کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یه سوال!
۱۳:۳۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام!!خب من این اولین تایپکم توی این سایته و یه سوال درباره ی این انجمن دارن!
من کل عنوان های این بخش رو خوندم!!به غیر از کلبه ی عمو تام (که مال کودکانه) هیچ جای دیگه ای ندیدم که به درد من نوجوون بخوره!!!خب این سایت که فقط مال چهل سال به بالا ها نیست!!کمی درباره ی کتاب هایی مثل رزیدنت اویل...کتاب های دارن شان...دیوید گمل و کلا کتاب های نوجوون هم تایپک بزنید بد نیست!!حالا سوال من اینه:
چرا در این باره تایپک نمی زنید؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، وحید110 ، MohammadSadra ، saloomeh ، Admirer
۱۳:۴۷, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
ورود شما را خوشامد می گویم. Wink
خوب در تاپیک ارباب حلقه ها، در مورد کتاب تالکین خیلی صحبت شده. در تاپیک مربوط به وارکرافت هم یکی از دوستان قصد دارند کل داستان وارکرافت را از ابتدا قرار دهند. یک نگاهی به این دو تاپیک کنید و اگر دوست داشتید شما هم عنوانی را مطرح کنید. ما هم اگر چیزی در آن باره می دانستیم همفکری و مشارکت می کنیم و در صورت عدم تخصص، نوشته های شما را می خوانیم و لذت می بریم. Heart
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، وحید110 ، MohammadSadra ، saloomeh ، Admirer
۱۴:۲۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
با سلام به دارک نایت عزیز Heart
دوست عزیز این جا فروم فانتزی یا معرفی کتاب های فانتزی نیست که بیایم کتاب های دارن شان و ... رو واسطون بیوگرافی کنیم این جا پیرامون جنگ نرمه و راه های مبارزه با اون و در ضمن اگه پیرامون کتاب های فانتزی دنبال مطلب می گردید به دو سایت زیر مراجعه کنید :
1- سایت فانتزی : http://www.fantasyfans.org
2- سایت طرفدارن تالکین : http://www.arda.ir

به دوست گرامیم مسافر :
منظورت از تاپیک ارباب حلقه ها کدوم تاپیک ؟؟
نکنه منظورت همون تاپیک نقد فیلم ارباب حلقه ها بود که ما هر چی گفتیم هیچ کی حرف ما رو قبول نکرد و الان هم فکر کنم تا زمانی که من تو این فروم حاضر هستم جناب جک من هیچ وقت دیگه اون تاپیک رو باز نکنند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، Admirer
۲۳:۱۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
من تو فانتزی فنز عضو هستم!!خواستید پیدام کنید این شناسمه:
nathan.drake
۰:۱۸, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام دوست عزیز
من خودم به دلایلی بعضی ازاین کتابایی رو که شما از نویسنده هامعرفی کردید رو مطالعه کردم به یک نوجوونم حق میدم بره دنبالشون اما یک موضوع مهم که رهبری هم خیلی اسرار داشتند اینه که متاسفانه دستمون تا حدی خالیه واز این بابت از همه ی نوجوونای مسلمون شرمندم...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Admirer
۰:۲۹, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
دوست عزیز
یه تاپیک داریم معرفی کاربران . بخونی میبینی اکثر بچه های سایت همسن خودت هستند.

چرا فکر میکنی اندیشیدن به جز در مورد سرگرمی ها کار 40 سال به بالاست . در کنار سرگرمی باید اندیشه رو هم بالا کشید .

در واقع برای سرگرمی داخل این تالار فعالیت نمیکنیم بیشتر مباحثی است برای بالا رفتن دانشمون .

مثلا همین سرگرمی و بازی به دید دیگری هم میشه بهش نگاه کرد

موفق باشی

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: stranger00 ، a.l.? ، میلاد.م ، MohammadSadra ، fazel ، saloomeh ، Islam ، sayed reza ، seiied
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا