خودم منبع معتبر فارسی ای سراغ ندارم. شرمنده. |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۸:۳۵ توسط One to be.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۳۵)atour نوشته است: داداش من 3 ساله دارم كار ميكنم و ميتونم يه جامعه آنارشيسم رو پياده كنم و طرحم كاملا عمليهتمام سعی خودم رو خواهم کرد (۲۷/آبان/۹۰ ۱۷:۱۱)Blank Mind نوشته است:من هم به شما توصیه میکنم حرف رایگان نزنی! ویکی پدیا بی در و پیکر نیست و ناظر داره و من کارشناس های صاحب نظری رو میشناسم که توی زمینه های مربوطه خودشون یه اشتباه هم توی ویکی پدیا ندیدن! نتیجه: معتبر ترین مرجع، ویکی پدیا!!!(۲۶/آبان/۹۰ ۱۱:۵۰)One to be نوشته است: محض اطلاع دوستان ساده ای که فکر میکنند آنارشی یعنی آشوب گری و بی نظمی و چرت و پرت هایی که توی سایت های گل گرفته ی ایرانی مینویسن: « هر چه تخریب كننده است تو انجام بده » |
|||
|
۱۸:۵۲, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۹:۱۱ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۸:۲۹)One to be نوشته است:(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۳۵)atour نوشته است: داداش من 3 ساله دارم كار ميكنم و ميتونم يه جامعه آنارشيسم رو پياده كنم و طرحم كاملا عمليه در اثبات حرفم همین بس که برید دوباره اون صفحه رو نگاه کنید، چیزی تغییر نکرده؟ +ندیدن دلیل بر نبودن نیست. من دیدم پس هست! فکر می کنم هر صحبت اضافه ای در این مورد بی فایده باشه. شما هم می تونید به حرفم تکیه نکنید، ویکیپدیا رو معتبر ترین منبع بدونید و تا پایان دنیا از اون استفاده کنید...!!!!! |
|||
|
|
۱۸:۵۶, ۲۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۹:۰۰ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
[/quote]
من هم به شما توصیه میکنم حرف رایگان نزنی! ویکی پدیا بی در و پیکر نیست و ناظر داره و من کارشناس های صاحب نظری رو میشناسم که توی زمینه های مربوطه خودشون یه اشتباه هم توی ویکی پدیا ندیدن! نتیجه: معتبر ترین مرجع، ویکی پدیا!!! [/quote] دوست عزیز ویکیپدیا یه ابزار ه در دست سلطه گران. اتفاقا چون ناظر داره و ناظر هاش هم تامین کننده نظر مدیران ارشد هستند نمی تونه یه دانشنامه آزاد باشه . من بخش های سیاسی و تاریخی ش رو که نگاه می کردم با نگاه کاملا جانبدارانه نوشته شده بود . خیلی از دروغ ها رو هم با لفظ " گفته می شود " یا " گفته می شد" یا " ادعا شده بود " . حرفهای توهین آمیز رو هم در غالب عکس به راحتی به خورد مخاطب میده ! بعد التحریر : الان داشتم بخش های سیاسی ش رو یه بار دیگه چک می کردم . دروغ هم کم توش نیست..! |
|||
|
|
۱۹:۰۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من هم به شما توصیه میکنم حرف رایگان نزنی! ویکی پدیا بی در و پیکر نیست و ناظر داره و من کارشناس های صاحب نظری رو میشناسم که توی زمینه های مربوطه خودشون یه اشتباه هم توی ویکی پدیا ندیدن! نتیجه: معتبر ترین مرجع، ویکی پدیا!!!
[/quote] دوست عزیز ویکیپدیا یه ابزار ه در دست سلطه گران. اتفاقا چون ناظر داره و ناظر هاش هم تامین کننده نظر مدیران ارشد هستند نمی تونه یه دانشنامه آزاد باشه . من بخش های سیاسی و تاریخی ش رو که نگاه می کردم با نگاه کاملا جانبدارانه نوشته شده بود . خیلی از دروغ ها رو هم با لفظ " گفته می شود " یا " گفته می شد" یا " ادعا شده بود " . حرفهای توهین آمیز رو هم در غالب عکس به راحتی به خورد مخاطب میده ! بعد التحریر : الان داشتم بخش های سیاسی ش رو یه بار دیگه چک می کردم . دروغ هم کم توش نیست..! [/quote] سراپا گوشم. بفرمایید. با مدرک. لینک بدید. |
|||
|
۲۰:۲۶, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
داداش نظرت درباره ي جايگزيني كمونيسم بر پايه آنارشيسم چيه؟
من خودم پايه تفكرم اين قضيه هستش (مخصوص دوستان ديگر:كمونيسم منظورم بي خدا بودن و انيها نيست بلكه استفاده عمومي و جمعي هست و بر پايه شوراها) |
|||
|
۰:۱۷, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۲۰:۲۶)atour نوشته است: داداش نظرت درباره ي جايگزيني كمونيسم بر پايه آنارشيسم چيه؟من خودم از طرفداران کمونیسم هستم، به نظرم هم چیز خیلی خوبیه؛ ایده ی شما هم اگه یه کم گسترده ترش بکنی قابل تامل به نظر میاد... |
|||
|
۱۰:۱۰, ۲۸/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/آبان/۹۰ ۱۳:۲۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۲:۴۸)One to be نوشته است: خب. ما برگشتیم سلام برادر خوشحالم که برگشتی. ولی مثل اینکه خیلی حال مطالعه کردن نداری ها. به پست من جواب ندادی برادر. اینکه یک عده، نامشخص، از منابع بی طرف، نامشخص، مطالعه کردند و به نتایجی رسیدند به نظرت یه جوری نیست؟؟؟؟ یه سوال می پرسم خدا وکیلی کلاهت رو قاضی کن درست جواب من رو بده، جامعه بدون سرپرست اصلاً امکان وجود داره؟ شما باشی خوانواده خودت رو بدون سرپرست ول می کنی چه برسه به جامعه؟ برادر این شعارهایی که شما نوشتید........... نمی دونم............ ببینم تا حالا یک بار هم که شده، سرسری نه عمیق، پروتکل های یهود رو مطالعه کردید؟ (۲۷/آبان/۹۰ ۱۲:۴۸)One to be نوشته است: کجاش بده این؟ فقط عملی نیست - حداقل نه در شرایط حال-. چنین مکتب هایی -مثل آنارشیسم، سوسیالیسم و کمونیسم- خیلی بلند پروازانه بودن و عملا قابل پیاده سازی نبودن به طور کامل. اما یه عده آدم کوته فکر کلا ماجرا رو درست نگرفتن و اومدن گفتن چه میدونم اینا شیطان پرستن، اینا الن، اینا بلن! در حالی که این مکتب ها فوق العاده پاک هستن و در صورتی که عینا اجرا بشن دنیای بهتری خواهیم داشت. عججججججججججببببببببببب!!!!!!!!!!! پس شما هم قائل به این هستید که این روش عملی نیست و غیر قابل پیاده سازیه. از شما دوباره خواهش می کنم، درست و کلاسه بندی شده تعریف و مکانیزم های آنارشی رو برای اداره جامعه، اینجا برای ما بیارید. تا بتونیم با هم بحث کنیم. تا اینجاش که هیچ دلیل درستی برای قانع کردن من نیاوردید. (لطفاً اگر میشه این بحث ویکی پدیا رو بی خیال بشید، چون اصلاً اینجا موضوعیت نداره. این سایت برای اطلاعات عمومی خوبه ولی یقیناَ نمیشه بهش استناد کرد.)
|
|||
|
|
۱۱:۰۹, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
(۲۸/آبان/۹۰ ۱۰:۱۰)MohammadSadra نوشته است:به نظر من آنارشیسم بسیار بسیار خوب و کم نقصه ویکی پدیا هم دیگه زبونم مو در آورد انقدر اینور اونور ازش دفاع کردم نمیدونم چرا ساز خودتونو میزنید هی شما هم با یه سرچ ساده توی ویکی پدیا میتونی در مورد آنارشیسم اطلاعات کسب کنی. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| انگارههای فرق شیطان پرستی در آثار پائولو کوئلیو | عبدالرحمن | 9 | 5,189 |