تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویر/99درصد علیه 1 درصد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
(۳۰/آبان/۹۰ ۱۳:۴۸)حسن عزتی نوشته است: [ -> ]بنام ستار ...


این تایپک دیشب بسته شده بود!!!!
بازم که بدون شرح قوانین جدید باز شده؟؟؟؟


تصاویری که باید دید !(لطفا" پست اول را بخوانید!)
من الان چندتا عکس جدید از قذافی دارم که از 2تا بیشتره.از ناظر محترم میخوام بپرسم که برم یه مبحث جدید به وجود بیارم یا اینجا بزارم.
چگونه رسانه‌ها می توانند دیدگاه ما را تغییر دهند/ تصویر
[تصویر: a73.jpg]

خودروی فراری طلا برای شاهزاده سعودی ! ارم نیوز:درحالی*که عربستان یکی از بالاترین میانگین*های فقر و بیکاری در میان کشورهای جهان را به خود اختصاص می*دهد، به تازگی تصاویری از خودروی فراری تمام طلای یکی از شاهزادگان سعودی منتشر شده تا بر تفاوت طبقاتی و حیف و میل ثروت**های ملی این کشور بیش از پیش تاکید کند.

با این که عربستان سعودی کشوری نفت*خیز است و بیشترین ذخایر نفتی جهان (25 درصد) را در اختیار دارد؛ اما به دلیل فساد حاکمان آن 20 درصد مردم این کشور در فقر بسر می*برند.


[تصویر: 46985_550.jpg]
این درحالی است که منابع غیررسمی، نرخ بیکاری در این کشور را 25 درصد اعلام و تاکید کرده*اند، اکثر بیکاران را قشر جوانان دانشگاهی تشکیل می*دهند.

این منابع با اشاره به این که براساس آمار منتشره در سال 2010 میلادی 70 درصد مردم عربستان از داشتن مسکن محروم بوده و به دلیل کمبود در آمد و گرانی توان خرید خانه را نداشته*اند، تاکید کردند: پس از فقر، تورم و فساد از جمله بزرگ*ترین مشکلات موجود در عربستان سعودی است.


[تصویر: 46986_424.jpg]
در چنین شرایطی به تازگی تصاویری از خودروی یکی از شاهزادگان آل سعود منتشر شده است، نکته قابل توجه در این تصاویر که یک خودروی فراری را نشان می*دهند، این است که این خودرو تماما از طلا ساخته شده است.

این خودرو طلای فراری از آن شاهزاده بدر بن عبد العزیز بیستمین فرزند ملک عبد العزیز، پایه*گذار عربستان سعودی جدید است تا ضمن تاکید بر تفاوت طبقاتی فاحش موجود در این کشور نحوه حیف و میل درآمدهای میلیاردها دلاری حاصل از فروش نفت توسط خاندان آل*سعود را به تصویر بکشد.


[تصویر: 46987_910.jpg]
بدر بن عبد العزیز 79 ساله فرزند ملک عبد العزیز از "هیا" دختر سعد السدیری است که پیش از این نایب رئیس گارد ملی عربستان بود.

گفتنی است، ماشین فراری جزو 10 ماشین گران* قیمت جهان است و یک ماشین فراری عادی قیمتی بین 400 تا 500 میلیون تومان دارد، حال در نظر داشته باشید، یک دستگاه فراری فول امکانات و مجهز به سیستم*های روز 17 میلیارد تومان قیمت دارد، حال محاسبه کنید، یک خودروی طلای فراری چه قیمتی دارد؟

[تصویر: 46988_417.jpg]
عکس بسیار زیبا از مسجد جمکران
[تصویر: 89dd465baa638860b21397ed48740f9f_XL.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام.

من در پست اول ( که خواهش کردم ،آن را بخوانید،اما بعضی دوستان کم لطفی کردند نخوندند..)،توضیح دادم قوانین حاکم بر این تاپیک چیست و در پایان ذکر کردم اگر تخطی بشه از این قوانین،ارسال فرد خاطی حذف خواهد شد.
توجه کنید،قرار دادن عکس هائی که بارِعلمی و فکری خوبی ندارند،باعث تضییع بیهوده وقت کسانی می شود که با اینترنت دایل آپ و سرعت پائین به سایت می آیند؛
بنابراین ،ارسالهای نامربوط و خلاف قوانین،بازهم حذف خواهند شد.

بستنی با روکش طلا : مدتیست خبری در محافل نقل می‌شود که قرار است در رستوران برج میلاد بستنی با روکش طلا به قیمت حدوداً 400 هزار تومان سرو شود. گذشته از جنجال های مرتبط با این قضیه که آیا در نهایت این نوع بستنی به کام پولدارها و آقازاده ها خواهد نشست یا خیر، چگونگی سرو بستنی طلایی نیز خواندنی است. بطوریکه گل رخسار مسئول رستوران گردان برج میلاد گفته 2 گرم 30 سوت طلای خوراکی در این بستنی استفاده می‌شود و با توجه به اینکه قیمت طلا بالا رفته است این بستنی نیز گران تر شده است. البته این طلای خوراکی فقط در کشور آلمان تولید می‌شود و باید وارد کشور کنیم ضمن اینکه باید بخشی از ظروف این بستنی را نیز از خارج کشور وارد کنیم. وی درباره طلای خوراکی می‌گوید این طلا به صورت پودر و برگه است و در کشور از هر دوی آن استفاده خواهیم کرد. مسئول رستوران گردان برج میلاد با بیان اینکه در سایر کشورها از پودر طلا استفاده می‌شده است، گفت اما ایران دومین کشور است که از برگه طلا برای تولید بستنی استفاده می‌کند.

[/b] [تصویر: 12.jpg]
تصویری از عزازیل نقاشی کولن دی بلانسی فرانسه ۱۸۲۵.
[تصویر: Azazel.jpg]
[تصویر: bzf7p61bemz2gztbe3y.jpg]

[تصویر: jiekj1applj2h2tfud4.jpg]
[تصویر: d4e8cmbhd4x9k0n6ys3n.jpg]
[تصویر: ib7mgs2umlx61y1wm76.jpg]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع