تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: " سنگسار ثریا م " روایتی دروغین از ایران اسلامی + تحلیل فیلم
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6
سلام من فکر می کنم این تفکر درسته ضد اسلام و ضد ایرانی گری هست اما دیگه این برای افراد کوته فکری هست که به نظر من هر چه قدر ازشون فاصله بگیریم بهتره
به فرموده علی (علیه السلام) : دشمن دانا به از دوست نادان است
نقل قول:در مورد اعدام هم آمريكا رو مثال ميزنم:
http://en.wikipedia.org/wiki/Capital_pun...ted_States
همون طور كه ميدونيد ايالتي اداره ميشه اين كشور.
به قسمت تصويريش بريد ببينيد چند ايالت لغو كردن كلا چندتا در حال تلاش براي لغو هستند و چند تا باقي موندن.

ميدوني بدترين قسمتش چيه؟
اينه كه تو جمع اعدام كننده ها اكثر كشورها يه ربطي به اسلام دارن... بعد ميگن چرا وجه اسلام رو مشكل دار جلو ميدن و ...
برادر من سياست كلي اين تالار اينه كه اينجا محلي براي پاسخ به شبهات نيست.
ولي در مورد اعدام من يه مثال براي شما ميزنم كه از زبان آقاي رحيم پور ازغدي شنيدم :
شخصي در آمريكا متهم به قتل 50 نفر آدم به چند سال زندان محكوم ميشه! ( گويا اول حبس ابد بوده و بعد تبديل ميشه به چند سال) اين شخص افراد رو به خونه اي كه توش زندگي ميكرده ميكشونده ، مي كشتشون ، بدنشون رو تكه تكه مي كرده، درفريزر نگه مي داشته! و سر فرصت مي خورده!!!!
حالا به نظر شما حكم زندان و حبس براي اين كار كافيه؟!!
اعدام اين آدم وحشيانه اس يا زنده نگه داشتنش؟؟؟!!!
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۶)guided نوشته است: [ -> ]خيلي براي من عجيبه !!!
دوستان حتي حوصله خوندن يه مطلب رو هم ندارن!!
به نظر بنده اگه پست شماره 12 رو خوب مطالعه بفرماييد جواب سوالتون رو مي گيريد.
متاسفانه حق با شماست و این امر خیلی رایج شده!
توی یک تاپیکی یک نفر سوالی کرد.من چند تا لینک گذاشتم به عنوان منبع و گفتم قضاوت با شما
چندین نفر در خود تاپیک و پیام خصوصی به من اعتراض کردن که شما متوهمی ، دروغگویی و ...

نکته جالب کجا بود؟! از هر کسی پرسیدم آقا شما از اون مطلب 10 خطش رو خوندی؟ میگفت نه Smile
خیلی جالبه که بسیاری از مخالفتها از روی علم نیست.از روی شنیده ها و حب و بغض انجام میشه

قضیه سنگسارم همینه.این کاملا یک حکم اسلامیست.حالا چون در قرآن نیامده که دلیل نمی شود رد شود
اعدام و قطع دست و پا که آمده را هم سکولارها و شیاطین می خواهند جمع کنند.ما که پیرو و مطیع اونها نیستیم
من منظورم هر جرمي نيست كه.
اون شخصي كه اينكارو ميكره چجوريه؟ كيه؟ يه آدم نرماله ؟ يه آدم ديوونس؟ آدمه؟ آدم نيست؟
اينا همه مسئله است، مطمئن باش همين من هم كه دارم ميگم اعدام نبايد باشه و ... اگر خدايي نكرده كسي از افراد فاميل و دوستان نزديك و ... توسط شخصي به طور عمد يا حتي غير عمد طوريش بشه من ترتيب طرف رو ميدم.
اما طرف ديگه قضيه ام هست يه نفر ميزنه يه بابايي رو ميكشه... حالا شما اگه قاتل رو بكشي خونواده هاي داغ ديده ميشن 2تا! نميگم به جا نيست ها ولي كاملا دو تا جنبه مختلف از قضيه است.
من ميگم اعدام رو آب نشه... همين جوري جون كسي رو نگيرن و گرنه كسي كه بچه مردم رو ميدزده چه ميدونم كليه در ميارن يا ...برا اون ديگه رحم كردن مجاز نيست.

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۲)علائم ظهور نوشته است: [ -> ]
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۳۶)guided نوشته است: [ -> ]خيلي براي من عجيبه !!!
دوستان حتي حوصله خوندن يه مطلب رو هم ندارن!!
به نظر بنده اگه پست شماره 12 رو خوب مطالعه بفرماييد جواب سوالتون رو مي گيريد.
متاسفانه حق با شماست و این امر خیلی رایج شده!
توی یک تاپیکی یک نفر سوالی کرد.من چند تا لینک گذاشتم به عنوان منبع و گفتم قضاوت با شما
چندین نفر در خود تاپیک و پیام خصوصی به من اعتراض کردن که شما متوهمی ، دروغگویی و ...

نکته جالب کجا بود؟! از هر کسی پرسیدم آقا شما از اون مطلب 10 خطش رو خوندی؟ میگفت نه Smile
خیلی جالبه که بسیاری از مخالفتها از روی علم نیست.از روی شنیده ها و حب و بغض انجام میشه

قضیه سنگسارم همینه.این کاملا یک حکم اسلامیست.حالا چون در قرآن نیامده که دلیل نمی شود رد شود
اعدام و قطع دست و پا که آمده را هم سکولارها و شیاطین می خواهند جمع کنند.ما که پیرو و مطیع اونها نیستیم
من كه مطلب رو خونده بودم بخش اول نوشته شمارم ميذارم رو حساب مقدمه چيني و مثلا جنگ رواني...
شما ميگي اسلاميه و من ميگم انساني نيست.
من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم.
تز كوتاهشم اينه كه دين و مذهب و هر كاري كه شما ميكنيد به خودتون بر ميگرده و به خودتون مربوطه و تا وقتي مزاحمتي براي احدي ايجاد نكرده براي ما فقط محترم خواهد بود.
كسي كه تاپيك رو ميخونه خودش قضاوت ميگنه حالا چه حرف من رو صحيح بدونه يا شما رو (;
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]تا اونجاي كه من اطلاع دارم تو خيلي از كشورها گروه هاي براي برچيدن كلا اعدام دارن تلاش ميكنن اما تو ايران برعكسه.... ميتونيد مطالبش رو تو ويكي بخونيد
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%8...te_note-19
اولاً معیار و ملاک ما در این تالار جدیدی که شما در اون عضو شدید برای تعیین درست و غلط ،حرف مردم ، جامه جهانی، سازمان ملل و... نیست و ملاک درست و غلط حکم خدا در قرآن است و کلام 14 معصوم و خدا این همه اکثرهم لایعقلون و اکثرهم لایشعرون و اکثرهم لایفقهون و اکثرهم لا... رو در قرآن بی خودی نیاورده، میخواد بگه اگه تمام عالم هم کار غلط رو انجام دادند مثل قوم لوط!!!! به طور مثال تو ای لوط و هر کسی که میخوای به سعادت دنیا و آخرت برسی باید به حکم من که خالقت هستم و ربوبیت و رزقت هم با من هست عمل کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حال، کل عالُم با عقل ناقص آمیخته به عنواع اقراض و هواهای نفسانی هر نظر و استدلالی که داشتن فرقی نداره.

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]به نظرم سنگسار يكي از وحشيانه ترين روش هاي اعدامه و خيلي هم عجيبه....
دوماً این نظر شما من رو یاد خطبه تاریخی امام خمینی در باره ی کسانی میاندازه که آوردن حکم قصاص در قرآن که توسط خداوند عالم تشریع شده رو که توسط شهید بهشتی در قانون اساسی لحاظ شده بود مثل شما و امثال شما وحشیانه میدونستند در كل دوران حيات سياسي امام از سال 42 تا 68 گريه ي امام رو مردم به تعداد انگشتان دستشون هم شايد نديدن براي حوادثي كه پيش اومد و يكي از اونها سر همين غير انساني دونستن حكم قصاص بود و امام گفت : .... دوستان حتماً میدونند کم و بیش امام چه گفت!!! در دفاع از این حکم قصاص و چه هشداری به جبهه ی به اصطلاح روشنفکران زمانشون داد که ما کم و بیش الآن هم باهاشون برخورد میکنیم رودادند.

سوماً وحشی کسی هست که با عملش حیات حقیقی انسانی جامعه رو هدف قرار میده و اسلام برای پیشگیری از این فاجعه در حیات انسانی چنین حکم بازدارنده ای رو قرار داده!!!!!
زن شوهر داری که شوهرش از او دور نیست (مثلاً در سفر) و حاضر هست در ملاً عام اونم در مقابل حداقل 4 مرد دیگر زنا کنه و به این وسیله ارکان سلامت و حیات جامعه انسانی رو زیر پا بگذاره و کیان نظام خانواده و اخلاقیات را علنی زیرپا بگذاره اونم فقط از روی هوای نفس و اگر با شکستن قبح اینکار جامعه بشه به چیزی که الآن در غرب میبینم که افراد علنی دست به اقداماتی میزنند که حتی حیوانات هم انجام نمیدهند و مسیر تکامل و سعادت جامعه رو با اینکار به خطر بیاندازد ، با این حکم خدا میخواد بگه اگه میخوای به این جرم بزرگ یعنی کشتن ارزشهای جامعه انسانی اقدام کنی باید بدونی که به مرگ سختی خواهی مرد!!!!!!!

وحشی قاتل ارزشهای حیات اجتماعی انسان است و حکم وحشیانه حکمی هست که بی تفاوت باشه و یا راضی باشه به قتل وحشیانه ی ارزشهای جامعه انسانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]مي دونيد اين قوانين مال اوايل اسلام بوده... زماني كه طرف مقابل پيامبر عرب وحشي بوده... نه براي حالا....
كلا ادم چيزايي عجيبي ميبينه

چهارماً این نظر شما من رو یاد نظرات سران جبهه ی سبز ، امثال خاتمی و سروش میاندازه که قوانین اسلام و احکام خدا در قرآن را مقطعی و عصری و متناسب برای زندگی قبیله ای عرب جاهلی میدونند و اسلام و قوانینش رو و احکام خدا در کتاب جاودان قرآن رو بر خلاف کلام خدا در قرآن و کلام رسولش برای ابدیت انسانها نمیدانند
محمد خاتمی كیهان، 12/6/87، ص2، یادداشت روز : در دیدار با زنان حزب مشاركت در بررسی «جایگاه زن در قرآن : این سخن عبدالكریم سروش و مجتهد شبستری كه وحی الهام بر پیامبر بوده و ماهیت قرآن بر ما آشكار نیست و نمی‌توان به آن استناد كرد درست است... ! در حال حاضر مطالب قرآن با برخی دریافت‌های بشری سازگار نیست؛ چرا كه احكام آن متناسب با زندگی قبیله‌ای است و اگر بپذیریم احكام كتاب آسمانی مسلمانان قطعی و جاودانه است، باید بگوییم كه زندگی مورد نظر اسلام زندگی قبیله‌ای است! در زمان حاضر بنابر ادله‌ای كه ذكر كرده، قرآن كریم برای ما قابل استناد نیست.
در کتابهای التقاتی سروش هم که الا ماشاالله تا دلتون بخواد از این جور صحبت ها فراوان است!!!!!

اصل قضیه این است که آدمها دوست دارند آزاد زندگی کنند و زیر بار ربوبیت خدا نروند و تن به امر و نهی خدا ندهند و برای همین هم حاضرند آسمان را به ریسمان ببافند به هر توجیهی چنگ زنند تا زیر بار ربوبیت خدا و امر ونهیش نرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

عقل خودبنیاد بشر که بشه قاضی، حکم لواط رو به مصلحت جامعه امضا میکنه
این عقل منهای وحی و حکم خدا داره صریحاً میگه این حکم قصاص که خدا گفته حیات رو در اون قرار داده غلط هست

اولین آیه ای که بر پیغمبر نازل شد چی بود؟
إقرأ بسم ربک الذی خلق، بخوان به نام ربی که تورا خلق کرد
یعنی چی؟
یعنی اون خدایی که تو رو خلق کرده فقط حق ربوبیت تو رو داره
و اینکه بگه درست و غلط چیه تا با انجام امر و نهیش تربیت بشی و رشد کنی و حیات حقیقی پیدا کنی
این تالار مبناش این هست

ببینید رفقا شما اگه بخواید پیشبینی کنید که مسیر حرکت یک جسم چیه باید بدونید دقیقاً چه نیروهایی و در چه جهتی داره به جسم وارد میشه و حتی اگه تمام این نیروهارو هم به جز یک نیرو ندونید حتی نمیتونید تخمین حدودی بزنید که مسیر حرکت جسم به چه جهتی هست چرا که اگر شما برایند تمام اون نیروها رو بدونید ممکن هست که مقدار و جهت اون نیرویی که نمیدونید دقیقاً عکس برایند تمام نیروهایی باشه که بهش اطلاع دارید و پیش بینی شما میتونه 100 % غلط باشه
قصه اظهار نظر آدمهای ناقص العقلی مثل من و شما هم در مورد احکام خدا همین طور هست!!!!!!!
خدا :و ما اوتيتم من العلم الا قليلا (اسراء/ 85 ) وما از علم به شما نبخشيديم مگر اندكي را!!!!!!

ما مگه از تمام رمز و رموز آفرینش و عوامل مؤثر بر سعادت و شقاوت آدم خبر داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما وقتی میری بازار یه دستگاه رو بخری و از اون دستگاه اطلاعات کامل نداری برای استفاده ی بهینه از اون چیکار میکنی؟
بله درسته به کاتالوگ سازنده اش مراجعه میکنی!!!!!
حکایت ما و احکام خدا هم همین هست
اگه ما بخوایم به سعادت برسیم به جای پیش کشیدن عقل خودبنیاد برای تعیین درست و غلط باید ببینیم کاتالوگ سازنده ی این هستی چیه!!!!!!
من با امثال نویسنده ی این پست ها زیاد صحبت کردم توی دانشگاه خودمون و جاهای دیگه!
بنده ی خدا راست میگه تهش هم نه من میتونم اینو قانع کنم و نه اون میتونه منو قانع کنه
من که هیچی شخص اول عالم امکان رسول اکرم هم نتونست!!!

علتش هم خود خدا توی قرآن گفته

بعضی از آدمها دوست دارن آزاد زندگی کنن و زیر بار قید و بند احکام خدا نرن و در این راه از هیچ توجیهی هم فروگذار نمیکنند و روش اینها هم معمولاً اثباتی نیست
تشکیکی هست
همون کاری که شیطان هم انجام میده
یعنی کار رو با القای شک و شبهه شروع میکنند و نه با اقامه ی استدلال از صفر!!!!

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۰)morteza14 نوشته است: [ -> ]هيچ كس نموته انكار كنه كه سنگسار وحشتناك و يكي از سخت ترين راه هاي مردن نيست
بله كاملاً درسته و اين حكمي است متناسب با بزرگترين جرمي كه انسان ميتونه مرتكب بشه يعني كشتن ارزشهاي حايت بخش جامعه بشري عامدانه و آگاهانه و از سر شهوت راني و نفس پرستي و ريشه اش در بازدارندگي اون هست كه ميخواد جلوي اين جرم عظيم رو كه حقيقت حيات جامعه انساني رو هدف داره بگيره

(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۰)morteza14 نوشته است: [ -> ]سنگسار يكي از قوانيني هست كه هميشه اسلام در مقابلش سكوت كرده و هيچ وقت نتوسته دليل موجهي براش پيدا كنه
اين هم نظر شخصيه شماهست و اسلام و رسول اكرم و ائمه اطهار و اوليا دين با افتخار از اين حكم و تمام احكام حيات بخش اسلام با استدلال پاسخ گفتن

مشكل ما اين هست كه مفهوم حيات و موت و سعادت و شقاوت و درست و غلط رو متفاوت ميدونيم

در قرآن، بسیاری از مواقع، حیات مترادف ایمان است و کفر مترادف موت

يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اسْتَجيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُمْ لِما يُحْييكُمْ ... (24- انفال)
اى كسانى كه ايمان آورده‏ايد! دعوت خدا و پيامبر را اجابت كنيد هنگامى كه شما را به سوى چيزى مى‏خواند كه شما را حيات مى‏بخشد!... (24)
پذیرش دعوت رسول خدا را در این آیه، نشانه ایمان میداند و پذیرش این دعوت را هم حیات بخش میداند!!!!
و یا در آیه ای دیگر
لِيُنْذِرَ مَنْ كانَ حَيًّا وَ يَحِقَّ الْقَوْلُ عَلَى الْكافِرينَ (70- یس)
تا هر كس را كه زنده باشد هشدار دهد و حجّت بر كافران ثابت شود (70)

در این آیه شریفه خدا زنده و مرده را در مقابل هم نیاورده!!!!!!!
مومن و کافر را هم در مقابل هم نیاورده!!!!!!!
زنده را مقابل کافر آورده!!!!!!

به عبارت دیگر زنده بودنِ حقیقی را منحصر در ایمان میداند و مرگ و موت حقیقی را هم در کفر منحصر میداند!
اولین چیزی که بعد از خواند این آیه به ذهنم آمد این بود که: چه جالب، هم میت نجس است و هم کافر!!!!!!!
و ايمان يعني اعتقاد و عملي بر مبناي فرامين خدا كه حيات و سعادت منحصر در آن است
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۶:۲۷)Vblock نوشته است: [ -> ]من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد، در مورد ديني كه ميگيد من در مورد شما چيزي نميدونم برا همين نظر نميدم ولي خودم دست و پا شكسته 2 سال معطل اين قضيه بودم در نهايت يه رفرنس برا خودم جمع كردم.
دین یعنی برنامه زندگی انسان . خداوند خالق انسانه و عالم بر تمام عوالم و اسرار آفرینش نه تنها انسان بلکه تمام آنچه که وجود دارد
خدا ما رو برای چی آفرید ؟
تا حالا از خودتون پرسیدید؟
اگر ما قراره به درجه انسان کامل بودن برسیم کی باید ما رو هدایت کنه؟
آیا هرکس بگه من با عقل و فکر و احساسم بهش دست پیدا می کنم کافیه ؟
یه مثال: وقتی شما یه کامپیوتر می خرید می تونید بگه من دو شاخش رو میکنم تو دماغ رفیقم باید کار کنه
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided نحوه عملکرد صحیح هر وسیله ای رو سازندش معین می کنه چون میدونه چی ساخته ، واسه چی ساخته و چگونه کار میکنه
انسان ها هم همین طور دینی که خدا برای ما فرستاده برنامه ایه برای اینکه به اونجاییکه باید برسیم ،
برسیم دین کامل بدون تحریف ....

نقل قول:من نه شياطينم نه سكولارم نه .... يه انسانم با فكر فوق العاده آزاد،
این مطلبی که میخواهم بگم منظورم خدای نکرده "Vblock " نیست ; به طور نوعی عرض میکنم
فکر و اندیشه انسان در بنده هزاران چیز میتونه باشه : در بند خود خواهی ،شهوت ،دنیا طلبی ، حب قدرت و خیلی چیزای دیگه همین قذافی و هیتلر فکر میکردن و میکنن که دارند کار اشتباهی میکنن نه خیر . اونا هم مثل من و شما عقل دارند ولی به مرور زمان معیار های زندگیشون تغییر کرده ارزششاشون عوض شده
عقل راهنمای انسان هست بهترین ثروت هست بهترین دوست هست ولی اگر هادی نداشته باشه بمب اتم میسازه 30 هزار نفر رو میکشه میشه بل هم عزل
انسان شك در معاد ندارد، بلكه او مى‏خواهد آزاد باشد و بدون ترس از دادگاه قيامت در تمام عمر گناه كند.
سوره قیامت آیه 5
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]مي دونيد اين قوانين مال اوايل اسلام بوده... زماني كه طرف مقابل پيامبر عرب وحشي بوده... نه براي حالا....
كلا ادم چيزايي عجيبي ميبينه

عجب!!! قوانین اسلام اول و اخر داره !!!؟؟؟ این حکم خداست و غیر قابل تغییر . دوست خوب مان علی 110 به نکته جالبی اشاره کردند این طور صحبت کردن ادم رو یاد اوایل انقلاب و مخالفت با حکم غیر انسانی قران!!!!!!Huh میندازه
نمیدونم چرا فکر میکنیم که مرغ های مقلد امروزی به اصطلاح روشنفکر فهم و شعور و عرضه و استقامتشون در برابر احکام غیر انسانی از پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) بالاتر هست!!؟؟؟ این در صورتی هست که پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) یکی از مشکلات بزرگی که براش بوجود امد مخالفت با احکام غیر انسانی بود که چرا محمد حرف از برابری همه و فرق نداشتن ، بها دادن به بردگان ،دفاع از حیثیت انسان و جایگاه زن، دفاع در برابر زنده بگور کردن دختران و....... تاریخ پر از این موارد هست انقدر که انسان واقعاً متعجب میشه . با این اوصاف غیر منطقی به نظر میاد که شخصیتی مثل رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در برابر کفار و اعراب بیابانگرد کم بیاره!!!!!Huh این دیگه واقعاً جای تعجبه!!!!
نقل قول:پاراگراف اول رو جواب نميدم چون غالب افراد اينجا مثل شما هستند و من فعلا اينجا تو تنگنا هستم. بعد چون ظاهرا قوانين فروم هم اينجوريه بازش نميكنم.

برادر من نه تنها غالب افراد این تالار بلکه هر کس اسم خودش رو مسلمون می ذاره باید این طرز تفکر رو داشته باشه!!!

نقل قول:اما همون موقع هاي انقلاب يه مصاحبه ميكنن با يه خانمي تو خيابون ميگن الگوت كيه؟ ميگه اوشين! فرداي اون روز حكم اعدام اون خانم صادر ميشه... بحث رو خودتون خواستيد بيشتر شرح ميدم وگرنه تموم شدست اين قسمت بحث.
SmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile چی بگم...

نقل قول:وحشي كسيه كه براي ديگران مشكل ايجاد كنه همين. حالا هر نوع مشكلي.
فکر نمی کنید تعریفتون یه مقدار زیادی کلیه؟؟؟!!!
با این تعریف 99 درصد مردم کره زمین وحشی هستن.

نقل قول:والا من نميدونم چي بگم... شما احتمالا دور و برت بد كسائي رو ديدي كه همچين حرفي رو ميزنيد.
همه رو به يه چوب نزنيد (;
شمام اگه دور و برت رو خوب نگاه کنی این هارو میبینی
همون کشورهایی که شما می گید توش حکم اعدام وجود نداره این کار توش قانونیه!
نقل قول:1. شما قبول داري كه جايي كه خوبي باشه نميذاره بدي اون ورا بپلكه؟ يعني شما يه آدم درستي باشي و قدرتشم داشته باشي يه شيره تو خيابون به ناموس مردم حمله كنه چيكار ميكني؟ (ربطي به مسائل سياسي نداره.)
2. بچه ي كه بدنيا مياد و رها ميشه يا تو زمان بدي تو مكان بدي بدنيا مياد مثلا افريقا و جاهاي كه از نظر تمدن و اينا در حد 0 ره و 24 ساعته ملت همو ميكشن تكليفش چيه؟ آيندش با كيه؟ اوني كه تو اون شرايط بزرگ ميشه اگه دكتر بشه با مني كه مثلا دكتر ميشم با تمام امكانات برابريم؟ خيلي از اين موارد رو ميشه پيدا كرد كه بعضا اسمش رو ميذارن ناحقي در خلقت.
شما احكام خدارو تو چي ميبني؟
سوال اول شما رو که نفهمیدم منظورت چیه؟! ببخشید
در مورد سوال دوم به قول خودت اگه بخوام بدون شاخ و برگ جواب بدم باید بگم : برای همینه که یک جایی به نام جهان آخرت وجود داره!!!!!

نقل قول:مشكل اينه كه ازادي بيان نيست. اگر پايه هاي شما محكمه كه بذاريد بيان حرفشون رو بزنن اگر استوار باشيد و ... خوب ككتونم نميگزه و گرنه كه ...
بنده قبلا گفتم که این تالار جایی برای پاسخ به شبهات نیست.
عمل سنگسار رو بايد مردم ببينند تا عبرت بگيرن تا مرتكب اين كار قبيح نشوند"
راجب عدالت خداوند .شما آفریقا مثال زدین من هم راجب آفریقا براتون صحبت میکنم
اینکه وضعیت جامعه امروزی آفریقا به این شکل درآمده آیا از ابتدا به همین صورت بوده یا بعد از استعمار به این شکل در آمده
خدا هیچ وقت تمام نعمتهاش رو تمام و کمال به یک منطقه خاص نداده .بلکه نعمتهاش رو تقسیم کرده .اما این بشر هست که استعداد هاش رو به کار ببره تا از حداقل نعمتها بهترین استفاده رو ببره و پیشرفت کنه .
قاره آفریقا با این همه ثروتی که داره اما نفعش داره تو جیب مستعمران میره .
چرا وضعیت خودشان را تغییر نمیدهند؟ مگر آفریقایی های آمریکا نبودن که انقلاب کردند و پیروز شدند؟
خواستن توانستن است .
خب حالا از شما یک سوال میپرسم چرا کشوری مثل ایران تمدن داشته ولی از نظر شما یک کشور آفریقایی تمدن نداره ؟ چه چیزی باعث شده ؟
اما راجب بچه هایی که حق انتخاب این رو ندارن که در کجا به دنیا بیان یک بحث دیگه است که طولانیه و اینجا هم جای مناسبی برای این بحث نیست.
از دید اسلامی این دنیا یک دنیای رهگذر هست . هرکس با توجه به ظرفیتی که داره امتحان میشه و آن دنیا هم نتیجه میگیره .خدایی که در اسلام شناختم خیلی الرحم الراحمین هست . خیلی مهربانه . متاسفانه بعضی از ملا ها خیلی مارو میترسونن. تا جایی که بیشتر اعمال مسلمانان به جایی که از سر لذت و شوق باشه از ترس از عقوبت آخرت هست.این هم تقصیر ملاهایی بوده که از صدر اسلام نگذاشتن چهره حقیقی این دین مبین رو ببینیم.
امروز یک روحانی آمده بود در دانشگاه و ظاهرا یکی از مسئولین مهم در ستاد اقامه نماز بود . منسب خیلی مهمی در شیراز داره . این آقا میگفت امثال کسانی چون ادیسون و .....که خدمات فراوانی به بشر کردند در همین دنیا خدا به آنها پاداش داده و آن دنیا بهشتی نیستن.!!!!!!!!!!!
تو دلم گفتم خدایا چه کسی مسئول مهم آن هم در رابطه با نماز است ?!?!!?
خیلی جالب بود که ایشون اطلاع داشتند خدا به ادیسون در همین دنیا پاداش داده و آن دنیا بهشت نصیبش نمیشه !!!!!!
یکی از صفات خداوند عادل است .اما این انسانها هستند که در حق همنوع خودشان بی عدالتی میکنند. علت جنگ ها . بچه های ناقص الخلقه و ...............
علتش آدمها هستند که با داشتن اطلاع و آگاهی در حق همنوع خودشان ظلم میکنند .
از طرفی با توجه به اعتقادات اسلامی در زمانی که امام زمان ظهور میکنند و یک حاکمیت اسلامی تشکیل میدهند مردم مستضعف برانگیخته خواهند شد تا معنی واقعی عدالت در سایه دستورات خداوند رو در همین دنیا ببینند.به مدت خاصی که خداوند تعیین کرده تا مردم تعیین لذت زندگی را همین دنیا می چشند.بعد از آن مدت خاص قیامت برپا میشود
و خداوند در آن دنیا بهشت رو نصیب انسانهای پرهیزکار میکند.
صفحه: 1 2 3 4 5 6
آدرس های مرجع