تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: تصاویر/99درصد علیه 1 درصد
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
[/font]
بنام ستار معاصی عاصیان

[تصویر: IMAGE634291418675717500.jpg]
[font=tahoma]
آنتن ماهواره يا ايزوگامي بر پشت بام
داشتن ماهواره از نون شب هم واجب تر شده،اگر مقداري به پشت بامهاي اطرافمان نگاه کنيم اين را خواهيم ديد.مثل اينکه آنتن هاي ماهواره پشت بام را عايق بندي کرده اند .

حرم امام رضا در مشهد:[تصویر: 1983521319520098131136119226125159159105105215.jpg]

حرم امام علي در نجف:[تصویر: 1191405716297248_orig.jpg]

واقعا ايوان نجف عجب صفايي دارد ولي حيف اين ايوان وحرم نيست كه اين قدر زائر كم داره؟
من كه به نجف رفتم از مظلوميت حضرت علي (عليه السلام)گريه كردم.
اين قدر ما(شيعيان) بي معرفتيم.
بنام ستار...

زیبایی حرم امیرالمومنین (علیه السلام) و هیبت حیدری حضرت در اون صحن و سرا آدم رو عجیب هوایی میکنه...
من در سفری که به عتبات توفیق شد رفتم
دو جا سیمم وصل شد
دیگه هیچ چیز دست خودم نبود

یکی شب جمعه بود که در ایوان نجف مشغول دعای کمیل بودیم و اتفاقاً آخرین شبی هم بود که در نجف بودیم
یه دفعه وقتی به ذهنم اومد که دیگه شب آخر هست که میتونم بیام پیش مولا یادمه یکهو وسط دعا بی خیال دعا کردم یه نگاه کردم به ضریح آقا بعد به پهنای صورتم اشک می ریختم و مثل بچه کوچولوها که بهانه میگیرن به مولا میگفتم آقاجون من نمیخوام برم می خوای چی کار کنی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یه دفه هم توی تلّ زینبیه دیگه نفهمیدم چی شد انگار برق 10000 ولتی و 10000 آپری به من وصل کرده بودم خشکم زده بود اصلاً پلک هم نمیتونستم بزنم

سنگین ترین فضایی بود که در زندگیم حس کردم حتی سنگین تر از بقیع!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

البته هیچ وقت به قتل گاه امام حسین حتی نزدیک هم نشدم
حتی نپرسیدم قتلگاه کجاست
شاید اگه اونجا رو می رفتم سنگینی بیشتری حس میکردم

اللهم عجل لولیک الفرج

عین الطالب بدم المقتول کربلا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
[تصویر: pq7307flkdtddta9ruoq.jpg]
عکسی که من رو خیلی ناراحت میکنه.
[تصویر: rqc38829arvf6khqwbul.jpg]

بسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحيمِ
كَتَبْتُ يا مَوْلايَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَيْكَ مُسْتَغيثاً، وَشَكَوْتُ ما نَزَلَ بي مُسْتَجيراً بِاللَّهِ‏عَزَّوَجَلَّ، ثُمَّ بِكَ مِنْ أَمْرٍ قَدْ دَهَمَني، وَأَشْغَلَ قَلْبي، وَأَطالَ فِكْري، وَسَلَبَني بَعْضَ‏لُبّي، وَغَيَّرَ خَطيرَ نِعْمَةِ اللَّهِ عِنْدي، أَسْلَمَني عِنْدَ تَخَيُّلِ وُرُودِهِ الْخَليلُ، وَتَبَرَّأَ مِنّي‏عِنْدَ تَرائي إِقْبالِهِ إِلَيَّ الْحَميمُ، وَعَجَزَتْ عَنْ دِفاعِهِ حيلَتي، وَخانَني في تَحَمُّلِهِ‏صَبْري وَقُوَّتي.
فَلَجَأْتُ فيهِ إِلَيْكَ، وَتَوَكَّلْتُ فِي الْمَسْأَلَةِ للَّهِِ جَلَّ ثَناؤُهُ عَلَيْهِ وَعَلَيْكَ في دِفاعِهِ‏عَنّي، عِلْماً بِمَكانِكَ مِنَ اللَّهِ رَبِّ الْعالَمينَ، وَلِيِّ التَّدْبيرِ وَمالِكِ الْاُمُورِ، وَاثِقاً بِكَ فِي‏الْمُسارَعَةِ فِي الشَّفاعَةِ إِلَيْهِ جَلَّ ثَناؤُهُ في أَمْري، مُتَيَقِّناً لِإِجابَتِهِ تَبارَكَ وَتَعالى إِيَّاكَ‏بِإِعْطائي سُؤْلي.
وَأَنْتَ يا مَوْلايَ جَديرٌ بِتَحْقيقِ ظَنّي وَتَصْديقِ أَمَلي فيكَ في أَمْرِ كَذا وَكَذا
به جاى(كذا و كذا) حاجت خود را بنويسد،
فيما لا طاقَةَ لي بِحَمْلِهِ، وَلا صَبْرَ لي عَلَيْهِ، وَإِنْ كُنْتُ‏مُسْتَحِقّاً لَهُ وَلِأَضْعافِهِ بِقَبيحِ أَفْعالي وَتَفْريطي فِي الْواجِباتِ الَّتي للَّهِِ عَزَّوَجَلَّ،فَأَغِثْني يا مَوْلايَ صَلَواتُ اللَّهِ عَلَيْكَ عِنْدَ اللَّهْفِ، وَقَدِّمِ الْمَسْأَلَةَ للَّهِِ عَزَّوَجَلَّ في‏أَمْري، قَبْلَ حُلُولِ التَّلَفِ، وَشَماتَةِ الْأَعْداءِ، فَبِكَ بُسِطَتِ النِّعْمَةُ عَلَيَّ.
وَاسْأَلِ اللَّهَ جَلَّ جَلالُهُ لي نَصْراً عَزيزاً، وَفَتْحاً قَريباً، فيهِ بُلُوغُ الْآمالِ، وَخَيْرُالْمَبادي، وَخَواتيمُ الْأَعْمالِ، وَالْأَمْنُ مِنَ الْمَخاوِفِ كُلِّها في كُلِّ حالٍ، إِنَّهُ جَلَّ ثَناؤُهُ‏لِما يَشاءُ فَعَّالٌ، وَهُوَ حَسْبي وَنِعْمَ الْوَكيلُ فِي الْمَبْدَءِ وَالْمَآلِ.

يا آن نوشته را تا كرده و از خاك نظيفى گِل بسازد و آن را در ميان گل قرار دهد، آنگاه بر بالاى نهر ياچشمه (يا چاه) آمده و يكى از نايبان حضرت بقيّة اللَّه ارواحنا فداه - عثمان بن سعد عَمْرى، محمّد بن‏عثمان، حسين بن روح و علىّ بن محمّد سمرى ‏قدس سرهم - را مورد خطاب قرار داده و بگويد:

يا فُلانَ بْنَ فُلانٍ، سَلامٌ عَلَيْكَ، أَشْهَدُ أَنَّ وَفاتَكَ في سَبيلِ اللَّهِ، وَأَنَّكَ حَيٌّ عِنْدَ اللَّهِ‏مَرْزُوقٌ، وَقَدْ خاطَبْتُكَ في حَياتِكَ الَّتي لَكَ عِنْدَاللَّهِ جَلَّ وَعَزَّ وَهذِهِ رُقْعَتي وَحاجَتي‏إِلى مَوْلانا عَلَيْهِ السَّلامُ، فَسَلِّمْها إِلَيْهِ، فَأَنْتَ الثِّقَةُ الْأَمينُ.

سپس عريضه را در نهر يا چاه يا چشمه بياندازيد، كه إن شاء اللَّه تعالى حاجت او برآورده مى ‏شود
بنام ستار معاصی عاصیان
کودکی در حال فروش ماهی در غزه

[size=large][/font][تصویر: 112508_550.jpg][font=tahoma]
[تصویر: fa3b1988881.jpg]
بنام ستار معاصی عاصیان
[تصویر: A-GHAZI.jpg]
[highlight=#062f4a]
آیت الله قاضی طی سه دوره، اخلاق و عرفان اسلامی را با کلام نافذ و عمل صالح خویش تدریس فرمودند و در هر دوره شاگردانی پرورش دادند که هر کدام از بزرگان وادی عرفان و اخلاق محسوب می شوند؛ و البته فقط نام تعدادی از آن ها بر ما معلوم است و این که ایشان در حقیقت چه کسانی را تا قله های بلند عرفان و معنویت بالا کشیده و از شراب گوارای معرفت بر کامشان ریختند، برای ما بصورت کامل و دقیق آشکار نیست. اما به تعدادی از آن ها که مبرز و شناخته شده هستند، اشاره می کنیم:
آیت الله شیخ محمد تقی آملی(رحمة الله علیه) ، آیت الله سید محمد حسین طباطبائی(رحمة الله علیه) ، آیت الله سید محمد حسن طباطبایی(رحمة الله علیه) ، آیت الله محمد تقی بهجت فومنی(رحمة الله علیه) ، آیت الله سید عباس کاشانی(حفظه الله) ، آیت الله سید عبد الکریم کشمیری(رحمة الله علیه) ، آیت الله شهید سید عبدالحسین دستغیب (رحمة الله علیه) ، آیت الله علی اکبر مرندی (رحمة الله علیه) ، آیت الله سید حسن مصطفوی تبریزی ، آیت الله علی محمد بروجردی(رحمة الله علیه) ، آیت الله نجابت شیرازی(رحمة الله علیه) ، آیت الله سید محمد حسینی همدانی ، آیت الله سید حسن مسقطی(رحمة الله علیه) ، آیت الله سید هاشم رضوی کشمیری(رحمة الله علیه) ، حاج سید هاشم حداد(رحمة الله علیه) .
[/highlight]
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
آدرس های مرجع