بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيم
اَلسَّلامُ عَلَیْکُمْ یا اَهْلَ بَیْتِ النُّبُوَّهِ، وَمَوْضِعَ الرِّسالَهِ، وَمُخْتَلَفَ الْمَلائِکَهِ، وَمَهْبِطَ الْوَحْىِ، وَمَعْدِنَ الرَّحْمَهِ، وَخُزّانَ الْعِلْمِ،
سلام بر شما اى خاندان نبوت و جایگاه رسالت و مرکز رفت و آمد فرشتگان و جاى فرود آمدن وحى (الهى) و معدن رحمت (حق) و گنجینه داران دانش و سرحد نهایى بردبارى
وَمُنْتَهَى الْحِلْمِ، وَاُصُولَ الْکَرَمِ، وَقادَهَ الاُْمَمِ، وَاَوْلِیآءَ النِّعَمِ، وَعَناصِرَ الاَْبْرارِ، وَدَعآئِمَ الاَْخْیارِ،
و اصول و اساس کرم و بزرگوارى و پیشوایان ملّتها و در اختیار دارندگان نعمتها و ریشه و اصول نیکان و استوانه هاى خوبان
وَساسَهَ الْعِبادِ، وَاَرْکانَ الْبِلادِ، وَاَبْوابَ الاْیمانِ، وَاُمَنآءَ الرَّحْمنِ، وَسُلالَهَ النَّبِیّینَ، وَصَفْوَهَ الْمُرْسَلینَ، وَعِتْرَهَ خِیَرَهِ رَبِّ الْعالَمینَ،
و زمامداران بندگان و پایه ها و ستونهاى شهرها و بلاد و درهاى ایمان و امینهاى خداى رحمان و نژاد پیمبران و زبده (اولاد) رسولان و عترت انتخاب شدگان پروردگار جهانیان،
وَ رَحْمَهُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ
و رحمت خدا و برکاتش (نیز بر آنها باد)
دوستان عزیز و گرامی ان شاء الله در ایام اعیاد مذهبی پستها و دل نوشتهایتان را در این تاپیک قرار دهید.
البته به غیر از اعیاد بزرگی چون عید غدیر، میلاد حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و علی(علیه السلام) و اعیاد بزرگ شعبانیه که با توجه به استقبال بیشتر و اهمیت فوق العاده آنها، برای هر کدام از آنها یک تاپیک جداگانه ایجاد خواهد شد.
و من الله التوفیق
من هم این روز تاریخی و بزرگ رو به همه منتظران برپایی حق و عدالت جهانی تبریک میگویم!
عید است ولی بدون او غم داریم
عاشق شده ایم و عشق را کم داریم
ای کاش که این عید ظهورش برسد
اینگونه هزار عید با هم داریم
اللهم عجل لولیک الفرج .
تبریک میگم
ایشاالله سال بعد شاهد ظهور آقا باشیم به امید خدا
من شاعر نیستم و نویسنده هم نیستم ولی به جون خودم به روح عموی شهیدم این چند بیت را در محضر آقا امام زمت (عجل الله تعالی فرجه الشریف) گفتم شاید قشنگ باشد شاید هم بی مورد ولی خودتون ببخشید دیگه
شاد باش گل یریزان ////// امروز را از خاطر مریزان
۱۱71پیش امامت رسید به خیش
خویشی که همه دل با او بود //////// ولی انگار فقط ظاهر بود
همه در انتظارش بود ولی در حال ریا بود
گفتند یا مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)کی می یایی ////// رفتند به سوی دنیای رفتنی
یا مهدی وقتی آییی من کجایم؟ /////// این وری یا آن وریم؟
کن نگاهی کوچک بر این بنده ////////// یاری رسان بر این من بنده
یا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) زمانی ظهور کن که ما آمادگی اون را داشتیم
سلام بر آل یاسین،سلام بر تو ای دعوت کننده به خدا و عارف به آیاتش،سلام بر تو ای واسطه خدا و سرپرست دین او،
سلام بر تو ای خلیفه خدا و یاور حق او،سلام بر تو ای حجت خدا و راهنمای ارادتش،سلام بر تو ای تلاوت کننده کتاب خدا و ترجمان او،سلام بر تو در تمام آنات و دقایق شب و سراسر روز،سلام بر تو ای بقیه الله در روی زمین.
فرا رسیدن سالروز به امامت رسیدن بقیه الله الاعظم بر تمام دوستداران آن حضرت مبارک باد

قطعه ی گمشده ای از پر پرواز کم است/یازده بار شمردم و یکی باز کم است
این همه آب که جاریست،نه اقیانوس است/عرق شرم زمین است که سرباز کم است

هر کجا سلطان بود، دورش سپاه و لشکر است
پس چرا سلطان خوبان بی سپاه و لشکر است
با خبر باشــید ای چشم انتظاران ظهــــور
بهترین سلطان عالم از همه تنهاتر است
اللهم عجل لولیک الفرج
برای تعجیل در فرجش صلوات
من هم تبریک میگم تاجگذاری حضرت رو

گمونم امسال 1172مین سالگرد بود!
ایشالا که سال بعد در محضر خود آقا جشن بگیریم!

بسم الله الرحمن الرحیم
آغــاز امــامت و ولایت ســـرور کائـــنات،قـــائـــم آل محــمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)،امـــام العصـــر و الـــزمان
بقیـــه الله الاعظــم،خليفة اللّه،وجـــه اللّه،بــاب اللّه،داعــى اللّه،حجــة اللّه
ســلالة النّبوّة،خاتــم الاوصياء،سفينــة النّــجاة
حضـــرت مهـــدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
تبـــــریک و تهنیــت بـــاد.
امام صادق علیه السلام فرموده است: «رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمود: خوشا به سعادت کسی که مهدی ما را قبل از قیامش بشناسد و به او اقتدا کند. دوست او را دوست بدارد و از دشمن او بیزاری بجوید و امامان قبل از او را نیز ولی و سرپرست خود بشناسد. این چنین افرادی دوستان من هستند و دوستی و مهر مرا به خود جلب کرده اند و گرامی ترین امت نزد من به شمار می آیند»
امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف در توقیعی فرمود: «هر کس تقوای پروردگارش را پیشه کند و از آنچه به عنوان حق شرعیه ـ خمس و زکات ـ برعهده دارد به مستحقانش بپردازد، از فتنه های باطل کننده دین و دنیا در امان خواهد بود»
صـنـمـا با غـم عـشق تو چه تـدبـیر کـنـم *** تـا بـه کـی در غم تـو نالهی شبـگـیـر کـنـم
دل دیـوانـه از آن شــد که نـصـیـحـت شـنـود *** مـگـرش هـم ز سـر زلـف تـو زنـجـیـر کـنـم
آنچـه در مدّت هـجـر تـو کـشـیـدم ، هیهات! *** در یـکی نـامـه محـال سـت که تـحـریر کـنـم
بـا ســـر زلـف تـو مجـمـوع پـریـشـانی خـویش *** کـو مـجـالی که سراسر هـمه تـقـریـر کـنـم
گـر بـدانـم کـه وصـال تـو بـدیـن دسـت دهـد *** دیــن و دل را هـمـه دربـازم و تـوفــیـر کـنـم...
یــــا صــــاحب الــزمــــــان ادرکـــنی
ای صاحب عصر و زمان، ای مهدی موعود، آغاز امامتت گرچه شادی آورترین حادثه روزگار است، اما اندوه نبودنت بر دلهای ما سنگین است و دعایمان فرج توست؛ چرا که در فرج تو، فرج ما نهفته است.