به نام خدا
سلام.
خوب این نظر سنجی رو همین جا به پایان می رسونیم با انتخاب فیلم In Time!!
_In Time-در زمان ( 2011 ) : 4 رای
_Inception-تلقین ( 2010 ) : 3 رای
_Tron: Legacy-ترون : میراث ( 2010 ) : 1 رای
_The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn-ماجراهای تن تن : راز اسب شاخدار ( 2011 ) : 1 رای
_A Clockwork Orange-یک پرتقال کوکی ( 1971 ) : 1 رای
_Mission Impossible : Ghost Protocol-ماموریت غیر ممکن : پروتکل شبح ( 2012 ) : 1 رای
_V for Vendetta-الف مثل انتقام ( 2006 ) : 1 رای
_act of valor-قانون شجاعت ( 2012 ) : 1 رای
@ soldier :
با سلام به شما! من خیلی خیلی خوشحال میشم از این که افراد رک و راست انتقادات و مشکلاتشون رو با من در میون بذارن! ولی این که ما مشکلی رو همینطور بذاریم باقی بمونه تا کار به جاهای باریک بکشه

دیگه مقصر من نیستم!!
به هر حال حلقه ی نقد قبلی دچار اشکالات و اشتباهاتی بود که حقیر به اون ها آگاهم و قراره که این دفعه با برنامه ریزی بهتری جلو بریم. ولی برخی از مشکلات به خود کاربرها بر می گرده! مثلا این که حقیر بارها تذکر میدم که در راستای جهت گیری کلی بحث اظهار نظر کنید، ولی برخی از دوستان باز هم هر آنچه که دلشون می خواد رو میان عنوان می کنن! یا برخی پا برهنه وارد بحث میشن و مشتی حرف بی ربط می زنن که البته به نظر حقیر
این ها در واقع برای خودشون هیچ احترامی قائل نیستن! چرا که اگر دوست داشتن به شخصیتشون احترام گذاشته بشه، این رویه رو ادامه نمی دادن!
به هر حال تاپیک حلقه ی نقد دسته جمعی دارای قواعد مخصوصی هست که همه موظف هستن قبل از اظهار نظر در تاپیک رعایت بفرمایند. مطلب بعدی هم این که برخی از دوستان خیلی دیر به دیر در تاپیک اظهار نظر می کردند که این هم واقعا باعث ناراحتی من شده بود. به دلیل این که اولا نقد خیلی طاقت فرسا میشه و ثانیا نظم کلی تاپیک به هم میریزه!! من یه تایم معقولی رو در نظر گرفتم تا پیرامون هر آیتمی بحث بشه و دیگه نمی تونم به امید برخی صبر کنم تا صد سال دیگه بیان تازه راجع به اون آیتم صحبت کنن!
و نکته ی آخر این که من فعالیت مثبت می خوام و نه اظهار نظر بدون تحقیق! این که شما بدون هیچ تحقیق و تفکری آن بشید و هر آنچه که به فکرتون میرسه بنویسید، در واقع هیچ کمکی به نقد نخواهید کرد. بدون رو در بایستی بهتون بگم که در نقد قبلی تنها کسی که حقیقتا اطلاعاتشون برای من ارزشمند بود و بهم در جمع بندی نهایی کمک کرد، آقای Gryffen و تا حدی هم نقد آقای حسن.س. و البته برخی تحقیقات جناب Pretige!!!
به هر حال امیدوارم با تجریبات بیشتر این حلقه ی نقد سریع تر، بهتر و با کیفیت تر از نشست قبلی برگزار بشه!!
ضمنا، به زودی تاپیک مربوط به نقد فیلم زده خواهد شد و این بار نقشه ی دقیقی از چشم انداز نقد در پست اول ارائه خواهد شد تا گام به گام بر اساس همون نقشه پیش بریم و شما هم فرصت کافی برای تحقیق در موارد مختلف رو داشته باشید. شروع رسمی نقد هم احتمالا از شنبه و یا جمعه شب خواهد بود.
باز هم از شرکت همگی شما دوستان در این طرح تشکر می کنم.
موفق بمانید و در پناه حق
یا علی
برای ادامه نقد به این تاپیک مراجعه کنید :
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-16298.html
به نام خدا
سلام به دوستان عزیزی که خیلی منتظر بودن که حلقه ی نقد دوباره کارش رو شروع کنه!!

دیگه تابستون هم فرا رسیده و به یاد اون شعر معروف "تابستونه! وقت بازی و خنده ... " ( لطفا با ریتمش بخونید!

) می خوایم حلقه ی نقد رو بترکونیم.
حلقه ی نقد قبلی به دلیل برخی مشکلات و گرفتاری هایی که حتی برای خود من به وجود اومد به خوبی به پایان نرسید و کیفیتش مناسب نبود.

ولی این بار انشاالله جبران می کنیم.
فقط خواهشا نکات قبلی رو مد نظر داشته باشید که دوباره از دست همدیگه وسط نقد شاکی نشیم.
من خودم همچنان اینسپشن رو پیشنهاد میدم.
یا علی
سلام دوباره خدمت همه دوستان
انشالله ما با همکار دوتن از دوستان میخوایم مستندی کامل و جامع درباره هری پاتر بسازیم و در حال حاضر تو مراحل پایانی نقد کتابش هستیم!
ولی متاسفانه، انگار ما با شروع تابستون مشغله هامون بیشتر شده و فکر نمیکنم بتونم اون طور که باید و شاید در حلقه نقد شرکت کنم مگر این که حلقه نقدمون فیلم های هری پاتر باشه
به همین خاطر از دوستان تقاضا میکنم بریم سراغ نقد هری پاتر
این طوری کمک بزرگی هم به ما کردید! من که تا به حال هیچ نقد درست حسابی از سری هری پاتر ندیدم
باور کنید زحمت زیادی برای ساخت این مستند کشیده میشه و خواهد شد! به لطف یکی از دوستان، ما حتی مصاحبه با منتقدین مطرح مثل آقای رائفی پور رو هم تو برنامه داریم!
در هر حال این کاریه که از من برمیاد
اگر دوستان مایل به همکاری هستند یا علی
من به فیلم هری پاتر و سنگ جادو رأی میدم
پ ن: اگر فیلمی جز هری پاتر رأی آورد من نیستما! نگین نگفتی
منم با اینسپشن موافقم
البته اگه مستند دوستمون درباره هری پاتر مربوط به نماد و فراماسونری و... نباشه و نقد درستی داشته باشه اونم میتونه گزینه خوبی برای نقد باشه
(۱۹/تیر/۹۱ ۰:۵۹)revenger نوشته است: [ -> ]منم با اینسپشن موافقم
البته اگه مستند دوستمون درباره هری پاتر مربوط به نماد و فراماسونری و... نباشه و نقد درستی داشته باشه اونم میتونه گزینه خوبی برای نقد باشه
بله، نکته خوبی بود که یادم رفت بگم

نماد فراماسونری هم قسمت کوچکی ازش هست ولی کل مستند در این باره نیست، در حقیقت اصلا قرار نیست به این صراحت حرفی از نمادهای فراماسونری زده شده و بیشتر روی نمادهای کلی تمرکز داریم! نماد هایی که حتی یه آدم معمولی هم اون رو خیلی زشت و بد میدونه (چیزهایی که حتی فکرش رو هم نمیتونید بکنید تازه اونم تو فیلمی که برای کودکان ساخته شده!)
در حقیقت چون مخاطب ما کتاب فانتزی خونده اصلا نمیشه با نماد راضیش کرد که داستان مورد علاقش اشکال داره
سعی ما در نقد محتوایی و کلی هست ولی خب درباره فیلم ها و در اینجا، منظور از نقد همون نقدیه که تا به اینجا توی حلقه های نقد داشتیم

دوستان بهتره روی تاثیرات یک فیلم بر مخاطب بیشتر کار بشه.
مثلا من یادمه وقتی راهنمایی بودم فیلم کنستانتین رو دیده بودم و اون سکانکس خودکشی کنستانتین که رگشو میزد خیلی روی من تاثیر گذاشته بود و یک عمل بسیار زشت و ناشایست در ذهن من نوجوان یک حرکت حماسی شده بود.
خب حالا اگه من مسلمون نبودم به احتمال زیاد الان به رحمت ایزدی پیوسته بودم

یا سیگار کشیدن در فیلمهای هالیوودی هم بسیار روی بیننده تاثیر میگذاره که من می بینم خیلی از جوونا تریپ سیگار کشیدنشون مثل اون فیلماست.
یا مثال دیگر اعتیاد است که در سریالی مثل فرار از زندان به طور کاملا حرفه ای آن را تبلیغ کردند که کاراکتر ماهون تمام دردهایش را در سونا به وسیله مواد درمان کرد و بعد از مدتی به راحتی انرا کنار گذاشت آن هم اعتیاد تزریقی که ترکش درحد مرگ مشکل است.
باتشکر

سلام،
منم میخواستم بگم اول Inception رو تحلیل کنیم (چون تحلیل دکتر عباسی هم با اینکه خوبه ولی کامل و جامع نیست) ... البته به شخصه حدود 1 سالی هست منتظرم نقد آقای رائفی پور از اینسپشن هم بیاد ... که متاسفانه به هر دلیلی نقد نمیکنن (ایشونم ریز بینی و اطلاعات خیلی خوبی دارن و مخصوصا اینکه از دید آخرالزمانی و ماوراء طبیعه که بنده دوست دارم

به آثار نگاه میکنن) ... نشونه دقت نظر ایشون هم همین تحلیل فیلم A Seperation ایشون هست که واقعا ریز بینانه و تیز بینانه بود .
میخواستم پیشنهاد بدم فیلم Megamind رو هم داخل لیست کنید ... چون به نظرم تحلیلی که تو تاپیک مربوط به این انیمیشن هست درست نیست و همچنین فک میکنم اینم یکی از آثار استراتژیک هست که واقعا نیاز به "حلقه نقد" داره !

من یه نظر دیگه هم دارم دوستان

فیلمی مثل اینسپشن 1000نفر نقدش کردن یه جورایی بعد حدود 2سال نقدش ممکنه یکم لوس بشه.
بریم سراغ فیلمای جدیدتر
باتشکر فراوان
البته اگر دوستان عزیز واقعا حرفهای خیلی جدیدتر و فراتر از نقدهای انجام شده دارند بسم الله همون اینسپشن رو بریم