عکس مرقد امام حسین (علیه السلام) در زمان پهلوی
(۱۱/آذر/۹۰ ۲:۱۸)sadegh-a نوشته است: [ -> ]
کمی عدالت...
اگر من با گوگل ارث در اینترنت کعبه را پیدا کرده و ماوس را هفت بار دور آن بچرخانم، و این همه پول خانواده هاى بدبخت ایرانى را خرج رفتن آنجا نکنم و در شکم گنده پادشاهان کثیف عربستان نریزم.؟؟؟.. حج حساب میشه یا نه ؟ من حاجی میشم یا نه...??
دلم لک زده برا یک کم خرد ایرانى ......اما کو خرد ....؟؟؟ تا دلت بخواد بجاش خرافه است
سلام
چند تا اشکال تو تایپیکتون به نظرم اومد
1- منظورتون از کمی عدالت مخاطبتون که خدا نبود ؟ به نظر من منظورتون ما بودم (البته امیدوارم )
2- به جای خرد ایرانی بهتر بود بگید خرد مسلمانی
3- منظورتون از خرافات اعمال حج که نبود؟
در مورد اولی که بحث طولانیه ولی اینو بدونیو که خدا به اندازه ی انچه به ما داده ازمون تکلیف می خواد پس بحثی تو عدالت خدا نیست اما در عدالت ما شک هست
در ضمن همون طوری که دوستمون پریسان گفتند ما می تونیم خیلی کم خرج به حج یرویم وشکم پادشاهان عرب را کمتر پر کنیم و وظیفه ی خودمون رو انجام بدیم
در ضمن هستند معدود ادم هایی که انقدر انفاق می کنند که حج بهشون واجب نشه ولی بعضی ها هم خیلی دوست دارن به حج بروند و صرفه جویی می کنند تا بتوانند بروند ولی رهبر خودمون هم فرمودند سوغات را از خود ایران بخرید
خنده کنان می رود روز جزا در بهشت
هر که به دنیا کند گریه برای حسین
(۱۱/آذر/۹۰ ۱۴:۵۴)parisan نوشته است: [ -> ] (۱۱/آذر/۹۰ ۲:۱۸)sadegh-a نوشته است: [ -> ]
امیدوارم منظورتان از خرافات اعمال و مناسک حج نباشد!
این یک فریضه الهی است وهرکس شرایطش را داشته باشد و امکاناتش را داشته باشد,باید برود.
به هر حال شرایط به گونه ای است که این کشور دست یک عده انسان کج فهم افتاده است.
ایرانی ها میتوانند خردشان را به کار گیرند و نروند چندین میلیون فقط سوغاتی بیاورند.
(۱۱/آذر/۹۰ ۲۱:۱۱)7zahra7 نوشته است: [ -> ] (۱۱/آذر/۹۰ ۲:۱۸)sadegh-a نوشته است: [ -> ]
سلام
چند تا اشکال تو تایپیکتون به نظرم اومد
1- منظورتون از کمی عدالت مخاطبتون که خدا نبود ؟ به نظر من منظورتون ما بودم (البته امیدوارم )
2- به جای خرد ایرانی بهتر بود بگید خرد مسلمانی
3- منظورتون از خرافات اعمال حج که نبود؟
در مورد اولی که بحث طولانیه ولی اینو بدونیو که خدا به اندازه ی انچه به ما داده ازمون تکلیف می خواد پس بحثی تو عدالت خدا نیست اما در عدالت ما شک هست
در ضمن همون طوری که دوستمون پریسان گفتند ما می تونیم خیلی کم خرج به حج یرویم وشکم پادشاهان عرب را کمتر پر کنیم و وظیفه ی خودمون رو انجام بدیم
در ضمن هستند معدود ادم هایی که انقدر انفاق می کنند که حج بهشون واجب نشه ولی بعضی ها هم خیلی دوست دارن به حج بروند و صرفه جویی می کنند تا بتوانند بروند ولی رهبر خودمون هم فرمودند سوغات را از خود ایران بخرید
عليك سلام
1 - خير منظورم خدا نبود هر چي ميكشيم ازخودمون ميكشيم . مخاطب خودمون هستيم
2- اين تاپيك بي توجهي و بي تدبيري ما مردم ايران نسبت به هموطنمون رو كه اينطور گرفتار هستند رو مد نظر داره . فعلا ما كه ادعاي مسلمان بودن ميكنيم نبايد تو سطح شهرمون شاهد اين قشر مظلوم جامعه كه به حال خود رها شدند باشيم .
3- خير اعمال حج ، در كل عمل مقدسيه كه بايد خردمندانه صورت بگيره مخصوصا تو اين شرايط حال حاضر . سوقاتي هاي ميليوني و بريز و بپاش هاهم كه بماند
من به شخصه ترجيح ميدم اگه روزي شرايط حج رو داشته باشم ، هزينه اش رو بابت دستگيري و كمك به اين دسته از افراد جامعه كه انصافا تحت فشار شديدي هستند صرف كنم . شايد خدا رو هم خوش بياد .
بخشيد كه يكم دير جواب دادم . موفق باشيد
درضمن فكر كنم اين تاپيك جاي مناسبي براي بحث ما نيست و تاپيك رو به هم ريخته ميكنيم .
اگر لازم دونستيد جاي ديگه اي در موردش بحث كنيم .
ياعلي
به خدا قسم این تفریحها لذتی صد چندان دارد از تفریح با وسایل پیشرفته
وقتی در روستای قره بوته از توابع زنجان معلم بودم باور نمی کنید بچه ها با چه چیز هایی بازی می کردند
فرفره چوبی .الک دولک .بازی با کمربند .شاه وزیر که فقط با یک کبریت بود شنا تو رودخونه
خیلی هم بچه های باهوش ودرس خوانی هستند
من که راضی بودم برای همیشه معلم روستا باشم