تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۱۱)paradise نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز . . .

کاش کمی با هم مهربون تر باشیم، کاش قدر همو بیشتر بدونیم، کاش بدونیم این همه امتیاز و اعتبار و رنگ و تشکر مفت هم نمی ارزه! کاش کمی رضای خدا رو هم در نظر بگیریم.
کاش بدونیم شان و شخصیت کاربران، از مدیر بگیر تا کاربر تازه وارد، نه به رنگه، نه به اعتباره، نه به امتیازه، و نه به تعداد تشکرها . . . واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم نگاه ها چقدر سطحیه!

یادش بخیر، وقتی آبی شدم، یکی از آبی ها چنین پیامی برام فرستاد، اینقدر این پیامش برام آموزنده بود که توو Inbox دلم هم ثبتش کردم:

عزیز دلم نوشته است:
وفای نیمکت!

[تصویر: 9195_645.jpg]

این میز و صندلی و پست و مقام به هیشکی وفا نمی کنه
در ضمن فکر نکن "آبی" شدی، "خیلی" شدی

بیچاره! مسئولیتت سنگین شده
از امروز همه یه جور دیگه بهت نیگاه می کنن
و از همه مهم تر نگاه شیطان و خودت به خودته

حرکت کفر در دل مومن، ناپدیدار تر از حرکت مورچه ای سیاه بروی سنگی سیاه در دل شب تاریک و سیاه است.

البته این حرفها را که می نویسم به این خاطر است که وقتی خودم "آبی" شده بودم
اول فکر می کردم که "خیلی" شدم
و کمی به خودم مغرور گشته بودم.

گاهی دلم تنگ می شه برای روزهای اولی که هنوز بنفش هم نبودم

یا علی مدد

چه انسان های بزرگی توو این تالار هستند ولی ما قدرشون رو نمی دونیم!!

هرکی دوست داره آبی باشه، بنده حاضرم رنگ و عنوان و امتیاز و همه چیزم که در این تالار دارم رو با افتخار تقدیمش کنم.

کاش دغدغه هامون چیزای دیگه ای باشه؛

در محضر شما بزرگان قصد جسارت نداشتم، فقط کمی دل درد گرفته بودم که با درد دل التیام پیدا می کرد،
اگر عزیزی ناراحت شده بنده همین جا رسما ازش عذر میخوام ...

موفق باشید،
یا حق.

یعنی میشه خدا ما هم یه روزی اینجوری فکر کنیم.
اصلا باید از کجا دل بکنیم ؟
خیلی سردرگمم.
دیدگاهم به این تالار خیلی وقته عوض شده ، میدونم بچه های تالار یه چیزیشون میشه!
من خیلی دوست داشتم و خواهم داشت ، ولی بچه های این تالار رو بای این که ندیدم ولی مثل اینه که سال هاست میشناسمشون باهاشون نشستم و گشتم و ...
بخدا این تالار یه نعمته! به نظرم سیستم اعتبار و تشکر و رنگی بودن حتما به صلاحه! من نیم وجبی (البته قدم: 180Cm) شاید در مورد تصمیم مدیران اشتباه کردم ،
آدمیت نه به رنگ است نه نژاد نه لباس نه اون شماره های تشکر نزدیک به سه هزار میلیارد! Blush

خدا رو شکرگزارم که تو این تالار مسئولیتی بهم محول نشده است! شاید آنطور که باید و شاید نمی توانستم انجام وظیفه کنم ، صد البته به این یقین هم رسیده بودم که نمی توانم همپای شما رنگی ها هم سطح شما و ... در حل مشکلات این تالار باشم .
شاید در پشت این حکمتی نهفته است و ما بی خبریم!

به امید خواندن قرآن های کنج قفسه زیر گرد و غبار زمان مدفون شده Confused
به امید به راه راست هدایت شدگانی همچون خود من
به امید ظهور صلح بخش جهان!
به نام خدا

سلام بر همگی، خصوصا آقا میلاد عزیز Heart

میلاد جان، داداش گلم، ما همه مثل همیم! برادریم! اینجا کسی برتر نیست! اصلا رتبه و این چیزها معنا نداره، اینجا تمرین می کنیم کمی بهتر باشیم، و یادگیری رو، یاد بگیریم!
سعی می کنیم عبد خدا بودن رو تمرین کنیم، و یاد بگیریم، و به امید خدا یه عبد واقعی بشیم ان شاء الله ...

اینکه می بینید گاهی اوقات خوب حرف می زنیم، فکر نکنید خبری شده ها، ان شاء الله خدا کمک کنه به ماها و بتونیم بجای خوب حرف زدن، حرفِ خوب بزنیم!

من به حال شما غبطه می خورم، وقتی همسن شما بودم، اصلا توو این وادی ها نبودم... قدر خودت رو بدون داداش، و خودت رو دست کم نگیر!

سال‌ها دل طلب جام جم از ما می‌کرد
وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا می‌کرد

گوهری کز صدف کون و مکان بیرون است
طلب از گمشدگان لب دریا می‌کرد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

یا علی (علیه السلام)
سلام خدمته همگی
اگه اجازه بدین این داداشه کوچیکتون هم چن کلمه ای حرف بزنه.بنده یکی دو ماهی هست که تو این تالار عضو هستم و سابقه چندانی ندارم و اطلاع چندانی از مجموعه تالار هم ندارم و به دنبال سخنرانی های استاد رائفی پور ودم که سر از این تالار دراوردم.دنبال این بودم که ببینم تو این تالار چطوری میشه فعالیت کرد که یه عزیزی بهم گفت می تونی به قسمت درباره تالار و امکانات آن بری و بعد از اون از اینجا سردرآوردم.و الان هم نمیدونم چرا آخرین پست ماله آذر ماهه (نکنه قضیه منتفی شده).اگه اجازه بدین میخام مستقیما از خود مدیریت و مسئولین تالار بپرسم که هدفشون از گذاشتن قسمت تشکر،رتبه و امثال این ها چیه،چون هر شش صفحه رو خوندم و جایی ندیدم که مستقیما مدیران مشکل رو به یکباره حل کرده باشن و این ماجرا هی کش پیدا می کنه.

به نظر بنده این جور امکانات تالار باعث تلف شدن وقت اعضا میشه چه از لحاظی که یکی بخاد پستی بده تا تعداده پست و اعتبار و ... اش ببره بالا(و مجبوره یه چییییییزی بنویسه) چه اونیکه میخاد در جریان بحث باشه و ومجبوره هر چیزی که نوشته شده رو بخونه.اگه همه برای رضای خدا و انجام دادن کار ثواب و کمک به فراهم سازی مقدمات ظهور جمع شدن دور هم که دیگه امتیاز دهیو این کارا لازم نیست فوقش هرکسی که خوند برای دلگرمی نویسنده ازش تشکر میکنه و اجرش با خدا.
یه انتقادی هم داشتم راجع به این سیستمه اطلاعات کاربری که اینهم به نظر بنده میتونه عامل باشه برای اینکه اعضا بخان زمان حضور در تالارشون رو زیاد کنن و شااااااید بخان یا مجبور باشن همینجوری تو تالار بچرخن و وقتشون هدر بشه (که البته براحتی میشه این ساعت ها رو زیادتر کرد بدون اینکه وقعا طرف پشت کامپیوتر باشه و کاری انجام بده).اگه ممکنه مدیریت بگن که فایده ی این کار چ هستشو هدف از ایجادش چیه

بنده این حرف رو باتوجه به حرفی که استاد رائفی پور زدند و در اون اشاره کردند که:«شیطان گردو گردو وقتامونو ازمون میگیره» زدم و خاستم انتقاد سازنده ای کرده باشم.

و در آخر میخام از تمامیه کسانی که به هر نحوی در ایجاد و پیشرفت تالار کاری انجام داده و سهمی دارن تشکر ویژه ای داشته باشم،خیلی جای خوب و مفیدیه.و تشکر خیلی خیلی ویژه تر دارم از موسسیسنه این تالار،خدا اجرشون بده.و اگه با لحن بدی حرف زده باشم و یا باعث رنجشه کسی شده باشم همینجا عذرخواهی میکنم،حلالم کنید.
نقل قول:به نظر بنده این جور امکانات تالار باعث تلف شدن وقت اعضا میشه

این قضیه دغدغه بنده هم هست . وقت !
نظر بنده همینه و این سیستم اعتباردهی باعث تلف شدن اوقات دوستان خواهد شد . وقت طلاست و باید بهتر از اون استفاده کرد .
البته با عوض کردن برنامه نویسی میشه به این امر سرعت بخشید . ممکن هم هست امکانات لازم در اختیار مدیریت نباشه
باید ببینیم وضه به چه منوال هست
لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

تشکر برای چه چیزهایی خوبه؟
اول اینکه به دیگران بگیم این پست خوبیه . من تاییدش کردم! که این خودش خیلی محسنات داره .

دوم برای قدر دانی از کسی که زحمت کشیده به عنوان انجام وظیفه . که امر خداوند تشکر کردنه . خودشم پاداش میده . انبیا و ... همین روش رو داشتند

اعتبار رو ما به نوشته میدیم نه فرد

برای تاکید بیشتر . و همین ها رو به صورت مشدد . این که فردی برای چه پست میزنه و وقت میزاره دیگه با خداست و نه ما

سوم برای جلو گیری از اسپم ها و پستهای تشکر که بسیار بیشتر وقت گیره!

چهارم . برای دیدن بازخورد مطلب . و اینکه ببینیم چه کسانی با چه عقایدی مطلب رو تایید کردند . و چقدر مطلب درستی نوشتیم .

پنجم . نشان دادن محبت خودمان به محبین اهل بیت . که خودش نوعی محبت به ایشان است

ششم تالیف قلوب مومنین که بسیار سفارش شده و مورد توجه خداوند است

اینکه تشکر و اعتبار دادن هیچ وقتی رو تلف نمیکنه . تشکر کردن کثری از ثانیه هست و اعتبار دادن 5 ثانیه .
شما مطمئنی که اینقدر وقتت رو خوب مدیریت میکنی که این چند ثانیه رو فقط داری از دست میدی!

با تشکر
یا حق
سلام
با تشکر از آقا وحید

فلسفه وجودی سیستم تشکر و اعتبار چیست؟
عزیزانی که از قدیم با تالارهای گفتگو سر و کار دارن حتما یادشونه که تا یک نفر مطلب خوبی میزد، همه میومدن و در پستهای بعدی به این شکل عمل میکردن:
عالی بود
آفرین.خوب بود
واقعا که مطلب خوبی بود
احسنت
جزاکم الله خیرا
و ........

یک مثال از تالاری دیگر:
کد قالب بندی شده:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=122280

به نظرتون زشت نیست کل صفحه بشه تشکر؟
ممکنه این روند برای یک وبلاگ خوب باشه و یک نفر بیاد یک مطلب بزاره و در کامنتها همه تشکر کنن، ولی اصلا با کارکرد تالار گفتگو در تضاده Smile
تالار گفتگو محل بحثو گفتگو در مورد مطالب ارزشمنده و قراره هر کسی چیزی بلده بیاد در اختیار دیگران بزاره

اون موقع هم معضلی وجود داشت به نام افزایش تعداد پستها و بعضی افراد میرفتن زیر مطالب خوب و هی (تشکر) پست میکردن تا تعداد پستهاشون بالا بره Smile
سازندگان سیستمهای تالارهای گفتگو به دنبال راه چاره بودن تا جلوی این نوع پستهای بی محتوا رو بگیرن..... نتیجه هم شد کلید تشکر و سیستم اعتبار
الان اکثر تالارهای گفتگو سیستم تشکر رو دارن و اعتبار هم کم و بیش موجوده!!!

