کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آنارشی آشوب گری و بی نظمی نیست! شیطان پرستی نیست!
۱۱:۵۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
محض اطلاع دوستان ساده ای که فکر میکنند آنارشی یعنی آشوب گری و بی نظمی و چرت و پرت هایی که توی سایت های گل گرفته ی ایرانی مینویسن: « هر چه تخریب كننده است تو انجام بده »
باید بگم آنارشی چیز بسیار خوبیه و اتفاقا با اسلام شباهت های زیادی داره و ویکی پدیا هم که معتبر ترین دایره المعارف جهانه توش همینو نوشته و بی نظمی و آشوبگری یه تفکر غلط در مورد آنارشی هست. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه (کلیک کنید) مراجعه کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، atour ، alitalebi ، MiNuTeS
۱۲:۲۴, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
دوست عزیز کجای آنارشیسم شباهت به اسلام داره ؟!!

جامعه بدون حکومت و رئیس یعنی آشوب و چند دستگی میان مردم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، رهیافته ، alitalebi ، am_po ، mhvvhm ، MiNuTeS ، سرباز ولایت
۱۲:۴۱, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۱۲:۵۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۱:۵۰)One to be نوشته است:  محض اطلاع دوستان ساده ای که فکر میکنند آنارشی یعنی آشوب گری و بی نظمی و چرت و پرت هایی که توی سایت های گل گرفته ی ایرانی مینویسن: « هر چه تخریب كننده است تو انجام بده »
باید بگم آنارشی چیز بسیار خوبیه و اتفاقا با اسلام شباهت های زیادی داره و ویکی پدیا هم که معتبر ترین دایره المعارف جهانه توش همینو نوشته و بی نظمی و آشوبگری یه تفکر غلط در مورد آنارشی هست. برای اطلاعات بیشتر به این صفحه (کلیک کنید) مراجعه کنید

سلام
میشه از دوستای محترم خواهش کنم در مقابل این بنده خدا جبهه نگیرند. بذارید حرفشو بزنه. ممنون میشم.

برادر عزیزم من تازگی دارم مطلب برادرم آقای علی درستکار رو با لینک http://forum.bidari-andishe.ir/thread-49...l#pid32890 مطالعه می کنم. پله به پله و خیلی منطقی داره وجود خدا رو اثبات میکنه. خیلی جالبه.

من خیلی دوست دارم شما هم تعریف و دفاعیات خودتون رو از آنارشی کلاسه بندی شده و مرتب مثل ایشون قرار بدید با هم مطالعه می کنیم و باهم بحث می کنیم. اینطوری بهتر نیست؟

ببین برادر ساده ترین کار ممکن جستجوی آنارشی توی نته. همین سایت ویکیپدیا میگه: http://en.wikipedia.org/wiki/Anarchy

Anarchy (from Greek: ἀναρχίᾱ anarchíā), has more than one colloquial definition. In the United States, the term "anarchy" typically is meant to refer to a society which lacks publicly recognized government or violently enforced political authority.[1][2] When used in this sense, anarchy may[3] or may not[4] be intended to imply political disorder or lawlessness within a society.

همونطوری که میبینی آنارشی رو به عنوان جامعه ای که دولت شناخته شده عمومی نداره یا جامعه ای که حاکمیت اون با وحشیگری و به زور تحمیل شده معرفی می کنه. خوب برادر کجای این خوبه؟ یا کجای این قضیه سنخیتی با اسلام داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مسافر ، میلاد.م ، MAHDI59 ، Havbb 110 ، رهیافته ، alitalebi ، bagheri4 ، am_po ، saloomeh ، MiNuTeS
۲۰:۲۶, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

آنارشيسم دو دسته هستش آنارشيسم نسبتا افراط گرا كه بيشتر از تفكرات باكونين پيروي ميكنن كه وجود حكومت سازمان يافته اي رو كه قدرتمند باشه نهي ميكنه چون باعث ميشه كه حكومت به مردم زير دستش زور بگه
يه آنارشيسم هم داريم كه بيشتر پيرو افكار پرودن(نويسنده فقر فلسفه)هستن و نقطه مقابل ماركسيسم هستش اين نوع آنارشيسم كه ميگه حكومت بايد چيزي باشه كه تك تك افراد يك جامعه از يك كارگر و كشاورز گرفته تا استاد دانسگاه ميتونن وارد ساختارش بشن
من خودم آنارشيستم و بعد از چند سال مطالعه به خوب بودنش پي بردم
به عنوان جنبش اشغال وال استريت هم كاملا يه جنبش آنارشيستي هست با كمي گشتن تو نت خواهيد ديد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۲۱:۲۳, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۲۱:۲۶ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #5

دوست عزیز قبل از اینکه ما بگیم خودشون گفتن و میگن ( غربی ها ) کافیه یه سر به سایت هاشون بزنید.

