کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
گوگوش موزیک آکادمی و توهم سرنگونی نظام !
۲۰:۱۱, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
جمعه شب گذشته در جریان پخش برنامه ی کپی شده ” گوگوش ، موزیک آکادمی ” فائقه آتشین یا همان گوگوش آرزو کرد که به زودی با سرنگونی نظام جمهوری اسلامی ایران ، به همراه گروه آکادمی اش به ایران باز خواهد گشت.

برنامه ی ” گوگوش ، موزیک آکادمی ، برنامه ای است که در آن افراد مختلط ( متشکل از زن و مرد ) در مسابقه ی تست خوانندگی شرکت می کنند و افراد برتر به مرحله ی بعدی مسابقه می روند ، که یکی از داوران این مسابقه گوگوش می باشد.
در جریان برنامه ی جمعه شب ، شخصی از ایران ویدئویی را در صفحه فیس بوک قرار داده بود که به صورت میان برنامه پخش شد و حضار از استعداد این شخص در موسیقی به وجد آمدند و آرزو کردند که کاش این شخص در انگلیس و در کنار آن ها بود.
اما فائقه آتشین ، خواننده ضد انقلاب ، ابراز امیدواری کرد که به همراه گروهش و حضار آن برنامه ، به زودی و پس از سرنگونی نظام جمهوری اسلامی به ایران باز خواهد گشت و در کشور ایران به اجرای برنامه خواهد پرداخت !!
[ این آرزو را به گور آتشین ات خواهی برد... ]
تصویری زیر فتنه گری این عجوزه را در فتنه ۸۸ نمایان میسازد
[تصویر: 6068_505.jpg]
دم خروس را باور کنیم یا قسم حضرت عباس را؟
[تصویر: 6niqsbr57qthr4zm85pg.jpg]
[تصویر: np0qts6iv8vhr5w7sqxa.jpg]
سایتی که تصویر بالا را منتشر کرد در کامنت هایش این نظرات به چشم میخورد که جالب است شما هم بخوانید :
  1. شوره همه چیز درومده به خدا اون سره دنیا زندگی میکنه تو همه چیز باید دخالت کنه علافا…
  2. از گوگوش متنفرم او زیبایی بود که تبدیل به عجوزه شد…
  3. خاک بر سر جنبش سبزی که گوگوش ازش حمایت می کنه…
  4. مرگ بر گوگوش ، خاک بر سر جنبشی که مدافع اش این هست…
و اما … این برنامه متاسفانه تاثیرش را به مرور زمان میگذارد و هشدار های ما هم که هیچ یک عملی نمیشود در این مطلب هم من باب تذکر به مسئولین عرض میکنیم که ساخت این گونه برنامه ها در داخل به شکلی دیگر بسیار کم خرج تر از برنامه های سطح پایینی است که جز اتلاف بیت المال به هیچ درد دیگری نمیخورند ، امیدواریم روزی برسد که مسئولین به جای برپایی انواع همایش ها و خرج های میلیونی متوجه این موضوع شوند که تمامیت ضربه خوردن به کشور از طریق ماهواره و اینترنت است و هیچ موضوع دیگری به اندازه این دو در حال صدمه زدن به کشور نیست…
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، Aleyasin ، جویای حقیقت ، zaeim ، یا صاحب الزمان ، شیدا ، دل خسته ، omidman ، montazer 128 ، عدالت ، hesam110 ، Maysam-1st ، am_po ، saloomeh ، tazevared ، emj ، Patriot ، طالب نور ، بچه شیعه

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #21
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۱ ۰:۱۳)سجاد313 نوشته است:  به نام خدا
سلام علیکم

ممکن است ترانه های او برای شما رقص آور باشد،اما برای من اینگونه نیست.
سلام
مسئله رقص آور بودن نیست ، نسبی هم نیست ، ببین آقا سجاد ، نباید مناسب مجالس لهو و لعب باشه!
یعنی چی ، یعنی اگر موسیقی های این رو بگذارند توی یک مجلس لهو و لعب ، کسی بدش نیاد ، خوششون بیاد ، بهشون حال بده و ...
اما مثلا فرض کن توی مجالس لهو و لعب آهنگ بت هون بگذارند! یا موسیقی های غم آمیز و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110
۰:۲۹, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #22
آواتار
نقل قول: ممکن است ترانه های او برای شما رقص آور باشد،اما برای من اینگونه نیست.
منظور اقای خامنه ای رو شما برادر عزیزم متوجه نشدی
صدای زن (اواز خانی همراه با موسیقی ) صد در صد حرام است
همین که شما تحت تاثیر اون گریه کردید هم یعنی تاثیر داشته
مفسده هم شما چه چیزی تعریف میکنید؟!!

نقل قول: فکر می کنم با ادامه ی این بحث بیشتر خودم را سنگ روی یخ می کنم.

نه عزیز دل برادر با هم صحبت دوستانه میکنیم

به هر حال ایشان نه دانشمند است نه چیزی
یک اواز خان غیر مسلمان است که شمیر از رو بسته
موفق باشی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مفقود الاثر ، شیدا ، Havbb 110 ، دل خسته ، سجاد313 ، فاطمه خانم ، جویای حقیقت
۰:۳۳, ۲۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۰:۴۳ توسط nilufar7676.)
شماره ارسال: #23
آواتار
نقل قول: MiladYLH نوشته است: [اولین شرکت کننده ی با حجاب در آکادمی موسیقی گوگوش!!!!!!!!!!!
خواهشا دوسنان نظرشون رو بگنسلام
البته ایشون باحجاب نیستند ، بی حجاب هستند ، ولی خوب ظاهر رو حفظ کردند.
به نظر من این کار اصلا جالب نیست ، طرف برای انجام حرام ، میره با ظاهر مثلا محجبه ، در یک دارالفساد.
مثل این میمونه که یکی عبا و عمامه بگذاره سرش ، بره توی پارتی مختلط.
اصلا اصلا این حرف رو قبول ندارم این خانم با حفظ اعتقادش اومده جلو لابد شما ماهواره نداری نمی بینی اما آلمان زندگی می کنه و میگه اونجا هم حجاب داره یعنی چی بی حجابه این حرف شما توهین به همه اوناییه که پای اعتقادشون موندن شما هم خدا نیستی که قضاوت کنی بنابراین نظر شخصیت رو واسه خودت نگه دار

البته در آکادمی همین شعرهای گروهیشون یه خرده شک برانگیزه
یه حرفایی همیشه هست که از درد توی سینه است مثه رپ خونی شاهین پر از بغض و پر از کینه است
کدوم شاهین دقیقا؟؟نجفی؟؟واقعا همیشه برای من جای سوال بوده البته خب اینا که هدفشون درست نیست در هر صورت ولی خب برای سرگرمی بد نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته
۰:۴۵, ۲۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۰:۴۶ توسط hooman-za.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۱ ۰:۳۳)nilufar7676 نوشته است:  اصلا اصلا این حرف رو قبول ندارم این خانم با حفظ اعتقادش اومده جلو لابد شما ماهواره نداری نمی بینی اما آلمان زندگی می کنه و میگه اونجا هم حجاب داره یعنی چی بی حجابه این حرف شما توهین به همه اوناییه که پای اعتقادشون موندن شما هم خدا نیستی که قضاوت کنی بنابراین نظر شخصیت رو واسه خودت نگه دار

حفظ اعتقادش !! برادر یه چیزی بگو خندمون نگیره ... اخه خودتم قبول داره که این خانوم اعتقاد داره ؟ ... آه آه آه بله البته اعتقاد داره ایشون...به بی بند و باری...به مطربی...به دست به یکی کردن با دشمنان ایران برای ضربه زدن به ایران... به...تو رو خدا یکم منطقی باشید ... میخواین سفسطه هم بکنید یا درست بکنید یا یه موضوع بهتر پیدا کنید...اخه این موجود ارزش دفاع کردن رو هم داره...
این خانوم اصلا بی حجاب نیست... شما به من بگو دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباس رو ؟!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، فاطمه خانم
۰:۴۷, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
البته آقا هومن ، منظور ایشون خانم مثلا محجبه است ، نه خود این عفریته
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hooman-za
۱:۰۳, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #26

خخخخخخخخخخ Big Grin
این تاپیک کجا بود من ندیده بودمش Big Grin

عارف مجذوب ، سالک الی الله حضرت گوگوش Big Grin

جریان فتنه اینجا از حربه های گازانبری و... استفاده کرد نتونست نظام رو سرنگون کنه

اون وقت گوگوش با اون عکدمیش Big Grin میخواد سرنگون کنه؟
بیاد تو ایران عکدمی راه بندازه؟

راستی این تاپیک که مال یه سال پیشه چرا نبش قبر میکنید عاخه؟ (دچار مالیخولیایی فیسبوک شدم :دی)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، hooman-za ، دل خسته ، revenger ، مرغ باغ ملکوت ، faateme-313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، saloomeh ، حفیظ ، Imam12
۱:۲۰, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام
آقا مونده بودم این رو توی خنده جلال بگذارم یا ایننجا
من بچه که بودم ، بهم یاد داده بودند که کثیفی بینی اسمش گوگو هست ، بعد مثلا اگر میخواستیم یک بچه ای رو مسخره کنیم ، می گفتیم : اه ه ه ه ه ، گوگوش در اومده!
از وقتی اسم این رو شنیدم ، یاد این قضیه می اوفتم ، موندم اسم قطع بود که این خانم اسمش رو گذاشته گوگوش؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، Havbb 110
۲:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۲/بهمن/۹۱ ۰:۳۳)nilufar7676 نوشته است:  اصلا اصلا این حرف رو قبول ندارم این خانم با حفظ اعتقادش اومده جلو لابد شما ماهواره نداری نمی بینی اما آلمان زندگی می کنه و میگه اونجا هم حجاب داره یعنی چی بی حجابه این حرف شما توهین به همه اوناییه که پای اعتقادشون موندن شما هم خدا نیستی که قضاوت کنی بنابراین نظر شخصیت رو واسه خودت نگه دار

