شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
کاربر محترم
من خودم هنرمندم و عاشق هنرم خوشبختانه جد در جد خانواده من هنری بودن و من با این حیطه آشنا هستم ...
بعد منظورتون از صاحب پدر هنر رو در بیاری چیه؟
آره با بدبینی موافقم ولی آخه بستنی خوردن با فیلم ساختن(میگیم نه توی حوزه های دیگه)مقاله دادن,کتاب نوشتن,....چه شباهتی دارن؟؟؟؟
نقل قول:شما که از سینما سر رشته ندارید چرا حرف می زنین برید یه نگاه به فیلمای سینمای جهان بندازین و انوقت خودتونو در سطحی بدونین که دربارش با بی شرمی نظر بدید من هنرمند نیستم جد در جدمم هنرمند نبوده و نیست اما هنرو دوست دارم و درکش می کنم و به خودم اجازه بی احترامی نمی دم
این افکار هس که در جامعه ما افتاده که هر چی در جهان معروف بشه به ضرر ایرانه و اگه ادامه پیدا کنه قطار جهانی شدن از روی ما رد میشه و ما در اقتصاد سیاست و هنر و ورزش در تاریکی تنها می مونیم و بس.................
دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کنید
من هیچوقت خودم رو با جهان مقایسه نکردم
همیشه سعی کردم ببینم کسی که ولایت امر رو داره چی میگه
لطفا از این به بعد تو بحث ها جو نگیرتتون

(۱۰/بهمن/۹۰ ۲۳:۵۵)313 نوشته است: [ -> ]نقل قول:
شما که از سینما سر رشته ندارید چرا حرف می زنین برید یه نگاه به فیلمای سینمای جهان بندازین و انوقت خودتونو در سطحی بدونین که دربارش با بی شرمی نظر بدید من هنرمند نیستم جد در جدمم هنرمند نبوده و نیست اما هنرو دوست دارم و درکش می کنم و به خودم اجازه بی احترامی نمی دم
این افکار هس که در جامعه ما افتاده که هر چی در جهان معروف بشه به ضرر ایرانه و اگه ادامه پیدا کنه قطار جهانی شدن از روی ما رد میشه و ما در اقتصاد سیاست و هنر و ورزش در تاریکی تنها می مونیم و بس.................
دوست عزیز لطفا ادب رو رعایت کنید
من هیچوقت خودم رو با جهان مقایسه نکردم
همیشه سعی کردم ببینم کسی که ولایت امر رو داره چی میگه
لطفا از این به بعد تو بحث ها جو نگیرتتون
شما به یک کارگردان بزرگ کشور که حالا جهانی شده بی احترامی کردید و حالا می گید نه نکردم
از کی تا حالا با بی شرمی جزو کلمات مخالف ادب شده.............
اگر خودتو با جهان مقایسه نکنی عقب می افتی و فرو میری این حقیقته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من جو گیر نشدم شما مراقب خودتون باشید

حقیقت تلخه.....
در مورد کدوم جهـــــان حرف میزنید مگه هر چی که اون گفت باید قبول کنیم ... نمیدونم چرا رسم شده توی این تالار به جای بحث منطقی بی ادبی و بی احترامی به هم بکنن
در ضمن من کی بی احترامی کردم؟!!
آره جهان مــــــــــــــــــــا آمریکاست ...فعلا تاهرچی هست اون باید برا ما تایین تکلیف کنه...ما هم براش مثه سیاه لشگر میمونیم و هر چی گفت براش سوت و دست میزنیم.تاییدش میکنیم کاشکی یه ذره عمیق تر فکر میکردیم[/b]
[i]معروفیت با پیشرفت فرق داره...میتوونم بپرسم چی تو جهان دیگه مطرح شده که به ضرر ایران بوده؟خدایی مثال بزنید[i]
[/b]
(۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۰۲)رمز شب نوشته است: [ -> ]حقیقت تلخه.....
در مورد کدوم جهـــــان حرف میزنید مگه هر چی که اون گفت باید قبول کنیم ... نمیدونم چرا رسم شده توی این تالار به جای بحث منطقی بی ادبی و بی احترامی به هم بکنن
در ضمن من کی بی احترامی کردم؟!!
آره جهان مــــــــــــــــــــا آمریکاست ...فعلا تاهرچی هست اون باید برا ما تایین تکلیف کنه...ما هم براش مثه سیاه لشگر میمونیم و هر چی گفت براش سوت و دست میزنیم.تاییدش میکنیم کاشکی یه ذره عمیق تر فکر میکردیم[/b]
[i]معروفیت با پیشرفت فرق داره...میتوونم بپرسم چی تو جهان دیگه مطرح شده که به ضرر ایران بوده؟خدایی مثال بزنید
[/b]
مشکل شما اینا که جهانو فقط آمریکا می بینین من به 35 کشور سفر کردم افکارشونو دیدم به اروپا آمریکای لاتین آسیای شرقی و.....
جهانو جوری می بینن که همه با هم به صورت همکار عمل می کنن با همن و برای هدفی مهمتر کار می کن و پیشرفت آره یعنی جهانی شدن دوست من جهانی فکر کردن و جهانی زندگی کردن
من نگفتم شما بی احترامی کردین من داشتم با کاربر محترم 313 حرف می زدم
خب قبول...من جهان شما رو قبول دارم ولی یه سوال اگه جهان مهمه آیا اکثریت جهان به معروفیتش کمک کردن یا اقلیت؟
جهانی که شما توی تاپیک قبلی مثال میزنید اقلیته ...نه اکثریت
یه سوال شخصی بنظرتون این فیلمی که جهانی شد قراره به وضعیت مملکتمون کمک کنه؟آیا واقعا سودی داشت؟ پیشنهادی ارائه داد؟امیدی داد؟...خدایـــی کلاهتون رو قاضی کنید چقدر از پولی که واسه بودجه این فیلم شد صرف مفهوم های آموزنده بود چه راه نجات بخشی بهمون یاد داد؟
(۱۱/بهمن/۹۰ ۰:۲۰)رمز شب نوشته است: [ -> ]خب قبول...من جهان شما رو قبول دارم ولی یه سوال اگه جهان مهمه آیا اکثریت جهان به معروفیتش کمک کردن یا اقلیت؟
جهانی که شما توی تاپیک قبلی مثال میزنید اقلیته ...نه اکثریت
یه سوال شخصی بنظرتون این فیلمی که جهانی شد قراره به وضعیت مملکتمون کمک کنه؟آیا واقعا سودی داشت؟ پیشنهادی ارائه داد؟امیدی داد؟...خدایـــی کلاهتون رو قاضی کنید چقدر از پولی که واسه بودجه این فیلم شد صرف مفهوم های آموزنده بود چه راه نجات بخشی بهمون یاد داد؟
خوب سهم همه در جهان یکی نیست در اقتصاد آمریکا 15 ترلیون چین 9 و ژاپن 4و کشوری هم هست که فقط چند ملیون دلار سهم داره و فرهنگ و هنرم همینه اما در مفهوم جهانی شدن همه با همیم نه در یک سطح
در کشور های جهان در صنعت سینما فیلم سازهای دولتی داریم و خصوصی دولتی باید یک سری قوانینو رعایت کنه مثلا فیلم باید فلان نکات اخلاقو داشته باشه فلان چیزو تبلیغ کنه
اما فیلم سازی مستقل وظیفه دیگه ای داره
آره قبول ....ولی این چه جهانی که یکی باید سود بیشتری ببره و یکی کمتر...
اما هنـــــر یه پایه داره که مستقلش چه وابسته اش باید ازش اطاعت کنن ,خیلی لز سبک های هنری اومدن و رفتن و ترد شدن پس ضده شدن چون قانون اصلی رو پیروی نکـــــردن... اینجاست که مسئله ضد هنر مطرح میشه
دقیقا بخاطر اینکه اون سال فیلم مادر به عنوان نماینده ایران معرفی نشد...چون تنگ نظزی و حسادت شغل دوم مردم ایران است.از جمله افرادی که این فیلم را به عنوان نماینده معرفی نکردن.