|
جین یون (JIN YUN)
|
|
۱۰:۵۷, ۳۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/آبان/۹۰ ۱۵:۰۰ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام و درود خدا به همه همسنگرهای گلم، دوستان قبلاً راجع به دوستی که توی چین پیدا کردم براتون توضیح دادم. ایشون رو توی یک رستوران عربی اسلامی ملاقات کردم و ایشون سر صحبت رو باز کردند. از فلسطین و اسلام می پرسید. یه پسر دبیرستانی که میگفت تثلیث مسیحیت قانعش نمی کنه و می خواد راجع به اسلام بدونه. بهش توصیه کردم فعلاً به هیچ عنوان به فکر تغییر دین نباشه و فقط مطالب مختلف رو مطالعه کنه تا بتونه با اطلاعات کامل تصمیم بگیره. در مورد اشکالات و سوالاتش در مورد اسلام هم بیاد سراغ من. از اون موقع به بعد ارتباط ما از طریق پست الکترونیک بوده تا اینکه این آخرین پستش به دستم رسید. با خودم گفتم خوبه یه تاپیک درست کنم شما هم نامه های ایشون و هم جواب های من رو ببینید و در صورتی که نظری داشتید، هم من هم این دوستم استفاده می کنیم. من پاسخ هایی رو که می خوام برای این دوستم بفرستم تقریباً 24 ساعت قبل از ارسال اینجا میذارم تا اگر دوستان نظری دارند، بحث بشه و نتیجه رو اعمال کنم. ممنون میشم مطالعه بفرمایید و ما رو از نظراتتون بهرهمند کنید. دلیل اینکه این عنوان رو توی بخش سیره معصومین آوردم اینه که به این بخش علاقه دارم اگر مدیران میبینند که جای دیگه ای صلاحه ایرادی نداره، می تونن جاش رو تغییر بدند. نامه دوستم به این شرحه، -------------------------------------- Dear Mohammad Al-Salam-o-Alaikum, Va rahmato Allah. Thank you for your explination. Many thanks. You know that working hard is very tiring, students in China have to pass the exams, especially the University Entrence Exam. So I have something to ask you, we have a subject called "politic" we have to study marxist, that means I have to learn and write things as an atheist. Is that allowed? In Quran. Something else, I heard from the news that Israel is going to attack your country. Have you heard about that, is that true or just propaganda. I hope the war will not brake out, but...have you prepare for anything like that? I will pray to GOD for the peace of you and your countryman. MAY GOD BE WITH YOU. MAY GOD BE WITH US ALL. http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,...86,00.html 金运(JIN YUN) -------------------------------------- محمد عزیز
------------------سلام علیکم و رحمت الله از توضیحاتت ممنونم. خیلی ممنون. می دونی که کار سخت (منظورش درساشه) خیلی خسته کننده است، دانش آموزان توی چین مجبورن امتحانات رو پشت سر بگذارن مخصوصاً امتحان ورودی دانشگاه رو. پس مطلبی هست که می خوام از شما بپرسم، ما درسی به عنوان "سیاست" داریم و باید مارکسیسم رو مطالعه کنیم، و این به این معنیه که من مطالب رو باید به شکل یک کافر یا بی دین بخونم و بنویسم. آیا این در قرآن مجازه؟ مطلب دیگه اینکه از اخبار شنیدم که اسرائیل قراره به کشور شما حمله کنه. آیا در مورد اون شنیدی، آیا درسته یا فقط تبلیغاته؟ من امیدوارم جنگ شروع نشه ولی آیا شما برای یه همچین چیزی آماده شدید؟ من برای صلح شما و آرامش تو و هموطنانت دعا می کنم. خدا به همراه شما باشد. خدا به همراه همه ما باشد. جین یون دوستان ببخشید یه سوال، اگر مایلید من این بحث رو ادامه بدم و نامه ها رو اینجا بیارم، لازمه نامه ها رو ترجمه کنم یا همینطوری انگلیسی بذارم کافیه؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۷, ۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
تاپیک بسیار جالب از یک چینی ، واقعا معرفت رو از مدل نامه نوشتنش میشه یاد گرفت ، ارزش مطالعه رو داره.
آپدیت |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |