به نام خدا
با سلام
خواننده گرامی در ادامه بحث به یه سوال مهم دیگری میرسیم . زمانیکه من با رهروان فالون گونگ صحبت میکردم و سوالاتی مطرح میشد وقتی قادر به جواب نبودند ( اکثرا جوابی نداشتند که بدهند ) میگفتند چقدر وابستگی داری !!!!
جالبه که ما وقتی میخواهیم اسلام رو بپذیریم , خدا و قران و اسلام باید به سوالات ما جواب بدهند

تا بتوانیم قبول کنیم اما اگه از استاد فالون گونگ سوالاتی بکنید خواهد گفت : تزکیه کنید و تمرین کنید و وابستگی نداشته باشید !!!
یعنی عقل و کنحکاوی که نعمتی بشری است و خدا و اسلام بسیار به اون توصیه کردند رو کنار بزارید . فقط تمرین کنید !
بسیاری از روشهای دیگه عرفان کاذب هم همین مشخصاتو دارند و چون دارم به آخر بحث میرسم میخوام بدونید که اشتراکات زیادی بین عرفانهای کاذب هست . که تو پستهای قبلی ذکر کردم . بخصوی فالون دافا فقط باعث میشه که مثل بازیچه ای در دستان تمرین کننده های مثلا سطح بالا قرار بگیرید .
خلاصه همه کار بکنید الا نماز خواندن و روزه و قران خواندن و به خدا توجه داشتن . اونهم خداییکه از رگ کردن به شما نزدیکتره .
در کتابهای فالون دافا , هیچ حرفی از خدا نیست و استاد فقط به خودش دعوت میکنه و خودش عمر رو زیاد میکنه و خودش بدن تمرین کننده ها رو تصفیه میکنه و در نهاین خودش خدا میشه . واقعا فکر میکنید عصر فرعون تموم شده ؟
بشر نسبت به خودش و بدنی و زندگیش اطلاعات علمی کافی نداره . بخاطره همینه که علم داره پیشرفت میکنه و هر روز به مطالب جدیدی میرسه . این بشر با علم ناقصش , چطور میتونه برنامه زندگیشو خودش معین کنه ؟ چطور میتونه خودش از خودش عرفان در بیاره ؟
این اساتید عرفانهای کاذب , از کجا به راه سعادت بشر پی بردن ؟ فقط میدونن که با ظاهر نمایی , میتونن افراد رو به طرف خودشون بکشن .
مگه ممکنه کسی به دنبال خدا و به خدا رسیدن باشه و با روش منحرفی مثل فالون گونگ بخواد به خدا برسه ؟
چطور میشه فرهنگ اسلامی با اون 14 معصومش و اونهمه کتاب و قران و تاریخ اسلامی رو کنار بزاریم و بگیم راه مستقیم سعادت فالون گونگه !!!!
شما چه کسی رو میشناسید که از چنگال مرگ فرار کنه ؟ جالبه که استاد فالون گونگ دائم بین این دنیا و آن دنیا در رفت و آمده !!! چه تقوای و چه تزکیه ای داره یا چه مقامی پیش خدا داره که این ادعا رو میکنه ؟
عارف حقیقی که میشه بهشون متوسل شد همانا ائمه معصومین هستند که عارف به خدا هستند و همیشه هم بخدا دعوت میکنند نه به خودشون

در عرفانهای کاذب , استاد فقط به خودش دعوت میکنه ! چرا ما ایرانیها باید فرهنگ و فلسفه مون رو کنار بزاریم و اجازه بدیم که , روش بی پایه و اساس دافا راهمون رو مشخص کنه ؟
دوستان صحبت در مورد تجربیاتم از اسلام , خودش یه موضوع جدید رو میطلبه اما فقط بدونین که :
اگر دنبال تمرکز حقیقی ذهن هستید
اگر دنبال راه رسیدن به خدا هستید
اگر به فلسفه و عرفان علاقه دارید
اگر خیر دنیا و آخرت میخواهید
اگر الگوهایی برای زندگی میخواهید
اگه میخواهید ذهن و جسمتون رو ارتقا بدین
فقط راهش اینه که بخدا ایمان بیارین و از طریق قران و اهل بیت , مسیر اسلامو طی کنید .
عارفی میگفت : من تعجب میکنم از شما که چطور طی العرض ندارید !!!! ( رفتن سریع از یه مکان به مکانی دیگر )
راست میگفت . چون از طریق خدا بودن و فنا شدن در خدا , میشه به خیلی بیشتر از اینها رسید . من میخوام بدونم که کدوم کشور دنیا مولانا داشت ؟ بایزید بسطامی داشت ؟ سهروردی داشت ؟ ملا صدرا داشت ؟ حافظ داشت ؟ فردوسی داشت ؟
کدوم کشور ایت الله قاضی , ملا حسینقلی همدانی , کشمیری , آیت ا... بهجت داره ؟
دکتر عبدالحسین زرینکوب , دکتر دینانی , دکتر حبیب ا... آموزگار ....و....
چه کسی دینی داره که رسول خدا معرفیش کرده ؟ کی 12 امام داره که بهشون متوسل بشه ؟ چه قهرمانانی بالاتر از شهدای کربلا میشه متصور شد ؟
اگه عرفان میخواهید , برید وقایع عاشورا رو مطالعه کنید . جواب سوال شما همین نزدیکی هاست . نه دست یه منحرف دروغگو مثل لی هنگچی ( استاد دافا )
شما میدونید نماز خواندن با توجه و اول وقت , چه میکنه ؟ میدونید خواندن سوره توحید چه اثری میزاره ؟ میدونید صلوات فرستادن چکار میکنه ؟ میدونید خواندن کتب اخلاق اسلامی و مراقبه های اسلامی , چه تاثیری رو زندگی میزاره ؟
میدونید خدا از رگ گردن بهتون نزدیکتره و یه روزی میپرسه , من که بودم چرا فالون گونگ دنبال کردی ؟
شما سوره یس رو با معنی خوندین ؟ فقط یکبار ! دلی صاف کنید و از خدا اصلاح شدن بخواهید و واقعا رو حرفتون بایستید و سوره واقعه رو بخونید و معنیشو مرور کنید . فقط یکبار ...
آخه شوان فالون ( کتاب دافا ) فقط یه زباله است که متاسفم و بخدا پناه میبرم از این انحراف بزرگ .
دوست گرامی من ادعای مسلمان بودن ندارم . اگه خدا بخواد , فقط بنده اش باشم . اما میگم که خدا چیزایی بهم داد و مواردی رو دیدم که باعث شد لااقل بدونم راه کدومه . خداست که منو هدایت میکنه . اینجا فقط تجربه امو گفتم و اگر مایل بودید به من پیام بدین تا منابعی رو برای آشنایی در اسلام و مذهب شیعه بهتون معرفی کنم .
دردی که من تحمل کردم به این دلیل بود که فکر میکردم دافا یا روشهای دیگه میتونن فرد رو ارتقا بدن . تمام مشکلات از فکر اشتباه خودم بود . از دوری خودم از خودم و فرهنگ اسلامی ایرانی خودم بود .
تا ایمان کامل هنوز راه هست .
التماس دعا
خدا یاورتان باد