سلام به همه.به نظره من اینکه بعضیا گفتن طرف وقتی قرآنو زیره سوال میبره پس ولش کنین این یه نظره اشتباست.میدونید چرا ؟به نظره من طرف اینو گفته که این دوستمون کم بیاره و بیخیال شه که بگن نتونسته از حجاب دفاع کنه.من خودم اطلاعاتی بیشتر از اینی که بقیه بچه ها گفتنو ندارم.ولی پیشنهاد میدم از یه نفری که تفسیره قرآن بلده کمک بخاد.آخه اگه نتونه از نظره قرآن طرفو قانع کنه خیلی بد میشه شاید به ظاهر طرف حرفشو قبول نکنه ولی از جواب ندادن خیلی بهتره.چون قرآن از طرفه خداست وقتی نشه از زبونه خدا از حجاب دفاع کرد که واقعا این دوستمون ضایع میشه. به نظره من باید بیشتر از نظره قرآن جوابشو داد نه اینکه از زندگیهای غرب مثال زد.چون زندگی های غربو اگثرا توی اخبارم آماراییکه میدن از مسلمان شدنشون همه بلدن(منظورم اینه که الان همه میدونن که خیلی از غربیا مسلمان شدن.یا خیلی لز غربیا حجابو قبول دارن.اینا میشه حرفای تکراری).ولی وقتی طرف میخاد قرآنو زیره سوال ببره باید یه جوری جواب داد که قانع بشه.چون به هر حال اونم مسلمونه و شاید میخاد خودشو به وسیله این دوستمون قانع تر کنه
(۱۳/آذر/۹۰ ۱۹:۴۸)7zahra7 نوشته است: [ -> ] (۱۲/آذر/۹۰ ۲:۲۵)dark.knight نوشته است: [ -> ]واقعا چرا یه دختر باید روسری بزنه؟
برادر این چه حرفیه ؟؟؟؟؟؟؟؟
من یه دخترم و حجاب رو باعث افزایش ابهت خودم می دونم و از نعمت های اسلام ........
شما مطالب تالار رو یکم بخون تا متوجه بشید
قران هم فرموده است که دل های بعضی ها مریضه و حجاب هم برای اینکه مورد آزار نباشیم
حجاب برای اینکه ارزش یه حانم به خاطر جسمش نباشه مثل اروپا و آمریکا
باشه خب چرا می زنی؟؟؟؟
به هر حال به نظر من کلا چیز بیخودیه!!!البته شما خانمی بیشتر می دونی به من ربطی نداره!!!ببخشید جفت پا اومدم تو بحثتون!!!
كسي كه ميگه زن بايد بازن مساوي باشه كاملا در اشتباهه.
دختري كه همچين فكري كنه،در حقيقت ارزش خودش رو پايين مياره.اين كه زن بايد پوشيده باشه،ارزش يك زن رو بالا ميبره.در ضمن،كي گفته كه مردا نبايد حجاب داشته باشن؟كسي كه اين جمله رو ميگه،در حقيقت خودش اطلاعات كافي نداره.
با توجه به متن پست اول:
نقل قول:تساوی بین حقوق زن و مرد چی میشه چرا زنها باید برای اینکه مردها بهشون نگاه نکنن
كسي كه جمله بالا رو بگه،يعني هيچ اطلاعاتي نداره،هيچي نفهميده و بيخودي براي قانع كردن خودش،داره بحث ميكنه!
دلیل برای اینکه به نظرم چیز بیخودیه؟واسه اینکه هر دفعه باید یه لباس دراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز (مانتو) بپوشن بعدش یه روسری و شال هم بزنن سرشون توی گرمای تابستون هم از گرما رنگ این یارو بشن:

که البته باید به عقیده ی شما هم یه چادر بزنن سرشون که دیگه کلا هیچی!!!!
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۲:۴۱)dark.knight نوشته است: [ -> ]دلیل برای اینکه به نظرم چیز بیخودیه؟واسه اینکه هر دفعه باید یه لباس دراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز (مانتو) بپوشن بعدش یه روسری و شال هم بزنن سرشون توی گرمای تابستون هم از گرما رنگ این یارو بشن: 
ای بابا دوست عزیز یه کمی مطلبو بخون خب دیگه!!!!
این همه دلیل اوردیم و منم که توی یه پست کوتاه جواب شما رو دادم حالا اگه اشکالی نداره به جای اینکه کلا حجابو ببری زیر سوال دونه دونه اشکالات حجاب از نظر خودتو بگو تا با هم آزادانه بحث کنیم نه اینکه کلا بیخیالش بشیم...
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۲:۴۱)dark.knight نوشته است: [ -> ]دلیل برای اینکه به نظرم چیز بیخودیه؟واسه اینکه هر دفعه باید یه لباس دراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااز (مانتو) بپوشن بعدش یه روسری و شال هم بزنن سرشون توی گرمای تابستون هم از گرما رنگ این یارو بشن:
دوست عزیز حجاب داشتن دین داشتن باید هم سخت باشه و ال بی دیدینی دلیلی نداره هر چند که الان هم همچین آدم هایی رو نا آگاه می دونیم چه برسه به ....................
یه بار هم گفتم حجاب برای جلوگیری از ابزاری شدن زن هست ما مجبور نیستیم مانتو بپوشیم که شما این طوری مسخرش می کنید اسلام میگه هرچی می خوای بپوشی بپوش اما اسلامی باشه یعنی اندام ها پوشیده باشه و جلوه کنان نباشه چرا درازی مانتو رو مسخره می کنی چرا کوتاهی پیرهن ها رو مسخره نمی کنی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن بعضی چیزا به بعضی چیزای دیگه می ارزه تحمل گرما به حمل نگاه بی مهر خدا یا تحمل نگاه های هرزه بی ارزه که نگاه بی مهر خدا هم برای جلوگیری از پیش اومدن نگاه های هرزه است برادر حجاب یک زن نشانه ی شخصیتیه برای خودش قائله البته عجیبه که بعضی از زن ها دوست دارن بعضی از آقایون ازشون استفاده ببرند و این هم یکی از عجایب روزگاره مهم نیست
شما از گرمای تابستون می گید من از سوزش نگاه های ناپاک
کودمشون سخت تره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بذار من بگم دومی
کدومشون عوارض داره؟؟؟؟؟؟؟؟
بذار من بگم دومی
کودمشون آخرتت رو از بین می بره ؟؟؟؟؟؟؟/
بازم من می گم دومی
کودمشون ابهت زن رو از بین می بره؟؟؟؟؟؟
من میگم دومی
اما کودمشون گرمای قلیل دنیوی را داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این رو شما بگو
چه کاریه ادم طلا و جواهراتش رو بذاره توی یه صندوق سنگییییییییییییییییییییییییییین (گاوصندوق)،بعدش بخواد یه رمز n رقمی بذاره روش و هر بار که خواست بازش کنه،کلی دستگیره رو بپیچونه و رمز رو بزنه؟
تازه وقتی که می دونه همسایه اش نمی دونه طلا و جواهراتش توی اون صندوقه؟
تازه با این همه سختی قفل کردن و باز کردن قفل،تازه بخواد اون صندوق رو جائی پنهون کنه کسی نبینه!!!!
ها؟ نظرتون چیه؟
آره واقعا"!چه کاریه آدم در خونه اش رو قفل کنه که کسی یه وقت مزاحم حریم شخصیش نشه؟ چه کاریه دو ساعت قفل بزنه و حفاظ در رو بکشه؟
روشن فکریه که ادم در خونه اش رو باز بذاره و بگه خب دزدها و متجاوزها نیان تو!!!!!
بی خیال برادر من!
اینا همش شعاره.....هیچ دختری بالفطره دوست نداره زیبائیش رو مفت مفت با بقیه شریک بشه!
که هم دنیاش رو از دست بده،هم اخرتش رو!