کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ثابت کن خدا خوب است!
۱۳:۲۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
من میدانم که خدا وجود دارد. اما هیچوقت نتوانستم به این نتیجه برسم که خدا خوب است یا بد؟ شاید او ما را برای استفاده ابزاری آفریده باشد.

با دلایل محکم، به من ثابت کنید خدا خوب است. و اگر به بد بودن او ایمان دارید، ثابت کنید بد است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Unname28 ، mrfarzadj ، MohammadSadra ، محیصا ، Abasaleh ، irandoost ، مبينا
۱۴:۰۷, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
خوب دوست عزیز مطلب خوبی رو اشاره کردی که زمانی همسن شما بودم شدید درگیرش بودم .

پس از سالها مطالعه و مشاهره الان فقط میتونم یک جمله بگم (((عاشقتم خدا Heart)))

اما برای بحث
اول بفرمایید بگید خوب یعنی چه ؟ ملاک خوب بودن چیه؟

بد یعنی چه و ملاکش چیه ؟

عدالت رو هم تعریف کنید

تا با هم بریم جلو

در پناه خدا
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، stranger00 ، MohammadSadra ، محیصا ، mahdyshr ، Abasaleh
۱۴:۱۴, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۴:۰۷)وحید110 نوشته است:  خوب دوست عزیز مطلب خوبی رو اشاره کردی که زمانی همسن شما بودم شدید درگیرش بودم .

پس از سالها مطالعه و مشاهره الان فقط میتونم یک جمله بگم (((عاشقتم خدا Heart)))

اما برای بحث
اول بفرمایید بگید خوب یعنی چه ؟ ملاک خوب بودن چیه؟

بد یعنی چه و ملاکش چیه ؟

عدالت رو هم تعریف کنید

تا با هم بریم جلو

در پناه خدا
اولا که شما از کجا میدونید من چند سالمه؟

دوما

سوال خیلی سختی پرسیدی!
بیا صورت مسئله رو تغییر بدیم: خدا چیه؟ چرا دنیا رو آفریده؟
یا در واقع همون سوال، با تعاریف عامیانه ی خوب و بد. ( آدم خندون خوبه، آدم اخمو بده و...)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، mrfarzadj ، MohammadSadra ، مبينا
۱۴:۳۶, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۴:۴۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #4
آواتار
ببین دوست من ما نمیدونیم خدا چیه و نخواهیم دانست . بحث فلسفی رو میدونم دوست نداری . پس واردش نمیشم

خوب وقتی ما نمیدونیم خوب چیه و بد چیه چطور بفهمیم که خدا خوبه یا بد؟!

کلید سوال شما اینجاست که خوب چیه و بد چیه

یک مقدار در موردش فکر کنید . تا فردا

و یک خواهش
مطالبی رو که باعث شده فکر کنید خدا ممکنه بد باشه بیان کنید .
همین طور در مورد معنای عدالت هم مقداری جستجو کنید . جواب اینکه چرا خدا انسان را افرید هم بر میگرده به همین جواب ها
نقل قول:یا در واقع همون سوال، با تعاریف عامیانه ی خوب و بد. ( آدم خندون خوبه، آدم اخمو بده و...)

اگر کسی به تکیه تکیه کردن انسان بی گناهی خندید خوبه ؟

یا پدری به کار بد پسرش اخم کرد بده؟

با تشکر
در پناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، خیبر110 ، خادمة الزهرا ، stranger00 ، MohammadSadra ، fazel ، محیصا ، mahdyshr ، irandoost
۱۵:۵۴, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۴:۳۶)وحید110 نوشته است:  ببین دوست من ما نمیدونیم خدا چیه و نخواهیم دانست . بحث فلسفی رو میدونم دوست نداری . پس واردش نمیشم

خوب وقتی ما نمیدونیم خوب چیه و بد چیه چطور بفهمیم که خدا خوبه یا بد؟!

کلید سوال شما اینجاست که خوب چیه و بد چیه

یک مقدار در موردش فکر کنید . تا فردا

و یک خواهش
مطالبی رو که باعث شده فکر کنید خدا ممکنه بد باشه بیان کنید .
همین طور در مورد معنای عدالت هم مقداری جستجو کنید . جواب اینکه چرا خدا انسان را افرید هم بر میگرده به همین جواب ها
نقل قول:یا در واقع همون سوال، با تعاریف عامیانه ی خوب و بد. ( آدم خندون خوبه، آدم اخمو بده و...)

اگر کسی به تکیه تکیه کردن انسان بی گناهی خندید خوبه ؟

یا پدری به کار بد پسرش اخم کرد بده؟

با تشکر
در پناه خدا
اولا که من اتفاقا از مباحث فلسفی لذت میبرم، دوما سوال رو بر همون مبنای :"هدف از آفرینش این دنیا چیه؟" بذاریم بهتره
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، مبينا
۱۶:۰۴, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
هدف از آفرینش چیست؟
اول باید ثابت کنیم دنیا اتفاقی به وجود نیومده.
این رو که ثابت کردیم ، به این نتیجه می رسیم که دنیا خالقی باید داشته باشه.
در مرحله بعد میتونیم روی این بحث کنیم که هدف خالق از آفرینش چی بوده.
الان اگر بگیم که هدف خدا از خاقت جهان شناخته شدن خودش بود(یکی از دلایل) بعد باید برگردیم از اول مرحله های ذکر شده رو ثابت کنیم.
خوب حالا از کجا شروع کنیم؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mrfarzadj ، MohammadSadra ، محیصا
۱۶:۳۱, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام One to be عزیز
خدا ما رو آفریده چون ما رو دوست داره، بزار بهتر بگم چون عاشق ماست. می دونه ما بهترین موجود برای پیوند با اون هستیم چون می تونیم تا بیشترین حد ممکن به خدا نزدیک بشیم، یه کمی به کامل بودن امام زمان و همه ی معصومین فکر کن و اینکه عاشقانه با خدا وصال می کردند. حالا شاید بپرسی چرا خدا برای ما تکلیف گذاشته، جواب اینه که خدا اون بالای بالاست یعنی کاملترینه، چون عاشق ماست می خواد که بهش نزدیک بشیم ، دو تا عاشق همیشه می خوان نزدیک هم باشن، همدیگه رو ببیننو... ، خود خدا که بالا هست پس یه سری خواسته از ما داره تا عاشق های خدا خودشون رو بکشن بالا و به خدا نزدیک بشن و وصل عاشق و معشوق شکل بگیره. اگه تا اینجا حرفهای منو قبول نداری یکم به عشق بازی ما تو نماز فکر کن، مثلا وقتی می گیم قل هوالله احد یعنی خدایا تو تکی، یه دونه ای، وقتی میگیم و لم یکن لهو کفوا احد یعنی خدایا تو بی نظیری. اینا حرف های عاشقانه و عارفانه نیست؟ خدا تمام راه های ممکن رو برای رسیدن ما به خودش باز گذاشته فقط باید یه کم چشمامونو باز بزاریم تا زیبایی های خدا رو ببینیم و همون طور که اون عاشق ماست ما هم عاشقش بشیم.
دوست عزیزم مواظب خوبی هات باش.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، stranger00 ، MohammadSadra ، محیصا ، mahdyshr
۱۸:۳۷, ۲۷/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/آبان/۹۰ ۱۸:۴۰ توسط One to be.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۰۴)shafagh_mah نوشته است:  سلام
هدف از آفرینش چیست؟
الان اگر بگیم که هدف خدا از خاقت جهان شناخته شدن خودش بود(یکی از دلایل) بعد باید برگردیم از اول مرحله های ذکر شده رو ثابت کنیم.
من قبلا به این نتیجه رسیدم که خدایی هست.
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱)KABOOTAREHARAM نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام One to be عزیز
خدا ما رو آفریده چون ما رو دوست داره، بزار بهتر بگم چون عاشق ماست. می دونه ما بهترین موجود برای پیوند با اون هستیم چون می تونیم تا بیشترین حد ممکن به خدا نزدیک بشیم، یه کمی به کامل بودن امام زمان و همه ی معصومین فکر کن و اینکه عاشقانه با خدا وصال می کردند. حالا شاید بپرسی چرا خدا برای ما تکلیف گذاشته، جواب اینه که خدا اون بالای بالاست یعنی کاملترینه، چون عاشق ماست می خواد که بهش نزدیک بشیم ، دو تا عاشق همیشه می خوان نزدیک هم باشن، همدیگه رو ببیننو... ، خود خدا که بالا هست پس یه سری خواسته از ما داره تا عاشق های خدا خودشون رو بکشن بالا و به خدا نزدیک بشن و وصل عاشق و معشوق شکل بگیره. اگه تا اینجا حرفهای منو قبول نداری یکم به عشق بازی ما تو نماز فکر کن، مثلا وقتی می گیم قل هوالله احد یعنی خدایا تو تکی، یه دونه ای، وقتی میگیم و لم یکن لهو کفوا احد یعنی خدایا تو بی نظیری. اینا حرف های عاشقانه و عارفانه نیست؟ خدا تمام راه های ممکن رو برای رسیدن ما به خودش باز گذاشته فقط باید یه کم چشمامونو باز بزاریم تا زیبایی های خدا رو ببینیم و همون طور که اون عاشق ماست ما هم عاشقش بشیم.
چرا ما رو دوست داره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۹:۰۳, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۸:۳۷)One to be نوشته است:  
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۰۴)shafagh_mah نوشته است:  سلام
هدف از آفرینش چیست؟
من قبلا به این نتیجه رسیدم که خدایی هست.
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۶:۳۱)KABOOTAREHARAM نوشته است:  بسم الله الرحمن الرحیم
سلام One to be عزیز
چرا ما رو دوست داره؟

بدلیل این که ما از خودشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ترنم
۱۹:۰۹, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۹:۰۳)Unname28 نوشته است:  
(۲۷/آبان/۹۰ ۱۸:۳۷)One to be نوشته است:  من قبلا به این نتیجه رسیدم که خدایی هست.
چرا ما رو دوست داره؟

بدلیل این که ما از خودشیم
خوب ما رو با چه هدفی آفریده؟ چون یه کمبود احساس میکرده و به کسی نیاز داشته که دوستش داشته باشه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]