شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
میتسویوکی ایکدا، پژوهشگر آزمایشگاه اوکایامای ژاپن پس از درخواست سازمان فاضلاب توکیو برای پیدا کردن
راهی برای استفاده از ضایعات شهری، دست به این ابتکار زده است.
[b]
ایکدا دریافت مدفوع موجود در فاضلاب شهری را به دلیل وجود باکتریهای بسیار به یک منبع پروتئینی تبدیل کرد. این دانشمند ژاپنی با کمک همکارانش توانستند پروتئینها را از این مواد جدا کرده و با آن نوعی گوشت مصنوعی درست کنند که با رنگ غذایی به رنگ قرمز درآمده و با سویا طعم گرفته است.
این گوشت مصنوعی از ۶۳ درصد پروتئین، ۲۵ درصد کربوهیدرات، سه درصد چربی و ۹ درصد مواد معدنی تشکیل شدهاست. مساله جالبتر اینکه در آزمایشهای انجام شده، داوطلبان طعم این گوشت را خوشمزه و مانند گوشت طبیعی توصیف کردهاند! همچنین این پژوهشگران این ماده جدید را با وجود ریشه نامعمول و نامطبوع آن، دوستدار بهتری از گوشت گاو برای محیط زیست خواندهاند که میزان زیادی گازهای گلخانهای از خود تولید میکنند.
قیمت این گوشت مصنوعی در حال حاضر ۱۰ تا ۲۰ بار از گوشتهای عادی گرانتر بوده و دانشمندان امیدوارند که بتوانند قیمت آنرا پایینتر بیاورند. ایکدا همچنین اطمینان داده که گواهی سبز این ماده به مصرفکنندگان کمک میکند تا بر تمام موانع روانی خود غلبه کنند.[/b]
از عکسش معلومه که کاملا خوشمزس! ![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)
من که مفت هم بدن نمی خورم!
ولی به نظر من اختراع جالبی است! نوش جونشان!
من داشتم میخوندم حالم بد شد. این مخلوقات خدا بخاطر جمعیت زیادشون از بین چیزایی که بین زمین و آسمون وجود داره فقط هواپیما وکشتی و زیر دریایی رو نمیخورن بقیه چیزا رو مثل این دولپی میخورن 
نقل قول: ایکدا همچنین اطمینان داده که گواهی سبز این ماده به مصرفکنندگان کمک میکند تا بر تمام موانع روانی خود غلبه کنند
دارم بالا میارم!!
درسته که گفتن ضایعات هم میتونه قابل استفاده باشه ولی نه دیگه اینجوری!!!
نمیشه همون کود انسانی باهاش درست کنن؟! ما پروتئین زیادی میخوریم بدین به گیاهای بدبخت!!!!
من الان بعد 3 بار که اسم این به چشم خورد فهمیدم چی نوشته.
تا حالا فکر میکردم نوشته shat beger الان فهمیدم اسم خود غذا هم خیلی زشته
سلام خانم باقری
در دنیا اتفاقات عجیب و غریب توسط انسان های عجیب و غریب زیاد اتفاق می افتد
اما سوال این هست که چنین پستی ارزش ایجاد کردن رو داشت
که حال انسان رو به هم بزند؟
بعد از دیدن مستند ظهور فقط یه چیز به ذهنم خطور کرد ،این که خدایا ازت ممنونم که
خدای من هستی ازت خواهش میکنم هیچ وقت من تنها نذار حتی اگه من تورو فراموش کنم .
وقتی به بعضی ها میگی شرعیاتو رعایت کن مثلا مشروب نخور ویا فیلم مستهجن نگاه نکن
یا میگی مواظب روابطت با جنس مخالفت باش ،بهشون بر میخوره وامر به معروف کننده را باد
انتقادات والفاظ سرزنش کننده میگیرند که شما که این کارها رو کردی کجا رو گرفتی .
این مسئله در مورد حلال وحرام بودن چیزهایی که ما میخوریم صدق میکند هدفم از ارسال این
تایپک( که خودم هم بعد از خوندنش دچار تهوع وبی اشتهایی شدید شدم )این بود که به
قهقرا رفتن دنیا ی بدون دین را گوشزد کنم.
ما چون مسلمانیم وپایبند اصول هر اشغالی رو نمی خوریم شاید در کشور پاکیزه ومتمدنی
مثل ایران ،این حسن زیاد به چشم نیاید اما وقتی این چیزها رو میبینم ارزش احکام
ومنعیات دینم را بیشتر درک میکنم .
از تمام بچه هایی که به خاطر ارسال این تایپک حالشون گرفته شده معذرت خواهی میکنم
واز مدیر محترم خواهش میکنم در صورت لزوم این تایپک را حذف کنند .
ممنون از پستی که زدید.
حق با شماست خیلی از ماها بیشتر اوقات مفهوم نعمتهای پاک رو فراموش میکنیم و دایم در حال گیر دادن به زمین و زمانیم.
بد نیست بعضی وقتها یه خبرهای اینچنین بد بشنویم تا تمدن رو در علم ندونیم که علم بی ایمان نتیجه اش اینه که جانشین خدا بر روی زمین کارش به کجا ها که نمیرسه
من اصلا به بعد تهوع آور ماجرا نگاه نمیکنم. انصافا این نو آوری و تلاش ژاپنی ها در سونامی که اتفاق افتاد ستودنی بود.
به تازگي عكس خورش جنين رو ديده بودم، هر دم از شرق بري ميرسد!باور كنيد چند وقت ديگه يه همچين چيزايي ميفرستن ايران، اما نميگن از چي درست شده!از من ميشنويد هيييچ وقت يك خوراكي خارجي نخوريد!ايرانيا هم همچين خيلي از چيزاي حسابي استفاده نميكنن كه اونا بكنن! (مثلا گوشت گربه و ... )

صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15