به نام خدا
دوستان در ادامه بحثمون راستش باید یه چیزی رو اعتراف کنم. من نامی از منابع و کتابهای فالون دافا نمیبرم و علت هم اینه که نمیخواستم باعث انحراف کسی بشم و در هر حال گویا دوستانی هستند که منابع مستند میخوان .
شما کتاب شوان فالون رو میتونید رو اینترنت پیدا و دانلود کنید . فارسی هم هست و اینبار من با ذکر شماره صفحه میخوام مطالب این کتاب رو براتون مستند تر نقد کنم .
بزارید نظر فالون گونگ را در مورد بت بدانیم . توجه کنید که کتاب فارسی نوشته شده و داره از بت و تبرک کردن بتها حرف میزنه !!
شما هر توجیهی برای این جملات بیارید بازم نمیتونین تبرک کردن یک بت را ( که در کتاب آموزش میده ) انکار کنید .
در صفحه 108 کتاب شوان میخوانید :
تعدادی از شما ممکن است بگویید که با مجسمه بودا موجود در خانه باید چه کنیم ؟ ..... ...... ........ بعد از کمی حرفهای
انحرافی میگه که ...کتاب یا عکس من را بردارید و ..... ....... از معلم بخواهید که مجسمه تبرک شود ! اینکار فقط برای تمرین کننده ها انجام خواهد شد ..... ......
نمیخواستم متنو طولانی کنم و فقط آدرس و شماره صفحه رو دادم اگر مایل بودید نگاهی بیاندازید .
خوب ! چی بگیم ؟ داریم یه بت رو تبرک میکنیم که قابل پرستیدن یا ستودن بشه ! که روح یک فرد روشن بین بیاد و تو مجسمه بشینه !!!
اگر ما اعتقاد به مرگ و جهان دیگر نداریم ؟ پس چه روح سرگردانی میتونه بیاد رو مجسمه , الا جن

واقعا از طریق تبرک مجسمه بودا آنهمم با عکس لی هنگچی ( استاد دافا ) میتوان به خدا رسید ؟؟
سیاهی از این بیشتر آقای emad . وقعا با مجسمه بودا که مثلا تبرک شده میخوای به کجا برسی ؟
در صفحه 25 شوان فالون میخوانیم : در حال حاضر
هیچکس نیست که مثلا من
روشی حقیقی بسمت بالا را آموزش دهد .... ...... .......
این لی هنگچی دروغگو حتی بطور کامل تمام ادیان و مذاهب و روشهای دیگه رو میزنه کنار و میگه فقط من حقیقی هستم !!
یا لااقل روش های دیگه حقیقی نیستند ! مثلا اسلام ..... مسیحیت ....... یهود ......
لی موجود منحرف دروغگو , کاملا خودشیفته شده و فکر میکنه خیلی مقامش بالاست !!!
در صفحه 40 شوان فالون شما در مورد قلمروهای مختلف آسمان و زمین و زیر زمین میخونید و اینکه موجودات باید از این سه سطح بگذرند تا از سامسارا ( بازپیدایی ) عبور کنند !!! یعنی همون اعتقاد به تناسخ !
اگر شما فالون گونگ رو انجام ندید پس در همون سه سطح باقی خواهید ماند ! و دوباره در سطحی پایین تر بازپیدا خواهید شد !! یعنی ممکنه مثلا الان صدام بصورت یه حیوان یا گیاه یا مثلا مسواک توالت باز پیدا شده باشه تا سزای کارهایش در زندگی قبلی رو ببینه
تناسخ رو خیلیها رد کردن ! اینقدر بحثش مفسله که من فقط بهتون بگم که دامن زدن به این بحث و تحقیقات در مورد تناسخ فقط باعث ورود اجنه به زندگی بشر میشه ! اجازه بدین در اینجا فقط اکتفا کنیم که فالون گونگ به تناسخ معتقده !!
در صفحه 45 لی هنگچی از پاک کردن بدن تمرین کننده گان و اینکه در طول آموزشها اینکار رو انجام میده صحبت میکنه !! شخصا فکر میکنم ایشان خودشونو با وایتکس یا ریکا اشتباه گرفتن !
یه نگاهی که به صفحه 53 کتاب شوان فالون بیاندازید خواهید دید که ...... از توقف فعالیتهای فکری صحبت میشه و در فالون دافا هیچ فعالیت فکری نیست !!!
فکر و عقل از نهمتهای الهی هستند . درسته که ممکنه افکار مزاحم هم باشن ! اما هر دوی اونها برای بشر نیازه ! انسانیکه فکرشو بزاره کنار .... کم کم عقل هم بی استفاده میشه !!! خلاصه در صفحه 53 مشخص میشه که در فالون دافا افکار انسان باید خاموش بشه تا شیاطین راحت تر ذهن رو تسخیر کنن !!!!
در اسلام یک ساعت فکر از 70 سال عبادت برتره

الهی من قربان خاک پای اون رسولی برم که این دین رو به جهان عرضه کرد . حتی اگه افکار در مراحل اولیه بد هم باشن چه بسا که با توکل بر خدا همون افکار باعث به حقیقت رسیدن بشر میشن .
حالا بیام در فالون دافا , آنهم در تمام مراحل , افکارمو از بین ببرم . !!!!!!! سرلوحه بسیاری از انحرافات فالون گونگ یا روشهای معنوی همینه . خاموش کردن افکار بشری
دوستان نمیخوام مقاله طولانی بشه . فعلا همینا رو از کتاب انحرافی شوان فالون داشته باشید . تمام عرفانهای کاذب دیگه هم تقریبا همین ادعا ها رو دارن . یوگا و اککنار و فالون گونگ در مراحل بالا , همگی به یه سمت میرن .
سمت شیطان !!!!
خدا به من عنایتی کرد و فرهنگ اسلامی و فلسفه و عقل رو هم در حد توان مطالعه کردم . تازه فهمیدم که شیعه یعنی چی
خدا به هممون یقین اعطا کنه . البته نه از اون یقینهایی که آقای emad میگن صرفا یه احساسه و یقین نیست !!
آخه میدونین بعدا براتون خواهم گفت که در فالون گونگ باید احساسات بشری رو هم کنار بزارید !! این قانونشه ! برای همین میگم که بنیان خانواده و روابط رو متزلزل میکنه !!
تا بعد
خدانگهدار