البته در آکادمی همین شعرهای گروهیشون یه خرده شک برانگیزه
یه حرفایی همیشه هست که از درد توی سینه است مثه رپ خونی شاهین پر از بغض و پر از کینه است
کدوم شاهین دقیقا؟؟نجفی؟؟واقعا همیشه برای من جای سوال بوده البته خب اینا که هدفشون درست نیست در هر صورت ولی خب برای سرگرمی بد نیست
من هم به تازگی شنیدم یک شخصی قراره در برنامه رقص محمد خردادیان شرکت کنه با حجاب کامل!!پای اعتقادهاش مونده با اینکه در کانادا زندگی میکنه...
چه اشکال داره به هر حال اعتقادهای خودش رو داره ما هم که خدا نیستیم بخواهیم قضاوت کنیم!!
این خانوم واسه خودش خط قرمزهای دارهBlushمثل خانوم آرمیتا...چونکه ایشون گفتن من واسه خودم یکسری خط قرمزهایی دارم!! احتمالن خط قرمز ایشون فقط روسری هست!!در رابطه با ازدواج با غیر مسلمان و باقی مسائل خط قرمز ندارند!!(امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، جویای حقیقت
۲:۵۷, ۲۲/بهمن/۹۱
شماره ارسال: #29
آواتار
نقل قول: چه اشکال داره به هر حال اعتقادهای خودش رو داره ما هم که خدا نیستیم بخواهیم قضاوت کنیم!!

ما روی عمل قضاوت میکنیم . نه روی فرد
ولی خط قرمز ها رو خدا تعریف میکنه . نه هر کسی برای خودش!!!
لا اکراه فی الدین
اگر نمخوای رعایت کنی میتونی نکنی
اما دین اینی نیست که اینها میگن . صرفا عقاید باطل شخصیشونه (اگر اسم اسلام روش میزارند )

اینم یه حربه جدیده برای لوس کردن دین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ويانا مبين نژاد ، A L I ، Havbb 110 ، revenger ، جویای حقیقت
۱۲:۱۹, ۲۲/بهمن/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۱ ۱۴:۰۱ توسط mamy007.)
شماره ارسال: #30
آواتار
سلام
نميدونم اينجا جاش هست يا نه ولي :
.
پيغمبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نهي فرموده از اينكه زن نزد نامحرم تكلم بيشتر از 5 كلمه نمايد آن هم چيزي كه ناچار باشد.
.
امير المومنين (علیه السلام) جابر بن عبد الله انصاري را ديد نفس بلند ميكشد ، پس‌ فرمود : يا جابر براي چه نفس بلند ميكشي ؟ آيا براي دنيا است ؟ جابر گفت آري ، حضرت فرمودند : يا جابر در دنيا هفت چيز است كه در آنها بهره و لذت ميبرد : خوردني ،آشاميدني ، پوشيدني ، زن و شوهري ، سوار شدني بوئيدني و شنيدني .
پس لذيذ ترين خوردني ها عسل است ، و آن هم آب دهان زنبور است.
و بهترين آشاميدني ها آب است ، كافي است مباح بودن او در زمين كه همه جاي زمين را سير ميكند .
و عالي ترين پوشيدني ها حرير و ديباج است ، و آن هم آب دهان كرمي است.
و عالي ترين منكوحات نساء است ، و آن هم ملاقات بولگاهي با بولگاهي است ، و در گفتار ها مثال است نيست جز اين قصد ميشود خوبتر در زن آنچه قبيح تر در آن است.
و عالي ترين سواري ها اسب است ، و آن هم كُشنده است ، يعني صاحبش را ميزند زمين هلاكش ميكند.
وأجل ترين (بهترين و خوشبوترين) بوءيدني ها مشك است ، و آن هم خون ناف حيواني است.
و خوبترين شنيدني ها غِنا و تّرنم (موسيقي) است ، و آن هم معصيت است.
پس آنچه وصف و تعريفش اينگونه باشد ، پس آدم عاقل به آن نفس بلند نميكشد!!

.
حَلَالُ مُحَمّدٍ حَلَالٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ حَرَامُهُ حَرَامٌ أَبَداً إِلَى يَوْمِ الْقِيَامَةِ.
.
يا علي (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aboutorab ، شیدا ، وحید110 ، جویای حقیقت
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا