نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟
منم نمی گم این فیلم 10 هستش! هیچ فیلمی 10 نیست ولی وقتی آدم تحت تاثیر یک فیلم قرار می گیره می تونه این نمره رو بده.
کل تبلیغات بالاترین فکر نکنم بالا 1000 داغ شده باشه. چطور 20000 تا امتیاز 10 درومد؟ خودتان هم که گفتید این فیلم تو ایران طرفدار چندانی ندارد.
وقت کردید یسری به این صفحه بزنید:
http://www.metacritic.com/movie/a-separa...ic-reviews
آمازون هم خودتان می گویید ایرانیان
خارج
جناب امیر سعید عزیز میشه بفرمایید کجای فیلم توهین به ایران و ایرانی هست؟!
کجاش با واقعیت منافات داره؟!
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۱)Amirsaeed نوشته است: [ -> ] (۱۱/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۴)Unname28 نوشته است: [ -> ]نمی دانم چرا منظور من را متوجه نمی شوید. من میگم ما ایجا 40 هزار تا امتیاز داریم. میانگین شده 8.6 پس با آزمایش روی تعدادی به این نتیجه رسیدیم که اگر این رای گیری رو روی تمام کسانی که فیلم را دیده اند انجام می دادیم تقریبا همین نتیجه رو میداد! آخه کی میشه از تمام کسایی که فیلم رو دیده اند پرسید؟
منم نمی گم این فیلم 10 هستش! هیچ فیلمی 10 نیست ولی وقتی آدم تحت تاثیر یک فیلم قرار می گیره می تونه این نمره رو بده.
کل تبلیغات بالاترین فکر نکنم بالا 1000 داغ شده باشه. چطور 20000 تا امتیاز 10 درومد؟ خودتان هم که گفتید این فیلم تو ایران طرفدار چندانی ندارد.
وقت کردید یسری به این صفحه بزنید: http://www.metacritic.com/movie/a-separa...ic-reviews
آمازون هم خودتان می گویید ایرانیان خارج
من نظراتم را در مورد این فیلم با ارائه مستندات و طرح سوال بیان کردم ،
ببینید در داخل کشور همه ی مردم اینترنت دارند؟ (خیر)
بر فرض که دارند ، آیا همه ی مردم عضو ف ی س ب و ک هستند و یا در سایت های دیگر که برای نظرسنجی و امتیازدهی به فیلم های سینمایی است شرکت میکنند؟ (خیر)
اگه راست میگید بگذارید مخالف های فیلم (جدایی ناد...
با گوشی های خود *150* (درخواست تماس بدهند ) تاببینید کم نیستند!
من هم همین را می گم. برای همین این امتیازات بدون تاثیر ایرانی ها است.
چرا همش حرف قبلی خودتون و بقیه رو تکرار میکنید!!!!!!!!!!
حکایت شما شده مثل اونایی که میگن فلانی بده وقتی میپرسی چیکار کرده میگین خیلی کار بدی کرده,میپرسی خوب چه کار بدی کرده میگین گناه کرده میپرسی چه غلطی کرده دوباره میگین اشتباه کرده!!!!!!
کجای فیلم توهین کرد,لطف بفرمایین دقیق بگین.
سلام
شما تاپیک رو از ابتدا بخونید ، متوجه خواهید شد چرا این کار بد بوده.
(۱۱/اسفند/۹۰ ۱۸:۱۸)Rman نوشته است: [ -> ]چرا همش حرف قبلی خودتون و بقیه رو تکرار میکنید!!!!!!!!!!
حکایت شما شده مثل اونایی که میگن فلانی بده وقتی میپرسی چیکار کرده میگین خیلی کار بدی کرده,میپرسی خوب چه کار بدی کرده میگین گناه کرده میپرسی چه غلطی کرده دوباره میگین اشتباه کرده!!!!!!
کجای فیلم توهین کرد,لطف بفرمایین دقیق بگین.
ببینید من حرف شخصی را تکرار نمیکنم و فکر کنم دیگر افراد هم نظر خودشان را بیان میکنند و چون نظر ها به هم و به واقعیت نزدیک است اینگونه میشود که شما فکر میکنید حرف تکراری است.
ببینید این آقا در هنگام دریافت اسکار (در مورد شکل جایزه اسکار مطالعه کنید ، چرا به شکل تندیس اسکار که،شوالیهای را نشان میدهد که شمشیر سربازان جنگ صلیبی را در دست گرفته و بر روی یک حلقه فیلم ایستاده است توجه نمی کنید ؟، در صفحات قبل تصویر مربوطه را قرار داده ام) گفت: ...در این لحظه بسیاری از مردمان کشورم ما را تماشا می کنند و همگی خوشحال هستند؛ نه به خاطراهمیت دادن به ما یا به خاطر فیلم یا سازنده آن، بلکه در این دورانی که ما از جنگ صحبت میکنیم و ترس و رعب بین کشورهایمان رد و بدل میشود، نام کشورم ایران در این جا با فرهنگ و تمدن بینظیرش برده می شود...
مردم ایران زمانی خوشحال میشدند که این آقا در آنجا از حق مردم مظلوم فلسطین دفاع میکرد.
البته واقعا لیاقت انجام این کار را نداشت.( مثل زمانی که در ماه مبارک رمضان نزدیک افطار ربنا با صدا ی شخصی پخش میشد که خواه و ناخواه برای این شخص ثواب بود ، اما با اسرار خود این شخص دیگر ربنا با صدای او پخش نمیشود و خودش به دست خودش ثواب این کار را از خودش گرفت ) حالا هم اگر از حق مظلوم مردم فلسطین و جنگ نابرابر غزه سخن میگفت برای خودش به عنوان یک انسان در برابر جمع ظالمان و فاسدان ...
العاقل بالاشاره
ببینید شما زمانی از این ها جایزه دریافت میکنید که به این ها خدمتی کرده باشید ، این موضوع خیلی مهم است و نباید فراموش کنیم و باز هم تکرار میکنم تندیس اسکار که،شوالیهای را نشان میدهد که شمشیر سربازان جنگ صلیبی را در دست گرفته و بر روی یک حلقه فیلم ایستاده است .
اینها با سینما به جنگ فرهنگ ، دین ، شرف ، ناموس ، غیرت ،.. ملتها بخصوص ملت ایران می آیند
سکانس سکانس اول:
شات 1: روایت فیلم نامه
شات 2 : یک شخص با یک مسئله
شات 3 : شخص
شات 4 : مسئله
شات 5 : فرضیه
شات 6: درام و زندگی واقعی
شات 7 : منطق
شات 8 : داستانها از کجا می آیند ؟
===================================================
سکانس دوم:
فیلمنامه:
شات 1 : تکامل
سیر سنتی صعود روایت فیلم نامه و مسیر رشد داستان به سوی اوج و نتیجه گیری .
1 . بحران یا نقطه ی عطف پرده ی اول
2 . بحران : ضد حمله به قهرمان پرده ی دوم
3 . بحران اصلی : نقطه ی اوج پرده ی سوم
4 . نتیجه گیری شات 2 : پرده چیست ؟
شات 3 : صحنه
شات 4 پرورش صحنه
شات 5 : افزودن تنش به صحنه
شات 6 : پالایش محتوای صحنه
شات 7 : فصل یا همون سکانس
شات 8 : درونمایه
== ========================================
سکانس 3 : پیوند قطعات به یکدیگر
شات 1 : خلاصه ی داستان
شات 2 : ساختمان داستان
=================================================
سکانس 4 : شخصیت ها در جنگ
شات 1 : کشمکش فیلمنامه
شات 2 : انواع کشمکش
=======================
سکانس 5 : گفت و گو
شات 1 : وظایف گفت و گو
1 . بیان افکار و احساسات شخصیت
2 . افشای خصوصیات شخصیت
3 . ارائه اطلاعات به تماشاگر
4 . پیش برد طرح داستان
==================================
بیان افکار و احساسات
تعریف شخصیت
انتقال اطلاعات
ویژگی های گفت و گوی موثر
1 . ایجاز
2 . سادگی
3 . رعایت طرز صحبت شخصیت
4 . نامرئی بودن
5 . تکامل
=====================
ایجاز
[b]سادگی
رعایت طرز صحبت شخصیت
نامرئی بودن
------------------------------
در مورد سخیف بودن و چرک بودن این فیلم و فیلم نامه اش با هرکسی که بخواهد بحث میکنم ، قواعد فیلمنامه را تعریف میکنم و با فیلم نامه (جدایی نا...) مقایسه میکنم و ثابت میکنم که یک فیلم نامه سخیف دارد و در شان یک ایرانی و فرهنگ ایرانی نیست.
(۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۷)Unname28 نوشته است: [ -> ]کسانی که فکر میکنند جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین بخاطر دلایلی غیر از خود فیلم هست باید بگم که سخت در اشتباه اند. با یک جستجو کوچیک می شه واکنش مردم رو نسبت به این فیلم دید. تو imdb حدود 40 هزار نفر به فیلم امتیاز دادند که میانگینش شده 8.6 از 10 !!!!! در Metacritic چهل نفر برای این فیلم نقد و بررسی نوشتند که میانگینش شده 95 از 100 !!!! دیگه اینا هالیوود نیستن یا اوباما نیومده امتیاز بده که
آرزوی هر کارگردانی اینه که این جوایز رو بگیره و فیلمش تو دنیا مطرح بشه! اصغر فرهادی هم که نمی تونست موقعیت به این خوبی رو از دست بده! هر روز که اسکار نمیدن
در مورد دست دادن یا هرکاری که کردن به خودشون و خدا مربوطه! به شما که ضرر نمی رسونه! نمی تونست بره اونجا احکام درس بده یا پیامبر که نیست آنجلینا جولی رو مسلمان کنه
بینید من از خیلی از مردم عادی در مورد این فیلم صحبت کردم نظرشون رو پرسیدم اما همه میگن این فیلم خوب بود ولی نه تا این حد این افراد نه از مواضع سیاسیه فیلم خبر داشتن نه اهمیت میدادن حالا برای همه ی اونا سواله که چرا این فیلم باید انقدر بدرخشه؟
(۱۱/اسفند/۹۰ ۲۰:۳۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ] (۱۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۵۷)Unname28 نوشته است: [ -> ]کسانی که فکر میکنند جایزه گرفتن فیلم جدایی نادر از سیمین بخاطر دلایلی غیر از خود فیلم هست باید بگم که سخت در اشتباه اند. با یک جستجو کوچیک می شه واکنش مردم رو نسبت به این فیلم دید. تو imdb حدود 40 هزار نفر به فیلم امتیاز دادند که میانگینش شده 8.6 از 10 !!!!! در Metacritic چهل نفر برای این فیلم نقد و بررسی نوشتند که میانگینش شده 95 از 100 !!!! دیگه اینا هالیوود نیستن یا اوباما نیومده امتیاز بده که
آرزوی هر کارگردانی اینه که این جوایز رو بگیره و فیلمش تو دنیا مطرح بشه! اصغر فرهادی هم که نمی تونست موقعیت به این خوبی رو از دست بده! هر روز که اسکار نمیدن
در مورد دست دادن یا هرکاری که کردن به خودشون و خدا مربوطه! به شما که ضرر نمی رسونه! نمی تونست بره اونجا احکام درس بده یا پیامبر که نیست آنجلینا جولی رو مسلمان کنه
بینید من از خیلی از مردم عادی در مورد این فیلم صحبت کردم نظرشون رو پرسیدم اما همه میگن این فیلم خوب بود ولی نه تا این حد این افراد نه از مواضع سیاسیه فیلم خبر داشتن نه اهمیت میدادن حالا برای همه ی اونا سواله که چرا این فیلم باید انقدر بدرخشه؟
ولی شواهد چیز دیگری می گه, شما فقط تو ایران نظر پرسیدید