(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]تا اونجاي كه من اطلاع دارم تو خيلي از كشورها گروه هاي براي برچيدن كلا اعدام دارن تلاش ميكنن اما تو ايران برعكسه.... ميتونيد مطالبش رو تو ويكي بخونيد
http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%B3%D9%8...te_note-19
اولاً معیار و ملاک ما در این تالار جدیدی که شما در اون عضو شدید
برای تعیین درست و غلط ،
حرف مردم ، جامه جهانی، سازمان ملل و... نیست و
ملاک درست و غلط حکم خدا در قرآن است و کلام 14 معصوم و
خدا این همه اکثرهم لایعقلون و اکثرهم لایشعرون و اکثرهم لایفقهون و اکثرهم لا... رو در قرآن بی خودی نیاورده، میخواد بگه
اگه تمام عالم هم کار غلط رو انجام دادند مثل قوم لوط!!!! به طور مثال تو ای لوط و هر کسی که میخوای به سعادت دنیا و آخرت برسی باید به حکم من که خالقت هستم و ربوبیت و رزقت هم با من هست عمل کنی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حال، کل عالُم با عقل ناقص آمیخته به عنواع اقراض و هواهای نفسانی هر نظر و استدلالی که داشتن فرقی نداره.
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]به نظرم سنگسار يكي از وحشيانه ترين روش هاي اعدامه و خيلي هم عجيبه....
دوماً این نظر شما من رو یاد خطبه تاریخی امام خمینی در باره ی کسانی میاندازه که آوردن حکم قصاص در قرآن که توسط خداوند عالم تشریع شده رو که توسط شهید بهشتی در قانون اساسی لحاظ شده بود مثل شما و امثال شما وحشیانه میدونستند در كل دوران حيات سياسي امام از سال 42 تا 68 گريه ي امام رو مردم به تعداد انگشتان دستشون هم شايد نديدن براي حوادثي كه پيش اومد و يكي از اونها سر همين غير انساني دونستن حكم قصاص بود و امام گفت : .... دوستان حتماً میدونند کم و بیش امام چه گفت!!! در دفاع از این حکم قصاص و چه هشداری به جبهه ی
به اصطلاح روشنفکران زمانشون داد که ما کم و بیش الآن هم باهاشون برخورد میکنیم رودادند.
سوماً
وحشی کسی هست که با عملش حیات حقیقی انسانی جامعه رو هدف قرار میده و اسلام برای پیشگیری از این فاجعه در حیات انسانی چنین حکم بازدارنده ای رو قرار داده!!!!!
زن شوهر داری که شوهرش از او دور نیست (مثلاً در سفر) و حاضر هست در ملاً عام
اونم در مقابل حداقل 4 مرد دیگر زنا کنه و به این وسیله ارکان سلامت و حیات جامعه انسانی رو زیر پا بگذاره و کیان نظام خانواده و اخلاقیات را علنی زیرپا بگذاره اونم فقط از روی هوای نفس و اگر با شکستن قبح اینکار جامعه بشه به چیزی که الآن در غرب میبینم که افراد علنی دست به اقداماتی میزنند که حتی حیوانات هم انجام نمیدهند و مسیر تکامل و سعادت جامعه رو با اینکار به خطر بیاندازد ، با این حکم خدا میخواد بگه اگه میخوای به این جرم بزرگ یعنی کشتن ارزشهای جامعه انسانی اقدام کنی باید بدونی که به مرگ سختی خواهی مرد!!!!!!!
وحشی قاتل ارزشهای حیات اجتماعی انسان است و حکم وحشیانه حکمی هست که بی تفاوت باشه و یا راضی باشه به قتل وحشیانه ی ارزشهای جامعه انسانی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۲:۵۴)Vblock نوشته است: [ -> ]مي دونيد اين قوانين مال اوايل اسلام بوده... زماني كه طرف مقابل پيامبر عرب وحشي بوده... نه براي حالا....
كلا ادم چيزايي عجيبي ميبينه
چهارماً این نظر شما من رو یاد نظرات سران جبهه ی سبز ، امثال خاتمی و سروش میاندازه که قوانین اسلام و احکام خدا در قرآن را مقطعی و عصری و متناسب برای زندگی قبیله ای عرب جاهلی میدونند و اسلام و قوانینش رو و احکام خدا در کتاب جاودان قرآن رو بر خلاف کلام خدا در قرآن و کلام رسولش برای ابدیت انسانها نمیدانند
محمد خاتمی كیهان، 12/6/87، ص2، یادداشت روز : در دیدار با زنان حزب مشاركت در بررسی «جایگاه زن در قرآن : این سخن عبدالكریم سروش و مجتهد شبستری كه وحی الهام بر پیامبر بوده و ماهیت قرآن بر ما آشكار نیست و نمیتوان به آن استناد كرد درست است... ! در حال حاضر مطالب قرآن با برخی دریافتهای بشری سازگار نیست؛ چرا كه احكام آن متناسب با زندگی قبیلهای است و اگر بپذیریم احكام كتاب آسمانی مسلمانان قطعی و جاودانه است، باید بگوییم كه زندگی مورد نظر اسلام زندگی قبیلهای است! در زمان حاضر بنابر ادلهای كه ذكر كرده، قرآن كریم برای ما قابل استناد نیست.
در کتابهای التقاتی سروش هم که الا ماشاالله تا دلتون بخواد از این جور صحبت ها فراوان است!!!!!
اصل قضیه این است که آدمها دوست دارند آزاد زندگی کنند و زیر بار ربوبیت خدا نروند و تن به امر و نهی خدا ندهند و برای همین هم حاضرند آسمان را به ریسمان ببافند به هر توجیهی چنگ زنند تا زیر بار ربوبیت خدا و امر ونهیش نرن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
عقل خودبنیاد بشر که بشه قاضی، حکم لواط رو به مصلحت جامعه امضا میکنه
این عقل منهای وحی و حکم خدا داره صریحاً میگه این حکم قصاص که خدا گفته حیات رو در اون قرار داده غلط هست
اولین آیه ای که بر پیغمبر نازل شد چی بود؟
إقرأ بسم ربک الذی خلق،
بخوان به نام ربی که تورا خلق کرد
یعنی چی؟
یعنی اون خدایی که تو رو خلق کرده فقط حق ربوبیت تو رو داره
و اینکه بگه درست و غلط چیه تا با انجام امر و نهیش تربیت بشی و رشد کنی و حیات حقیقی پیدا کنی
این تالار مبناش این هست
ببینید رفقا شما اگه بخواید پیشبینی کنید که مسیر حرکت یک جسم چیه
باید بدونید دقیقاً چه نیروهایی و در چه جهتی داره به جسم وارد میشه و حتی اگه تمام این نیروهارو هم به جز یک نیرو ندونید حتی نمیتونید تخمین حدودی بزنید که مسیر حرکت جسم به چه جهتی هست چرا که اگر شما برایند تمام اون نیروها رو بدونید ممکن هست که مقدار و جهت اون نیرویی که نمیدونید دقیقاً عکس برایند تمام نیروهایی باشه که بهش اطلاع دارید و پیش بینی شما میتونه 100 % غلط باشه
قصه اظهار نظر آدمهای ناقص العقلی مثل من و شما هم در مورد احکام خدا همین طور هست!!!!!!!
خدا :و ما اوتيتم من العلم الا قليلا (اسراء/ 85 ) وما از علم به شما نبخشيديم مگر اندكي را!!!!!!
ما مگه از تمام رمز و رموز آفرینش و عوامل مؤثر بر سعادت و شقاوت آدم خبر داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما وقتی میری بازار یه دستگاه رو بخری و از اون دستگاه اطلاعات کامل نداری برای استفاده ی بهینه از اون چیکار میکنی؟
بله درسته به کاتالوگ سازنده اش مراجعه میکنی!!!!!
حکایت ما و احکام خدا هم همین هست
اگه ما بخوایم به سعادت برسیم به جای پیش کشیدن عقل خودبنیاد برای تعیین درست و غلط باید ببینیم کاتالوگ سازنده ی این هستی چیه!!!!!!
من با امثال نویسنده ی این پست ها زیاد صحبت کردم توی دانشگاه خودمون و جاهای دیگه!
بنده ی خدا راست میگه تهش هم نه من میتونم اینو قانع کنم و نه اون میتونه منو قانع کنه
من که هیچی شخص اول عالم امکان رسول اکرم هم نتونست!!!
علتش هم خود خدا توی قرآن گفته
بعضی از آدمها دوست دارن آزاد زندگی کنن و زیر بار قید و بند احکام خدا نرن و در این راه از هیچ توجیهی هم فروگذار نمیکنند و روش اینها هم معمولاً اثباتی نیست
تشکیکی هست
همون کاری که شیطان هم انجام میده
یعنی کار رو با القای شک و شبهه شروع میکنند و نه با اقامه ی استدلال از صفر!!!!
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۰)morteza14 نوشته است: [ -> ]هيچ كس نموته انكار كنه كه سنگسار وحشتناك و يكي از سخت ترين راه هاي مردن نيست
بله كاملاً درسته و اين حكمي است متناسب با بزرگترين جرمي كه انسان ميتونه مرتكب بشه يعني كشتن ارزشهاي حايت بخش جامعه بشري عامدانه و آگاهانه و از سر شهوت راني و نفس پرستي و ريشه اش در بازدارندگي اون هست كه ميخواد جلوي اين جرم عظيم رو كه حقيقت حيات جامعه انساني رو هدف داره بگيره
(۱۷/اسفند/۸۹ ۱۵:۲۰)morteza14 نوشته است: [ -> ]سنگسار يكي از قوانيني هست كه هميشه اسلام در مقابلش سكوت كرده و هيچ وقت نتوسته دليل موجهي براش پيدا كنه
اين هم نظر شخصيه شماهست و اسلام و رسول اكرم و ائمه اطهار و اوليا دين با افتخار از اين حكم و تمام احكام حيات بخش اسلام با استدلال پاسخ گفتن
مشكل ما اين هست كه مفهوم حيات و موت و سعادت و شقاوت و درست و غلط رو متفاوت ميدونيم
در قرآن، بسیاری از مواقع، حیات مترادف ایمان است و کفر مترادف موت
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اسْتَجيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُمْ لِما يُحْييكُمْ ... (24- انفال)
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! دعوت خدا و پيامبر را اجابت كنيد هنگامى كه شما را به سوى چيزى مىخواند كه شما را حيات مىبخشد!... (24)
پذیرش دعوت رسول خدا را در این آیه، نشانه ایمان میداند و پذیرش این دعوت را هم حیات بخش میداند!!!!
و یا در آیه ای دیگر
لِيُنْذِرَ مَنْ كانَ حَيًّا وَ يَحِقَّ الْقَوْلُ عَلَى الْكافِرينَ (70- یس)
تا هر كس را كه زنده باشد هشدار دهد و حجّت بر كافران ثابت شود (70)
در این آیه شریفه خدا زنده و مرده را در مقابل هم نیاورده!!!!!!!
مومن و کافر را هم در مقابل هم نیاورده!!!!!!!
زنده را مقابل کافر آورده!!!!!!
به عبارت دیگر زنده بودنِ حقیقی را منحصر در ایمان میداند و مرگ و موت حقیقی را هم در کفر منحصر میداند!
اولین چیزی که بعد از خواند این آیه به ذهنم آمد این بود که: چه جالب، هم میت نجس است و هم کافر!!!!!!!
و ايمان يعني اعتقاد و عملي بر مبناي فرامين خدا كه حيات و سعادت منحصر در آن است