تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
(۹/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۷)guided نوشته است: [ -> ]نام تاپیک :
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )

این پست به نظرتون اسپم نیست؟
نه خداییش اسپم نیست؟
بین خودمون می مونه هدایت عزیز این اسپم نیست؟
به خدا به کسی نمی گم اسپمه یا نه؟
بازم بپرسم ؟
نگفتی ها اسپم هستش یا نه؟
اعتراف کن (یه چراغ بالا آویزونه Big Grinالانم من زدم تا حرکت کنهBig Grin) ببینم این اسپم بود یا نه ؟ باید بفرستمت استغفارات؟Angry
شوخی کردم بابا خودتون رعایت کنید دیگه بعد به ما می گید !
این پست هم حذف کنید فقط برای مزاح بود !
درباره ی تاپیک هم واقعا متاسفم این چه وضع بحثه این داره اونو می کوبه اون یکی اینو!
دوستان می ذارید فردا که همه از آب و تاب اسکار در اومدن به موضوع بپردازیم یا من خودم دست به کار بشم ؟
یه خورده هم مراعات ادب واجبه یه خورده جای دوری نمی ره به خدا اگر هم رفت من خودم بر می گردونمش!
در پناه خدا!
پ . ن:
این پست هم حذف کنید
نمی خواستم بگم نظر سنجیش یکی دو گزینه کم داره، چون خیلی تابلوئه!
نمی خواستم بگم یاد بگیریم به جای این که شخصیت نویسنده ی پست رو مورد قضاوت قرار بدیم پستشو نقد کنیم، چون خودم خیلی وقتا از این مسبر منحرف می شم.
اما حالا که به دلیل ضعف اراده اونا رو گفتم دو تا سوال هم از جناب guided بپرسم ببینم نظرشون چیه...
1. مگر نه این که نام تاپیک : بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! ). چی شد که بحث رو به خانواده ی آقای فرهادی منحرف کردید؟
2. آیا شما از یک فیلم خوب انتظار دارید که شخصیت های گودوومنش چادری و بدوومنش غیر چادری باشن؟ آیا این که برعکس باشه مشکلی داره یا نه؟
ببینید لرد عزیز ، ما با طرز فکر خودمون قضاوت نمی کنیم ، با معیاری که خدا از طریق اسلام داده قضاوت می کنیم
اما شفاف میگم ، گویا شما اسلام رو چندان قبول ندارید
اینکه نماینده ی ایران به عرف جامعه پایبند نباشد چندان شیرین نیست !
اما از بعدی هم هر کس زندگی خود را دارد و دخالت امری ناپسند است
اما اصغر فرهادی یک آدم معمولی نیست . نماینده ی ایران است
این را هم بگم . اسم ایران جمهوری اسلامی هست اما خودم با چشمام دارم میبینم عقاید عمده ی جوانان سست شده
موضوع تلخی ست !
اول اینکه نظرات بنده اینجا نظر شخصی خودم هست و ناظر بخش بنا به صلاحدید میتوانند پستهای بنده را ویرایش و یا حذف کنند!
(۹/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۷)اکبر.ع نوشته است: [ -> ]
(۹/اسفند/۹۰ ۲۲:۲۷)guided نوشته است: [ -> ]نام تاپیک :
بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! )

این پست به نظرتون اسپم نیست؟
نه خداییش اسپم نیست؟
بین خودمون می مونه هدایت عزیز این اسپم نیست؟
به خدا به کسی نمی گم اسپمه یا نه؟
بازم بپرسم ؟
نگفتی ها اسپم هستش یا نه؟
اعتراف کن (یه چراغ بالا آویزونه Big Grinالانم من زدم تا حرکت کنهBig Grin) ببینم این اسپم بود یا نه ؟ باید بفرستمت استغفارات؟Angry
شوخی کردم بابا خودتون رعایت کنید دیگه بعد به ما می گید !
این پست هم حذف کنید فقط برای مزاح بود !
درباره ی تاپیک هم واقعا متاسفم این چه وضع بحثه این داره اونو می کوبه اون یکی اینو!
دوستان می ذارید فردا که همه از آب و تاب اسکار در اومدن به موضوع بپردازیم یا من خودم دست به کار بشم ؟
یه خورده هم مراعات ادب واجبه یه خورده جای دوری نمی ره به خدا اگر هم رفت من خودم بر می گردونمش!
در پناه خدا!
پ . ن:
این پست هم حذف کنید

