(۱۰/فروردین/۹۰ ۱۸:۵۴)ONLY66 نوشته است: [ -> ]من یه پیشنهاد داشتم
فقط یه تایپیک ایجاد کنید تو هر بخش
بخش پاسخ دهی به شبهات
هر کسی در باره هر پستی سوالی داشت یا انتقادی یا شبهه ای بیاد فقط در اون قسمت اعلام کنه
و مسول اون پست هم بره در همون قست جواب همون شخص رو بده
اینطوری توی تایپیک های پر بازدید جواب های نامربوط هم داده نمیشه و بقیه هم میتونند سوال ایجاد شده رو تو همون قسمت جواب بدند
به امید ظهور حضرت مهدی عج الله تعالی
سلام دوست گرامی
بارها به کاربران عزیز تذکر دادیم که اگر ابهام یا سوال یا بحث غیر مرتبطی داشتید از پیام خصوصی استفاده کنید.زیر پست هر شخصی هم یک دکمه مستقیم وجود داره:
دیگه این کاربران هستن که باید رعایت کنن.زیادی هم بخوایم سختگیری کنیم باعث دلخوری میشه
آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !!

حیف شد.
یه سوال

:
چطور میشه به یک کاربر 2 بار امتیاز داد ، نمی دونم چرا نمی تونم برای بار دوم امتیاز بدم یعنی مجبور میشم بروزرسانی کنم(اون امتیاز قبلی خود به خود پاک میشه! )

سپاس
سلام
در فروم دیگری که من عضو هستم سیستم امتیاز منفی فقط در دست ودیران هست
امتیاز مثبت هم که بدید هر چه امتیاز مثبت خودتون بیشتر باشه میتونید به دیگران امتیاز مثبت بیشتری بدید.
موفق باشید
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !!
حیف شد.
یه سوال
:
چطور میشه به یک کاربر 2 بار امتیاز داد ، نمی دونم چرا نمی تونم برای بار دوم امتیاز بدم یعنی مجبور میشم بروزرسانی کنم(اون امتیاز قبلی خود به خود پاک میشه! ) 
سپاس
سلام رامین جان
خیلی خوشحالم که برگشتید
ان شاء الله اومدید که بمونید دیگه
رامین جان ، اگر از قسمت کنترل پنل کاربر بخواهید امتیاز بدهید فقط و فقط یکبار میشه این کار رو کرد و اگر بخواهید تکرار کنید امتیاز قبلی پاک میشه و امتیاز جدید ثبت میشه که البته این خودش یک نقص می تونه باشه ، برای رفع این مشکل شما می تونید به پست هاش امتیاز بدید در این صورت محدودیتی نداره یعنی دو پست متفاوت رو امتیاز بدید ، البته تنها محدودیت اینه که به میزان امتیازی که در یک روز برای شما در نظر گرفته شده، می تونید به فرد دیگه ای امتیاز بدید
پیشنهاد وحید عزیز هم جالبه

(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۰:۳۵)ANTI satan نوشته است: [ -> ] (۴/اردیبهشت/۹۰ ۷:۱۷)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]آقا این سیستم امتیازدهی چرا محدود شده ! امان از دست بعضی کاربرا که باعث شدن کارمون لنگ بمونه !!
حیف شد.
یه سوال
:
سپاس
سلام رامین جان 
خیلی خوشحالم که برگشتید 
ان شاء الله اومدید که بمونید دیگه 
رامین جان ، اگر از قسمت کنترل پنل کاربر بخواهید امتیاز بدهید فقط و فقط یکبار میشه این کار رو کرد و اگر بخواهید تکرار کنید امتیاز قبلی پاک میشه و امتیاز جدید ثبت میشه که البته این خودش یک نقص می تونه باشه ، برای رفع این مشکل شما می تونید به پست هاش امتیاز بدید در این صورت محدودیتی نداره یعنی دو پست متفاوت رو امتیاز بدید ، البته تنها محدودیت اینه که به میزان امتیازی که در یک روز برای شما در نظر گرفته شده، می تونید به فرد دیگه ای امتیاز بدید
پیشنهاد وحید عزیز هم جالبه 
سلام عزیز دل برادر
ممنونم از راهنماییت.
اگه نندازنمون بیرون حالا حالاها هستیم

بنا به درخواست ها و نامه های متعددی که از بدو ورودم به سایت برایم ارسال کردند و خوش آمدگویی های
آنچنانی 
و اصرارهای
مکرر 
فعلا تصمیم گیری برای ماندن را در این اوضاع هیجانی به صلاح خویش و سایت ندیده و به زمان دیگری موکول می کنم

یکی از دوستان الان برایم نامه فرستاد و فرمود : معطل نکن ، تا تنور داغه نون رو بچسبون ...! قبوله.

(مزاح)
ان شاءالله توفیقی باشه فعلا در خدمت دوستان گرامی هستیم.
یا حق.
(۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۱:۲۱)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]اگه نندازنمون بیرون حالا حالاها هستیم
سلام رامین جان

ای کلک

دست پیش می گیری که ...
اینکه شما رفتی و ما رو تنها گذاشتی، تصمیم خودت بود (بی تعارف بگم ... )

و اینکه دوباره برگشتی هم تصمیم خودت
ما (حداقل من) خیلی دوست داریم که بچه های خوب تالار، همیشه در کنار هم در خط اول باشیم
علی رغم اختلاف سلیقه و مشکلاتی که هر کدوممون در زندگی داریم.
بازهم خوش آمدید.
شما لطف دارین

فعالیت در کنار شما دوستان اون هم برای هدفی باعظمت و معنوی انقدر لذت بخشه که اگر این فعالیت با برنامه دنبال نشه آدم دچار وابستگی شدیدی به سایت و برادران عزیز میشه که زیاد خوب نیست ، بنده هم برای اینکه کمی از این وابستگی ها دل بکنم و کمی خودم رو جمع و جور کنم مجبورا تصمیم به اینکار گرفتم و الحمدلله خدمت برای امام زمانمون هر چند کوچک افتخار بزرگیه.
ممنونم محمد عزیز و AntiSatan گرامی
یا مولا
میخوام یه مطلب بذارم چکار کنم
سلام
یه نظر من گزینه های (موافقم . مخالفم) (قبول دارم . قبول ندارم) (درسته . درست نیست) (نه . بله ) در زیر هر پست بزارید تا هم مشخص بشه نظرات کاربران نسبت به اون پست. هم پستها کم بشه
خواهشا نظرتون رو بگید, پیشنهاده خوبیها