۱۷/اسفند/۹۰, ۱۲:۴۹
با سلام و درود فراوان !
بلاخره با تمام همتی که داشتیم انیمیشن رنگو رو پیدا کردیم البته این انیمیشن که قدیمی بود و پیش دوستان کلی ضایع شدیم :دی
اما خوب از این چیز های گذشت فقط به خاطر جناب Admire وارد این بحث می شیم !!
خوب فعلا هنوز وقت این که انیمیشن رو نگاه کنم پیدا نکردم :دی ( کنکور عزیزان من کنکور )
اما خوب قسمت هایی از انیمیشن رو که دیدم فکر کنم بهتر از Rio باشه اما هر چی باشه به پای Tan Tan نمی رسه !
اما از سخنان دوستان کمی نقل قول کنیم :دی
اگه نمی گفتی من اصلا نمی دونستم !!
به شما پیش نهاد می کنم چند تا کتاب پیرامون نماد شناسی بخونی !!
لاک پشت یا سنگ پشت که همون Turtle خودمونه در فرهنگ های کشور های نماد های مختلفی داره
در واقع در شرق این حیوان نماد استقامت و کیهان و از جمله خدایان آب هستش
اما قابل توجه ترین چیز در مورد لاک پشت این که این حیوان نشانه ی هرمس در اسطیر یونان !!
جناب حسن.س فکر کنم در مورد هرمس چیز های جالبی بودند مخصوصا با اون مقاله ای که در باب تحوت بود !!
بزارید این جوری بگم که هرمس همون تحوت در اساطیر مصر در واقع این دو خدا از خدای آتلانتیسی سرچشمه می گیرد که در واقع پیام رسان خدایان یا به قولی جادوگر بزرگ و ارباب اسرار مرموز هستند !!
الواح زمردین که 13 لوح هستند که این الواح حتی فکر فیزیکد ان بزرگ نیوتن رو هم به خودش مشغول کرده !! حالا آلستر کرولی که جای خود دارد !!
از این گفته ی آخری می خوام ایتن جوری نتیجه بگیرم که در غرب لاک پشت نماد اسرار و اطلاعات گوناگونه !
در انیمیشن پاندای کنگ فو کار استاد بزرگ یک لاک پشت بود !!
کارتون های قدیمی رو اگه دقت کنید شخصی که اطلاعات زیادی داره به واسطه ی طول عمر , شخص لاک پشته و ... از طرفی در کنار این که لاک پشت نماد اطلاعات زیاده این حیوان نماد حس پنچج گانه هم هست !!
جناب حسن.س هم نقد جالبی انجام دادن اما تا زمانی که انیمیشن رو ندیده باشم نمی تونم نظر خودم رو بدم !!
پ.ن :
جناب ناظر گرامی نقد در مورد ایمورتال رو نوشتم !
بزارمش تو فروم یا اول واسه شما بفرستمش ؟
بلاخره با تمام همتی که داشتیم انیمیشن رنگو رو پیدا کردیم البته این انیمیشن که قدیمی بود و پیش دوستان کلی ضایع شدیم :دی
اما خوب از این چیز های گذشت فقط به خاطر جناب Admire وارد این بحث می شیم !!
خوب فعلا هنوز وقت این که انیمیشن رو نگاه کنم پیدا نکردم :دی ( کنکور عزیزان من کنکور )
اما خوب قسمت هایی از انیمیشن رو که دیدم فکر کنم بهتر از Rio باشه اما هر چی باشه به پای Tan Tan نمی رسه !
اما از سخنان دوستان کمی نقل قول کنیم :دی
(۱۶/اسفند/۹۰ ۲:۴۸)Imam12 نوشته است: [ -> ]لاک پشت نماد چیست؟شما مطمئنی دیگه لاکپشت نماد حرکت کنده دیگه ؟؟؟
همه ما جواب این سوالو میدونیم لاکپشت نماد کندی و حرکت آهسته با کمترین پیشرفت ممکن هست.
اگه نمی گفتی من اصلا نمی دونستم !!
به شما پیش نهاد می کنم چند تا کتاب پیرامون نماد شناسی بخونی !!
لاک پشت یا سنگ پشت که همون Turtle خودمونه در فرهنگ های کشور های نماد های مختلفی داره
در واقع در شرق این حیوان نماد استقامت و کیهان و از جمله خدایان آب هستش
اما قابل توجه ترین چیز در مورد لاک پشت این که این حیوان نشانه ی هرمس در اسطیر یونان !!
جناب حسن.س فکر کنم در مورد هرمس چیز های جالبی بودند مخصوصا با اون مقاله ای که در باب تحوت بود !!
بزارید این جوری بگم که هرمس همون تحوت در اساطیر مصر در واقع این دو خدا از خدای آتلانتیسی سرچشمه می گیرد که در واقع پیام رسان خدایان یا به قولی جادوگر بزرگ و ارباب اسرار مرموز هستند !!
الواح زمردین که 13 لوح هستند که این الواح حتی فکر فیزیکد ان بزرگ نیوتن رو هم به خودش مشغول کرده !! حالا آلستر کرولی که جای خود دارد !!
از این گفته ی آخری می خوام ایتن جوری نتیجه بگیرم که در غرب لاک پشت نماد اسرار و اطلاعات گوناگونه !
در انیمیشن پاندای کنگ فو کار استاد بزرگ یک لاک پشت بود !!
کارتون های قدیمی رو اگه دقت کنید شخصی که اطلاعات زیادی داره به واسطه ی طول عمر , شخص لاک پشته و ... از طرفی در کنار این که لاک پشت نماد اطلاعات زیاده این حیوان نماد حس پنچج گانه هم هست !!
جناب حسن.س هم نقد جالبی انجام دادن اما تا زمانی که انیمیشن رو ندیده باشم نمی تونم نظر خودم رو بدم !!
پ.ن :
جناب ناظر گرامی نقد در مورد ایمورتال رو نوشتم !
بزارمش تو فروم یا اول واسه شما بفرستمش ؟

)
، مـــــــــــــــــــــــــی خام 
![[تصویر: 566px_full_rango-dir-gore-verbinski-usa-2010.jpg]](http://www.animatedexeter.co.uk/files/550/566px_full_rango-dir-gore-verbinski-usa-2010.jpg)

![[تصویر: angry.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/angry.gif)