این پست در جواب دوستمان بود که گفته بود چرا در مورد خود فرهادی صحبت شده.
(۹/اسفند/۹۰ ۲۲:۵۰)Blank Mind نوشته است: [ -> ]اما حالا که به دلیل ضعف اراده اونا رو گفتم دو تا سوال هم از جناب guided بپرسم ببینم نظرشون چیه...
1. مگر نه این که نام تاپیک : بحث پیرامون اصغر فرهادی ( تریبون آزاد! ). چی شد که بحث رو به خانواده ی آقای فرهادی منحرف کردید؟
2. آیا شما از یک فیلم خوب انتظار دارید که شخصیت های گودوومنش چادری و بدوومنش غیر چادری باشن؟ آیا این که برعکس باشه مشکلی داره یا نه؟
والا ما این کار را انجام ندادیم!! خود اصغر آقا خانواده اش را قاطی ماجرا کرده! تصاویرش هم موجود است!!
خیر ما همچین انتظاری نداریم! چون در این صورت مطمئنا فیلم ما اسکار نخواهد گرفت!!
کجای اسلام اومده شما میتونی راجع به بقیه و کاراشون قضاوت کنی؟! حساب با خداست نه با من و شما! من کارشون رو تایید نمیکنم و صد البته اون رو هم نمیکوبونم! از نظر من، کارشون اشتباه بوده و نظر من فقط به درد خودم میخورهWink وقتی میگم از نظر من اشتباه بوده یعنی اگه من جاش بودم اینکارو نمیکردم ولی خب اون اصغر فرهادیه!

اسلام این حقو به ما داده که تو کار همه دنیا دخالت کنیم و نظرمون رو به زور بهشون تحمیل کنیم؟!
من که شخصا نظرم رو تحمیل نمی کنم ، اعلام می کنم
نمیدونم چرا صدای آزادی آزادی گفتن این لیبرالیست ها گوش عالم رو کر کرده اما اگه یک نفر که نظری بر ضدشان داشته باشد و اعلام کند ، برچسب تحمیل و ... می خورد !
آقا جان بگذارید مردم حرف بزنند . به خدا نه فرهادی ابلیس هست و نه اسکار ، مقدس !
نه باید از گرفتن چنین جایزه ای از شادمانی کله پا شویم و نه ناراحت و عصبانی !
بالاخره همین که پیام صلح طبلی ما در دنیا گفته شد ما خوش حالیم . که پس فردا که اسراییل ملعون خدای نکرده حمله کرد جهانیان یادشان باشد ما طالب صلح بودیم نه جنگ !
اما خب یه سری سونی هم داده فرهادی
اما یه سوال . مثلا وقتی فلان زن دستش رو دراز می کنه ، جلوی چشم این همه خبرنگار و ... آیا واقعا می توان دست نداد ؟
به هیــــــــــــــــــــــــــــــچ وجه از فرهادی دفاع نمی کنم اما خودتون رو جای اون هم بگذارید
اگه طرف دستش رو دراز می کنه و فرهادی دست نده ، درباره ی ادب ایرانی ها چه فکری می کنند ؟
به هر حال باید منصفانه نگریست
درضمن ما فقط داریم نظرات مان را اعلام می کنیم ؛ به خدا خبری از تحمیل نیست
البته برخی دوستان کم لطفی می کنند و خیلی تند رو هستند و فکر کنم اگه قدرتی دست شون بود فرهادی رو اعدام می کردند !
اما به هر حال اسم " تحمیل عقاید " را روی آزادانه بیان کردن انتقادات نگذارید !
(۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۷)Lord_Contemno نوشته است: [ -> ]کجای اسلام اومده شما میتونی راجع به بقیه و کاراشون قضاوت کنی؟! حساب با خداست نه با من و شما! من کارشون رو تایید نمیکنم و صد البته اون رو هم نمیکوبونم! از نظر من، کارشون اشتباه بوده و نظر من فقط به درد خودم میخورهWink وقتی میگم از نظر من اشتباه بوده یعنی اگه من جاش بودم اینکارو نمیکردم ولی خب اون اصغر فرهادیه!

اسلام این حقو به ما داده که تو کار همه دنیا دخالت کنیم و نظرمون رو به زور بهشون تحمیل کنیم؟!

عجالتاً یک حریم خصوصی داریم که در اون اثر اعمال فرد به اجتماع نمیرسه
اما اگر شخصی عملی انجام داد که اثرش در اجتماع ظاهر میشد
و اونوفت ما مفهومی داریم به اسم امر به معروف و نهی از منکر
قضاوت در مورد اشخاص نداریم
قضاوت در مورد اعمال اشخاص داریم با همان متری که خدا داده که چی خوب است و چی بد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عجالتاً باید بگم

یک نفر و فقط یک نفر شتر صالح نبی را کشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما به علت راضی بودن امتی از عمل آن یک تن
کل آن امت عذاب شدن

این که ژست روشنفکری بگیریم
کسانی که حرام خدا را علنی حلال میکنند را هم بگوییم به شما چه ربطی دارد دلش میخواهد
این جرفهای روشنفکر مأبانه ای است که با روح دینداری سازگاری ندارد
حکم خدا برای موحد ارزش دارد
زیر پا گذاشتن علنی حکم خدا اگر کسی مومن باشد برایش ناراحت کننده است و باید تا آنجا که میتواند عکس العملی در برابر زیرپا گذاشتن حکم علنی خدا داشته باشد
اگر علنی نبود به کسی ربطی نداشت
اما اگر علنی شد
یعنی ما با کسی مواجهیم که عمداً خوار و خفیف میکند احکام خدا را
کسی که عمداً و علناً و با افتخار حکم خدا را زیر پا گذاشت میشود دشمن خدا و در مورد آن گناهی که علنی مرتکب شده میشود مصداق فاسق (البته فسقش مربوط به همان گناه علنی است که با افتخار انجام داده)
و موحد و مومن اگر بی تفاوت باشد دربرابر دشمن خدا باید در توحید و ایمانش شک کرد
نقل قول:عجالتاً یک حریم خصوصی داریم که در اون اثر اعمال فرد به اجتماع نمیرسه
اما اگر شخصی عملی انجام داد که اثرش در اجتماع ظاهر میشد
و اونوفت ما مفهومی داریم به اسم امر به معروف و نهی از منکر
قضاوت در مورد اشخاص نداریم
قضاوت در مورد اعمال اشخاص داریم با همان متری که خدا داده که چی خوب است و چی بد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آفرین! ما نمیتونیم راجع به شخصیت افراد قضاوت کنیم. از نظر اسلامی کار اصغر فرهادی اشتباه بوده ولی ما حق نقد شخصیت اون رو نداریم!
(۹/اسفند/۹۰ ۱۰:۳۳)Yaser_h2011 نوشته است: [ -> ]کارگردان «اصحاب کهف» با بیان این مطلب که خیلی از افراد می‌خواهند امام (رحمة الله علیه) را از عرصه سیاست و فکر و اندیشه حذف کنند، تصریح کرد: امام خمینی (رحمة الله علیه) می گفتند که وقتی خارجی ها از شما تعریف می کنند به خودتان شک کنید. مقام معظم رهبری هم در ادامه راه امام تاکید کردند که جوایزی که جشنواره های خارجی می دهند ارزشی ندارند.

سلام
پس چرا درباره فیلم مجید مجیدی وقتی کاندید دریافت جایزه اسکار شده بود چنین مسائلی مطرح نمی شد

ببینید دوستان
نباید از سخنان بزرگان سوء برداشت شود و هرجا که بخواهیم از آنها استفاده کنیم
به نام خدا

سلام.

دوستان گرامی جواب برخی از سوال هاتون در این تاپیک به طور جامع تری داده شده است :

چرا باید زندگی هنرمندان بررسی شود؟

چنانچه مایل بودید به همانجا مراجعه کنید و اگر سوالی بود بپرسید!

موفق بمانید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
آدرس های مرجع