تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تجربه از عرفانهای کاذب
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام
ببینید، فرض کنید مطلبی در مورد یک دین یا اعتقاد دیگر هم مطرح بشه که احتمال نادرستی اون مطلب وجود داشته باشه. در این حالت نحوه برخورد ما باید به چه شکل باشه؟ آیا باید اجازه مطرح شدن این موضوع داده نشه؟ یا اینکه مطرح بشه و اجازه پاسخ دادن به اون مسئله داده بشه؟
مطمئنا کسی که می خواد چیزی رو مطرح کنه باید قبلش تحقیق کنه، سوال کنه و ....
و اینکه ممکنه بعضی شبهات موافق اعتقاد ما باشند. ( یعنی اگر چیزی موافق اعتقادات ما ببود، دلیل نمی شود که حتما شبهه نباشد)
به هر حال به روی چشم.
اگر دوستان سوالاتی دارند خوشحال میشم پاسخ بدم.
به نام خدا

سلام

من دو روز نتونستم بیام رو نت . و الان پستها رو خوندم . اول اینکه با تکیه بر خدا تمام نیروی خودمو جهت مشخص کردن عرفان دروغین مخصوصا فالون گونگ بکار میبیرم .

این دو روزه پستهای کاربر emadm رو در پاسخ دوستان دیگه دیدم . ایشان لطف کردند و شبهاتی مطرح میکنند و ضمنا داوطلب هستند به سوالات دیگران جواب بدن . CoolCool

بسیار خوب . پستهای ایشان رو بخونید . نوشتند که دوسال و نیمه که در مورد فالون گونگ تحقیق میکنند . در صحبتهاشون از کلمه شاید استفاده میکنند . ضمنا فقط سوال مطرح میکنند و شکهای موجود رو بررسی میکنند . تا اینجا کاربر emad را و نظرات و شبهات ایشان را میتوان مثبت ارزیابی کرد . ایشان حتی میتوانند راهنمای شما در شناخت فرهنگ عرفانی فالون گونگ هم باشند , چون تحقیق 2.5 ساله انجام داده اند.

حالا روی دیگر سکه راببینید

این دوست ما اقا عماد در طی یک نامه خصوصی به بنده خودشونو تمرین کننده فالون دافا معرفی کرد نه تحقیق کننده !!!!

ایشان در مورد اسلام شبهه تعریف نکردند فقط به من در چت نوشتاری گفتند دینی که حکم ارتداد دارد منطقی نیست . ضمنا در ایه 21 سوره توبه نوشته شده است که با کفار بجنگید و بکشید و به زنانشان تجاوز جنسی کنید !!

این همون آقا عماد هستند که با حرفای منطقی و فقط مطرح کردن سوالات میخواستند مسائل روشن تر بشه . ایشان تو انجمن خودشونو تحقیق کننده فالون دادفا معرفی میکنند در حالیکه به من گفتند تمرین کننده هستند!!!

اقای emad شما در روش فالون گونگ , حقیقت را تزکیه میکنید ! چطوره که به من میگین تمرین کننده هستید اما تو انجمن تبدیل به محقق میشید ؟

ارسال شبهات شما اشکالی ندارد اما کسی که دین اسلام رو متهم به تجاوز و آدمکشی میکنه آیا میتونه قضاوت صحیح داشته باشه ؟

اگه فالون دافا میتونست در تزکیه شما موفق باشه لااقل در معرفی خودتون به دروغ متوسل نمیشدید. و اما بعد

تصمیم دارم در پستهای بعدی مطالب دیگه ای در مورد عرفانهای دروغین بگم .

موفق باشید
به نام خدا

دوستان در ادامه بحثمون راستش باید یه چیزی رو اعتراف کنم. من نامی از منابع و کتابهای فالون دافا نمیبرم و علت هم اینه که نمیخواستم باعث انحراف کسی بشم و در هر حال گویا دوستانی هستند که منابع مستند میخوان .

شما کتاب شوان فالون رو میتونید رو اینترنت پیدا و دانلود کنید . فارسی هم هست و اینبار من با ذکر شماره صفحه میخوام مطالب این کتاب رو براتون مستند تر نقد کنم .

بزارید نظر فالون گونگ را در مورد بت بدانیم . توجه کنید که کتاب فارسی نوشته شده و داره از بت و تبرک کردن بتها حرف میزنه !!

شما هر توجیهی برای این جملات بیارید بازم نمیتونین تبرک کردن یک بت را ( که در کتاب آموزش میده ) انکار کنید .

در صفحه 108 کتاب شوان میخوانید :

تعدادی از شما ممکن است بگویید که با مجسمه بودا موجود در خانه باید چه کنیم ؟ ..... ...... ........ بعد از کمی حرفهای
انحرافی میگه که ...کتاب یا عکس من را بردارید و ..... ....... از معلم بخواهید که مجسمه تبرک شود ! اینکار فقط برای تمرین کننده ها انجام خواهد شد ..... ......

نمیخواستم متنو طولانی کنم و فقط آدرس و شماره صفحه رو دادم اگر مایل بودید نگاهی بیاندازید .

خوب ! چی بگیم ؟ داریم یه بت رو تبرک میکنیم که قابل پرستیدن یا ستودن بشه ! که روح یک فرد روشن بین بیاد و تو مجسمه بشینه !!!

اگر ما اعتقاد به مرگ و جهان دیگر نداریم ؟ پس چه روح سرگردانی میتونه بیاد رو مجسمه , الا جن CoolCoolCoolCool

واقعا از طریق تبرک مجسمه بودا آنهمم با عکس لی هنگچی ( استاد دافا ) میتوان به خدا رسید ؟؟
سیاهی از این بیشتر آقای emad . وقعا با مجسمه بودا که مثلا تبرک شده میخوای به کجا برسی ؟

در صفحه 25 شوان فالون میخوانیم : در حال حاضر هیچکس نیست که مثلا من روشی حقیقی بسمت بالا را آموزش دهد .... ...... .......

این لی هنگچی دروغگو حتی بطور کامل تمام ادیان و مذاهب و روشهای دیگه رو میزنه کنار و میگه فقط من حقیقی هستم !!
یا لااقل روش های دیگه حقیقی نیستند ! مثلا اسلام ..... مسیحیت ....... یهود ......

لی موجود منحرف دروغگو , کاملا خودشیفته شده و فکر میکنه خیلی مقامش بالاست !!!

در صفحه 40 شوان فالون شما در مورد قلمروهای مختلف آسمان و زمین و زیر زمین میخونید و اینکه موجودات باید از این سه سطح بگذرند تا از سامسارا ( بازپیدایی ) عبور کنند !!! یعنی همون اعتقاد به تناسخ !

اگر شما فالون گونگ رو انجام ندید پس در همون سه سطح باقی خواهید ماند ! و دوباره در سطحی پایین تر بازپیدا خواهید شد !! یعنی ممکنه مثلا الان صدام بصورت یه حیوان یا گیاه یا مثلا مسواک توالت باز پیدا شده باشه تا سزای کارهایش در زندگی قبلی رو ببینه Wink

تناسخ رو خیلیها رد کردن ! اینقدر بحثش مفسله که من فقط بهتون بگم که دامن زدن به این بحث و تحقیقات در مورد تناسخ فقط باعث ورود اجنه به زندگی بشر میشه ! اجازه بدین در اینجا فقط اکتفا کنیم که فالون گونگ به تناسخ معتقده !!

در صفحه 45 لی هنگچی از پاک کردن بدن تمرین کننده گان و اینکه در طول آموزشها اینکار رو انجام میده صحبت میکنه !! شخصا فکر میکنم ایشان خودشونو با وایتکس یا ریکا اشتباه گرفتن !

یه نگاهی که به صفحه 53 کتاب شوان فالون بیاندازید خواهید دید که ...... از توقف فعالیتهای فکری صحبت میشه و در فالون دافا هیچ فعالیت فکری نیست !!!

فکر و عقل از نهمتهای الهی هستند . درسته که ممکنه افکار مزاحم هم باشن ! اما هر دوی اونها برای بشر نیازه ! انسانیکه فکرشو بزاره کنار .... کم کم عقل هم بی استفاده میشه !!! خلاصه در صفحه 53 مشخص میشه که در فالون دافا افکار انسان باید خاموش بشه تا شیاطین راحت تر ذهن رو تسخیر کنن !!!!

در اسلام یک ساعت فکر از 70 سال عبادت برتره WinkWinkWink الهی من قربان خاک پای اون رسولی برم که این دین رو به جهان عرضه کرد . حتی اگه افکار در مراحل اولیه بد هم باشن چه بسا که با توکل بر خدا همون افکار باعث به حقیقت رسیدن بشر میشن .

حالا بیام در فالون دافا , آنهم در تمام مراحل , افکارمو از بین ببرم . !!!!!!! سرلوحه بسیاری از انحرافات فالون گونگ یا روشهای معنوی همینه . خاموش کردن افکار بشری

دوستان نمیخوام مقاله طولانی بشه . فعلا همینا رو از کتاب انحرافی شوان فالون داشته باشید . تمام عرفانهای کاذب دیگه هم تقریبا همین ادعا ها رو دارن . یوگا و اککنار و فالون گونگ در مراحل بالا , همگی به یه سمت میرن .

سمت شیطان !!!!

خدا به من عنایتی کرد و فرهنگ اسلامی و فلسفه و عقل رو هم در حد توان مطالعه کردم . تازه فهمیدم که شیعه یعنی چیWink

خدا به هممون یقین اعطا کنه . البته نه از اون یقینهایی که آقای emad میگن صرفا یه احساسه و یقین نیست !!

آخه میدونین بعدا براتون خواهم گفت که در فالون گونگ باید احساسات بشری رو هم کنار بزارید !! این قانونشه ! برای همین میگم که بنیان خانواده و روابط رو متزلزل میکنه !!

تا بعد
خدانگهدار
به نام خدا

سلام

دوستان گاهی پیدا میشن افرادی که دنبال هویت هستند و در حقیقت میان یه روش رو تمرین میکنند که هویت پیدا کنن . بودند کسانی در عرفانهای دروغین که به صرف اینکه تو گروه مطرح بشن , میان و فعالیت میکنند .

اما به این نکته توجه کنید که اگر قراره :

1- فقط دافا تمرین کنید و کتاب دافا رو بخونید
2- باید برای معرفی دافا , علیه دولت چین یا دولت خودتون اقدام کنید
3- باید در جلسات مخفی خاص شرکت کنید
5- باید برای آشکار سازی و اشاعه روشتون پولتون رو خرج کنید
6- باید روزی چند ساعت به مطالعه و تمرین بقگذرونید
7 - باید فقط از استاد تبعیت کنید
8- خودتونو وقف دافا کنید و حتی از وظایف خانه و خانواده بگذرید .

تمام این پارامترها میگن که , هویت شما نابود خواهد شد ! خانواده ! پول ! و آلت دست سرگروهها یا استاد خواهید بود.

ببینید اما در یه دین الهی مثلا اسلام شما همون کارای بالایی رو باید انجام بدین !!! تعجب نکنید !

در اسلام باید

1- قران و شریعت رو مطالعه کنید
2- امر به معروف و نهی از منکر
3-نماز جماعت
4- از جان و مال خود بگذرید
...
....
...

اما همه اینا رو در ر اه خدا انجام میدهید . در اسلام ابتدا باید بگویید خدایی جز الله نیست و سپس رستگار شوید.

فرق عرفان دروغین و دین به حق اسلام اینه که

در اککنار یا یوگا یا فالون گونگ شما دنباله رو یه فرد مثلا استاد هستید

در اسلام شما دنباله رو خدا هستید . حتی معصومین و حضرت رسول هم , نه به خودشون , بلکه بخدا دعوت میکردن و همه چیز رو از خدا میدونستن . اما در عرفان دروغین شما نقشی به این پررنگی برای خدا نخواهید یافت .

حیف که بشری که میتونه در خدای خودش فنا بشه و قطره ای که میتونه دریا بشه , یک چنین بشری بره در راه منحرفی مثل فالون گونگ .

ضمنا سلامی هم بهه دوستمون آقا emad عرض کنیم . ظاهرا ایشان مشغول مشورت با سرگروههای فالون دافایی هستند که پیداشون نیست . با اینکه با عقایدش بشدت مخالفم اما دعا میکنم نور حق در دلش روشن بشه . اشاالله .

موفق باشید
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام آقا مهدی تشکر بابت وقتی که می گذارین و تجربه هاتون را خوب تعریف و بیان می کنین.Smile
شما کدام یک از این عرفان ها را تجربه کردید؟
با تشکر از شما مهدی جان و معرفی کتاب و گذاشتن بخش های منحرفش
واقعا برام عجیبه چطور این روش با این کتاب اصلی اینقدر تونسته طرفدار پیدا کنه.
من داشتم همون صفحه 108 رو که شما گفتی می خوندم که رسیدم به یه داستان خیلی جالب تو صفحه 110 ، گفتم برا دوستان هم بگم ،
خلاصه داستان اینه که استاد بزرگ میبینه یکی داره همش براش مشکل ایجاد میکنه بعد پیگیری هایی میفهمه همش زیر سره یه یه استاد منحرف شدست که اشتباهی مرده و مار جسمش رو تسخیر کرده ، بعد استاد بزرگ چون دستش نیروی خیلی قوی داره ماره رو گرفته ، بعد بالا ماره که خیلی فرز بوده فرار میکنه ولی پایینش نابود میشه، آخرشم استاد ماره رو کاملا نابود میکنه و به شاگرداش هم یه چیزی نشون میده که دیگه همشون ازش به شدت میترسن و فرار میکنن.
یه جا دیگش بودا و ... بر یک شاگرد که شین شینگ کمی داشته ظاهر میشن و بعد فرشته های زیبای منحرفی ظاهر میشن و شروع به رقص و .. میکنن ، یهو شاگرده شک میکنه میفهمه اینا منحرفن، دوباره بودا ظاهر میشه میگه تو قبول شدی.
دلیل دشمنیشون با دولت چین و حمایت دیگر کشورها و تاریخچه کوتاهی از این روش در ویکیپدیا:
http://fa.wikipedia.org/wiki/فالون_دافا
نقل قول:اقای emad شما در روش فالون گونگ , حقیقت را تزکیه میکنید ! چطوره که به من میگین تمرین کننده هستید اما تو انجمن تبدیل به محقق میشید ؟
سلام
ببینید، من فالون دافا رو تمرین می کنم، پس تمرین کننده ام. اما هنوز مطمئن نیستم که درست باشه و نمی تونم با اطمینان به شما بگم که درسته.
یک مسئله ای در کتاب مطرح شده که با افزایش سطح فرد، فرد می تونه یک سری حقایق رو بفهمه و من هم می خوام ببینم این اتفاق می افته یا نه، در واقع روش تحقیقم اینه.
در مورد اون سوالات هم شما از من پرسیدید که چرا اسلام رو قبول ندارید و من هم پاسخ دادم. به هر حال شما حق دارید در مورد دینتون بدونید.
در مورد بت، روش ما پرستیدن رو نداره، اما اعتقاد بر اینه که وقتی یک بت، تبرک رو نگذرونده باشه، پرستیدنش می تونه خطرناک باشه، پس اگر فردی در خانه شان بت وجود داشته باشه، بهتره تبرک بشه.
البته در فالون دافا فلسفه بت ها گفته شده و از این نظر با اسلام تفاوت داره.
در مورد فعالیت فکری: (ص 53)
نقل قول:هیچ نوع فعالیت فکری ای برای تزکیه در سطوح بسیار بالا نیست. این بدین خاطر است زمانی که سطح مردم عادی را پایه می گذارید، سیستم اساسی در حال حاضر کنار گذاشته می شود. بعد از وصول به سطح بالای تزکیه، سیستم تزکیه ما مخصوصا به طور خودکار عمل می کند، و عمل تزکیه کاملا به صورت خودکار خواهد بود. تا آنجا که شین شینگ خود را ترقی می دهید، گونگ شما رشد خواهد کرد. شما حتی احتیاجی ندارید که تمرینی را انجام بدهید. تمرین های ما برای قوی کردن مکانیزم خودکار است. چرا فرد بدون حرکت در مدیتیشن می نشیند؟ فرد کاملا در وضعیت بدون قصد است. شما ممکن است کشف کنید که مکتب تائو این تمرین یا آن تمرین، که به فعالیتهای فکری معروفند، یا به وسیله فکر هدایت می شوند را آموزش می دهد. بگذارید برایتان توضیح بدهم بلافاصله که مکتب تائو به راسوی سطح چی می رسد، چیزی را در بر نخواهد داشت و مطلقاً از این یا آن فعالیت فکری استفاده نخواهد نمود. به همین جهت، کسانی که چی گونگ انواع دیگر را تمرین نموده اند نمی توانند متدهای تنفسی و فعالیتهای فکری و غیره را فراموش کنند. من به آنها چیزهایی از دانشگاه تعلیم می دهم، و آنها همیشه از من درباره چیزهایی از مدرسه ابتدایی سوال می کنند، مثل چیزهایی چون چگونه فعالیتهای فکری را هدایت و به کار برد. آنها به این نوع نگرش در حال حاضر عادت کرده اند. آنها تصور می کنند که چی گونگ به این صورت است، در حالی که این طور نیست.
برداشت من اینه که تمرینات ما با فعالیتای فکری هدایت نمیشن. و گرنه اینطور نیست که ما در زندگی فکر نکنیم.
نقل قول:حتی از وظایف خانه و خانواده بگذرید .
چنین چیزی رو ما نداریم، یا حداقل من بهش بر نخوردم.
نقل قول:آخه میدونین بعدا براتون خواهم گفت که در فالون گونگ باید احساسات بشری رو هم کنار بزارید !! این قانونشه ! برای همین میگم که بنیان خانواده و روابط رو متزلزل میکنه !!
نیکخواهی جای اون رو می گیره و مشکلی به وجود نمیاد
نقل قول:یه جا دیگش بودا و ... بر یک شاگرد که شین شینگ کمی داشته ظاهر میشن و بعد فرشته های زیبای منحرفی ظاهر میشن و شروع به رقص و .. میکنن ، یهو شاگرده شک میکنه میفهمه اینا منحرفن، دوباره بودا ظاهر میشه میگه تو قبول شدی.
خب این یه جور امتحانه.
نقل قول:ظاهرا ایشان مشغول مشورت با سرگروههای فالون دافایی هستند که پیداشون نیست . با اینکه با عقایدش بشدت مخالفم اما دعا میکنم نور حق در دلش روشن بشه . اشاالله .
ممنون
با بعضی از دوستان از طریق ایمیل ارتباط دارم. خب این چه اشکالی داره؟

در پایان بگم که در مورد بعضی مسائل مطرح شده، خود من هم شک دارم و اطمینان نمی دم که حتما درست باشند. مثل خیلی از ادعاهایی که استاد در مورد خودشون مطرح می کنند.
به هر حال عقاید رو نباید سرسری بپذیریم.
موفق باشید
به نام خدا

سلام بر دوستان و سلام مخصوص به emad

شما بالاخره معلوم شد تمرین کننده هستید اما قراره سطحتون بالاتر بره تا متوجه بعضی مسائل بشید ( اینو تو پستتون گفتید )

میدونی مثل اینکه باید اینقدر تو رودخونه جلو بری تا ناگهان برسی به یه آبشار خطرناک ! و بعد بگی خوب پس این راه درست نبوده ! اشکال عرفانهای کاذب همینه ! اگه رفتیم جلو تر و به چیزای خطرناکی رسیدیم چی ؟

آخه همه اولش حرفای خوب میزنن ! کدوم کلاهبدار میاد به شما میگه : سلام . من کلاهبردارم و مواظب من باش Big Grin

اول با حذفای خوب و وعده های خوبتر باید بری جلو بعد یه دفعه آدم میبینه که معتاد به اکستازی شده ( فقط مثاله ها )

برای اینه که در اسلام اول باید بگی لا اله الا الله و بعدش تازه کلی راه هست که باید بری .

شما خودت تایید کردی که تبرک کردن بت در شوان فالون وجود داره Blush چرا ؟ ببینم شما میتونی مثلا درخت رو تبرک کنی تا روح یه روشن بین بیاد توش بشینه ؟ کدوم روح میاد ؟ این استاد چه دلیلی داره که میتونه تبرک کنه اونم یه بت رو ؟

دائم هم تو نوشته هاش میگه که امتحانات زیاده ! شمای تمرین کننده فکر میکنی که شک کردن به قوانین دافا , ممکنه امتحان شما باشه . بنابراین جلوی هر صحبت دیگه ای می ایستی و میگی دافا درست میگه .

ببین اون نیکخواهی که لی هنگچی میگه جای احساسات رو میگیره من از نزدیک و بین فالون دافایی ها دیدم .

1- اگه کسی مریضه , بهش کمکی نمیشه چون میگن داره تاوان گناهاشو میده
2- اگر وضع مالی خوبی نداره بهش میگن حتما تو زندگی قبلیش کارای بدی کرده که الان فقیره !
و موارد دیگه ....

در اسلام سالک به حب میرسه . حب یعنی عشقی که منشا آن خداست و شامل همه میشه . از زن و فرزند تا 40 همسایه از هر سمت و ........

شما اگه بری تو جمع فالون دافایی ها اونوقت بهتر میفهمی که نیکخواهی که بهش اشاره میکنند , در حقیقت بزرگترین ظلم به خود و دیگرانه .

ارتباطط با بقیه فالون دافایی ها اشکالش اینه که خودم از مدتی قبل کاملا افکار منحرفشونو حس میکنم . خدا کمکم کنه نمیخواستم اینو بگم . اما عماد جان اگه قراره خودت به حقیقت برسی بهتره فقط خودت برسی و مطمئن باش اون حضرات قبلا حرفای منو شنیدن .

به محض اینکه یکبار از اسلام و نظر خودم براشون گفتم , مزه نیکخواهیشونو چشیدم WinkWinkWinkWink

ببین دوست من , من جندین باره که افتخار دارم برای شما و بقیه دوستان که بینشون یوگایی و اککنار و .. هم هست وقت بزارم . اونوقت من نیکخواه نیستم که هیچ ! عملا شیطانی هستم که اومدم تا فا رو منحرف کنم ! بنابراین درست مثل خودت که جوای پیامهام رو نمیدی , اونا هم پاسخ نمیدن .

یه سایت مضخرف چند نشانه ای ( نخواستم نام سایت و بگم ) درست کردن و هنوز دارن جوانان این مملکتو منحرف میکنن.

من بین اونا حرفا و تهمتهای بیشرمانه ای که به اسلام و پیامبر میزدن , دیدم . برای همینه که آشکارا لی هنگچی منحرف رو معرفی میکنم .

من دیدم کسانی رو که بخاطر تمرین دافا میخواستن از زندگی با پدر و مادرشون صرف نظر کنن . و همیشه تمرین کننده گان مثلا سطح بالاتر توجیه میکنن که اگه شینشینگ شما بالابره از این مشکلات نخواهید داشت .

این شما رو الزام میکنه که راه دافا رو بری جلو تا جاییکه حاضر باشی به پرتگاه بیافتی ! اونوقته که دنیا و آخرت خودتو از دست میدی . انشاالله که نوشته های من وسیله ای باشه تا همه با هم فقط بسوی خدای یگانه بریم .

موفق باشید.
آقا مهدی ممکنه جواب من رو بدید؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
آدرس های مرجع