تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: فیلم گشت ارشاد ( از اکران تا توقیف )
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(۱۷/شهریور/۹۱ ۱۶:۵۷)Ehsan 110 نوشته است: [ -> ]این فیلم در واقع حقیقت جامعه ما را به تصویر می کشد عده ایی متعصب وخشک مغز همیشه تصمیم دارند با جنجال
وادعا نظرات خود را به بقیه قالب کنند .

یادم باشه ، به مغزم یکم آب بدهم ، مغزم خشک شده!Blush مرسی اخوی!Smile

نقل قول:امام علی ع ((( حکومت باکفر میشود اما با ظلم نه )))

ظلم به کی؟ با چی؟ این که این فیلم رو توقیف کردند ، به شما ظلم شده؟ اون کارگردان که پولشو بگیره ، که قبلا گرفته ، نگران نباش ، هزار تومن هم به شما نمی ده!Blush

نقل قول:presting :

اولا Prestige نه Presting!!!Blush

نقل قول:
حالا هی شماافکار پوچ خودتو به جای دین جا بزن مثل بقیه اقایون و فکر کن بر حقی ولی نیستی

یادم نمیاد ، حرفی از دین به میون آورده باشم!!! فکر هم نمی کنم برحقم ، آدمی خطارکارست ، که گر نمی بود ، الان اینجا نبودیم!

موفق باشی ، آقای روشن فکر.Heart
سلام به همه
اگر بخوایم بحث کنیم باید حداقل در 3 محور بحث کنیم که 2 محورش خارج از بحث صرف سینمایی است. ولی متاسفانه چاره ای نیست و باید همرو عنوان کنیم

1- اجازه اعتراض در جمهوری اسلامی
2- بحث فنی و محتوایی فیلم
3- قلدری و دیکتاتوری یا قانونمداری؟

1- اجازه اعتراض در جمهوری اسلامی
بحثهایی مانند آزادی در ابراز عقیده، اعتراض به امور، امر به معروف و نهی از منکر و ... از بنیانهای اصلی اسلام و جمهوری اسلامی است.بعید می دانم کسی شکی داشته باشد

اما آیا اقشار مختلف جامعه بخواهند به صورت سازمان یافته و قانونی و همچنین با منطق و عقلانی با یک امری مخالفت کنند، می توانند؟

متاسفانه خیر
اگر هم بدون توجه به جلوگیری ها باز اعتراض کنند، با شدت با آنها برخورد می شود

بحث گشت ارشاد هم در جامعه به واقع مخالفان زیادی دارد. اما آیا کسی جرئت اعتراض دارد؟
بنده خودم با اینکه موافق اسلام و تمام ارکان جمهوری اسلامی هستم، اما شدیدا ازنظر شکلی با گشت ارشاد مخالفم و آن را باعث بدبینی مردم نسبت به اسلام و جمهوری اسلامی می دانم
ولی هیچگاه نمی توانم نظر خود را به طور موثر بیان کنم

به نظر می رسد مهمترین اعتراض سازمان یافته و البته کاملا فرهنگی، همین فیلم گشت ارشاد است. نه خشونتی نه بی قانونی نه خطری
اما می بینیم که همین هم تحمل نمی شود!

2- بحث فنی و محتوایی فیلم
در زمینه بحث محتوایی من زیاد گشت ارشاد را نپسندیدم. احساس کردم خیلی سطحی به مسائل پرداخته شده و البته می توانست عمقی تر به این مسئله مهم بپردازد. بدون آنکه طنز آن از بین برود یا بدبختی سوژه ها محو شود

به نظرم فیلم زندگی خصوصی باز از نظر عمقی و فنی بهتر بود

اما در نهایت این 2 فیلم که معروف به فیلمهای «مستهجن» شدند!!!!!! به هیچ وجه شایسته چنین صفتی نبودند و قطعا آنهایی که این جنجالها را راه انداختند، هدفشان در هاله از ابهام می رود.

3- قلدری و دیکتاتوری یا قانونمداری؟
استدلال ما برای فتنه گران و پیروان آگاه یا نا آگاه آنها این بود که راهپیمایی و تجمع بدون مجوز وزارت کشور غیر قانونی و مطابق فتوای امام خمینی حرام است!!!

اما سینماگری می آید قانونی کار می کند. فیلنامه را به ارشاد می دهد. آنها از صد فی*ل*تر عبور می دهند
فیلم پس از ساخته شدن به شورای نظارت میره که از آن هم به سختی عبور میکنه

بعد از تایید نهایی میره برای اکران!!!

حالا کسانی می آیند به طور غیر قانونی و بدون مجوز در جلوی وزارت ارشاد تجمع می کنند و هیچکسی هم با آنان کاری ندارد
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم
در حالیکه ممکن است اکثر آنها حتی این 2 فیلم را ندیده باشند

عده ای دیگر تهدید می کنند که خودشان سر خود می روند و فیلم را از سینما پایین می کشند
برخی سینماهای وابسته به برخی نهادها به طور خودسرانه و غیرقانونی این 2 فیلم را از سینماهای خود بر می دارند(سازمان تبلیغات و شهرداری تهران)

می بینید که مقابله با این فیلمها چقدر زشت و غیر قانونی بود و همین نشان دهنده این است که اغلب مخالفان این فیلمها، نه دلشان برای اسلام می سوزد نه جمهوری اسلامی
خواهش می کنم از توهین خودداری کنید؛ارسالهای توهین آمیز ویرایش خواهند شد.
سلام دوستان
من و خانواده dvd این فیلم رو اخیرا دیدیم
قبل از اینکه فیلم رو نقد کنم نظر آنی و احساسی افرادی که فیلم رو دیدین تو خانواده بدون هیچ برداشتی بیان می کنم
مادر خانواده:با چند صحنه اول=چطور به این فیلم مجوز دادن؟؟؟>>>>>>>اتمام فیلم=فیلم بدرد نخوری بود آه!
خواهر خانواده:با چند صحنه اول=چه باحاله ایول اجب آدمی...>>>>>>>>اتمام فیلم=واقعا که!وقتمون تلف شد آه!
دختر خاله بنده:با چند صحنه اول=چقدر روشنفکر و زیبا "خنده.....">>>>>>>>اتمام فیلم=سازندش قطعا مشکل روانی داره یا عقده ای بوده فیلم قشنگی نبود آه!
و اما من و نقدم!
در صحنه اول فیلم شما قطعا متوجه این قضیه نمی شید که رسما شنود تلفن و ...در ایران رو بیان میکنه و البته کسایی که این کارو می کنند نسبت میده به بسیجیان که شب تا روز باشنود منتظر پارتی قرار جوون ها ...هستند تا مچ ملت رو بگیرند!!Huh
من منکر شنود و این جور حرف ها نمیشم ولی اگه قرار بود شب روز دلسوزان مردم این قدر دقیق همه چی رو چک کنند که این همه جرم و جنایت اختلاس باند ها مواد و.....هیچ وقت اتفاق نمی افتاد!
دومین چیزی که به بیننده القا میشه اینه که همه ظابین امر به معروف و نهی از منکر یا بسیجی ها آدم های خشن قل چماق بددهنی هستن همه کارو بازور پیش میبرن!در این باره چند نکته قابل توجه که ازین جور افراد تو بسیج و ...خیلی جاها پیدا میشه اما این که اگثرا این طورین یک جور توهین و جنگ نرم به حساب میاد!
سومین و شاید مرموز ترین چیزی که ذهنم رو بارها ذهنم رو مشغول کرد اینکه این بسیجی نماها یا برادر نماهاBig Grin کاملا ازنظر اطلاعات دینی و سطح سواد و درک شعور در دجه پایینی قرار دارن و به صرف اینکه تو مسجد محل برو بیایی دارن و یا علم بلند می کنند یا ریش دارن هرچرت و پرتی رو با آیه و حدیث و کلمه قصار قاطی کرده بخورده ملت میدن اینم کاملا در راستایه اهداف پشته پرده فیلمه!یا اینکه حاجی در همون صحنه اول بدون اینکه حرفی بزنه به حسن میگه چیکار کنه انگار حاج عباس در کشف و شهود هستن با نگاه عمق وجود اون جوون رو میبینه!خیلی از عزیزان حاجی هایی که واقعا ما در اطرافمون میبینیم دارای یه نگاه ظریف و عمیق هستن که هرجوونی رو تحت تاثیر قرار بدن اما نکه دیگه واسه حرف زدن هم این قدر قیافه بیان!!!!!
در صحنه بعدی شما آقای نیچه رو میبینید که همش داره از خواب هایی که با آقای نیچه فیلسوف رو دیده و داستان لب عشق و (همجنس گرایی اش) رو برای خانم ها بیان میکنه و سعی داره اونهارو با جملات تحریک آمیز اقوا کنه!که اینم جایی خودش جایه سوال که یعنی چی؟؟
و خانم سحر قریشی که در نقش دختر مهندس هسته ای رو بازی میکنه و اینکه خانواده های هسته ای و یا دانشمندان هسته ای اینقدر سرشون شلوغه که از تربیت درست دخترشون غافل یا اینکه این خانواده هارو خانواده های دارای روابط باز بیان میکنه بنظرم این آشکار ترین توهین و جنگ علیه خاسته هسته ای مردم و خانواده شهدای هسته می باشد!ازین واضح تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید گفتن این نکته که خانواده این سه نفر نقش اصلی امر به معروف و نهی از منکر جامعه دارای مشکلات پایه ای هست که باعث شده چنین فرزندانی تحویل جامعه بدن خالی از لطف نباشه!
عباس>>>>>>>خانواده فرهنگی بدبخت که نزول خور هم هستن!
حسن>>>>>>خانواده با سطح فرهنگی پایین و معتاد!
عطاء>>>>>>خانواده نامشخص
و اینکه تو قسمت پایانی وقتی چند دختر پسر فشن می خوان اون خونرو واسه کنسرت و سازو آواز اجاره کنند خیلی راحت بیان میشه که ما حق داریم هرچی خاستیم هرجوری هم باشه بزنیم و بخونیم ایراد نداره گناه نداره!و روی اصلیش درواقع با مردم تا یه جورایی این داستان موسیقی و سازو آواز زن و مردو ....تطهیر شه و ذهن مردم با این مسائل راختر کنار بیاد!
و در صحنه آخر بقول دوستان تمامی بازاریان مایه داری حاجی نما رو یه جورایی جنایت کار که با پول خون مردم اموراتشون میگذره بیان میکنه!من با این قضیه مخالف نیستم اما استثناء هم تو همین حاجی های مایه دارهم هست!
یه حدبثی از امام علی(علیه السلام) به این مضمون خوندم که هرجا مال و ثروتی رو دیدی بی اندازه و تابلو جمع شده بدون قطعا به حرام و به ظلم به دیگران بدست آمده!!! کسی که مذهبی و واقعا اعتقاداتی داره ازین حاجی بازاریا 100 میلیون سودش 50 میلیون در آمدشو صرف کمک و خرج مردم میکنه!هستن آدمای خوبه که......
یا علی
سلام
من که یه سالی بود فیلم سینمایی ایرانی نگاه نکرده بودم دیگه باتوجه توقیفش وسوسه شدیم بریم ببینیم چیه این دقیقا Big Grin
فیلم واقعا خنده داری بود بازیگرا هم نقششون رو عالی بازی میکردن

اما محتوا به نظر من

این اقای کارگردان میخواد بگه بسیجی های واقعی اینجوری نیستن و اینایی که اینکار رو میکنن بدل هستن و قضیشون فرق میکنه به نظرم اگه همینو تا اخر فیلم نشون میداد فیلم رو نمیشد توقیف کرد ولی از اواسط فیلم میفهمم که اینها بسیجی هستن و عقاید بسیجی هم دارن و خیلی هم گیج میزنن ! متحجر هستن و مباحث ساده رو متوجه نمیشن ..

اما مخرب ترین تاثیر فیلم :

یه کاری کرد که هرکی الان فیلم رو نگاه کرده اگه کسی خواست نهی از منکرش کنه حالا هرکی , سریع جبهه گیری کنه و شروع به مبارزه برای ازادی !!

یه سوال !
عطا تو پارک با یه دختره اشنا شد ازدواج هم نکرد هیچی به هیچی
به خاطر همین اخر فیلم رفت بهشت!!

یعنی کارگردان مخ داشته در حد مورچه
سلام
داشتم توی خیابان سعدی حرکت می کردم ، پوستر فیلم رو دیدم ، جا خوردم ، یعنی واقعا فکر کردم دارم تبلیغ یک شبکه ضد انقلاب برای فیلم خودش رو می بینیم!یعنی واقعا این قدر وزارت ارشاد بی در و پیکر شده که به این راحتی به امر معروف و نهی از منکر توهین می شه!
خواستم یک مبجث در این خصوص بزنم ، دیدم دوستان زدند.دستشون درد نکنه.
فعلن نظری ندارم دیشب فیلم رو دانلود کردمBig Grin (چیه خوب فیلم که ممنوع شد دیگه نمیشه که برم سینما)

برم ببینم اگه تا فردا یا پس فردا تاپیک سرپا بود ما هم میاییم نظری میدیم! (البته اگر در جهت رسالت تالار باشه!)
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۲:۳۱)mhvvhm نوشته است: [ -> ]سلام دوستان
من و خانواده dvd این فیلم رو اخیرا دیدیم
قبل از اینکه فیلم رو نقد کنم نظر آنی و احساسی افرادی که فیلم رو دیدین تو خانواده بدون هیچ برداشتی بیان می کنم
مادر خانواده:با چند صحنه اول=چطور به این فیلم مجوز دادن؟؟؟>>>>>>>اتمام فیلم=فیلم بدرد نخوری بود آه!
خواهر خانواده:با چند صحنه اول=چه باحاله ایول اجب آدمی...>>>>>>>>اتمام فیلم=واقعا که!وقتمون تلف شد آه!
دختر خاله بنده:با چند صحنه اول=چقدر روشنفکر و زیبا "خنده.....">>>>>>>>اتمام فیلم=سازندش قطعا مشکل روانی داره یا عقده ای بوده فیلم قشنگی نبود آه!
و اما من و نقدم!
در صحنه اول فیلم شما قطعا متوجه این قضیه نمی شید که رسما شنود تلفن و ...در ایران رو بیان میکنه و البته کسایی که این کارو می کنند نسبت میده به بسیجیان که شب تا روز باشنود منتظر پارتی قرار جوون ها ...هستند تا مچ ملت رو بگیرند!!Huh
من منکر شنود و این جور حرف ها نمیشم ولی اگه قرار بود شب روز دلسوزان مردم این قدر دقیق همه چی رو چک کنند که این همه جرم و جنایت اختلاس باند ها مواد و.....هیچ وقت اتفاق نمی افتاد!
دومین چیزی که به بیننده القا میشه اینه که همه ظابین امر به معروف و نهی از منکر یا بسیجی ها آدم های خشن قل چماق بددهنی هستن همه کارو بازور پیش میبرن!در این باره چند نکته قابل توجه که ازین جور افراد تو بسیج و ...خیلی جاها پیدا میشه اما این که اگثرا این طورین یک جور توهین و جنگ نرم به حساب میاد!
سومین و شاید مرموز ترین چیزی که ذهنم رو بارها ذهنم رو مشغول کرد اینکه این بسیجی نماها یا برادر نماهاBig Grin کاملا ازنظر اطلاعات دینی و سطح سواد و درک شعور در دجه پایینی قرار دارن و به صرف اینکه تو مسجد محل برو بیایی دارن و یا علم بلند می کنند یا ریش دارن هرچرت و پرتی رو با آیه و حدیث و کلمه قصار قاطی کرده بخورده ملت میدن اینم کاملا در راستایه اهداف پشته پرده فیلمه!یا اینکه حاجی در همون صحنه اول بدون اینکه حرفی بزنه به حسن میگه چیکار کنه انگار حاج عباس در کشف و شهود هستن با نگاه عمق وجود اون جوون رو میبینه!خیلی از عزیزان حاجی هایی که واقعا ما در اطرافمون میبینیم دارای یه نگاه ظریف و عمیق هستن که هرجوونی رو تحت تاثیر قرار بدن اما نکه دیگه واسه حرف زدن هم این قدر قیافه بیان!!!!!
در صحنه بعدی شما آقای نیچه رو میبینید که همش داره از خواب هایی که با آقای نیچه فیلسوف رو دیده و داستان لب عشق و (همجنس گرایی اش) رو برای خانم ها بیان میکنه و سعی داره اونهارو با جملات تحریک آمیز اقوا کنه!که اینم جایی خودش جایه سوال که یعنی چی؟؟
و خانم سحر قریشی که در نقش دختر مهندس هسته ای رو بازی میکنه و اینکه خانواده های هسته ای و یا دانشمندان هسته ای اینقدر سرشون شلوغه که از تربیت درست دخترشون غافل یا اینکه این خانواده هارو خانواده های دارای روابط باز بیان میکنه بنظرم این آشکار ترین توهین و جنگ علیه خاسته هسته ای مردم و خانواده شهدای هسته می باشد!ازین واضح تر؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید گفتن این نکته که خانواده این سه نفر نقش اصلی امر به معروف و نهی از منکر جامعه دارای مشکلات پایه ای هست که باعث شده چنین فرزندانی تحویل جامعه بدن خالی از لطف نباشه!
عباس>>>>>>>خانواده فرهنگی بدبخت که نزول خور هم هستن!
حسن>>>>>>خانواده با سطح فرهنگی پایین و معتاد!
عطاء>>>>>>خانواده نامشخص
و اینکه تو قسمت پایانی وقتی چند دختر پسر فشن می خوان اون خونرو واسه کنسرت و سازو آواز اجاره کنند خیلی راحت بیان میشه که ما حق داریم هرچی خاستیم هرجوری هم باشه بزنیم و بخونیم ایراد نداره گناه نداره!و روی اصلیش درواقع با مردم تا یه جورایی این داستان موسیقی و سازو آواز زن و مردو ....تطهیر شه و ذهن مردم با این مسائل راختر کنار بیاد!
و در صحنه آخر بقول دوستان تمامی بازاریان مایه داری حاجی نما رو یه جورایی جنایت کار که با پول خون مردم اموراتشون میگذره بیان میکنه!من با این قضیه مخالف نیستم اما استثناء هم تو همین حاجی های مایه دارهم هست!
یه حدبثی از امام علی(علیه السلام) به این مضمون خوندم که هرجا مرل و ثروتی رو دیدی بی اندازه و تابلو جمع شده بدون قطعا به حرام و به ظلم به دیگران بدست آمده!!! کسی که مذهبی و واقعا اعتقاداتی داره ازین حاجی بازاریا 100 میلیون سودش 50 میلیون در آمدشو صرف کمک و خرج مردم میکنه!هستن آدمای خوبه که......
یا علی
دوست عزیز واقعا متاسفم واسه شما با این طرز تفکرت
اولن اینکه این فیلم اصلا به بسیجی ها توهین نمیکند این بدمن های داستان هستند که ادای بسیجی ها را درمی آورند
حتی خود بسیجی های واقعی به این افراد کارت امر به معروف و نهی از منکر نمیدهند وآنها را قبول ندارند دومن این که فکر کنیم یک فرد خرما فروش نماینده ی مهندسان هسته ای است با عرض پوزش احمقانه است
والا من نمیدونم شماچطور به این اهداف پشت پرده که به طرز زیرکانه ای در فیلم جاسازی شده بود ودر ضمیر ناخوداگاه فرد تاثیر میگذارد پی بردید
(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۳)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]1- اجازه اعتراض در جمهوری اسلامی
بحثهایی مانند آزادی در ابراز عقیده، اعتراض به امور، امر به معروف و نهی از منکر و ... از بنیانهای اصلی اسلام و جمهوری اسلامی است.بعید می دانم کسی شکی داشته باشد
اما آیا اقشار مختلف جامعه بخواهند به صورت سازمان یافته و قانونی و همچنین با منطق و عقلانی با یک امری مخالفت کنند، می توانند؟
متاسفانه خیر
اگر هم بدون توجه به جلوگیری ها باز اعتراض کنند، با شدت با آنها برخورد می شود
بحث گشت ارشاد هم در جامعه به واقع مخالفان زیادی دارد. اما آیا کسی جرئت اعتراض دارد؟
بنده خودم با اینکه موافق اسلام و تمام ارکان جمهوری اسلامی هستم، اما شدیدا ازنظر شکلی با گشت ارشاد مخالفم و آن را باعث بدبینی مردم نسبت به اسلام و جمهوری اسلامی می دانم
ولی هیچگاه نمی توانم نظر خود را به طور موثر بیان کنم
به نظر می رسد مهمترین اعتراض سازمان یافته و البته کاملا فرهنگی، همین فیلم گشت ارشاد است. نه خشونتی نه بی قانونی نه خطری
اما می بینیم که همین هم تحمل نمی شود!

دوست عزیز میدانید سفسطه چیست؟؟؟

برادر ازادی بیان و... اولا چارچوب منطقی و عقلی دارد نه اینکه هر ننه قمری که سواد 5م ابتدایی دارد با دیدن voa بیاید در کف جامعه فریاد لیبرالیسم سر دهد.
اینکه شما کرسی ازاد اندیشی در دانشگاهتان ندارید دلیل نمیشود در جامعه خفقان است!!!!!
لطفا کمی با دید باز به قضیه نگاه کنید
گشت ارشاد شرط کافی تحقق عفاف در جامعه نیست ولی قطعا شرط لازم است
همین گشت ارشاد تا به حال کدام دختر با سر و وضع معمولی را گرفته؟؟؟؟؟؟؟؟
تمام کسانی که توسط گشت گرفته میشوند واقعا پوشش و سرو وضعی ایروتیک دارند.

جدای از همه این مسائل به نظر شما کسی که درجامعه تبرج میکند و باعث فساد میشود واقعا به خدا و نظام جمهوری اسلامی معتقد است که با برخورد گشت ارشاد بخواهد از نظام زده شود؟؟؟؟؟!!!!!!

برای شما متاسفم دوست عزیز اگر چنین فکری داریدSad

گشت ارشاد تا کنون هم بسیار موثر واقع شده
مثال: در اواخر دولت هشتم مد بود که دختر خانوم ها این شلواراشونو کوتاه میکردن و قشنگ میاوردن بالا و جوراب هم نمی پوشیدن
خب این صحنه بسیار تحریک کننده بود و با تفکرات برادران ازاد دوره اصلاحات هیچ برخوردی با ان نمیشد و روز به روز این شلوار کوتاه و کوتاه تر میشد
آیا شما میدانید همین گشت ارشاد پایان دهنده این شلوار های ایروتیک بود؟؟؟

برادر من این برخورد شرط کافی نیست ولی قطعا شرط لازم است و با مکمل فرهنگی به مرور زمان نتیجه میدهد

خب این دلیل نمی شود که چون ما ضعف فرهنگی داریم پس اول بریم فرهنگی کار کنیم
اگر چنین اتفاق بیوفتد هرقدر شما با فرهنگسازی کنید دشمن دو برابر اینکار را انجام میدهد تا 1000سال دیگر هم نمی شود عفاف را در جامعه محقق کرد. پس باید از امکانات سخت افزاری جهت جلوگیری از پیشرفت دشمن یا کند کردن ان بهره برد

مثال دیگر: همین فرانسه وقتی احساس خطر کرد که در اینده اسلام خواهی افزایش می یابد قانون منع حجاب را تصویب کرد
فرانسه که اخرت ادعای دموکراسی شما عزیزان است.
حالا در کشور ما که با بی سابقه ترین تهاجم فرهنگی تاریخ بشریت مواجه است بیاییم دست روی دست بگذاریم تا فرهنگ مملکت به تاراج برود؟؟؟؟!!!!!!
یا اینکه از تمام امکانات سخت افزاری و نرم افزاری بهره ببریم جهت دفاع نرم از قلبهای جوانانمان؟؟

از شما بیشتر از اینها توقع می رفت برادر...

اما درباره انتقاد این فیلم و... باید بگم این فیلم دروغ محض بود و بس چون امروز هیچ گشت ارشادی یا نیروی انتظامی به زوجی جوان که در پارک درحال صحبت هستند گیر نمی دهند.
این تجربه شخصی من است لازم دانستید برایتان ارسالش میکنم.
و همانطور که گفتم وظیفه گشت ارشاد برخورد با افرادی است که خیلی وضع خرابی دارند و این رو هم اثبات میکنم براتون:

عزیزان روشنفکر ادعا دارن که تمام ملت ایران به جز عده ای جیره خور,همه فشن هستند و خوشگل میان و خوشگل میرن و...
از طرفی هم می گن گشت ارشاد به همه گیر میده

خب من از اونا می پرسم: اگه شما اکثریت هستید و گشت ارشاد به همه گیر میده پس لطفا بگید این گشت ارشاد ظرفیتش چقدره؟؟؟؟
من جوابشونو میدم: در شهرستانی که من زندگی میکنم و این شهرستان جمعیتش 120000 نفره در میدان اصلی شهر یک ون قرار داره که همیشه هم خالیه
خب چی شد؟؟؟ با این سیاه بازی هایی که اقایان روشنفکر میکردند من توقع یک مترویی یا صفی از اتوبوسهای واحد یا ناو هواپیما بری بشقاب پرنده ای چیزی بود واسه...

یا شما جمعیتتون خیلی خیلی کمه یا گشت ارشاد الکی به کسی گیر نمیده یا هر دو مورد...

(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۳)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]2- بحث فنی و محتوایی فیلم
در زمینه بحث محتوایی من زیاد گشت ارشاد را نپسندیدم. احساس کردم خیلی سطحی به مسائل پرداخته شده و البته می توانست عمقی تر به این مسئله مهم بپردازد. بدون آنکه طنز آن از بین برود یا بدبختی سوژه ها محو شود
به نظرم فیلم زندگی خصوصی باز از نظر عمقی و فنی بهتر بود
اما در نهایت این 2 فیلم که معروف به فیلمهای «مستهجن» شدند!!!!!! به هیچ وجه شایسته چنین صفتی نبودند و قطعا آنهایی که این جنجالها را راه انداختند، هدفشان در هاله از ابهام می رود.

من نظری مخالف شما دارم
از نظر سینمایی بسیار ضعیف بود ولی پیامهای خاصی به مخاطبان خاص خودش داد...

یکبار دیگه به حرفهای نیوشا ضیغمی در رستوران و اون دوتا دختر پسر خواننده گوش بدید گوشی میاد دستتون

(۱۷/شهریور/۹۱ ۲۰:۱۳)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]3- قلدری و دیکتاتوری یا قانونمداری؟
استدلال ما برای فتنه گران و پیروان آگاه یا نا آگاه آنها این بود که راهپیمایی و تجمع بدون مجوز وزارت کشور غیر قانونی و مطابق فتوای امام خمینی حرام است!!!
اما سینماگری می آید قانونی کار می کند. فیلنامه را به ارشاد می دهد. آنها از صد فی*ل*تر عبور می دهند
فیلم پس از ساخته شدن به شورای نظارت میره که از آن هم به سختی عبور میکنه
بعد از تایید نهایی میره برای اکران!!!
حالا کسانی می آیند به طور غیر قانونی و بدون مجوز در جلوی وزارت ارشاد تجمع می کنند و هیچکسی هم با آنان کاری ندارد
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم
در حالیکه ممکن است اکثر آنها حتی این 2 فیلم را ندیده باشند
عده ای دیگر تهدید می کنند که خودشان سر خود می روند و فیلم را از سینما پایین می کشند
برخی سینماهای وابسته به برخی نهادها به طور خودسرانه و غیرقانونی این 2 فیلم را از سینماهای خود بر می دارند(سازمان تبلیغات و شهرداری تهران)
می بینید که مقابله با این فیلمها چقدر زشت و غیر قانونی بود و همین نشان دهنده این است که اغلب مخالفان این فیلمها، نه دلشان برای اسلام می سوزد نه جمهوری اسلامی

دلشان می سوزد خیلی بیشتر از جنابتان

برادر این تظاهرات هرچند در قالب خاصی از انصار بود که به شخصه دل خوشی از انها ندارم ولی محکم ترین سیلی بود در قبال هتاکی های سینماگران به عقاید مردم...

بحث شاید از نظر شما به همین دو فیلم محدود میشد ولی حقیقت چیزی فراتر بود و جبهه علیه کل سینما بود

فیلم زندگی خصوصی که اصلا هیچ و من نمیدانم چطور شما این فیلم رو خوب دونستی من که بعد از دیدن یه احساساتی بهم دست داده بود شما اگه اینجوریا نشدید پیشنهاد میکنم در اسرع وقت با یک روانپزشک خبره دیداری کنید

درپایان توصیه میکنم یکم هم حق رو به ما دل نسوزان بی سواد معاند جمهوری اسلامی بدید...
این فیلم در جایگاهی نیست که قابلیت نقد رو داشته باشه
اصلا کارگردانیه حرفه ای نشده بود
یک فیلم مضحک به تمام معنا
و در وصفش همین بس که با ایجاد یک موضوع حاشیه ایه کاملا بی ربط به داستان پایانی بی معنی رو براش رقم زدن
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آدرس های مرجع