کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آقا! ميشه من به خانمتون نگاه کنم ؟!
۱۴:۰۰, ۲۸/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موأدبانه گفت:

ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟

مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زد

مردیکه *****، مگه خودت ناموس نداری ... بيجا مي کني تو و هفت جد آبادت ... خجالت نمی کشی؟ ...

جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور مودبانه و متین ادامه داد

خیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم ... حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتم

مرد خشکش زد ... همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کرد ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، alitalebi ، am_po ، SAViOR ، میلاد.م ، أین المنتظر ، hesam110 ، جویای حقیقت ، Patriot ، تازه مسلمان ، 7parsa4 ، Resistance ، farshid ، Abasaleh ، میرزا احمد ، nahal_m ، Ramin_Ghn ، MOH3N-P ، آزاد اندیش ، Islam ، blue sky ، zaeim ، حسن عزتي ، KABOOTAREHARAM ، پارسه ، Elia ، shafagh_mah ، ساقی ، MiNuTeS ، GreeN.boy ، SARV ، ema1392 ، ST92 ، parisan ، only_y2d ، aliakbar ، atia ، nasimesaba ، zarati313 ، حقیر ، یا زهرا(س) ، مفقود الاثر ، sarallah ، حفیظ ، freewish ، سید ابراهیم ، دل خسته ، سرباز ولایت ، Braveheart ، soshiant ، ترنم ، meshkat ، Ali#59 ، soora ، مجنون العباس ، fafa* ، Mohammad Trust ، عشقم کربلا ، فدک زهرا ، saman151 ، مرضیه.م ، لبخند خدا ، حوریه سادات

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۴:۱۴, ۲۴/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
آواتار
دقیقا همینه

نگاه صفر و صدی نداشته باشید

من یه مدت مخالف این بودم که تایپک هایی مثل خنده حلال یا اندر حوالات و این جور چیزا توی تالار باشه ، البته به اینکه مشکلی داشته باشم باهاش ، گفتم تالار از مسیر اصلیش خارج نشه ، بعدا که فکر کردم به این نتیجه رسیدم مگه ما هدفهمون از این تالار چیه ؟ تربیت بهتر خودمون و دوستامون . تالار هایی مثل اینجا فضای خوبی واسه مطالعه و تفریح هست. چه جایی بهتر از اینجا

این مدل داستان ها هم بیشتر از اینکه جالب باشند ، تلخند ! شاید یه نفر اینو بخونه و بگه واقعا من چه ادم بدی ام که حواسم به زنم نیست. مثلا !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soheyl68
۱۰:۲۴, ۲۴/خرداد/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/خرداد/۹۳ ۱۰:۲۵ توسط HermeS.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۲۴/خرداد/۹۳ ۳:۲۲)soora نوشته است:  شما چرا فقط به اینکه موضوع داستانهای نگاه میکنی!!!!!
این داستان برگرفته از دنیای واقعی ماست
به نظر شما متن هایی که دوستان ارسال کردن برای شوخی و دور همی بود!!!!
مثلا من میگم دختر باید خودش حد و حدود حجابی و رعایت کنه شوخی بود؟
تو این تالار همه بچه ها دغدغه شون دین و امام زمانشونه، مهمونی نیومدن که بگن دورهمیه!!!!
من خودم به شخصه از یکی از آشناهامون شنیدم که میگفت من عاشق این زن هایی هستم که تو خیابون آرایش میکنن و تیپ میزنن از زیباییشون ماهم باید استفاده کنیم و نگاهشان کنیم!!!!!
از دنیای واقعی نیست چون اینگونه افراد که زنانشان اینطور ظاهر می شوند از رگ های جوشانی که در داستان نشان داده شده در گردن ندارند(متاسفانه البته!!)
شوخی کار این است که یک مفهوم دینی و اخلاقی را در اوج ناشیگری به بدترین شکل ممکن بیان می کنیم که در نهایت پیش چشم خیلی از افراد موافق شوخی و افراد مخالف توهین محسوب می شود؛ روشن است که؟
ما هم دشمن امام زمان نیستیم اما به قول یک بزرگی "اگر می خواهی به کسی بدترین ضربه ها را بزنی ازش بد تعریف کن و خیلی ناشیانه تبلیغش را گردن بگیر..."
آن آشنای شما اولا تحت تاثیر جو فرهنگی ایران تا حدود زیادی این بلا سرش آمده و از طرفی احتمالا باید دلیلش را از خانم اگر متاهل است جویا شد اگر مجرد است که دیگه اظهر من الشمس است با این وضعیت فرهنگی ایران.
در ضمن حالا چه کسی گفته با حجاب کسی از چهره ای لذت نمی برد. خیلی از این خانم های محجبه چهره شان چیزی برای لذت ردن برای اهلش کم ندارد! مگر اینکه رو بنده بیندازند!
در ضمن درباره تحسین زیبایی ، تحسین داریم تا تحسین...یکی مو می بیند یکی پیچش مو...
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا