تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
سلام
جامد از جاهل خیلی خطر ناک تره.
جاهل نمی دونه،اما جامد اگر هم بدونه قبول نمی کنه.
دیگه چه جای بحثی دارید با کسی که قرآن رو قبول نمی کنه؟انتظار دارید حرف من و شما رو قبول کنه؟
واقعا چرا یه دختر باید روسری بزنه؟Huh
(۱۲/آذر/۹۰ ۲:۲۵)dark.knight نوشته است: [ -> ]واقعا چرا یه دختر باید روسری بزنه؟Huh
واقعا هم . .

چرا روسری رو می زنی بابا سرت کن! رو سری مال سر کردن ه نه زدن !!Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
مسیحیت وحجاب؛
برای زنان شرم آور است که با سر برهنه در اماکن عمومی ظاهر شوندو پوشش گیسوی زنان این معنی را به همراه دارد که او زیبایی اش را فقط برای همسرش نگاه داشته است
انجیل اعمال رسولان باب18ایه18

در کتاب مقدس یهودیان آمده است؛
خداوند دختران صهیون را به جهت اینکه با گردن افراشته و غمزه های چشم،راه میروندوبا ناز میخرامندوزینت های خود را آشکار میکنند مجازات خواهد کرد و سر آنها را بی مو وبوی بدن آنها را متعفن و به عوض زیبایی سو ختگی بر صورت آنها خواهد انداخت
اشیاء باب3بند16
خواهر عزیز
همچین کسی اصلا منطق نداره که شما باهاش کل کل می کنین !
به قول دوست عزیزمون
mohades

ولش کنین
وقتی قرآنو قبول نداره به قول آقای
shafagh_mah
جامده که بدتر از جاهله

بیخیBig Grin
(۱۲/آذر/۹۰ ۲:۲۵)dark.knight نوشته است: [ -> ]واقعا چرا یه دختر باید روسری بزنه؟Huh

ببین دوست عزیز به قول
zarati313
توی اون لینکی که دوستمون
Admirer
گذاشته و تعبیر خودم و نوشته ی فوق العاده ی
حسن.س.
زن از لحاظ نیروی جسمانی و قدرت بدنی از مرد خیلی ضعیف تره و امکان تعرض به اون در جامعه خیلی زیاده و از جایی که سو استفاده های چشمی در جامعه ی ما خیلی زیاده یک زن باید خودش رو از این سواستفاده ها حفظ کنه و این کار با حجاب تنها امکان پذیره...
در ضمن مگه حضرت زهرا ( ع ) بزرگترین زن در تاریخ بشریت نیست؟! پس حضرت زهرا (علیه السلام) مقرب ترین زن به درگاه الهی بوده و از جایی که دختر پیامبر بوده و دستورات اسلام رو مستقیما میشنیده پس قاعدتا پوشش این حضرت باید کامل ترین و بهترین پوشش بوده باشه و از جایی که چادر بوده پس این پوشش الان هم کامل ترین پوششه...
حسن.س.
و
Admirer
عزیز واقعا ممنونم خیلی کمکم کرد انشاالله که این دوست ما رو هم هدایت کنه من که اطلاعات ناقصم کاملتر شد!!! مرسی
مشاهده پروفایل کاربر
مشاهده موضوعات کاربر
مشاهده ارسال های کاربر
ارسال پیام خصوصی به کاربر
ب

برادر این چه حرفیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه دخترم و حجاب رو باعث افزایش ابهت خودم می دونم و از نعمت های اسلام ........
شما مطالب تالار رو یکم بخون تا متوجه بشید
قران هم فرموده است که دل های بعضی ها مریضه و حجاب هم برای اینکه مورد آزار نباشیم
حجاب برای اینکه ارزش یه حانم به خاطر جسمش نباشه مثل اروپا و آمریکا
سلام
مشکلی که دوستتون داره مشکل خیلی هاس.
آیه قرآن داریم که زن باید رعایت حجاب کامل داشته باشه(.31 نور)
ولی برای همه معلومه که چادر بهترین حجابه.
زن شان اش بالا تر از اینه که تمام اندامشو به نمایش بزاره.مستحضر هستید که خانوم ها هم ظریفن و هم زیبا پس حتما باید خوشون رو بپوشونن.در ضمن قران به مرد ها هم گفته چشماشونو نگه دارن.این وظیفه دوطرفه اس.
خب حد اقل برای احترام به امام حسین یکم خودتونو دو ماه نگه دارید.
از رفتن که معرکه بود...دو تا دختر با وضع بسیار تاسف اور داشتن میرفتن...جالب اینکه فک میکنن لباس سیاه برا عزاداری کافیه...
خلاصه یه پسره افتاد دنبالشون دخترا هم بر میگشتن نگاش میکردن...یه وضع افتضاحی بود...خیلی تاسف خوردم.
از برگشت هم که انگار دوست دختر دوست پسر ها به بهانه دیدن دسته با هم قرار گذاشته بودن.
دیشب خیابونا پر از جوون بود ولی چه جوونی؟؟؟ادم باید برای امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بشینه گریه کنه که چه جوونایی توی این زمانه است..
خدا وکیلی یه اروپایی یا یه امریکایی بخواد بیاد روضه امام حسین(علیه السلام)رو ببینه چی با خودش فکر میکنه؟؟؟
میگه اینان مسلمونای شیعه که ادعاشون میشه میخوان امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)رو بیارن؟؟؟

اللهم اهدنا الصراط المستقیم...
0-توكل به خدا
1.شما بايد اين مسئله رو پيش كسي حل كنيد كه اطلاعات كافي در تمام جهات داشته باشد.
2.اطلاعات خودتون رو از افراد وكتب معتبر استخراج كنيد.
3.دوستان در مورد خوبي يا بدي حجاب بحث كنيد نه اينكه نظر بديد .(البته اگر شما مشمول حجاب هستيد)در غير اينصورت.....Dodgy
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۹:۵۸)zohur نوشته است: [ -> ]0-توكل به خدا
1.شما بايد اين مسئله رو پيش كسي حل كنيد كه اطلاعات كافي در تمام جهات داشته باشد.
2.اطلاعات خودتون رو از افراد وكتب معتبر استخراج كنيد.
3.دوستان در مورد خوبي يا بدي حجاب بحث كنيد نه اينكه نظر بديد .(البته اگر شما مشمول حجاب هستيد)در غير اينصورت.....Dodgy

خب ما هم داریم همین کارو میکنیم دیگه!!!! تازه ما داریم دلیل خوبی حجاب رو هم میگیم...

انشاالله که دوستان عزیزی که پست میدن اعتقاداتشون قلبی باشه که البته هست....
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع