تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: .::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
تحلیل روح سرزمین غربو تا حدودی گفتم و دلیل اینکه چنین اسمی داره هم توضیح دادم اما شما میگی من پستامو تغییر میدم منظورتون کدوم پسته؟ من نظرم راجع به فیلم عوض نمیشه و همچنان میگم که فیلم کاملا ضد سیاستهای غرب هست حالا ممکنه تو جزییات تغییر عقیده بدم اما در کل نظرم همینه و اما
اون 4 تا اسکار نیست و 5 تا هست ولی درکل به خود کلینت استوود اشاره داره

[تصویر: 4d8e2a7e0d0c.jpg]

یک نکته ی جالب درباره مار بگم
در اولین صحنه ی که مار وارد فیلم میشه دوربین از چشم چپش بیرون میاد که دقیقا شیطان بودن اونو ثابت میکنه
(دقیقا شبیه چشم سایرون طراحی شده)

[تصویر: b5617315c9ac.jpg]

خب دیگه فکر نکنم کسی تو این مسئله شک داشته باشه که مار کیه. با این حساب مار و لاکپشت با هم همکاری میکنن که به همکاری غرب با شیطان اشاره داره
دست لاکپشت توسط رنگو رو میشه اما بدست مار نابود میشه و این نکته ی خیلی جالبیه و به این اشاره داره که غرب بدست خود شیطان نابود میشه و روح سرزمین غرب که نمادی از خدا هست به همراه منجی خودش(ممکنه مسیح باشه) پیروز خواهند شد
خب اینطور که معلومه این حیوون یک پرندست یه پرنده شکاری و این متن هم فقط مشخصات فیزیکیشو نوشته و گفته پرنده از چه چیزایی میترسه و به چه چیزایی علاقه داره و اخرشم نوشته اگه این پرنده رو بالای سر خودتون دیدید بدونید که رحمت از جانب خالق نسیب شما شده
(۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۳)Imam12 نوشته است: [ -> ]خب اینطور که معلومه این حیوون یک پرندست یه پرنده شکاری و این متن هم فقط مشخصات فیزیکیشو نوشته و گفته پرنده از چه چیزایی میترسه و به چه چیزایی علاقه داره و اخرشم نوشته اگه این پرنده رو بالای سر خودتون دیدید بدونید که رحمت از جانب خالق نسیب شما شده

اینجا رو ببینید :

Hawk is a messenger of The Great Spirit and when hawk is seen circling above you, it is a blessing from the Creator.

در مورد The Great Spririt چی می دونید؟Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Great_Spirit

یا علی
(۲۷/اسفند/۹۰ ۲:۳۹)Imam12 نوشته است: [ -> ]یعنی اینکه شما منتظر ظهور امام زمان نباش شما منتظر ظهور دجال باش چون اول اون میاد. دجال هم که دروغی بیش نیست

عزیز من حرف شما مثل اینه که مثلا شما کلاس پنجم دبستانی و خیلی دوست داشته باشی که بری دبیرستان بعدا یه آدم بیاد بهت بگه تو اول باید 1و2و3 راهنمایی را بگذارانی تا بری دبیرستان
عزیز من برای هر چیزی باید پیش زمینه هایی باشه
ضمنا ظهور دجال یکی از علامت هاست
مثلا تو یک بچه ی 10 -12 ساله هستی بابات هنوز نیومده خونه وقتی صدای پاهاش میاد میفهمی دیگه بابات اومده و از روی اون
میفهمی که بابات اومده و منتظر اون هم هستی
این موضوع یعنی تو منتظر صدا ی پای بابات هستی!!!!!!!!
نه اون یکی از نشانه هاست

برای هرچی نشانه لازمه مثلا وقتی میای خونه بوی قورمه سبزی را می فهمی میگی آخ جون قورمه سبزی داریم
ولی بو یکی از نشانه هاست و به طبع اگر میخواهیم منتظر یک چیز باشیم باید منتظر نشانه آن هم باشیم
این همه حدیث و روایت صاف و پوست کنده شما هنوز مجاب به وجود دجال نشدید؟؟؟؟؟؟؟؟

خب میرسیم به نقد

هم من و تو کاملا یقین داریم که مار شیطانه و شما میگید که لاکپشت سیاست شرقه(البته من یک چیز دیگه میگم)
من صد دفعه به شما گفتم که چرا شیطان باید سرزمینی را که پر از اعمال زشت و ضد اسلامی و غیر شرعی است را نابود کنه شیطان میخواد اون سرزمین ها را توسعه بده بعدا حالا یک کاره بیاد نابودش کنه!!!!!!!! آخه اصلا چه دلیلی میتونه داشته باشه اون سرزمین ها را خودش پایه ریزی کرده اون سرزمین پر از کارهایی که خودش دوست داره بعدا بیاد نابودش کنه؟؟؟؟؟

خب شما میگید که روح سرزمین غرب خداست و رنگو هم همون منجیه یا مسیحه یا امام زمانه(عجل الله تعالی فرجه الشریف) یا اصلا یک منجییه خوب و خدا پسندانه است در آخر فیلم مار به رنگو میگه برادر
به نظرتون شیطان به یک شخصیت خوب و یا مسلمان و یا مسیح و یا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) میگه برادر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نخیر عزیزم شیطان به کسانی میگه برادر که از جنس خودش باشن و جهنمی باشنده
با این دلیل من استناد می کنم که رنگو نمیتونه یک شخصیت خوب باشه یک شخصیت بد و جهنمیه(دجال یا یک ماسون یا یک شیطان پرست)
خب چیزی که این القا می کنه اینه که منجی یه شما یک ماسونه یا دجاله و اون به برای شما خوشبختی را میاره و شما را از دست لاکپشت نجات میده نقد کامل لاکپشت را در صحفه ی اول نوشتم برید بخوانید
عزیز من مار نه فقط اخر فیلم اونجایی هم که تو اولین صحنه وارد میشه رنگو رو برادر صدا میکنه و بعد هم شکستش میده بعدشم این خیلی سطحی و بچه گونست بگیم چون مار به رنگو گفت برادر پس رنگو و مار با هم دستشون تو 1 کاسست
عزیز من شما با چه استنادی لاک پشتو به امام زمان تشبیه میکنی. دوست دارم فقط 1 دلیلتو واسم بگی 1 نشونه یا 1 دیالوگ که نشون بده لاک پشت امام زمانه به من بگو من اسم این تاپیکو تغییر میدم میزارم رنگو فیلمی کاملا شیطانی اگه فقط 1 دلیل اینجا مطرح کنی

دیگه کلیشه شده که هرکسیرو به امام زمان تشبیه کنیم آخه مگه لاکپشت تو فیلم ظهور کرده که شما اونو امام زمان میدونی مگه شهری که لاک پشت داره میسازه شبیه شهرهای اسلامیه؟ با کدوم مدرکی میتونی بگی لاکپشت نماد سیاست شرقه؟ اگه دوستان به این پاسخ بدن ممنون میشم

یک دیالوگ جالب از لاکپشت
این مسیر آینده است یا باش همراه میشی یا عقب خواهی موند

ابن دیالوگ آدمو یاد حرف جورج بوش میندازه که گفت هر ملتی یا با ماست(مسیر آینده) یا با تروریستا (عقب ماندگی)
با درود فراوان !!

(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۵)Admirer نوشته است: [ -> ]این موجود در واقع بر مار ارجحه!! و قبل از این که توسط قهرمان داستان کشته بشه، در حکم سلطان شهر بوده!!
توضیح این موضوع خیلی راحته !!
اگه یه ذره تامل داشته باشید می فهمید که مار و شاهین ( پرندگان شکاری ) همیشه در نزاع بودند !!
در واقع هر جا نزاع بین مار و پرندگان شکاری رو دیدید نماد جنگ بین زمین و آسمانه !!
مار یکی از نماد های زمینه و پرندگان شکاری هم نماد اسمان و ...

در ادامه ... پیرامون شاهین !!
به قولی فرقی نداره موجود شاهین دم قرمز باشه یا یه چیزه دیگه !! همشون شاهین معنی می شن !!
اما معنی و مفهوم شاهین در قبایل مختلف متفاوته !!!

* خلاصه ای از ترجمه ی متن فوق *
شاهین دم قرمز پرنده ایست شکاری که اغلب اوقات در کالیفرنیا دیده می شود . نام گزاری این پرنده به دلیل دم گرد حنایی رنگی که دارد صورت می گیرد. همان طور که گفته شد دم این پرنده به رنگ حنایی است و بقیه بدن آن با پر و بال قهوه ای تیره پوشیده شده است .وزن پرنده ی ماده حدود 3 الی 4 پوند است و نزدیک به 1.5 برابر وزن جنس نر که برابر با 2.5 پوند است می رسد. ساخت لانه و جفت گیری این پرنده معمولا در ماه مارس آغاز می شود برای این کار جنس نر و ماده نمایش هوایی دیدنی را به نمایش می گزاردند و این کار چندین بار تکرار می شود. و ... ( که زیاد مهم نیست ! )
در ادامه ی متن این چنین آمده که : هاوک دارای قدرت بینایی بالایی است و به غیر از این ویژگی دارای منقار و چنگال های قدرتمندی نیز می باشد که با این ابزار قدرتمند به شکار خرگوش - مار و جوندگان دیگر می پردازد.

