۲/آذر/۹۰, ۱۶:۲۷
خوب اخوی ما همین را گفتیم دیگر
تبیین و تفسیر و تکمیل قران را هر کسی نمیداند . تبیین وظیفه معصوم است
وگر نه طرف نماز شب را واجب میکند و در اذان میگوید ح علی خیر من النوم
جناب مهدی عباس زاده شما می فرمایید محال است معصوم خلاف قران بگوید . اینجا ۲ مطلب پیش می اید یا حدیث جعلی است که هیچ
یا فهم شما چیزی بجز معصوم فهمیده که اینجه فهم شما ناقص است
حجیت تفسیر قران را خود خداوند در قران به معصوم سپرده است . بنابرین زمانی که در تاویل اختلاف شود به معصوم مراجعه میکنیم
وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا
«تفسير کتاب خدا را، جز خدا و راسخان در علم، نميدانند. (آنها) ميگويند: (ما به همه ي آن ايمان آورديم؛ همه از طرف پروردگار ماست.) و جز صاحبان عقل، متذکر نميشوند (و اين حقيقت را درک نميکنند) ».
و ديگري در سوره نساء آيه 162 آنجا که ميفرمايد:
لکن الراسخون في العلم منهم و المؤمنون يؤمنون بما انزل اليک و ما انزل من قبلک،
[/b]
«دانشمندان و راسخان در علم از اهل کتاب، به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پيش از تو نازل گرديده است ايمان ميآورند».
خوب پس معصوم حتما بر اساس قران میفرماید و لا غیر
و این ۲ از هم جدا نمیشود
اگر جدا شد میشود همان فتواهایی که مفتی های وهابی میدهند و مرغ پخته هم به انها میخندد
تبیین و تفسیر و تکمیل قران را هر کسی نمیداند . تبیین وظیفه معصوم است
وگر نه طرف نماز شب را واجب میکند و در اذان میگوید ح علی خیر من النوم
جناب مهدی عباس زاده شما می فرمایید محال است معصوم خلاف قران بگوید . اینجا ۲ مطلب پیش می اید یا حدیث جعلی است که هیچ
یا فهم شما چیزی بجز معصوم فهمیده که اینجه فهم شما ناقص است
حجیت تفسیر قران را خود خداوند در قران به معصوم سپرده است . بنابرین زمانی که در تاویل اختلاف شود به معصوم مراجعه میکنیم
وَ ما يَعْلَمُ تَأْوِيلَهُ إِلاَّ اللَّهُ وَ الرَّاسِخُونَ فِي الْعِلْمِ يَقُولُونَ آمَنَّا بِهِ کُلٌّ مِنْ عِنْدِ رَبِّنا
«تفسير کتاب خدا را، جز خدا و راسخان در علم، نميدانند. (آنها) ميگويند: (ما به همه ي آن ايمان آورديم؛ همه از طرف پروردگار ماست.) و جز صاحبان عقل، متذکر نميشوند (و اين حقيقت را درک نميکنند) ».
و ديگري در سوره نساء آيه 162 آنجا که ميفرمايد:
لکن الراسخون في العلم منهم و المؤمنون يؤمنون بما انزل اليک و ما انزل من قبلک،
[/b]
«دانشمندان و راسخان در علم از اهل کتاب، به آنچه بر تو نازل شده و آنچه پيش از تو نازل گرديده است ايمان ميآورند».
خوب پس معصوم حتما بر اساس قران میفرماید و لا غیر
و این ۲ از هم جدا نمیشود
اگر جدا شد میشود همان فتواهایی که مفتی های وهابی میدهند و مرغ پخته هم به انها میخندد
مومنین بفلمایید