تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>>
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
به نام خدا

سلام. شاهین جان! ممنون از پیگیری و دلسوزی های شما و آقا میلاد که فعالین حقیقی تاپیک نقد دسته جمعی بودید!

ولی شما خوتون قضاوت کنید که اگر جای من باشید ناراحت میشید یا نه؟

بنده تا به حال شاید بالای 10 سری نامه برای همه فرستادم که متاسفانه در این اواخر دوستان یا هیچ توجهی نمی کردن و یا این که اگر حاضر می شدن با نوشتن یه جمله ی بی ربط قصد داشتن از سر خودشون قضیه رو وا کنن!! و من اصلا برام خوشایند نیست این فعالیت های زوری!! بنده که کسی را از روز اول زور نکرده بودم که بیاد شرکت کنه در این نقد!! خود دوستان اومدن قبول کردن و گفتن که موافقن و تا آخر هستن!! اما من موافقت خالی لازم ندارم!! من مشارکت جدی و فعال لازم دارم. من نمی خوام که کسی بیاد زوری از روی رو در بایستی پست الکی بده!!!!! و یا این که بهانه بیاره که من گرفتارم و من درس دارم و من فلانم و ...

من همین جا اعلام می کنم که افرادی می خوام که فول تایم در اختیار هسته ی پژوهشی بخش سینما باشن!!! نه این که به بهانه های مختلف شونه خالی کنن!! یه بار به بهونه ی امتحان، به بار به بهونه ی فلان و یه بار به بهونه ی بهمان!! من کار اینجوری رو نمی خوام!!!!!!!!!!!!!!!

این بار هسته ی پژوهشی گزینشی خواهد بود و هر کسی که اومد و یه حرفی زد به این هسته راه پیدا نمی کنه و باید حقیقتا مستمر و فول تایم در اختیار این هسته باشه و باید تبدیل به اولویت اول و آخرش باشه!!!!!

با پیشنهاد دوستان هم موافقم. این هسته، فعلا با همین سه نفر شروع خواهد شد و باقی دوستان هم به مرور اگر فعالیت خودشون رو ثابت کردن می تونن به این هسته ی پژوهشی راه پیدا کنن و با صرف زدن یه حرف روی هوا و دادن یه قول الکی نمی تونن وارد هسته ی پژوهشی بشن!!

یا علی
با سلام خدمت دوستان و همکاران محترم

بنده دیشب انیمیشن رنگو رو دیدم و از وقتی که دیدم 3 ساعت به مطالعه نظرات و تحلیل های دوستان پرداخته ام تا اینجا!

از تحلیل های سطحی و بعضا خنده داره بعضی گرفته تا تحلیل های عمیق و فوق العاده شما دوستان و عده ای دیگر

واقعا از مطالعه پستهای نقد جمعی رنگو لذت بردم و خیلی استفاده کردم به خصوص از تحلیلها و مدیریت جناب Admirer کمال تشکر و قدر دانی را دارم.

راستش را بخواهید هنگام مطالعه تحلیلها خدا را شاکر بودم که بحمد الله شاهد رشد و شکوفایی جوانانی هستیم که به خوبی می توانند به عمق مسائل دشمن شناسی نفوذ کنند و پرده از طرح ها و برنامه های آنها بردارند!!

انصافا چنین مباحثی در ایران و از نسل سوم انقلاب جای مباحات دارد - در عصری که جوانان سایر کشور ها در خواب زمستانی سر می کنند!!!

فقط اگر امکان دارد کلمه RANGO را به عنوان تایپک نقد این فیلم اضافه کنید تا در رنکینگ گوگل بالاتر بیاید، چراکه عده بسیاری نام انگلیسی فیلم را جستجو می کنند.

منتظر مطالب دوستان هستم، استفاده می کنم
حقیقتش خیلی دوست دارم مستمر فعالیت داشته باشم ولی در حال حاظر وقتش نیست!
اما یه فیلم رو پیشنهاد میدم که فکر می کنم گزینه خوبی باشه!
فیلم A Clockwork Orange استنلی کوبریک که یکی از جنجالی ترین فیلم های تاریخ سینما نیز به شمار میاد!
کلا فیلم های کوبریک همشون مورد بحث هستن ... مخصوصا این آخری The eyes wide shut ...
پایین فقط یه پوستر از فیلم میذارم ...
به نام خدا

سلام خدمت دوستان گرامی و تشکر از جناب ذراتی!! البته لازم به ذکره که این نقد از بهترین نقد فیلم های توی نت هست که حتی حکم کلاس آموزشی رو هم داره و الان اگر عبارت "نقد رنگو" رو در اینترنت سرچ کنید، این نقد در رده های بالای گوگل و در صفحه ی اول قرار داره!! و از نظر محتوا هم قطعا بهترین نقد موجود در نت هست!!

انشاالله که هسته ی پژوهشی بخش سینما بتونه فعال تر و بهتر عمل کنه و فیلم های روز دنیا رو به بهترین شکل ممکنه رصد و تحلیل کنه!!

به نام خدا

سلام مجدد خدمت دوستان! کار اولین حلقه ی نقد دسته جمعی تا فردا شب به پایان می رسه و لازمه که این تاپیک زودتر فعالیتش رو شروع کنه و البته این بار محدودیت هایی خواهیم داشت! که تا اینجا توضیح داده شده! در واقع قصد داریم افرادی که فعالیت مسمتر و مفید رو دارن رو فقط انتخاب کنیم و از اظهار نظر سایر دوستان که خارج از بحث اصلی تاپیک باشه جلوگیری میشه که احتمالا عزیزان با ساز و کار نقد قبلی تا حدی آشنایی پیدا کردن!! هر کسی هم که اینجا پست میده و فیلمش رو معرفی می کنه حتما و حتما باید در نقد دسته جمعی شرکت کنه و حضور فعال داشته باشه! پس چنانچه فرصت کافی ندارید، خواهشا اینجا اعلام آمادگی نکنید! بنده خودم به عنوان اولین پیشنهاد، فیلم Inception رو معرفی می کنم.

یا علی
سلام خدمت همه دوستان
به نظر من فیلم Inception خیلی پیچیدس و باید وقت زیادی رو براش صرف کرد تا بشه دربارش نظر داد
به خاطر همین در درجه اول به فیلم In time رای میدم و تا آخر نقدش هم هستم
کلا کاری های Olivia Wilde خیلی جای بحث دارن! بعد از In time به Tron و Cowboys & Aliens رای میدم

پی نوشت:
فکر میکنم In time به معنی "به موقع" باشه نه "در زمان";)
(۵/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۹)aftab2014 نوشته است: [ -> ]خیلی ممنون از این تاپیک محتوا ساز

من پیشنهاد می کنم بعد از rango
فیلم tree of life را نقد کنیم Cool فیلمی که زیاد شبیه فیلم نیست - یک فیلسوف آنرا ساخته - و محتوای آن در مورد اعتقادات آدمی است - این فیلم برندهٔ نخل طلای کن سال ۲۰۱۱ است و بازیگران بزرگی مثل برادر پیت و شان پن توش داره

من دیروز این فیلم را دیدم زیاد قابل درک نیست مخ من یکی که داشت ....
نمی دانم نظر دیگر دوستان چیست
ولی فکر می کنم این فیلم برای شناخت حال و روز فکری و اعتقادی غرب اومانیستی امروز خوب باشه
در کل لقمه ی بسیار بزرگی هست این فیلم

[تصویر: The_Tree_of_Life_Poster.jpg]

این فیلم گزینه بسیار مناسبیه ولی به هیچ وجه عنوان عامه پسند نیست! یعنی واقعا شرط میبندم برای بیش از 70٪ مخاطبین عادی که این فیلم رو بذاری حاظر نیستند تا تهش مشاهده کنند!
کلا ترانس مالیک، کارگردان این فیلم روحیه کاملا شاعرانه ای داره و این تو فیلمای قبلیش هم کاملا مشهوده و درخت زندگی هم یه اثر کاملا شاعرانه است که تا حدودی آدم رو یاد " 2001: یک ادیسه فضایی " کوبریک میندازه!
تو تاپیک نقد سه نفره هم گفتم اینو ...
فیلم های کوبریک بیشترشون تمام شرایطی که تو پست اول گفتین رو به نحو احسن برا نقد کردن دارن ...
من فیلم "یک پرتغال کوکی" رو پیشنهاد دادم و تهیش هم بسیار ساده است ...تعداد بسیار زیادی هم این فیلم رو دیدن ...
درسته قدیمیه ولی سینمای کوبریک همیشه چند قدم از سینمای روز اون روز جلوتر بوده!
بنده اول به In Time رای می دم بعدا به Inception !
(فیلم اینسپشن رو ندارم به همین دلیل! Blush)

این تایم فیلمی هست که بنظرم برای دوستان بیشتر جالبتر خواهد بود تا اینسپشن!
با سلام و درود فراوان Heart

حقیقتش من آدم فیلم بازی نیستم و در انتخاب فیلم هام تا حدودی وسواس دارم و به همین خاطر تابع نظرات دوستان هستیم !

اما امروز یه سری فیلم دستم اومد که گفتنش خالی از لطف نیست !

انیمیشن تن تن و میلو
فیلم تام کروز به اسم ماموریت
روح سوار 2
و چند تا فیلم دیگه که به قولی این فیلم ها انتخاب من محسوب می شن !! Big Grin
(۱۷/فروردین/۹۱ ۲۲:۰۳)Gryffen نوشته است: [ -> ]با سلام و درود فراوان Heart

حقیقتش من آدم فیلم بازی نیستم و در انتخاب فیلم هام تا حدودی وسواس دارم و به همین خاطر تابع نظرات دوستان هستیم !

اما امروز یه سری فیلم دستم اومد که گفتنش خالی از لطف نیست !

انیمیشن تن تن و میلو
فیلم تام کروز به اسم ماموریت
روح سوار 2
و چند تا فیلم دیگه که به قولی این فیلم ها انتخاب من محسوب می شن !! Big Grin
میگم چطوره از شرایط فیلم ها نمره IMDB رو هم بذاریم؟
چون مثلا همین روح سوار 2 رو من خیلی مشتاق بودم ببینم (به خاطر شماره 1ش) ولی وقتی لینک imdb یش رو دیدم...
فقط 4.8 از 10!!!
یعنی افتضاح!!! اصلا نمیارزه دیدنش! گریفن عزیز وقتت رو پای این فیلم تلف نکن (وقتت ارررزشمندت رو بذار پای فیلم های درست حسابیWink)
اون فیلم تام کروز هم احتمالا ماموریت غیر ممکن منظورته و احتمالا هم منظورت قسمت چهارمه (چون جدیده)
به نظر من فیلم هایی رو پیشنهاد بدیم که کیفیت خوبشون اومده باشه، مثلا فیلم هایی مثل شرلوک هولمز 2 یا ماموریت غیرممکن 4 هنوز کیفیت خوبشون نیومده پس اصلا ارزش دیدن رو نداره چه برسه به نقد!!!
Amire نظرت دراین باره چیه؟
به نام خدا

سلام خدمت دوستان گرامی! با توجه به شروع امتحانات میان ترم و خستگی حقیر از مدیریت طاقت فرسایSmile نقد قبلی، از دوستان فرجه ی حدود دو، سه هفته ای می خوام تا حلقه ی نقد بعدی رو تشکیل بدیم و واقعا در حال حاضر برای حقیر مقدور نیست که درگیر نقد دیگری بشوم.Angel

انشاالله خدمت دوستان گرامی خواهیم بود.

و من الله توفیق

یا علی
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع