تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: پیشنهاد و انتقاد در رابطه با سیستم اعتبار و امتیاز
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟Sad
(۵/تیر/۹۱ ۲۳:۳۲)نگار نوشته است: [ -> ]آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟Sad

برای اینکه برخی دوستان مدت زمان زیادی میزارن که به اشخاص مختلف اعتبار بدن....... اعتبار زیاد هم که بدید قضیه لوث میشه و دیگه اعتبار! بی اعتبار میشه

ضمنا خیلی دوستان هم هستن که درخواست محدودیت بیشتر دادن ولی به نظر ما همین مقدار کافیه
(۶/تیر/۹۱ ۰:۰۰)Mahdy2021 نوشته است: [ -> ]
(۵/تیر/۹۱ ۲۳:۳۲)نگار نوشته است: [ -> ]آقایون مدیران گرامی و محترم و عزیز...نمیشه هیچکاری کرد یعنی؟؟؟به نظرتون روشی که من گفتم برای امتیازا خوب نیست؟؟؟میشه بگید چرا؟؟؟Sad

برای اینکه برخی دوستان مدت زمان زیادی میزارن که به اشخاص مختلف اعتبار بدن....... اعتبار زیاد هم که بدید قضیه لوث میشه و دیگه اعتبار! بی اعتبار میشه

ضمنا خیلی دوستان هم هستن که درخواست محدودیت بیشتر دادن ولی به نظر ما همین مقدار کافیه

ممنون که جواب دادید...لطف کردید...Blush
یه پیشنهاد البته اگر دوستان وقت داشته باشن حداقل نظرشون رو بگن! به جای تشکر از کلمه تایید استفاده کنیم اینطوری دیگه نه کسی البته ما از اینا نداریما خودشو میگیره و به خودش قره میشه و نه کسی پستی رو نخونده تایید می کنه و در مورد اعتبار به نظرم اگر بالاترین اعتبار یک باشد و کمترین اعتبار یکدهم یعنی تقسیم بر ده شود خیلی بهتر می شود و اینجور مسیل زیاد به چشم نمی اید تو رو خدا نظرتون رو بگین!
البته من در تاپیک جدیدم پیشنهاد داده ام به جای تشکر از کلمه ی صلوات استفاده کنیم از هزارتا اعتبار بهتره اما شما هم محمود آقا زیادی سخت میگیری 0/1 خیلی کمه اگه کسی بخواهد یک دهم یک دهم برود جلو فکر کنم به زور تا 100 برسه.
(۶/تیر/۹۱ ۱۰:۰۲)anti dajjil نوشته است: [ -> ]البته من در تاپیک جدیدم پیشنهاد داده ام به جای تشکر از کلمه ی صلوات استفاده کنیم از هزارتا اعتبار بهتره اما شما هم محمود آقا زیادی سخت میگیری 0/1 خیلی کمه اگه کسی بخواهد یک دهم یک دهم برود جلو فکر کنم به زور تا 100 برسه.
بله اصلش اینه

من خیلی جاها دیدم که فقط یک اعتبار میشه داد

0.1
0.2
0.3
0.4
0.5
0.6
0.7
0.8
0.9
1.0
نهههههههه!!!!واسه چی آخه؟؟؟؟
چرا انقدر خساست به خرج میدید تو امتیاز دادن؟؟؟
مگه چقدر اهمیت داره که کی امتیازش چقدر باشه؟؟؟
که همش میخواید محدود کنید این قضیه رو؟؟؟
امتیاز دادن خیلی تشویقه خوبیه!!چرا نه؟؟؟
انقدر خودتونو درگیر این که کی چقدر امتیاز داره نکنید دوستان!!از هرچی که خوشتون اومد و دوست داشتید امتیاز بدید!!
انقدر امتیاز بدید که بگه دیگه نمیتونی امتیاز بدی!!!
دست و دلباز باشید بابا...این کارا چیه آخه؟؟؟Wink
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه سوال داشتم که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده و جوابی براش پیدا نکردم .
معیار ستاره دار شدن چیه !!!؟؟؟ البته اینجا ؛ نه توی دانشگاه !!! Big Grin
آخه می بینم بعضی ها امتیاز بالایی دارن و تعداد تشکراتی هم که ازشون شده زیاده ؛ ولی ستاره هاشون کمتره .
دوستان ، اگه لطفا کنن یه جوابی بدن ، ممنون میشم .
در پناه الله
یا مهدی مدد
(۶/تیر/۹۱ ۱۵:۲۶)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
یه سوال داشتم که خیلی وقته ذهنم رو مشغول کرده و جوابی براش پیدا نکردم .
معیار ستاره دار شدن چیه !!!؟؟؟ البته اینجا ؛ نه توی دانشگاه !!!
آخه می بینم بعضی ها امتیاز بالایی دارن و تعداد تشکراتی هم که ازشون شده زیاده ؛ ولی ستاره هاشون کمتره .
دوستان ، اگه لطفا کنن یه جوابی بدن ، ممنون میشم .
در پناه الله
یا مهدی مدد

سلام
بر حسب تعداد پسته.
تک ستاره 10 تا پست
دو ستاره 40 تاپست
سه ستاره 150 پست
چهار ستاره 400 پست
پنج ستاره 700 پست
شش ستاره هم که فعلا نداریم فکر کنم بالای دو هزار پست باید باشه اگر توی سیستم تالار شش ستاره داشته باشه
* علی *
بگو بار خدایا توی که فرمانروایی ، هر آن کس را که خواهی فرمانروایی بخشی و ا زهر که خواهی فرمانروایی را باز ستانی
و هر که را خواهی عزت بخشی و هر که را خواهی خوار گردانی همه خوبی ها به دست توست....

ال عمران 26

اعتبار تنها به دست خداوند بزرگ و بلند مرتبه است به هر کس بخواهد میبخشد و از هر کس بخواهد میگیرد
بحث بیهوده نکنید دوستان[تصویر: wink.gif]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
آدرس های مرجع