البته تا این جای متن که به بررسی پرندگان پرداخته بود و چیزه خاصی نداشت اما از این جا به بعد فکر کنم مد نظر Admirer گرامی باشه :

دم قرمز نشانه ی نیروی زندگی و انرژی قوی می باشد که نشانه ی این انرژی قوی ان است که شما باید در تلاش و تکاپو باشید و از طرفی اگه داروی هاوک را داشته باشید می توانید ورای هر چیز را قبل از تصمیم گیری ببینید و در راستای همین امر می توانید به راحتی تصمیم گیری های بزرگی را انجام دهید. به یاد داشته باشید که قبل از حل مشکلات باید بر روی آن ها تمرکز داشته باشید. با این کار شما یک فردی قوی و شجاع هستید . و در پایان همین پاراگراف این چنین می نویسد که هاوک ( شاهین ) پیام آور روح بزرگ - Great Spirit - است و زمانی که این پرنده را بالای سر خود دید نشانه ی آن است که رحمتی از جانب خالق برای شما فرا رسیده است !!

خوب فکر کنم تا همین جا کافی باشه و نیازی به ترجمه ی متن دوم نباشه !!
در واقع متنی که دوست خوبمون Admirer به اون اشاره کردند می خواست این رو برسونه که شاهین ( هاوک ) نشانه ی رحمت الهی است !!
در واقع منظور متن رو بنده در همون پست اولی رسونده بودم !!
این که شاهین همون نماد هوروس باشه خودش نشانه بر همین رحمت الهی بود و اینکه شاهین نماد دو قدیس بزرگ مسیحیان بود خود دال بر این موضوع بود و فقط با کمی تغییرات در جای دیگر به این موضوع اشاره شده بود !!

خوب فکر کنم زیاد صحبت کردم و باز باید از حضور دوستان مرخص بشم و کمی تامل بر سر این موجود قورباغه داشته باشم !!

دوستدار شما
گریفن
من نگفتم شیطان غربو شکست میده من گفتم سیاست غرب بدست خود شیطان که وعده ی دروغین به اونا داده نابود میشه. خب تمام دوستانی که میگید لاکپشت نماد سیاست شرق و امام زمانه به این صحنه خوب توجه کنید

لاک پشت به مار میگه غرب دیگه یه دنیای تازه است و به تو احتیاجی نداره

[تصویر: 8432fb72c61c.jpg]

در واقع شیطان دیگه واسه غرب یه مهره سوخت است و به اون احتیاج نداره همون طور که در دیالوگهای بعدی گفته میشه

خب با این حساب هنوز هم شما میگید لاکپشت نماد شرقه؟ اگه واقعا چنین نظری دارید ادامه بحث دیگه فایده ای نداره چون من کلی مدرک آوردم که ثابت میکنه لاک پشت نماد سیاست غربه. دیگه اگه شما میگید این فیلم کاملا ماسونیه من پاسخی واسش ندارم!
آقا عزیز شیطان به کسی بگه برادر حرف کمی هست!!!!!!!!!!!!!!!!

باشه لطفا وقتی دلیل آوردم سفسطه نکنید

1-لاک پشت نماد طول عمره و امام زمان هم طول عمر زیادی دارن
2-لاک پشت در دیالوگی می گوید من از خیلی وقت پیش ها این جا بودم من رشد این سرزمین را دیدم اشاره دارد به اینکه امام زمان از 1400 سال پیش بودن و پیشرفت و رشد ملت ها را دیدن
3-اینکه دجال و شیطان میخواهند او را نابود کنند
4-اینکه غربی ها میخواهند القا کنند که با نابود شدن امام زمان نعوذ به الله مردم خوشبخت می شوند
5-اینکه غربی ها میخواهند القا کنند امام زمان نعوذ به الله کلک میزند و راست نمی گویند و نمی شود به ایشان اطمینان کرد
6-اینکه میخواهند القا کنند به امام زمان نعوذ به الله به دست شیطان نابود می شود
من نمیدونم چرا امام زمان باید تو شهری شبیه به آمریکای 100 سال پیش حکومت کنه و قراره که 1 شهر هم به شکل لاس وگاس بسازه و جالب تر اینکه امام زمان ظهور نمیکنه در حالت کلی هست و داره حکومت میکنه خیلی عجیبه! من قبول کردم لاک پشت امام زمانه!
آخه عزیز من اگه یک فرد مسلمون این را درست می کرد حرف شما کاملا درست بود اما اینو کسی ساخته که اعتقادات ما را قبول نداره و میخواد با عقاید ما بازی کنه و اون چیزی را که ما قبول داریم بر عکس نشون بده
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
آدرس های مرجع