من تازه با این تالار اشنا شدم واین نخستین پست بنده است .
به نظرم همیشه یک عده فیلم که به مذاق عده ای خوش می اید انتخاب می شوند و باقی کاربر ها هم در سطح نت ان را دنبال می کنند .سریال GAME OF TRUNSEبا انبوه ایده های و درونمایه های عمدتا در محوریت با اخر الزمان و منجی به نظرم خیلی کار مفیدی است .یا حتی سریال WALKING DEAD .
پچه ها این فیلم رو هم بزارین تو لیست
فیلم خاصی هست
و ارزش نقد داره
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قبلا ییک پیام خصوصی در مورد نقد بعضی از فیلم ها به ناظر این بخش داده بودم که ایشون خود بنده رو تشویق به ارسال یه مبحث در مورد این فیلم ها کرد.
مد نظر بنده چند فیلم با نام های
امنتیاز 7.6 از 10 Prometheous
![[تصویر: 220px-Prometheusposterfixed.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/a/a3/Prometheusposterfixed.jpg/220px-Prometheusposterfixed.jpg)
men in balck3امتیاز 7.2 از 10
![[تصویر: 220px-Men_In_Black_3.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/8/8a/Men_In_Black_3.jpg/220px-Men_In_Black_3.jpg)
amazing spiderman امنتیاز 7.7 از 10
![[تصویر: 220px-The_Amazing_Spider-Man_theatrical_poster.jpeg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/02/The_Amazing_Spider-Man_theatrical_poster.jpeg/220px-The_Amazing_Spider-Man_theatrical_poster.jpeg)
هستند . فیلم اول اگه اشتباه نکنم به کارگردانی ریدلی اسکات می باشد که در آن هدف جستجوی خالق اولیه انسان می باشد که با توجه به پایان فیلم احساسم بر اپیزودی بودن آن می باشد. البته شایان ذکر است که در آن به موجودات هوشمندی بر می خورند که احساس به خالق بودن آن می رود اما در پایان ناقص این فیلم اشتباه این تفکر را تا حدی نشان می دهد.
د ر مورد فیلم دوم با زهم همان کلید واژه معروف ماه و سفر به ماه در گذشته آمریکا به میان آمده که شخصیت اصلی به گذشته سفر می کند و جلوی موجودی که قصد تخریب آن را دارد می گیرند.
در مورد فیلم سوم هم که خیلی تعجب برانگیز می باشد در کمتر از چند سال که از ساخت اسپایدر من اول گذشته باز سازی از اول این شخصیت انجام شده بطوریکه نمی توان به آن ادامه سه کانه قبل گفت که این خود جای سوال دارد؟؟؟؟
این بحث رو بخاطر استفاده از توانمندی دوستان قویتر در این امر گذاشتم و گرنه خود بنده توامندی خاصی در نقد فیلم ندارم امید که بحث ادامه پیدا کند.
با عرض پوزش از ناظر بخش

دوست خوبم فیلم ها هنوز در اکران کهانی هستند چطور انتظار دارید بدون دیدن نقد صورت بگیره ؟
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۴:۳۶)alitalebi نوشته است: [ -> ]دوست خوبم فیلم ها هنوز در اکران کهانی هستند چطور انتظار دارید بدون دیدن نقد صورت بگیره ؟
سلام راستش من فیلم ها رو دیدم گفتم شاید دوستان دیگه ای که تسلط به تحلیل موضوعات دارند دیده باشند ایرادی نداره بنده سعی کردم فقط جرقه ای برای تحلیل موضوع بزنم چون راستش تخصص چندانی روی ارائه مباحث ندارم باز هم از دوستان متخصص این امر بابت ارائه پست پوزش می طلبم
حتما شما نسخه روپرده رو دیدید.عزیزم دیدن فیلم به کیفیت بالای اونه.
در ضمن شما فیلم هایی رو مد نظر دارید که با نگاه او معلومه چه خطی رو دنبال میکنه .مبارزه با موجودات فضایی ، ابر قهرمانی به نام مرد عنکبوتی و جالب تر از اون پیدا شدن تمدنی زیر زمین و جنگ.من فیلم ها رو ندیدم ولی میتونم بگم تمام فیلم ها ضعیف هستند و هیچ فیلمنامه ای ندارند و فقط به خاطر هدفی از پیش تعیین شده ساخته شدند و در اکران بودند.دیدید که فروش هم نکردند.
(۲۱/تیر/۹۱ ۱۵:۴۷)alitalebi نوشته است: [ -> ]حتما شما نسخه روپرده رو دیدید.عزیزم دیدن فیلم به کیفیت بالای اونه.
در ضمن شما فیلم هایی رو مد نظر دارید که با نگاه او معلومه چه خطی رو دنبال میکنه .مبارزه با موجودات فضایی ، ابر قهرمانی به نام مرد عنکبوتی و جالب تر از اون پیدا شدن تمدنی زیر زمین و جنگ.من فیلم ها رو ندیدم ولی میتونم بگم تمام فیلم ها ضعیف هستند و هیچ فیلمنامه ای ندارند و فقط به خاطر هدفی از پیش تعیین شده ساخته شدند و در اکران بودند.دیدید که فروش هم نکردند.
با سلام خوبه که دوست عزیز میگید که فیلم ها رو ندید در ضمن امتیاز imdb برخلاف گفته شما رو بیان کرده در مورد فیلم پرومتئوس هم تمدن زیر زمین نیست و خارج از سیاره زمین و در قمر یکی از سیارات(زحل) می باشد.
به نام خدا
سلام به دوستان گرامی!!
تشکر می کنم از عزیزانی که اعلام آمادگی کردن و همچنین از آقا میلاد گرامی که تا حدی این تایک رو در نبود حقیر مدیریت کردن!
باید به اطلاعتون برسونم که متاسفانه مشکلاتی پیش اومده و حقیر نمی تونم فعلا حلقه ی نقد بعدی رو تشکیل بدم و انشاالله اگر مشکلات حل شد، در اولین فرصت حلقه ی نقد رو با قدرت پیگیری خواهیم کرد.
امیدوارم که بتونیم در موارد دیگه بنا به تکلیفمون قدرت مند تر ظاهر بشیم.
در پناه حق