۱۸/اسفند/۹۰, ۱۱:۳۷
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان خوبم
ساعاتی بیش تا رفتنم نمانده... قلبم در سینه میزند... خیلی آهسته میزند... امام مهم این است که میزند... قبلا نمیزد......
قلم یاری ام نمیکند... نمیدانم چرا...
رب شرح لی صدری و یسر لی امر وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی
یه حرف نگفته دارم... حرفی که میدانم حرف شما هم هست......
... توی تالار سرچ کردم ببینم درمورد عباس ع چی میتونم پیدا کنم... گمشده ام را در این تاپیک پیدا کردم...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...8%B6%D9%84
فکر کنم منظورمو فهمیدید
عباس جان میشه در حق ما برادی کنی؟؟؟ میشه ما را تربیت کنی؟؟ هر کاری میخوایم بکنیم درجا میزنیم... اولش خوبه بعدش کم میاریم... عباس جان... بازهم پاتوقمان خلوت شده.......
بچه ها خیلی فرصت ندارم وگرنه بهتر وقشنگتر مینوشتم... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه.....
بچه ها تصمیم گرفتم به غیر از اینکه اسامی هر گردان رو توی حرم همون آقا بندازم، اسم همه رو واسه عباس ع بنویسم.. میخوام ازش بخوام که خودش دعا کنه واسمون... خودش تربیتمان کند... خودش دعا کنه که بتونیم اماممونو را یاری کنیم.. حتی در کمترین حدش....
بچه ها حلالم کنید...
دعا کنید برسم به حرم آقا...
خدانگهدار
سلام دوستان خوبم
ساعاتی بیش تا رفتنم نمانده... قلبم در سینه میزند... خیلی آهسته میزند... امام مهم این است که میزند... قبلا نمیزد......
قلم یاری ام نمیکند... نمیدانم چرا...
رب شرح لی صدری و یسر لی امر وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی
یه حرف نگفته دارم... حرفی که میدانم حرف شما هم هست......
... توی تالار سرچ کردم ببینم درمورد عباس ع چی میتونم پیدا کنم... گمشده ام را در این تاپیک پیدا کردم...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-36...8%B6%D9%84
(۱۴/آذر/۹۰ ۱۳:۴۲)علی 110 نوشته است: [ -> ]
جانم به فدایتیا ابالفضل العباسشبهای 19 و 21 رمضان که میرم فقط خدا خدا میکنم روضه خوان برود سراغ یک فرازمیدونی کدوم فراز رو میگم؟آقا امیرالمومنین به آقا حسن بن علی می فرماید بگو همه بروند!بعد همه که دارن میرن خود مولا ابالفضلشو صدا میکنن میگن عباس جان تو بمانمن نمیدونم مولا به در گوش علی چی میگفتفقط میدونم که عباس مرتب میگریست و میگفت :چشم پدرمچشم پدرمو بعد که از اتاق خارج شدبه دست و پای حسین بن علی افتادو عاشورا بود که فهمیدیم مولا چه گفت به عباسشبچه ها الان که دارم مینویسم،میگریم و می نویسم!!!!!!میدانید تخصص ابالفضل چیست؟؟؟؟؟؟ابالفضل فوق تخصص تربیت یاران درجه ی یک برای امام زمان است!!!!!!!!!!!!!!!هر کس میخواهد جزو یاران درجه ی یک حضرت حجت باشد باید دخیل عباس بن حیدر شود!!!!!!!!!!!!آنها که باید بگیرندگرفتند من چه گفتمیا ابالفضل العباسما را تربیت کن آقا جان
فکر کنم منظورمو فهمیدید
عباس جان میشه در حق ما برادی کنی؟؟؟ میشه ما را تربیت کنی؟؟ هر کاری میخوایم بکنیم درجا میزنیم... اولش خوبه بعدش کم میاریم... عباس جان... بازهم پاتوقمان خلوت شده.......
بچه ها خیلی فرصت ندارم وگرنه بهتر وقشنگتر مینوشتم... نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یانه.....
بچه ها تصمیم گرفتم به غیر از اینکه اسامی هر گردان رو توی حرم همون آقا بندازم، اسم همه رو واسه عباس ع بنویسم.. میخوام ازش بخوام که خودش دعا کنه واسمون... خودش تربیتمان کند... خودش دعا کنه که بتونیم اماممونو را یاری کنیم.. حتی در کمترین حدش....
بچه ها حلالم کنید...
دعا کنید برسم به حرم آقا...
خدانگهدار