تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: لطفا خیلی کمکم کنید ( در مورد حجاب)
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
خوبه اينجا اتم نمي تركونند وگرنه همه باهم بايد ميگفتيم فاتحمه ال...Cool
بحث حجاب رو بخاطر مشكلات مالي عوض ميكنيم و ميريم توي بخش ورزشي Big Grin
سوال اون طرفدار چه حجابي هستيد ؟ابي يا قرمز
سوال دوم از چه نوع حجابي خوشتون مياد؟ 1-بدحجابي 2-كم حجابي 3-بي حجابي 4-كلهم حجاب
سوال سوم........
خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است: [ -> ]خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

راستي شما به نتيجه خوبي رسيدي ها دو فردا ديگه ني ني كوچولوم به دنيا مياد اخي ما هم بابا و مامان شديم بعد اونوقت ازدواج رو براي چي گذاشتن نمي دونم جيگر
منظور از اينكه مرد با زن برابرند يك حقوقي كه دارند دوم اينكه خدا براي مرد وزن ارزش يكسان قائله حالا نمي دونم چه جوري تو برداشت كرديHuh
من با یک موردی روبه رو شدم که گفت دل باید پاک باشه!
اگه دلت پاک باشه و تو بدون حجاب بیای توی مجامع عمومی و من تحریک بشم و به گناه بیفتم و شاید یه روزی هم گریبان خودت رو بگیرم.همین مشکلاتی که توی این دوره زمونه پیش اومده که چه بلایی سرشون میاد آیا.......
دلت هنوز پاک هست؟
Huh
الان دقیقا کدوم پست خطاب به من بود؟
(۳۰/آذر/۹۰ ۶:۵۰)افلاطون نوشته است: [ -> ]
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است: [ -> ]خدمت دوست عزیزت بگم اگه قرار بود خدای تبارک و تعالی همه چی در قران بفرمایند تا بندش بفهمد که مارا انسان و حاوی شعور نمی افرید . ذوم اگه قرار بود مرد = زن الان منو شما هم باس یه نی نی توشکممون داشتیم . پس مساوی نیست برابر . یه ویژگی ان و یه ویژگی این . جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

راستي شما به نتيجه خوبي رسيدي ها دو فردا ديگه ني ني كوچولوم به دنيا مياد اخي ما هم بابا و مامان شديم بعد اونوقت ازدواج رو براي چي گذاشتن نمي دونم جيگر
منظور از اينكه مرد با زن برابرند يك حقوقي كه دارند دوم اينكه خدا براي مرد وزن ارزش يكسان قائله حالا نمي دونم چه جوري تو برداشت كرديHuh
دایی حقیقتش جمله بندیت فارسیه دری بود و البته بیشتر دربدری من متوجه نشدم . خدای دانا زن و مرد را مثل هم نیافرید . ارزش هر کدام در یک چیز مجزاست . اما در کل که نگاه کنیم برابر می شوند . اخه با کدام عقل می گید زن = مرد . خوب اگه این جوری بود خدای بزرگ فقط یا مرد می افرید یا زن Dodgy evil is near butHeart GODHeart is whit us
(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۴۱)dark.knight نوشته است: [ -> ]چرا تو هر تاپیکی که میرم دارند تو رو میکوبند؟Big GrinBig GrinBig Grin

ببخشيد ، هدف از مطلب بمبارون كردن يا كوبيدن نبود يه چيز كلي عرز كردم Confused .
اگه ناراحت شديد بگيد پاكش كنم Wink .
لطفا پست های ارسالی در راستای بحث قرار داده شوند .
از ارسال پست ، خطاب به شخص خودداری کنید .
پست های ارسالی با مشخصات غیر ، به زودی پاک خواهد شد .
لطفا رعایت بفرمایید ، تا دچار مشکل نشویم . با تشکر
(۳۰/آذر/۹۰ ۴:۳۳)mohammad727 نوشته است: [ -> ]جواهر جاش تو صندوق امن تره تا ویترین . evil is near butHeart GODHeart is whit us

به نکته خوبی اشاره کردی. چند وقت پیش امام رضا قسمت کرده بود و رفته بودیم مشهد. رفتیم بازار رضا. یه مغازه سنگ فروشی طبقه دوم بازار هست کارش حرف نداره انواع و اقسام سنگ و جواهر هر چی که بخوای.
به فروشنده گفتم فیروزه میخوام از توی ویترین یه دسته فیروزه اورد هزار تومن دو هزار تومن دیگه تهش ده تومن بود. یکم که نگاه کردم نپسندیدم صاحب اصلی مغازه که یه پیرمرد خبره این کاره بود اومد گفت فیروزه میخوای؟ گفتم بله. از توی کیف همراهش یه کیف دیگه دراورد یکی از جیبای اون کیفو باز کرد یه بسته کاغذی دراورد. باز که کرد همه چشامون چهار تا شد. فیروزه هایی که تا حالا ندیده بودم یکی رو نشون داد 4 میلیون یکی 3 میلیون. یه کاغذ دیگه باز کرد از تو همون کیفه دو تا الماس توش بود.
منظورم از این حرفا اینه که جواهر فروشیا هر چی سنگا و جواهراتشون با ارزش تر باشه تو پوشش های بیشتری نگهش میدارند تا هم از دید و نگاه محفوظ باشه هم هر کسی به جواهراتش دست نزنه. حتی بعضی هارو توی گاوصندوق میذارند. ولی سنگایی رو که ارزش چندانی ندارند رو میذاره زیر ویترین فله ای توی یه کاسه هر مشتری که میاد دست مالیشون میکنه بعد از یه مدتم کدر و کثیف میشند.

(۳۰/آذر/۹۰ ۲:۴۱)dark.knight نوشته است: [ -> ]
(۲۹/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳)soldier نوشته است: [ -> ]چرا تو هر تاپیکی که میرم دارند تو رو میکوبند؟Big GrinBig GrinBig Grin

بگذریم.

شوالیه جان داداش من بذار از پایه باهات بحث کنم. بگو به چی اعتقاد داری تا سر همون من پایه بچینم. به خدا اعتقاد داری؟

میدونم وجود داره.

خوب در چه حد قبولش داری؟
در چه حد بهش اعتقاد داری؟
فقط در حد وجود داشتن بهش اعتقاد داری؟
یه چند روزه که نیومدم تو تالارها!!!!!!!!!

چقدر پست!!!

شوالیه سیاه دوست عزیز اگه از من ناراحتی بگو .

ببخشید من اگه پستی گذاشتم که تو رو ناراحت کرده ببخشید.. حالا چرا اینجوری بحث میکنین؟!!!! آزادانه بحث کنین هرکی عقیدشو بگه بعد با دلیل به هم واب میدیم!!!!

انشائالله البته!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7
آدرس های مرجع