البته پر واضحه که هیچ وقت علنا نمی آن مطرح کنن که نماد شیطان پرستی ه .( به خاطر اینکه سریع از طرف جامعه پس زده میشه )

بقیه نماد های شیطان پرستی هم همینطوره . تقریبا هیچ کدوم علنا بیان نشده ( علتش همونیه که تو خط بالا گفتم)
(۲۶/آبان/۹۰ ۲۰:۲۶)atour نوشته است:  به عنوان جنبش اشغال وال استريت هم كاملا يه جنبش آنارشيستي هست با كمي گشتن تو نت خواهيد ديد

اینطور نمیشه گفت.

جنبش وال استریت ملغمه ای از همه چیز ( 99% مردم ) هست علیه وال استریت . شاید آنارشیست ها هم یه بخشی ش باشند . الان مردم ( یعنی همون طور که خودشون می گن 99% جمعیت ) به این نتیجه رسیدن نظام حاکم دیگه جواب گو نیست. حالا تو این 99% همه جور آدمی پیدا می شه .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، MohammadSadra
۲:۵۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
من هر جا درباره ی انارشی خوندم نوشته بود نماد آشوبگری و مفهوم:
هر خطایی می خواهی انجام بده.
راستش من گاهی اوقات این نماد رو کشم...خیلی باحاله!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، MohammadSadra
۱۰:۵۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
چیزی مثل انارشیسم و بعضی مکاتب دیگه چون فقط در حیطه نظری مطرح شدند و اونقدری قابل قبول نبوده از طرف نخبگان که بشود در جامعه به صورت سازمانیافته اجرا کرد نواقص و معایبش مشخص نیست

همچنین نظریه پردازان مختلفی در مورد ان نظر داده اند بنابرین یک اصل مسلم و تعریف مشخصی نیز وجود ندارد

در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fazel ، رهیافته ، alitalebi ، MohammadSadra ، mhvvhm
۱۲:۴۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
خب. ما برگشتیمBig Grin
توضیح بدم که آنارشیسم هیچ وقت چیز بدی نبوده و دوستانی هم که از منابع معتبر و بی طرف مطالعه کرده باشن، به این نتیجه رسیدن. آنارشیسم فقط یه جامعه ی بدون دولت و سرپرست رو میخواد که صلح درش برقرار باشه و شعارشون هم: "آزادی، برابری، برادری هست." "هر کس به اندازه توانش کار کنه، به اندازه نیازش مصرف."
کجاش بده این؟ فقط عملی نیست - حداقل نه در شرایط حال-. چنین مکتب هایی -مثل آنارشیسم، سوسیالیسم و کمونیسم- خیلی بلند پروازانه بودن و عملا قابل پیاده سازی نبودن به طور کامل. اما یه عده آدم کوته فکر کلا ماجرا رو درست نگرفتن و اومدن گفتن چه میدونم اینا شیطان پرستن، اینا الن، اینا بلن! در حالی که این مکتب ها فوق العاده پاک هستن و در صورتی که عینا اجرا بشن دنیای بهتری خواهیم داشت.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۶:۳۵, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

داداش من 3 ساله دارم كار ميكنم و ميتونم يه جامعه آنارشيسم رو پياده كنم و طرحم كاملا عمليه
كمي بايد از كمونيسم و كمي هم سوسياليزم ساتفاده كرد
چون من فاكارم هميشه چند بعدي هستش فقط براي رو كاغذ آوردن افكارم مشكل دارم
اگه بخواي ميتونم بهت بگم طرحم رو به شرطي كه كمكم كني تا رو كاغذ بيارمش
۱۷:۱۱, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۷:۲۵ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #10

(۲۶/آبان/۹۰ ۱۱:۵۰)One to be نوشته است:  محض اطلاع دوستان ساده ای که فکر میکنند آنارشی یعنی آشوب گری و بی نظمی و چرت و پرت هایی که توی سایت های گل گرفته ی ایرانی مینویسن: « هر چه تخریب كننده است تو انجام بده »

به دوستان توصیه می کنم به ویکیپدیا (ویکیپدیای فارسی) اصلا به چشم یک منبع معتبر نگاه نکنند!
با تشکر.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، MohammadSadra ، mhvvhm
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]