خب سوالاتی که شما می فرمایید در کتابها پاسخ داده شده.
شما می تونید حتی ار یک تمرین کننده هم پاسخ این سوالات رو بپرسید.
به هر حال سوالی داشتید در خدمتم.
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۴:۴۱)emadm نوشته است: [ -> ]خب سوالاتی که شما می فرمایید در کتابها پاسخ داده شده.
شما می تونید حتی ار یک تمرین کننده هم پاسخ این سوالات رو بپرسید.
به هر حال سوالی داشتید در خدمتم.
به نام خدا
من سوالات اساسی در زمینه خود دافا از استاد شما دارم ! emadm جان دیگه خودتو به اون راه نزن . مگه شما از آیت الله مکارم استفتاء نکردی ؟ مگه ایشون جواب نداد ؟
مگه به شما گفتند که جواب سوالات قبلا داده شده یا برو از مسلمانان دیگه بپرس ؟
منم از استاد شما سوالتی دارم که تا حالا از شما هم نپرسیدم . از کجا میدونی من چی میخوام بپرسم ؟
وقتی شما از مرجع من میپرسی کسی مانع شما میشه ؟ اونوقت من میخوام از استاد شما بپرسم , میگی مطالعه کن !!! یا از دیگر تمرین کننده ها بپرس ؟
لا اقل یه آدرسی ازش بدین ؟ ایشون کجا ساکنه ؟ آیا جوابگوی صحت مطالب که در کتابش گفته هست یا نه ؟
اگه دنباله رو لی هنگچی هستی لاقال باید اینقدر معرفت داشته باشه که بیاد از نظر شاگردش دفاع کنه !
اگه واقعا نیکخواهه پس بیاد من هم آگاه کنه ! اگه قدرت داره با روح های ثانویه از جان شاگردان دفاع کنه آیا قدرت نداره چند سوال رو مستقیما جواب بده ؟
فرض بر اینکه بخوام از شما بپرسم , مگه شما استادی ؟ شما هم تمرین کننده و در سطح از فا هستی . من از استاد شما و کسی که هزاران پیرو داره میخوام مطالب رو بپرسم .
لا اقل فکس یا شماره تلفن استاد رو بده ( تمام مراجع شیعه فکس و شماره مستقیم هم دارن و پاسخ هم میده خط مشغول نباشه )
آدرس استاد شما کجاست ؟ این استاد چگونه پول در میاره ؟ دزد که نیست ! روزه هم که نمیگیره ؟ بالاخره غذا که میخوره ؟
باشه من سعی می کنم گیر بیارم.
ممنون
سلام
دلیلی که من انتخابش کردم، آموزه های اون بود که خیلی کاربردی اند.
در مورد اعتقادات و اینکه آیا اعتقادات اسلام درسته یا نه و اینکه آیا اعتقادات فالون دافا درسته یا نه، نظر دقیقی نمی تونم بدم.
(۱۲/بهمن/۹۰ ۱۸:۴۰)emadm نوشته است: [ -> ]سلام
دلیلی که من انتخابش کردم، آموزه های اون بود که خیلی کاربردی اند.
در مورد اعتقادات و اینکه آیا اعتقادات اسلام درسته یا نه و اینکه آیا اعتقادات فالون دافا درسته یا نه، نظر دقیقی نمی تونم بدم.
به نام خدا
سلام
emadm جان ,آموزه های دافا
کاربردیه ! درسته ولی من نتونستم بفهمم کاربرد تبرک کردن بت چیه ؟ کاربرد تزکیه دوگانه زن و مرد چیه ؟
کاربرد روش تزکیه غیر معمولی ( که در شوان فالون گفته خدایان سیار خواهند شد ) چیه

حالا شما کاربردهاشو فهمیدی درست . اما قرار ما این بود که استاد بیان و مثل مراجعی که ما داریم و جواب میدن , استاد شما هم بیاد به سوالات جواب بده ! شما در مقام تزکیه کننده دافا , که اهل حقیقت و راستیه , قول دادید که آدرسی و نشانی یا شماره تلفنی از استادتون بدی تا منم مطالب
کاربردی دافا رو از ایشون بپرسم . یا سوالات کاربردی خودمو جویا بشم .
شما گفتید که نشانی استادتو میدی پس چی شد ؟ اگه استاد شما در یه بحث معمولی نتونه شما رو حمایت کنه پس چطور میتونه استاد باشه ! چرا نمیاد مسائل رو توضیح بده ؟
منتظر قولی که دادی هستم .
سلام
یه ایمیل به یکی از دوستان فرستادم و آدرس رو سوال کردم.
موضوعاتی مثل تزکیه دوگانه و روش غیر معمولی، چیزهایی نیستند که در دافا تمرین میشن. اونها یک سری روشهای دیگه اند که استاد مختصری در موردشون توضیح داده اند.
تبرک بت هم برای کسانی گفته شده که یک بت تبرک نشده در خانه دارند. و برداشت من اینه که بتهای تبرک نشده می تونند ایجاد مشکل کنند و باید تبرک بشن.
البته باز هم به نظرم پاسخ تمام سوالات رو میشه در کتابها دید.
(۱۲/بهمن/۹۰ ۲۱:۳۱)emadm نوشته است: [ -> ]البته باز هم به نظرم پاسخ تمام سوالات رو میشه در کتابها دید.
فکر کنم بسه ! داری دست پیش میگیری ؟
مگه شما از مرجع شیعه آقای مکارم سوال کردی , بهت گفت برو کتب فقهی بخون ؟ ببین لا اقل این بحثو تموم کن !
فالون گونگو فاشن و فای بودا مال خودت . وقتی اینقدر ضعیفه که حتی کمک خودت هم نمیتونه باشه و وقتی جواب سوالو نمیده , فقط بدرد خودت میخوره .
استادت ازت حمایت نمیکنه چون عرضه ای نداره و چه حیف که داری دنبال این ناتوان میری . بعد از اینکه آدرس مکاتبه و تماس استاد رو دادی میرم سراغ مرحله بعدی .
یه پیشنهاد میکنم . بهتره این بحث و ادامه ندی . اگه خیلی دافا دوستی , باشه برا خودت . تبلیغش نکن . و کس دیگه ای رو گمراه نکن .
باندازه کافی نظر شما شنیده شده و استاد پر حرفتم که هیچ حمایتی ازت نکرده ! بیخیال شو تا منم وقتمو یه جای دیگه به برادران دینی خودم تقدیم کنم .
پیشنهاد میکنم ادامه نده .