متاسفانه سال های طولانی است که هم رسانه ملی ما و هم مجموعه وزارت ارشاد،نه تنها در راستای معرفی ارزش های ایرانی و اسلامی قدم برنداشته اند بلکه دقیقا حدود 10 سال است که شمشیر را از رو بسته و در راستای محو ارزش های دینی و اخلاقی قدم برمیدارند.
من هم فیلم زندگی خصوصی رو دیدم و هم فیلم گشت ارشاد رو.(البته برای وقتم خیلی ارزش قایلم ولی به اصرار شدید دوستان برای تماشا و نقد اون،این فیلم رو دیدم) و البته هر دو فیلم واقعا در راستای ضربه زدن به ارزش ها و یک سری گروه ها است.حرف های زیادی برای نقد این دو فیلم دارم که بیان آن ها در این جا نمیگنجد.ولی همین بس که وزارت ارشاد سال هاست تبدیل شده به وزارت افساد و خوشبختانه من 4 ساله که پام به سینما باز نشده.اصلا مگه عمر آدم ارزش داره که تلف بشه برای دیدن فیلم هایی که از چند حالت خارج نیستند:یا مسخرگی و لودگی و هجو،یا مخالفت با ارزش ها و اعتقادات دینی و یا مخالفت با نظام اسلامی.
صدا و سیما هم که واقعا شده دانشگاه!!!دانشگاه فساد و مصرف گرایی و ....... .
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۳)جویای حقیقت نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان عزیز :
دوستان ناظر و مدیران محترم سایت یه لطفی کنن موضوع رو پیگیری کنن بببینن قضیه چیه !!! این دومین باریه که توی هفته گذشته همچین اتفاقی میفته . یادمه یه تاپیک به همین شکل از طرف یکی از کاربرا ایجاد شد و خود کاربر اعلام کرد که من این تاپیک رو ایجاد نکردم . دوستان ناظر و مدیران محترم به فکر چاره باشن . چون اینطوری هیچ یک از اطلاعات کاربران امن نخواهد بود . لطفا پیگیری کنین . . .
در پناه الله
یا مهدی مدد
چی رو پیگیری کنیم دقیقاً؟
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]متاسفانه سال های طولانی است که هم رسانه ملی ما و هم مجموعه وزارت ارشاد،نه تنها در راستای معرفی ارزش های ایرانی و اسلامی قدم برنداشته اند بلکه دقیقا حدود 10 سال است که شمشیر را از رو بسته و در راستای محو ارزش های دینی و اخلاقی قدم برمیدارند.
من هم فیلم زندگی خصوصی رو دیدم و هم فیلم گشت ارشاد رو.(البته برای وقتم خیلی ارزش قایلم ولی به اصرار شدید دوستان برای تماشا و نقد اون،این فیلم رو دیدم) و البته هر دو فیلم واقعا در راستای ضربه زدن به ارزش ها و یک سری گروه ها است.حرف های زیادی برای نقد این دو فیلم دارم که بیان آن ها در این جا نمیگنجد.ولی همین بس که وزارت ارشاد سال هاست تبدیل شده به وزارت افساد و خوشبختانه من 4 ساله که پام به سینما باز نشده.اصلا مگه عمر آدم ارزش داره که تلف بشه برای دیدن فیلم هایی که از چند حالت خارج نیستند:یا مسخرگی و لودگی و هجو،یا مخالفت با ارزش ها و اعتقادات دینی و یا مخالفت با نظام اسلامی.
تکبیر
البته زیادی هم سخت نگیرید یکم تفریح لازمه ولی نه سینمایی بلکه یه تفریح که خوب باشه و فیزیکی مثلا گردش با دوستان

دوست عزیز
وقتی ما پست های یک تاپیک رو جدا میکینم کسی که اولین پست تاپیک جدید رو زده باشه میشه بوجود اورنده تاپیک
یعنی پست رو خودش زده و اون پست میشه اولین پست تاپیک جدید !
به همین سادگی!

(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]متاسفانه سال های طولانی است که هم رسانه ملی ما و هم مجموعه وزارت ارشاد،نه تنها در راستای معرفی ارزش های ایرانی و اسلامی قدم برنداشته اند بلکه دقیقا حدود 10 سال است که شمشیر را از رو بسته و در راستای محو ارزش های دینی و اخلاقی قدم برمیدارند.
عزیز در متن شما کلی تناقض هست شما رفتی فیلم رو دیدی برای نقد به قول خودتون اما پایین تر میگی که 4 ساله به سینما نرفتی اگر قدرت نقد داری سینما نرفتن در طول 4 سال تناقضه.
بله به نظر من هم زندگی خصوصی به شدت فیلم بد و ضد ارزشی بود چون کارگردانش بنده خدا دچار بحران شخصیتیه رفتار این مدتش رو مرور کنیم خواهیم فهمید.
اما گشت ارشاد ، به چه ضد ارزشی و تخریبی دیدید که به نظر شما فیلم بد شد ؟
اگر نقد دارید بفرمایید ما استفاده کنیم خیلی خوب اینجا میگنجه فقط اتهام زدن خوب نیست.
میدونم برادر
ایشون تاپیک رو ایجاد نکرده بودن .
ولی پست رو ایجاد کرده بودن که خدمتتون عرض کردم .
در پناه خدا
(۲۲/شهریور/۹۱ ۱۴:۱۸)alitalebi نوشته است: [ -> ] (۲۲/شهریور/۹۱ ۱۳:۳۷)farshid2002002 نوشته است: [ -> ]متاسفانه سال های طولانی است که هم رسانه ملی ما و هم مجموعه وزارت ارشاد،نه تنها در راستای معرفی ارزش های ایرانی و اسلامی قدم برنداشته اند بلکه دقیقا حدود 10 سال است که شمشیر را از رو بسته و در راستای محو ارزش های دینی و اخلاقی قدم برمیدارند.
عزیز در متن شما کلی تناقض هست شما رفتی فیلم رو دیدی برای نقد به قول خودتون اما پایین تر میگی که 4 ساله به سینما نرفتی اگر قدرت نقد داری سینما نرفتن در طول 4 سال تناقضه.
بله به نظر من هم زندگی خصوصی به شدت فیلم بد و ضد ارزشی بود چون کارگردانش بنده خدا دچار بحران شخصیتیه رفتار این مدتش رو مرور کنیم خواهیم فهمید.
اما گشت ارشاد ، به چه ضد ارزشی و تخریبی دیدید که به نظر شما فیلم بد شد ؟
اگر نقد دارید بفرمایید ما استفاده کنیم خیلی خوب اینجا میگنجه فقط اتهام زدن خوب نیست.
برادر عزیز و گلم سلام.اولا نفهمیدم چرا کلی تناقض؟
دوما.بله من 4 ساله که پام به سینما وا نشده.زندگی خصوصی رو و گشت ارشاد رو بچه ها توی دانشگا دان زدن و ما رو هم به زور کشوندن که ببینیم!!!بعد هم به ما چسبیدن که نقد کن!!!بعدشم که کلی جروبحث شد!!!
ای کاش یه یادداشتی از نقدم مینوشتم.گشت ارشاد هم مورد داره دوست گلم و کلی حرفا که باید گفته بشه.همزمان با فیلم که داشتم میدیدم خیلی هاش رو به بچه ها میگفتم.اصولا اینجور فیلم ها دارای چند لایه هستن.اگه پاش بیفته شاید یه نقدی هم ما نوشتیم!!!
اگه تناقض دیگه ای هست به بنده ابلاغ کنید.
ممنون.
من چیزی گفتم که دوستمون گفته پست منو بخونن ؟