|
گله از مدیران و سایر دوستان بیداری اندیشه
|
|
۰:۳۶, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
نمی دونم شاید خیلی بی انصافی باشه اما واقعا از مدیران انتظار دیگه ای میره از مدیران مهدویت علی الخصوص 2 هفته ست که ختم قرآن هفتگی به سختی به سرانجام میرسه شاید واقعا وقت نداشته باشید یک جز از قرآن رو تو هفته بخونید اما اون وقتی رو که هر کدومتون در سایت میگذرونید چیز دیگه ای میگه یعنی وقت دارید اما بنا به غفلت صرف چیز دیگه ای میشه من این گله رو اول از مدیران دارم چون بالاخره به خاطر رنگ خاص کاربری و پستها ی متعدد شناخته شده تر هستن و همچنین الگو!!!!!! حیفه ! نذارید چراغ تالار خاموش بشه! چند دقیقه دیگه جمعه هم تموم میشه اما هنوز دو جزء مونده و من هی میگم قرآن شرمنده ی توام !!! ببخشید اگر تند حرف زدم پاینده و برقرار باشید التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۳۸, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
۱۶:۳۱, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۳:۴۳)MohammadSadra نوشته است: من شما رو نگفتم، رفقای شما رو گفتم.درود برشما فراموش کرده بودم این مطلب را پاسخ دهم 1- ممنونم از شما البته پلیس هم وظیفه خودرا انجام میدهد 2-ببینید برادرم من به این دولت ومجلس وقضائیه اعتقادی ندارم مانند شما اما برجام اتفاق مهمی بود که بعدها قدر آنرا می فهمند ممنون |
|||
|
۱۷:۰۰, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
|
۱۹:۳۵, ۱۳/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/بهمن/۹۶ ۱۹:۳۵ توسط سعدی.)
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۷:۰۰)پارمیس1 نوشته است: میکا شما بودی ?آدمی که فکر می کنه، نظراتش هم به مرور تغییر می کنه چون متوجه میشه اون نظرات قبلی کامل نبودند. اون موقع دنبال یه راه برای اثبات اعتقادات بودم و الآن پیداش کردم. بحثها خیلی مفید بودند و کمک می کردند به یادگرفتن مطالب جدید. ممنونم از همه دوستان |
|||
|
|
۲۰:۲۰, ۱۳/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
(۱۳/بهمن/۹۶ ۱۶:۳۱)mdroudgar نوشته است: درود برشما فراموش کرده بودم این مطلب را پاسخ دهمچرا بی شرمانه تهمت میزنید. من این مجلس و دولت و قوه قضائیه رو قبول دارم. البته انتقادهایی هم دارم، این شمایید که قبول ندارید. برجام هم ... نیازی به وصف نداره. |
|||
|
|
۱۲:۰۹, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
مدیر دقیقاً کجاست؟
![]() سوال من اینه |
|||
|
|
۱۲:۴۰, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
۱۳:۲۰, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
|
۱۳:۲۴, ۱۴/بهمن/۹۶
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۹ توسط mdroudgar.)
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
(۱۴/بهمن/۹۶ ۱۳:۲۰)MohammadSadra نوشته است: قافیه که به تنگ آید شاعر به ... آیددرود برشما بحث شعرو شاعری وقافیه نیست برای اینکه آنرا بخوانید دراینجا تکرار میکنم درود برشما فرق باور شما با بنده نشانگر اینستکه کدامیک دورویانه برخورد میکند شما: من این مجلس و دولت و قوه قضائیه رو قبول دارم.البته انتقادهایی هم دارم بنده: بله بنده این دولت را قبول ندارم چون نماینده واقعی مردم نیستند به عنوان نمونه مقاله ای که مربوط به10 ماه پیش است را که تاکنون اقدامی درباره آن نشده مطرح میکنید ورئیس جمهور مقبول خودرا تضعیف می نمائید درحالیکه هنوز هیچ مرجعی دراین مورد حکمی نداده است شما اورا محکوم کرده اید ومیفرمائید این دولت را قبول دارید!!!!! این دوروئی نیست؟
|
|||
|
۱۳:۴۰, ۱۴/بهمن/۹۶
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
|
جناب فروتقه، درودگر، اسیموو یا ... محل تامین مالی حضور 24 ساعته شما در تالار چیه؟؟؟؟؟
جناب فروتقه قبلاً که در مقابل شما می ایستادم انواع مغلطه های شما رو برملا می کردم. این مغلطه بعدی شماست. انتقاد و تضعیف چه ربطی به پذیرش اصل دولت داره؟؟؟؟ من اصل دولت، و نظام اسلامی رو قبول دارم. اما در اینکه این شخص لیاقت ریاست جمهوری رو نداره هم تردیدی ندارم. مگه کسانی که بنی صدر رو استیضاح کردند، نظام رو قبول نداشتند؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاعیه وعده صادق در خصوص تالار بیداری اندیشه | alizard | 2 | 3,171 |
۲۷/مهر/۹۵ ۰:۵۹ آخرین ارسال: میثم2 |
|
| هدف سایت بیداری اندیشه ؟؟؟؟؟؟؟ | papillon | 18 | 13,365 |
۱۸/اسفند/۹۳ ۱۹:۱۶ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| انجمن بیداری اندیشه می تونه فرهنگ ساز باشه | soheyl68 | 9 | 6,292 |
۹/تیر/۹۳ ۹:۵۷ آخرین ارسال: soheyl68 |
|
| معرفی بنرهای سایت های مرتبط با هدف بیداری اندیشه | soheyl68 | 5 | 4,077 |
۱۱/اسفند/۹۲ ۲۲:۴۲ آخرین ارسال: Mahdy2021 |
|
| آیا شما انتقادی به تالار بیداری اندیشه دارید؟ | Mahdy2021 | 154 | 60,907 |
۱۵/دی/۹۱ ۱۱:۱۴ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| انتقاد یا پیشنهاد اقای خامنه ای به بچه های بیداری اندیشه | رنجستان | 3 | 3,083 |
۲۹/مهر/۹۱ ۲:۲۳ آخرین ارسال: عباس محمدی |
|
| نکاتی در مورد ایجاد تاپیک در تالار گفتگوی بیداری اندیشه | علی 110 | 0 | 1,798 |
۱۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۴۲ آخرین ارسال: علی 110 |
|