(۲۰/دی/۹۰ ۱۷:۵۰)Havbb نوشته است: [ -> ]بله درسته ، اما اینو واضح تر توضیح بدید که اگه رهبری بالاترین قدرت اجرایی رو دارند ، این جمله که بعضی وقتها میشنویم که مثلا فلان کس به حرف رهبر گوش نکرد و اینا به چه معناست؟ مگه رهبر دارن خواهش میکنن که کسی بخواد (یعنی بتونه) به حرفشون گوش نده؟ چطور مثلا رئیس جمهور هیچ وقت نمیگه فلان زیر دست من به حرف من گوش نمیکنه؟
دوست عزیز متاسفانه این خبرگزاری ها و بعضی اشخاص نا آگاه دروغهای زیادی در مورد رهبری و رئیس جمهور و سایر مقامات میگن
واقعا هم سخته توی این دروغ بازار، حقیقت رو به مردم انتقال داد
سر موضوع اشغال سفارت انگلیس بنده بیشترین اعتراض رو در همینجا داشتم و برای افراد با استدلال سعی داشتم که ثابت کنم این کار غلط بوده، اما متاسفانه قبول نکردن:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10308.html
تا خبر اومد که رهبری ناراحت شدن:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11042.html
در مورد رهبری و سایر مقامات مثلا ریاست جمهوری 2 بحث مطرحه:
1- قانون و مقررات
2-روش مدیریت و برخورد
قانون و مقررات
در مورد اول اغلب مقامات به اون عقیده دارن و اینطوری نیست که کسی با خود قانون مشکلی داشته باشه.بیشتر مشکلات در مورد تفسیرها و نحوه اجرای قانون است
رهبری به صورت منطقی و اینکه یک انسان هستند حتی اگر 24 ساعته هم وقت بزارن نمی تونن در مورد هم همه مسائل کشور تصمیم گیری کنن و نظر بدن!!!
اگر هم بر فرض اینطوری باشه خلاف قانونه و عملا میشه دیکتاتوری.یعنی قوا دیگر نقشی در کشور ندارند جز در مسائل پیش پا افتاده
اما در واقعیت امروز ما اینه که تصمیمات بسیار مهمی روزانه قوای کشور میگیرن و رهبری هم در اونها دخالتی نداره
در مورد بعضی موارد خود قوا نظر ایشون رو می پرسن و ایشون نظر میدن
در مورد برخی دیگه خود ایشون نظر میده که فلان کار غلطه یا صلاح نیست
و در بعضی موارد که موردی رو خلاف مصلحت عالی نظام و اسلام میدونن، با حکم حکومتی رسما تمام احکام دیگر را ملغی میکنند
اما در سایر موارد منتخبان ملت تصمیم نهایی را می گیرند و این عین مردم سالاری است....
اگر قرار باشد رهبری بیاید و اقتصاد و سیاست خارجی و عرصه فرهنگی را خود به دست بگیرد، پس رای مردم هویج است؟
رهبری سیاستهای کلی و راهبردی را تنظیم میکند و منتخبان ملت باید آنها را انجام بدن
روش مدیریت و برخورد
در مورد اینکه روشهای مدیریتی متفاوت است باید یک بحث مستقلی صورت گیرد
رهبری با خیلی از مدیران که مخالف نظر ایشان هستند مدارا می کنند.نمونش آقای ه
اما بر عکس رئیس جمهور می گوید سیاست دولت اینست، هر کسی ناراحت است برود.هر کسی را هم که مخالف است و خود کنار نمی رود، برکنار نی کند
رهبری از مدیران تحت امر خود افرادی با سلایق گوناگون را جمع آوری می کند که حتی افرادی هستند که خیلی با رهبری هماهنگ نیستند.مثل رئیس قوه ق
اما رئیس جمهور مخصوصا از اواسط دوره خودش فقط افراد هماهنگ فکری و اجرایی رو با خودش سر کار میاره
اینکه این 2 روش کاری کدام درست است یا اشتباه به نظر باید به جایگاه افراد هم دقت داشت
رهبری متعلق به هیچ گروه و جناح و دسته ای نیست و وظیفه اش هدایت کل مردم و پاسداری از اصل نظام است و سعی می کند با همه در حد معقولی رفتار مدیریتی داشته باشد
رئیس جمهور اما شعارهای خاصی داده و اصلا گفته من روشهای آقای الف و ب و ج و د رو قبول ندارم.مردم هم به خاطر همینها بهش رای دادن
پس عجیب نیست که با خیلی ها سازش نداشته باشد