سلام
البته نمیشه به طور یقین گفت که از روی عمد این اتفاق افتاده !! مثلا شاید حین مراحل تکه تکه کردن گوشت انگشت یکی از کارکنان قطع شده و قاطی گوشت شده و دیگه اهمیتی ندادن!! شاید!
گوشت گربه و گوشت خر قبلا سابقه داشته ولی اینکه واقعا گوشت آدم قاطی همبرگر کنن کمی جای سوال داره ، فکر نکنم به این سادگی ها بشه گوشت آدم گیر آورد

مگر اینکه صاحب کارخونه با زنش دعواش شده و دخلشو آورده و اومده با گوشتش یه همبرگر جانانه درست کرده

به هر حال خوردن حتی تمیزترین همبرگر دنیا هم زیاد عاقلانه نیست ( اینو به خودم می گم

) ولی سخته بشه از همبرگر تنوری گذشت!!
سپاس
احتمالا تیغی چیزی سر انگشت یک کارگر رو بریده اون ها هم برای جلوگیری از اینکه ضرر بدن نادیده گرفتن ...

اصلا به روی مبارک هم نیاوردند که کلی خون و نجاست قاطی خوراک مردم کردند ((کلی خون ریزی داشته حتما))
این همه علما تاکید دارند بر خوراک پاک و حلال و نقشش در روح و روان جامعه ... همین میشود که شده است ...
اندفعه سر انگشت رو پیدا کردند ... ولی دست کارگری ببره و خونش بریزه تو محصولات فکر میکتید چه کار میکنند؟؟

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: کارخانه تولید همبرگر پلمپ شد.
به گزارش واحد مرکزی خبر ، دکتر احمد زاده افزود : یکی از کارگران خط تولید کارخانه همبرگر 24 مهر در حین کار با چرخ گوشتی دچار حادثه و انگشت سبّابه وی قطع شد و لای چرخ می ماند.
وی افزود: این کارگر پس از حادثه به بیمارستان شهید بهشتی قم منتقل و تحت مداوا قرار گرفته است.
دکتر احمد زاده افزود : به گفته مسئولان کارخانه ، پس از این اتفاق و به علت پیدانشدن انگشت قطع شده ، تعداد 5 تغار (پاتیل )معادل 130 کیلوگرم همبرگر آماده دور ریخته شد تا از سالم بودن محصول اطمینان حاصل شود .
وی با بیان اینکه این کارخانه دارای 47 کارگر است گفت : مسئول فنی کارخانه در برابر این حادثه مسئول است و به علت اتفاق رخ داده این کارخانه در حال حاضر پلمپ شده است .
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم از فعالیت هزار و 28 واحد عرضه و تولید مواد غذایی در استان قم اشاره کرد و گفت : این کارخانه ها بطور مداوم بازرسی می شوند و کارخانه پردیس نیز از ابتدای امسال تاکنون 5 بار بازرسی شده است.
یادآور می شود یک شهروند قمی پریروز(27 مهر) سه بسته همبرگر خرید اما پس از باز کردن یکی از بسته ها با یک بند انگشت انسان در بین همبرگرها مواجه شد.
http://www.tabnak.ir/fa/news/239735/%D8%...8%B4%D8%AF
(۲۹/مهر/۹۱ ۲۱:۴۳)Ramin_Ghn نوشته است: [ -> ]سلام
البته نمیشه به طور یقین گفت که از روی عمد این اتفاق افتاده !! مثلا شاید حین مراحل تکه تکه کردن گوشت انگشت یکی از کارکنان قطع شده و قاطی گوشت شده و دیگه اهمیتی ندادن!! شاید!
گوشت گربه و گوشت خر قبلا سابقه داشته ولی اینکه واقعا گوشت آدم قاطی همبرگر کنن کمی جای سوال داره ، فکر نکنم به این سادگی ها بشه گوشت آدم گیر آورد
مگر اینکه صاحب کارخونه با زنش دعواش شده و دخلشو آورده و اومده با گوشتش یه همبرگر جانانه درست کرده 
به هر حال خوردن حتی تمیزترین همبرگر دنیا هم زیاد عاقلانه نیست ( اینو به خودم می گم
) ولی سخته بشه از همبرگر تنوری گذشت!!
سپاس
سلام
بفرما حاج رامین
فکر نکن این هم حربه ای شده دست من تا اینو بگم ولی بالاخره این چیزا هست دیگه

.
شما هم که ماشاء الله عاشق همبرگر تنوری !!
حداقل من یکی خبر دارم

ول کن این ساندویچ ماندویچو
مثل من تو مواقع ضروری سیب زمینی تخم مرغ با نون سنگک بخور

هم سالم هم اسلامی

اينم كاركاتورش :
غذا حاضره ... بفرماييد ...
.
دوستان
چرا نیمه پر لیوان رو نمی بینید ؟؟؟
ببينيد حالا همه جاهای بدنش به این خوبی چرخ شده .حالا یک ذره نوک انگشتش فقط چرخ نشده این قدر داد و بیداد نداره .به هر حال دستگاهه دیگه، پیش میاد شما خودت اون تیکش رو هم چرخ کن !!!!!!!!! 
ببخشید اسم اون شرکت چی هست ؟؟؟؟
سلام
بنده دستور عمل همبرگر مشتی دارم بدید ماماناتون براتون درست کنن به جای خوردن این ..........
گوشت چرخ کرده 250 گرم
سویا یک لیوان
پیاز رنده شده یک عدد بزرگ
آرد 2/1 لیوان
نمک وفلفل به میزان لازم
پودر دارچین یک قاشق چای خوری
زیره یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه---
سویا را به مدت نیم ساعت خیس کرده وروی گوشت میریزیم
بقیه ی مواد را به ان اضافه کرده خوب ورز میدهیم تا به خورد هم رود
بعد به صورت دایره شکل میدهیم و سرخ میکنیم
نوش جان
دیگه از این لحظه به بعد عمرا همبرگر بخورم....
خیلی همبرگر دوست دارم و نمیتونم اونو نخورم ولی با خوندن این خبر فکر میکنم ممکنه گیر من بیاد یکیش.
از عشقش دور شه این ادم که منو به این توهم دچار کرد.
نقل قول:دیگه از این لحظه به بعد عمرا همبرگر بخورم....
خیلی همبرگر دوست دارم و نمیتونم اونو نخورم ولی با خوندن این خبر فکر میکنم ممکنه گیر من بیاد یکیش.
اخوی سعی کنی بعد از چندین بار ایشالله خودت یک همبرگر درست کن قهار میشی

تمرین ... تمرین ... معجزه ((استادمون میگفت))
نقل قول:از عشقش دور شه این ادم که منو به این توهم دچار کرد.
نفرین جالبیه .... تا حالا نشنیده بودم