البته نظر من متفاوته میلاده .
ببینید گاهی دوستانی هستند که حرف حساب زیاد میزنند و مطالعه و تحقیق داشته اند و معمولا مورد توجه هستند .
این افراد وقتی پست میدهند چون کاربران سابقه خوبی از ایشون در ذهن دارند . بیشتر توجه میکنند .
مثلا در جامعه گاهی انسانهایی هستند که به واسطه اعتبار علمی بالایی که دارند حرفشون سنده و معمولا مرجع استناد .
در تالار هم بیشتر این افراد برای رنگی شدن انتخاب میشوند .
مثال نقض هم داره گاهی حقیر پستی میدم از نظر خودم عالیه اما تشکر هم ازش نمیشه ...
در پناه خدا
(۱۷/آذر/۹۰ ۱۴:۰۵)وحید110 نوشته است: [ -> ]البته نظر من متفاوته میلاده .
ببینید گاهی دوستانی هستند که حرف حساب زیاد میزنند و مطالعه و تحقیق داشته اند و معمولا مورد توجه هستند .
این افراد وقتی پست میدهند چون کاربران سابقه خوبی از ایشون در ذهن دارند . بیشتر توجه میکنند .
مثلا در جامعه گاهی انسانهایی هستند که به واسطه اعتبار علمی بالایی که دارند حرفشون سنده و معمولا مرجع استناد .
در تالار هم بیشتر این افراد برای رنگی شدن انتخاب میشوند .
مثال نقض هم داره گاهی حقیر پستی میدم از نظر خودم عالیه اما تشکر هم ازش نمیشه ...
در پناه خدا
سلام یه مدت نبودیم و اومدیم و بعد این پستی که می زنیم نخواهیم بود!!! دوستان حلالمون کنید زدیم تو کار درس و مشق خفن!!! بخدا درس نخونم فکر می کنم چیزی گم کردم و ...

بگذریم.
از آقا وحید یه درخواست دارم اینه که وقتی یکی از بچه ها کابر فعال شد به میزان رشد اعتبار و تعداد تشکرهاش دقت عمیقی کنه!!!
من خودم یه جورایی پی برده بودم چه کسانی در این مدت قراره کاربر فعال بشه اعتبار و تعداد تشکرش رو روز به روز تو یه فایل NotePad ذخیره می کردم تا بعد این که قرعه به نام ایشون افتاد و فعال شدن! از اون سه هزار میلیارد معروف هم زد جلو!!!

اگه ایشون حرفاشون هم طبق سند و مدرک و ... بود چرا قبلا این همه اعتبارش افزون تر نمیشد! این رنگ خودش یه تیکه ی کوچیک از کنترل ذهنه باور کنید ،
ولی بگذریم ، چیزهای مهمتری هم هست که باید روی آن ها کار کرد ، وگرنه به اندازه ی تعداد پست آدم می برن بهشت نه بر حسب رنگی و نارنگی

بودن!!!
امیدوارم سال بعد تالار رو بهتر از امسال ببینم!
بچه ها خداحافظ تا سال بعد!

شوخی کردم یه سری میزنم وسطا!

