|
جنیفر لوپز و بانک ملت!!(ویدئو)
|
|
۲:۰۰, ۳/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/فروردین/۹۱ ۱۲:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
ایام عید هست و حال و هوای خاص در کشور این تغییر حال علاوه بر این که شامل حال طبیعت شده انگار بانک ها بیکار ننشستند ! . داشتیم برنامه های رسانه ملی رو نگاه میکردیم که یک تبلیغ عجیب ما رو به واکنش واداشت. این تبلیغ برای بانک ملت بود و همان وعده های همیشه گی اما نکته جالب این بود که این کلیپ دقیقا کاملا شبیه اخرین کلیپ خواننده مشهور و فاسد امریکایی ( جنیفر لوپز ) بود که گفته می شود گرانترین کلیپ ساخته شده تا امروز توسط خواننده های دنیا میباشد اما جای هزاران افسوس و تاسف برای مسئولین بانک ایرانی دارد . نکته جالب اینکه حتی ۱ ایده هم از کلیپ خواننده فاسد خارجی نیست که کپی برداری نشده باشد و دقیقا مانند کلیپ اصلی تهیه شده بود !!!!! گوش شیطان کر ! نکند خلاقیت مسئولین بانک ملت نم کشیده است ؟ و یا کسی مدیریتی بر روی ساخت کلیپ های تبلیغاتی بانک ندارد که شاهد همچین اشتباهات بزرگی باشیم ؟ مشاهده کلیپ تبلیغ بانک ملت ( ایرانی دانلود کلیپ |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۳, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۵)shafagh_mah نوشته است:(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۲)amiredge نوشته است: در ضمن وقتي 50% سايت ها فی*ل*تره و كلي از سايت هاي خارجي ايران رو تحريم كردن،استفاده از وي پي ان و ساكس و... كاملا واجبه و حلالم هست و اون كسي كه ميگه حرامه واسه خودش ميگه.اینم از اون حرفاست همین چند روز پیش میخواستم درایور کارت گرافیک دانلود کنم متوجه شدم nvidia و geforce این سایت ها ایران را تحریم کردند ![]() [/b] |
|||
|
|
۱۳:۴۰, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۲)Sms4815 نوشته است:(۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۰۹)shafagh_mah نوشته است: ای بابا. دوستانی که انگلیسیشون خوبه و تو فیس بوک عضون به این page برن یه بگو مگویی هست ما که انگلیسیمون خوب نیس Its called Israel,not palestine |
|||
|
۱۷:۳۳, ۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۱ ۱۷:۵۰ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
نقل قول: دوستانی که انگلیسیشون خوبه و تو فیس بوک عضون به این page برن من تک تک مطالبشونو خوندم! بیشتر از این که به اسرائیل ، فلسطین مربوط باشه بیشتر به مسائل جنسی ختم میشد! ![]() البته در کل این پیچ ماهیت ضد یهودی دارد ، و بیشتر افراد پاکستانی ، عمانی و ... بودند! ![]() به امید ظهورش... |
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۳)Amirsaeed نوشته است:عزیزم یه سر بزن به سایت http://www.filehippo.com خبری از هیچی نیست.(۶/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۵)shafagh_mah نوشته است: اینم از اون حرفاست ![]() هرچی میخوای دانلود کن. |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/فروردین/۹۱ ۲۰:۱۲ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
(۶/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۲)shafagh_mah نوشته است:(۶/فروردین/۹۱ ۱۳:۲۳)Amirsaeed نوشته است: همین چند روز پیش میخواستم درایور کارت گرافیک دانلود کنم متوجه شدم nvidia و geforce این سایت ها ایران را تحریم کردندعزیزم یه سر بزن به سایت http://www.filehippo.com خبری از هیچی نیست. شفق ماه جان راه هایی که شما در روز رفتی من ساعت 3 نصفه شب داشتم می رفتم؟! (اینترنت محدود یعنی این دیگه)خیر در این سایت هم وقتی بخوای فایلی رو دانلود کنی گاها نمی تونی؟! مثلا من که می خوام درایور گرافیک جیفورسم رو آپدیت کنم! پیغام زیر رو نشون میده! این درایور رو از http://www.filehippo.com می خواستم دانلود کنم
|
|||
|
|
۲۰:۱۶, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
|
حق با شماست.فلش پلیر هم اجازه دانلود نمیده.
خوب سایت های داخلی نمیرن. ![]() سافت گذار 4دانود آسان دانلود کم یاب پی سی دانلود. ...
|
|||
|
۲۲:۵۶, ۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۴۰ توسط ZaHra_20.)
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
[align=JUSTIFY]سلام دوستان....
[color=#00bfff][b][size=large]خیلی عجیب بود ... وقتی که توی تلویزیون ایران دیدم شاخ در آوردم .... |
|||
|
|
۱۳:۰۶, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #48
|
|||
|
|||
|
اما حالا که فکر میکنم ... با عرض عذر خواهی ... کار ما که برای این موضوع تاپیک بسازیم و در موردش نظر بدیم اشتباه تره..... چون که اولا به گفته بعضی از دوستان اگر کسی کلیپ رو ندیده باشه .... میره میبینه. و اگر هم کسی دیده باشه مثل من میگه تعجب کردم و ، کار اینا اشتباه بوده... اما اینکه ما توی اینترنت این موضوعو پخش کنیم ، باعث میشه توجه بیشتری به این موضوع بشه و ابزار خنده امریکا بشیم....
|
|||
|
|
۱۳:۴۵, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #49
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۶)ZaHra_20 نوشته است: اما حالا که فکر میکنم ... با عرض عذر خواهی ... کار ما که برای این موضوع تاپیک بسازیم و در موردش نظر بدیم اشتباه تره..... چون که اولا به گفته بعضی از دوستان اگر کسی کلیپ رو ندیده باشه .... میره میبینه. و اگر هم کسی دیده باشه مثل من میگه تعجب کردم و ، کار اینا اشتباه بوده... اما اینکه ما توی اینترنت این موضوعو پخش کنیم ، باعث میشه توجه بیشتری به این موضوع بشه و ابزار خنده امریکا بشیم.... تا حدودی موافقم. در کل بحث که منحرف شد، به نتیجه جالبی هم نرسیدیم.
|
|||
|
۱۵:۴۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #50
|
|||
|
|||
نقل قول:اگه شما واسه سه چهارتا جک به فیس بوک سر می زنید ، تو سایت های دیگر هم میشه همچنین مسائلی رو یافت!این بندگان خدا این مطالب رو از فیس بوک کپی میکنن اینجا ![]() --------------------------------------------------- در ضمن فکر کنم این بحث دیگه تموم شده باشه هرکس قبلن اون کلیپ رو دیده باشه وقتی تبلیغ بانک رو ببینه متوجه شباهت میشه هرکس هم ندیده باشه...یه آفرینی به کارگردان کلیپ میگه واسه خلاقیتش |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)