سیستم تشکر برای اینه که اگر دیدیم مطلبی مفید است و نقد و نظر خاصی در اون مورد نداریم, از شخص در حد کوچکی تشکر کرده باشیم
سیستم اعتبار اصولا قراره برای تقدیر از مطالب و نظرات بسیار عالی که براشون وقت گذاشته شده و مخصوصا کپی و پیست نیستن استفاده بشه

خوب مسلما این سیستمها ممکنه ازشون سوء استفاده بشه ولی واقعا نیاز هستن و سوء استفاده ها ناشی ضعف بنده و امثال بنده است وگرنه نفس سیستم مشکلی نداره!!!
1-تشکر و اعتبار بی رویه: یکی از ضعفها متاسفانه تشکر و اعتبار بی رویه است و برخی هر پستی رو که میخونن زیرش تشکر میزنن و حتی شده خودم دیدم کسی مطلبی رو اصلا قبول نداره و در پست بعد حتی ردش کرده ولی بازم تشکر میزنه
خوب این باعث لوث شدن این سیستمها میشه و باز کاربران روی میارن به زدن پست تشکر و احسنت

2-باند بازی برای کسب تشکر و اعتبار:قبلا یکی دو موردی این روش رو پیش گرفتن و چون داشت باعث بهم خوردن نظم تالار میشد، با وضع محدودیتهایی جلوش گرفته شد

3-دور شدن از هدف اصلی: من خودم بارها گفتم این سیستمها تشریفاتی هستند ولی لازم.نباید بهشون وابسته شد و هر روز نشست عدد رو شمرد و زیر پستها رو نگاه کرد که تشکر چند تا شد

مطلب گذاشتن و بحث کردن باید برای رضای خدا باشه و ما اگر احساس کردیم لازمه مطلبی رو بیان کنیم باید بیایم و بگیم و نباید منتظر تشکر و اعتبار کسی باشیم
حالا بر فرض هم تعداد کمی به دنبال اینها باشند......مهم نیست.اصل سیستم با نیت درست و کارکرد درستی جلو میره و سوء استفاده یا به دام افتادن عده ای که نباید باعث بشه ما از چاله در بیایم بیفتیم توی چاه Smile

شک نکنید اگر ضرورتی نداشت، خود من اولین نفر بودم که حذفش میکردم.سعی کردم تالار از هر امکانات اضافی خالی باشه و جلوی تعدادی از پیشنهادات اضافه شدن امکانات هم ایستادم و انجام ندادم چون احساس کردم تالار رو از سادگی بیرون میبره و حواسا به حواشی پرت میشه
(۱۹/بهمن/۹۰ ۲:۲۳)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]1-تشکر و اعتبار بی رویه: یکی از ضعفها متاسفانه تشکر و اعتبار بی رویه است و برخی هر پستی رو که میخونن زیرش تشکر میزنن و حتی شده خودم دیدم کسی مطلبی رو اصلا قبول نداره و در پست بعد حتی ردش کرده ولی بازم تشکر میزنه
خوب این باعث لوث شدن این سیستمها میشه و باز کاربران روی میارن به زدن پست تشکر و احسنت
آقا مهدی گل من، اومدی نسازی ها. ببین من هر نفر که نوشتش رو بخونم به خصوص کسایی که با نظرشون مخالفم و می خوام مخالفتم رو باهاشون بیان کنم، تشکر می کنم. چون اون شخص زحمت کشیده و مطلبی رو نوشته. مخالفت من الزاماً دلیل بر اشتباه بودن مطلبش نیست. همچنین مخالفت من نباید این گمان رو بوجود بیاره که من قدردان زحمتشون نیستم.

خیلی وقتها شده من اعتبار دادم و توی متن اعتبار نوشتم، "کاملاً مخالفم." به این معنیه که با وجود مخالفت من بازهم از زحمت شما قدردانی می کنم، همچنین اون شخص با یه حس خوبی به جای اینکه به فکر مخالفت من باشه به دنبال اشکالی میره که توی مطلبش هست. ضمناً مخالفت من راه دوستی ما رو نباید سد کنه. دوستی ماها به همه چیز ترجیح داره.

آقا مهدی بی خیال دیگه در این مورد اصلاً باهات موافق نیستم. ضمناً این عدم توافق دلیل نمیشه وقتی دیدمت یه ماچ گنده از گل روی شما ور ندارم.

(۱۹/بهمن/۹۰ ۲:۲۳)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]2-باند بازی برای کسب تشکر و اعتبار:قبلا یکی دو موردی این روش رو پیش گرفتن و چون داشت باعث بهم خوردن نظم تالار میشد، با وضع محدودیتهایی جلوش گرفته شد

اینجا باند امام زمانه، من هم به همشون امتیاز میدم. ضمناً اینجا باندشون روی VHF هستش یا روی موج گیگا Wink؟

آقا مهدی جان هر کی دوست داری، این سقف امتیازی رو که من می تونم بدم اضافه کن. پس این کاربر فعال شدن به چه دردی می خوره؟
سلام
من در مورد فلسفه وجود تشکر با ذکر دلیل معضلها گذشته توضیح دادم و مشخص است که قرار بوده نتیجه چه باشد...
به هر حال هر کسی اخلاق و رفتار خاص خود را دارد و همه از تشکر یک برداشت مشخصی ندارند

اما استفاده بی رویه از تشکر باعث شده در دید خود شما هم بی ارزش شود و فکر می کنید حتما باید به دیگران اعتبار دهید تا تقدیر درخور کرده باشید
این همون قضیه لوث شدن است که عرض کردم
من اعتبار رو هم نامحدود کنم، شک نکنید بر می گردیم به دورانی که همه پست تشکر میزدن و ارزش تالار پایین می آید

ضمنا منظور از باندبازی چند شخص خاص بودن که فقط به هم اعتبار میدادن و کاربر جدید میساختن و باز به خودشون اعتبار میدادن Smile
آقا مهدی گل من،

از اینکه شما زحمت کشیدید و برای نظر من احترام قائل شدید و جواب دادید، آیا این شایسته تشکر نبود؟ Heart

(آقا مهدی دلیل نمیشه هرچه زودتر همدیگه رو نبینیم، ها.)

آقا مهدی گل من، تشکر از نظر من بی ارزش نیست، این حرف شما یه ذره بی انصافی بودها....Wink

اعتبار هم من فقط وقتی میدم که واقعاً از مطلبی خوشم بیاد یا اینکه خیلی باهاش مخالف باشم و طرف مقابل من شخص با ارزشی باشه. با امتیاز دادن محبت خودم رو بهش نشون میدم و مودبانه توجهش رو به اشتباهش جلب می کنم. (مثل همین ارسال شماره 60 برادر گلم آقای گریفن، اگر سقف امتیازم پر نشده بود بهش امتیاز میدادم و می گفتم که خیلی با شما مخالفم.)

اینکه زیاد نیازه امتیاز بدم، دلیلش اینه که آدمهای گل جمع کردید، انتظار دیگه ای داشتید؟Huh

آقا مهدی تقاضای من هنوز سر جاشه، جان من این پیچ سقف امتیاز ما رو بپیچون.
به نظر من جمع کنید این اعتبار دادن ها و تشویق ها رو Blush
بیشتر اعتبار دادن ها و تشویق کردن ها یا برای نشون دادن عرض ارادت به دوستان و بزرگان سایته تا یه روزی هم ...
و یا این که باعث می شه حزب گیری هایی در فروم صورت بگیره به دین صورت که هر کسی با هر کسی دیگه ای که هم عقیده است تشکر و اعتبار می ده و ...

به نظر من بهترین راه حذف اعتبار و تشکر هاست
ما این جا جمع شدیم تا تبادل عقاید و اطلاعات بکنیم نه این که با یه سلام کردن صد تا اعتبار و تشکر بگیریم ؟؟؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع