شهیدی كه پس از 26 سال در آغوش مادر آرام گرفت
'شهید جلال رییسی' كه در سال 1364 در منطقه تنگ ابوغریب به درجه رفیع شهادت نایل آمد، پس از 26 سال دوباره به آغوش مادر باز گشت.
مادر این شهید كه اكنون 80 سال سن دارد و از دوری فرزند قامت نحیفش خمیده، چند روزی است كه آغوش گرم مادرانه خود را پذیرای پیكر بی جان فرزندش 'جلال' كرده است.
مادر شهید رییسی پس از 26 سال فراق فرزند، این روزها با دردانه خود به خلوت نشسته و با صدایی آهسته و شكسته، لالایی بغض آلودی را در وجود دلبندش نجوا می كند.
"هی بخواب جانم، بخواب رودكم"
اینها نجواهای مادری است كه سال ها در حنجره بغض آلودش نهفته بود.
افشای ماهیت صهیونیستی اصلیترین سایت حامی نفاق سبز
سایت بالاترین که در فتنه 88 مهمترین پایگاه اینترنتی حمایت از میرحسین و مهدی بود امروز با تغییر لوگوی سایت خود علامت ستاره داوود را در آن قرار داده و کلمه بالاترین را به زبان عبری نوشته است.
عکس/ تولید کفش اوباما و باراک در مصر
تولید کنندگان کفش در مصر، کفشی را با عکس های باراک اوباما و ایهود باراک تولید کردند.
سقوط حسنی مبارک در مصر سبب شد تا موج جدیدی از گرایشات ضدآمریکایی در منطقه به راه افتد.
من و تو چه میدانیم كه جانباز قطع نخاع گردنی یعنی چه؟!
دیدار رهبر با جانبازان قطع نخاعی دیداری متفاوت است.
جانبازی بود كه روی ویلچیر نشسته بود ولی اختیار دست و پایش را كامل نداشت. حرف هم نمیتوانست بزند. به سختی صداهای نامفهوم از گلویش بیرون میآمد.
رهبر كه فهمید جانباز نمیتواند حرف بزند ساكت كنارش ایستاد. جانباز دستش را بالا آورد و كشید به صورت و محاسن رهبر. یك بار، دو بار، سه بار. دستش به اختیار نبود و میخورد به عینك و صورت رهبر. صدایش از گلو به ناله بیرون میآمد. عكاس و فیلمبردار و مسئول و خبرنگار و حاضر و ناظر همه به گریه افتادند. رهبر بعد از حدود یك دقیقه دست جانباز را گرفت و گفت:
دیگر بسه. یعنی دیگر ناله و ناراحتی نكن. یعنی من متوجه محبت تو شدم. یعنی خودت را اذیت نكن. و دعا كرد:
خدا به شما اجر و شفا و صبر بدهد. و من و تو چه میدانیم كه جانباز قطع نخاع گردنی یعنی چه؟!
بر روی تصویر کلیک کنید (ویدیو)
سلام
هر چند هم که حرف بزنید باز نمی دونید زندگی با یه جانباز چقدر سخته.....سختیش به خاطر درد پدر نیست....به خاطر حرف مردمه....