خوبه اينجا اتم نمي تركونند وگرنه همه باهم بايد ميگفتيم فاتحمه ال...

بحث حجاب رو بخاطر مشكلات مالي عوض ميكنيم و ميريم توي بخش ورزشي

سوال اون طرفدار چه حجابي هستيد ؟ابي يا قرمز
سوال دوم از چه نوع حجابي خوشتون مياد؟ 1-بدحجابي 2-كم حجابي 3-بي حجابي 4-كلهم حجاب
سوال سوم........
خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین .
evil is near but
GOD
is whit us
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است: [ -> ]خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near but
GOD
is whit us
راستي شما به نتيجه خوبي رسيدي ها دو فردا ديگه ني ني كوچولوم به دنيا مياد اخي ما هم بابا و مامان شديم بعد اونوقت ازدواج رو براي چي گذاشتن نمي دونم جيگر
منظور از اينكه مرد با زن برابرند يك حقوقي كه دارند دوم اينكه خدا براي مرد وزن ارزش يكسان قائله حالا نمي دونم چه جوري تو برداشت كردي

الان دقیقا کدوم پست خطاب به من بود؟
(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۴۱)dark.knight نوشته است: [ -> ]چرا تو هر تاپیکی که میرم دارند تو رو میکوبند؟

ببخشيد ، هدف از مطلب بمبارون كردن يا كوبيدن نبود يه چيز كلي عرز كردم

.
اگه ناراحت شديد بگيد پاكش كنم

.
لطفا پست های ارسالی در راستای بحث قرار داده شوند .
از ارسال پست ، خطاب به شخص خودداری کنید .
پست های ارسالی با مشخصات غیر ، به زودی پاک خواهد شد .
لطفا رعایت بفرمایید ، تا دچار مشکل نشویم . با تشکر
یه چند روزه که نیومدم تو تالارها!!!!!!!!!
چقدر پست!!!
شوالیه سیاه دوست عزیز اگه از من ناراحتی بگو .
ببخشید من اگه پستی گذاشتم که تو رو ناراحت کرده ببخشید.. حالا چرا اینجوری بحث میکنین؟!!!! آزادانه بحث کنین هرکی عقیدشو بگه بعد با دلیل به هم واب میدیم!!!!
انشائالله البته!!!!