|
یه سوال!
|
|
۱۳:۳۸, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام!!خب من این اولین تایپکم توی این سایته و یه سوال درباره ی این انجمن دارن!
من کل عنوان های این بخش رو خوندم!!به غیر از کلبه ی عمو تام (که مال کودکانه) هیچ جای دیگه ای ندیدم که به درد من نوجوون بخوره!!!خب این سایت که فقط مال چهل سال به بالا ها نیست!!کمی درباره ی کتاب هایی مثل رزیدنت اویل...کتاب های دارن شان...دیوید گمل و کلا کتاب های نوجوون هم تایپک بزنید بد نیست!!حالا سوال من اینه: چرا در این باره تایپک نمی زنید؟ |
|||
|
|
۱۳:۴۷, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ورود شما را خوشامد می گویم. ![]() خوب در تاپیک ارباب حلقه ها، در مورد کتاب تالکین خیلی صحبت شده. در تاپیک مربوط به وارکرافت هم یکی از دوستان قصد دارند کل داستان وارکرافت را از ابتدا قرار دهند. یک نگاهی به این دو تاپیک کنید و اگر دوست داشتید شما هم عنوانی را مطرح کنید. ما هم اگر چیزی در آن باره می دانستیم همفکری و مشارکت می کنیم و در صورت عدم تخصص، نوشته های شما را می خوانیم و لذت می بریم.
|
|||
|
|
۱۴:۲۰, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
با سلام به دارک نایت عزیز
![]() دوست عزیز این جا فروم فانتزی یا معرفی کتاب های فانتزی نیست که بیایم کتاب های دارن شان و ... رو واسطون بیوگرافی کنیم این جا پیرامون جنگ نرمه و راه های مبارزه با اون و در ضمن اگه پیرامون کتاب های فانتزی دنبال مطلب می گردید به دو سایت زیر مراجعه کنید : 1- سایت فانتزی : http://www.fantasyfans.org 2- سایت طرفدارن تالکین : http://www.arda.ir به دوست گرامیم مسافر : منظورت از تاپیک ارباب حلقه ها کدوم تاپیک ؟؟ نکنه منظورت همون تاپیک نقد فیلم ارباب حلقه ها بود که ما هر چی گفتیم هیچ کی حرف ما رو قبول نکرد و الان هم فکر کنم تا زمانی که من تو این فروم حاضر هستم جناب جک من هیچ وقت دیگه اون تاپیک رو باز نکنند |
|||
|
|
۲۳:۱۲, ۲۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
من تو فانتزی فنز عضو هستم!!خواستید پیدام کنید این شناسمه:
nathan.drake |
|||
|
۰:۱۸, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سلام دوست عزیز
من خودم به دلایلی بعضی ازاین کتابایی رو که شما از نویسنده هامعرفی کردید رو مطالعه کردم به یک نوجوونم حق میدم بره دنبالشون اما یک موضوع مهم که رهبری هم خیلی اسرار داشتند اینه که متاسفانه دستمون تا حدی خالیه واز این بابت از همه ی نوجوونای مسلمون شرمندم... |
|||
|
|
۰:۲۹, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز
یه تاپیک داریم معرفی کاربران . بخونی میبینی اکثر بچه های سایت همسن خودت هستند. چرا فکر میکنی اندیشیدن به جز در مورد سرگرمی ها کار 40 سال به بالاست . در کنار سرگرمی باید اندیشه رو هم بالا کشید . در واقع برای سرگرمی داخل این تالار فعالیت نمیکنیم بیشتر مباحثی است برای بالا رفتن دانشمون . مثلا همین سرگرمی و بازی به دید دیگری هم میشه بهش نگاه کرد موفق باشی یا حق |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |