۵/تیر/۹۱, ۲۳:۳۲
آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟

(۵/تیر/۹۱ ۲۳:۳۲)نگار نوشته است: [ -> ]آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟
(۶/تیر/۹۱ ۰:۰۰)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ](۵/تیر/۹۱ ۲۳:۳۲)نگار نوشته است: [ -> ]آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟
برای اینکه برخی دوستان مدت زمان زیادی میزارن که به اشخاص مختلف اعتبار بدن....... اعتبار زیاد هم که بدید قضیه لوث میشه و دیگه اعتبار! بی اعتبار میشه
ضمنا خیلی دوستان هم هستن که درخواست محدودیت بیشتر دادن ولی به نظر ما همین مقدار کافیه

(۶/تیر/۹۱ ۱۰:۰۲)anti dajjil نوشته است: [ -> ]البته من در تاپیک جدیدم پیشنهاد داده ام به جای تشکر از کلمه ی صلوات استفاده کنیم از هزارتا اعتبار بهتره اما شما هم محمود آقا زیادی سخت میگیری 0/1 خیلی کمه اگه کسی بخواهد یک دهم یک دهم برود جلو فکر کنم به زور تا 100 برسه.بله اصلش اینه

(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۲۶)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه سوال داشتم که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده و جوابی براش پیدا نکردم .
معیار ستاره دار شدن چیه !!!؟؟؟ البته اینجا ؛ نه توی دانشگاه !!!
آخه می بینم بعضی ها امتیاز بالایی دارن و تعداد تشکراتی هم که ازشون شده زیاده ؛ ولی ستاره هاشون کمتره .
دوستان ، اگه لطفا کنن یه جوابی بدن ، ممنون میشم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)