سلام
من یه پیشنهاد دارم.
توی پروفایل اعضای تیم تالار برید و تاپیک هایی رو که ایجاد کردند پیدا کنید.
حالا یه تاپیک قدیمی و یه تاپیک جدید رو مقایسه کنید.تشکر ها رو هم بررسی کنید.
متوجه میشید که این رنگ ها چه تاثیری داره.
البته من فقط میخوام بگم که این رنگ روی تشکر و این حرف ها تاثیر داره.ولی خوب کاربری که فعالیت داره حقشه که با بقیه فرق کنه.
موفق باشید.
سلام . . .
ببینید دوستان! حرف وحید110 رو متوجه نشدید! بنده هم صددرصد قبول دارم که رنگی شدن در میزان توجه تاثیر خیلی بیشتری
میذاره و کسی هم شکی توی این نداره! اما حرف وحید اینه که اصلا ما برای همین برخی از کاربرها که حرف های بهتری و پخته تری
رو رنگی می کنیم که حرف هاشون بیشتر دیده بشه!!!! من اینطور برداشت می کنم که اساس رنگی شدن به همین دلیل
باشه که حرف های بهتر بیشتر دیده بشن!!
یا علی
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۰:۲۴)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
من یه پیشنهاد دارم.
البته من فقط میخوام بگم که این رنگ روی تشکر و این حرف ها تاثیر داره.ولی خوب کاربری که فعالیت داره حقشه که با بقیه فرق کنه.
موفق باشید.
البته من این حرف شما رو قبول ندارم! خود بنده اولین تاپیکی که ایجاد کردم بیشترین تشکر رو داره :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5574.html
درسته که تاثیر داره رنگی بودن ولی نه دیگه اینقدر که شما می فرمایید که مثال نقضش رو براتون آوردم و خودتون میتونید تاپیک های بعدی من رو هم ببینید!
یا علی
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و ادب و احترام خدمت دوستان عزیز . . .
کاش کمی با هم مهربون تر باشیم، کاش قدر همو بیشتر بدونیم، کاش بدونیم این همه امتیاز و اعتبار و رنگ و تشکر مفت هم نمی ارزه! کاش کمی رضای خدا رو هم در نظر بگیریم.
کاش بدونیم شان و شخصیت کاربران، از مدیر بگیر تا کاربر تازه وارد، نه به رنگه، نه به اعتباره، نه به امتیازه، و نه به تعداد تشکرها . . . واقعا ناراحت میشم وقتی میبینم نگاه ها چقدر سطحیه!
یادش بخیر، وقتی
آبی شدم، یکی از آبی ها چنین پیامی برام فرستاد، اینقدر این پیامش برام آموزنده بود که توو Inbox دلم هم ثبتش کردم:
عزیز دلم نوشته است:وفای نیمکت!
این میز و صندلی و پست و مقام به هیشکی وفا نمی کنه
در ضمن فکر نکن "آبی" شدی، "خیلی" شدی
بیچاره! مسئولیتت سنگین شده
از امروز همه یه جور دیگه بهت نیگاه می کنن
و از همه مهم تر نگاه شیطان و خودت به خودته
حرکت کفر در دل مومن، ناپدیدار تر از حرکت مورچه ای سیاه بروی سنگی سیاه در دل شب تاریک و سیاه است.
البته این حرفها را که می نویسم به این خاطر است که وقتی خودم "آبی" شده بودم
اول فکر می کردم که "خیلی" شدم
و کمی به خودم مغرور گشته بودم.
گاهی دلم تنگ می شه برای روزهای اولی که هنوز بنفش هم نبودم
یا علی مدد
چه انسان های بزرگی توو این تالار هستند ولی ما قدرشون رو نمی دونیم!!
هرکی دوست داره
آبی باشه، بنده حاضرم رنگ و عنوان و امتیاز و همه چیزم که در این تالار دارم رو با افتخار تقدیمش کنم.
کاش دغدغه هامون چیزای دیگه ای باشه؛
در محضر شما بزرگان قصد جسارت نداشتم، فقط کمی دل درد گرفته بودم که با درد دل التیام پیدا می کرد،
اگر عزیزی ناراحت شده بنده همین جا رسما ازش عذر میخوام ...
موفق باشید،
یا حق.
سلام
بدون مقدمه و غیر میگم من از حالت کاربر فعال اخبار دربیارید میخوام کاربر عادی باشم
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۳۳)idea نوشته است: [ -> ]سلام
بدون مقدمه و غیر میگم من از حالت کاربر فعال اخبار دربیارید میخوام کاربر عادی باشم
علیکم السلام
الان چه فرقی با کاربر عادی دارید؟!
نمی دونم چرا دوستان این همه به یک برچسب ساده حساس هستند .
اعتبار؟! امتیاز؟!
تعجب زده ام!
این رنگ و این برچسب رو روی پیشانی ما نزدند که ! این همه حساسیت چرا؟!
عادی باشیم! فعال باشیم! چه فرق داره

تشکر کنند ! تشکر نکنند! چه فرقی داره!
رنگی باشیم! رنگی نباشیم! چه فرقی داره.
نیت خالص باشه نه رنگ ملاکه، نه برچسب و نه تشکر .
والسلام!
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۴:۲۸)فاطمه خانم نوشته است: [ -> ] (۱۸/آذر/۹۰ ۱۳:۳۳)idea نوشته است: [ -> ]سلام
علیکم السلام
الان چه فرقی با کاربر عادی دارید؟!
نمی دونم چرا دوستان این همه به یک برچسب ساده حساس هستند .
اعتبار؟! امتیاز؟!
تعجب زده ام!
این رنگ و این برچسب رو روی پیشانی ما نزدند که ! این همه حساسیت چرا؟!
عادی باشیم! فعال باشیم! چه فرق داره
تشکر کنند ! تشکر نکنند! چه فرقی داره!
رنگی باشیم! رنگی نباشیم! چه فرقی داره.
نیت خالص باشه نه رنگ ملاکه، نه برچسب و نه تشکر .
والسلام!
مشکل منم همین این درجه بندی کلا با سازکارش مشکل دارم مثل این که ادم با یک چیز محکوم کردن
قبلا علت مسائل عنوان کردم کم کردن فعالیت خودم بود در تالار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14...l#pid61210
متاسفانه مشکل انجمن کم نمیشه بیشتر میشه ، در بخش اخبار کلا شد متینگ زد حال یا رو کم کنی و تفرقه انداز
واقعا ... چی بگم دیگه...
(۱۸/آذر/۹۰ ۱۲:۳۳)Admirer نوشته است: [ -> ] (۱۸/آذر/۹۰ ۱۰:۲۴)shafagh_mah نوشته است: [ -> ]سلام
من یه پیشنهاد دارم.
موفق باشید.
البته من این حرف شما رو قبول ندارم! خود بنده اولین تاپیکی که ایجاد کردم بیشترین تشکر رو داره :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-5574.html
درسته که تاثیر داره رنگی بودن ولی نه دیگه اینقدر که شما می فرمایید که مثال نقضش رو براتون آوردم و خودتون میتونید تاپیک های بعدی من رو هم ببینید!
یا علی
حالا اولین تاپیک جناب مسنجر رو هم یه نگاهی بندازین بد نیست.

واقعا ما چمون شده؟
بس کنید بابا
هی نگاه میکنم و میگم تموم میشه
بسه بابا
واقعاچرا اینقدر در حق خود متفرقیم؟
و دشمنان ما در باطل خویش متحد؟
این بچه بازیا چیه؟
قماربازه همیشه خدا قاپش تو جیبشه!
ما که اسم خودمون رو مسلمون میزاریم یه مهر نماز تو جیبمون نداریم؟
خداوکیلی تمومش کنید!
یه صلوات بفرستید و تمومش کنید
اللهم صلی و علی آل محمد و آل محمد