نقل قول:اگر پاسخی به پرسش شما ندادند چه نتیجه ای میخواید بگیرید؟
یه کد رهگیری داره که میشه دوباره مطرحش کنیم. البته با توجه به تعطیلات آخر هفته، تاخیر طبیعیه.
اگر پاسخی از دفتر ایشون دریافت نکردم (که ممکنه به خاطر مشغله ایشون باشه) با سایر مراجع هم در میون می گذارم.
نقل قول:سلام دوست عزیز منم خدای نکرده نگفتم اهل این تالار دشمن رهبرن منظور من به کسانی که ولایت آقا رو قبول ندارند یا از سر نادونی با کارا و حرفاشون رهبر و زیر سوال میبرند بود.
به نظر من قبل از قبول این موضوع بباید اول خوب درباره این موضوعات تحقیق بشه.
ممنون
(۱۷/دی/۹۰ ۱۷:۳۱)علائم ظهور نوشته است: [ -> ] (۱۷/دی/۹۰ ۱۴:۵۳)emadm نوشته است: [ -> ]فعلا از آیت ا... خامنه ای استفتاء گرفتم تا ببینم پاسخ خود ایشان چگونه است.
سلام
اگر پاسخی به پرسش شما ندادند چه نتیجه ای میخواید بگیرید؟
(۱۶/دی/۹۰ ۲۰:۰۹)t.kam67 نوشته است: [ -> ]منظورم اينه كه بايد پرسش از شخص ايشون انجام بگيره و مسئولين دفاتر ايشون حتما نظر ايشون رو بخوان.يعني اينكه پيگير اين باشيد كه جواب رو خودشون بدن.
در ضمن مراجعي چون آيت ا... بيات زنجاني و آيت ا... دستغيب و آيت ا... صانعي هم اگر بشه نظرشون رو گرفت خوبه.چون هميشه بايد از هر دوطرف حرف رو شنيد و استنتاج كرد.
من پیشنهاد میکنم شما خودتون از این اسامی که نام بردید اول بپرسید ولایت مطلقه ی فقیه رو قبول دارن 
بعد برید سر بحث نائب عام
من هميشه از اين روش براي استدلال استفاده ميكنم كه يك ادعا رو از نظر مخالفين و موافقين بررسي ميكنم.خود مجلس شوراي اسلامي هم هميشه براي مصوبات و سوالات از اين روش استفاده ميكنه.اين نظر من بود كه از اين آقايون بپرسيم كه آقاي خامنه اي نايب امام (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند يا نه.حتي اگر باشند هم ميتونه با ولايت غير مطلقه جمع پذير باشه!
(۱۸/دی/۹۰ ۱۲:۲۷)t.kam67 نوشته است: [ -> ]بنده اين سوال رو از مسئول پاسخ به سوالات اعتقادي (id=makaremonline) پرسيدم و پاسخ رو براتون مينويسم:
ما معتقدیم اداره شؤون جامعه اسلامی باید از سوی خداوند که خالق همه انسانها است اجازه داده شود.(هر چند پذیرش مردم وسیله پیشرفت این هدف است) و نیز معتقدیم که ولی فقیه نماینده امام عصر (علیه السلام) در زمان غيبت است.
حضرت علی (علیه السلام) می فرماید: مردم باید از یک امیر و فرماندهی اطاعت کنند وگرنه جامعه دچار هرج و مرج و آشفتگی خواهدشد. پس همه جوامع نیاز به حکومت دارنداگر حاکمیت با معصومین باشد که بسیار عالی است و اصل همین است ولی در این شرایط که دوران غیبت است چاره ای نیست مگر اینکه بر اساس فرمایش ائمه (علیهم السلام) حکومت بنا شود و گرچه صد در صد اسلامی نباشد ولی باید در راستای اسلامی شدن حرکت کند. و همه ما و شما مکلف به انجام وظیفه اسلامی مان هستیم تا در پیشگاه خداوند رو سفید باشيم.
شرح بیشتر را در جلد دهم http://persian.makarem.ir/compilation/?b...tg=12&s=im مطالعه فرمایيد. http://persian.makarem.ir/compilation/bo...tg=12&s=ca
لازم به ذكر است پايگاه هاي اطلاع رساني آيت ا... دستغيب، آيت ا... بيات زنجاني فی*ل*تر بودند و از سايت آيت ا... صانعي هم استفتاء نكردم (فی*ل*تر نبود!)
ممنون
این همون تعریف حاکمه. یعنی علاوه بر آقای خامنه ای، هر حاکم دیگری می تونه در این تعریف قرار بگیره. در کشورهای دیگر هم مردم باید از حاکم تبعیت کنند، اما حاکم را "نایب امام زمان" یا چیزی مثل این نمی نامند.
اگر تعریف بالا درست باشه، میشه به جای گفتن عبارت "نایب بر حق امام زمان" از عباراتی مانند "حاکم"یا "رهبر" استفاده کرد که ابهام و سوء تفاهم کمتری ایجاد می کنه.
راستی شما کدوم یکی از سوالات رو پرسیدید؟
دوست عزیز، این که بگیم یک حاکم درستکاره یک چیزه، و این که بگیم از طرف خدا منصوب شده یک چیز دیگه.
آیا آقای خامنه ای از طرف خدا منصوب شده اند؟ مسلما نه. ایشون از طریق مجلس خبرگان به رهبری انتخاب شدند و اعضای مجلس خبرگان هم از طریق رأی مردم انتخاب شده بودند. این طور نیست که مثل پیامبران از طرف خدا انتخاب شده باشند.
نکته دیگه هم که هست اینه که حکومت فعلی ایران تنها حکومت دینی تاریخ نبوده. الآن عربستان هم حکومت اسلامی داره. معاویه، صفویان، قاجار و خیلی حکومتهای دیگه هم ادعای دینی بودن داشتند و خیلی از احکام حکومتیشون از دین برداشت شده بود. اما نمیشه گفت که اونها از طرف خدا منصوب شده بودند.
وقتی ما اینطور حرف بزنیم این تصور پیش میاد که آقای خامنه ای رو خدا به رهبری ایران انتخاب کرده و هر کسی مخالفت کنه دشمن خداست! یعنی یک مفهوم دینی، تبدیل میشه به ابزاری برای حکومت.
(۱۸/دی/۹۰ ۱۴:۱۰)emadm نوشته است: [ -> ]دوست عزیز، این که بگیم یک حاکم درستکاره یک چیزه، و این که بگیم از طرف خدا منصوب شده یک چیز دیگه.
آیا آقای خامنه ای از طرف خدا منصوب شده اند؟ مسلما نه. ایشون از طریق مجلس خبرگان به رهبری انتخاب شدند و اعضای مجلس خبرگان هم از طریق رأی مردم انتخاب شده بودند. این طور نیست که مثل پیامبران از طرف خدا انتخاب شده باشند.
نکته دیگه هم که هست اینه که حکومت فعلی ایران تنها حکومت دینی تاریخ نبوده. الآن عربستان هم حکومت اسلامی داره. معاویه، صفویان، قاجار و خیلی حکومتهای دیگه هم ادعای دینی بودن داشتند و خیلی از احکام حکومتیشون از دین برداشت شده بود. اما نمیشه گفت که اونها از طرف خدا منصوب شده بودند.
وقتی ما اینطور حرف بزنیم این تصور پیش میاد که آقای خامنه ای رو خدا به رهبری ایران انتخاب کرده و هر کسی مخالفت کنه دشمن خداست! یعنی یک مفهوم دینی، تبدیل میشه به ابزاری برای حکومت.
بنده اين سوال رو پرسيدم: (آيا آقاي خامنه اي نايب بر حق امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) هستند؟) و جملات بالا توضيح دفتر آيت ا... مكارم بود.
اما جناب عمادم(!)

اگر در پاسخ ها دقت كرده باشيد ميبينيد كه افرادي هستند كه اعتقاد دارند خداوند يا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ايشان رو بعنوان نايب معرفي كرده اند!
نكته اي كه در حرفشون بود اينه :
" معتقدیم که ولی فقیه نماینده امام عصر (علیه السلام) در زمان غيبت است. "
يعني حرفي از نيابت نزدند و گفتند نماينده!خب اگر اين جمله رو قبول داريد بحث به اينجا ميره كه تعريف نايب و نماينده چه تفاوتي داره!
(توجه:اونايي كه ميگن نماينده همون نايبه، دقت كنيد كه دفتر آيات عظام تو بكار بردن كلمات خيلي خيلي خيلي حساس و مراقب اند.تا جايي كه خيلي از سوالات رو مستقيم جواب نميدن)
من هم این سوال رو از طریق چت از یکی از کارشناسان دفتر آیت ا... مکارم پرسیدم و پاسخ به این صورت بود:
نقل قول:
emadm: با سلام و احترام خدمت شما
emadm: در یکی از سایتها گفتگویی در مورد ولایت فقیه با دوستان داشتیم
emadm: خواستم سوال رو با شما در میان بگذارم و اگر موافق بودید پاسخ و در همون سایت مطرح کنم
makaremonline: در مورد ولايت فقيه به جلد 10 کتاب ما، «پيام قرآن» مراجعه نماييد. اين کتاب بر روي سايت موجود است
emadm: در بحثی که داشتیم، تعدادی از دوستان بر این باور بودند که آقای خامنه ای مستقیما از طرف خدا یا از طرف اما زمان انتخاب شده اند
emadm: با توجه به اینکه ایشان از طریق مجلس خبرگان انتخاب شده اند، آیا شما این گفته را تایید می فرمایید؟
makaremonline: مجلس خبرگان وظيفه شناسايي ولي فقيه را دارند
makaremonline: به اين معني که
makaremonline: انان شرايط موجود در احاديث مربوط به نواب عام را روي افراد تطبيق مي دهند تا ايشان را پيدا کنند
makaremonline: در مورد ولايت فقيه به جلد 10 کتاب ما، «پيام قرآن» مراجعه نماييد
emadm: ممنون
makaremonline: موفق باشيد
به نظر من پاسخ خیلی خوب و منطقی ای است، یعنی انتخاب توسط مجلس خبرگان با توجه به شرایط گفته شده در احادیث.
سوال دیگری هم که پرسیدمم این بود که مفهوم نایب عام چیست؟ و اینکه آیا اگر نایب عام به حکومت برسد به همان مفهوم حاکم اسلامی است یا چیزی فراتر از آن، که در این مورد فرمودند به همان کتاب معرفی شده مراجعه کنیم.
نقل قول:اما جناب عمادم(!)
اگر در پاسخ ها دقت كرده باشيد ميبينيد كه افرادي هستند كه اعتقاد دارند خداوند يا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ايشان رو بعنوان نايب معرفي كرده اند!
اعتقادشون محترمه. اما دقت کنید که شاید خود آیت ا... خامنه ای هم چنین اعتقادی نداشته باشند.
من هم همينو ميگم.ولي عده اي مصمم هستند.