(۲۴/فروردین/۹۰ ۲۱:۴۶)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]نقل قول:خدا مارو خلق نكرده تو دنيا كه فداي هم بشيم و لحظه لحظه زندگيمون خون و خونريزي باشه خدا خلقت كرده جا داده بهت خوراكتم كه براهه كه زندگي كني و لذت ببري كه معني خيلي چيزارو درك كني و خيلي قضايا رو تجربه كني.
دوست عزیز جهانبینی ما با هم فرق میکنه. ما هم نگفتیم که آفریده شدیم که فدای دین بشیم و خونمون ریخته بشه. قضیه سنگسار یا قطع دست، حالات خاصی از جرمه که مواردش خیلی معدوده. بحث کلی تر از این حرفهاست. بحث اینه که یا قرآن کلام خداست یا نیست. اگه هست و من پذیرفتمش، باید بپذیرم که این حکم هم پشتش حکمتی بوده و هست. هر چند اگرچه مخالف روح لطیف!!! و انسان دوستانه!!! ما هست اما کسی که جرم به اون سنگینی انجام بده و شرایط سخت و محکم اثبات جرمش طی بشه، حکمش باید همون باشه که خدا گفته.
مهمتر اینکه فرمودین زندگی کنیم و لذت ببریم و ... تجربه کنیم
هدف خلقت اینه؟ اصلا عقلانیه؟ اگر خدای حکیم و عاقل و عادل و ... باشه با داشتن نهایت این صفات، آیا عقلانی هست که خدا ما رو آفریده که بخوریم و لذت ببریم و قضایا تجربه کنیم؟
دقیقا بنده هم میخواستم همین جواب شما رو بدم که دیدم شما پاسخ دادین.
ما باید ببینیم هدف خلقت آدم چیه. اگر ما به وجود آمدیم تا فقط در همین دنیا زندگی کنیم و معادی وجود نداره اونوقت این بحث جناب vblock قابل تامل هست ولی معاد چی میشه ؟
این یکی از اصول دین ماست که بر پایه اون بسیاری از قوانین الهی بوجود اومده.
(۱۱/مرداد/۹۰ ۱:۴۱)وحید110 نوشته است: [ -> ]جناب جویای حقیقت .
این احکامی که نوشتید صحیح نیست . بر داشتهای خودتون و گمان میکنم را پای احکام اسلام ننویسید . لطفا احکام ان را از منبع موثق و کامل بخوانید بعد در مورد ان اظهار نظر کنید
یا حق
دوست عزیزم سلام . هیچ کجای صحبت هام ننوشتم " برداشتم اینه " یا " به گمانم " .
دوست عزیز :
گفتم که هر کجا اشتباه بود بهم بگین . شما هم اگه منبع موثقی دارین به ما بگین تا جای دیگه اینا رو نگیم که ضایع بشیم .
دوستان عزیزم :
اگر به کسی یا مطلبی نقدی دارین ، بگین کجای مطلب مشکل داره تا نویسنده بدونه و اونو برطرف کنه . صرف اینکه فقط بگین " منبعت موثق نیست " و یا " برداشت های خودتون " و . . . دردی رو دوا نمی کنه . گفتم که اگه جایی چیزی رو اشتباه نوشتم ، اطلاع بدین تا برطرف کنم .
آقا وحید110 عزیز :
شما گفتی " برداشت های خودتون " ؛ به قول همین جمله ی شما ، برداشت میشه که من حتما یه جایی یه مطلبی رو خوندم و یا مستقیما از یه نفر پرسیدم . شاید منبع من موثق نبوده و یا طرف مقابلم فرد موجهی نبوده . شما به بزرگی خودت ببخش . ضمنا شما منبع خودتون رو اعلام کنین . اگه اشتباه بود من پیشاپیش از همه ی دوستان عذرخواهی می کنم .
یا مهدی مدد
برادران و خواهران گرامی
در پی گفتن این نباشید که توی این فیلم احکام رو درست گفته اند یا نه.
این فیلم اثر خودشو گذاشته.روی بیشتر جوونایی که این فیلم رو نگاه کردند.
توی خوابگاه ما که 16 نفر بودیم یکی بچه ها این فیلم رو گذاشت همه هم پای تلوزیون.
آخر فیلم همه نظرشون برگشت و از دم ...
بعضی بچه ها این فیلم رو تا 3تا 4 بار نگاه کردند.اونم توی همون روز.
حالا به نظر من این آبی که ریخته شده به هیچ وجهی هم نمیشه جمعش کرد.
هرکی نظری داره بگید که من عقلم به جایی خط نمیده که چه جوری میشه این آب رو جمع کرد.
بسم الله الرحمن الرحیم
اندر حکایت گافهای سنگسار ثریا
فیلم سنگسار ثریا.م فیلمی به شدت احساسیه و از نظر ساختار هم می شه گفت فیلم قوی ای ساختن، هرچند بازیگرها در حد کارگردانی و ساختار فیلم ظاهر نمی شن.
اما مسئله ای که در این فیلم مطرح میشه فراتر از ساختار و بازیگرهای اونه، دروغ پردازی بزرگی در مورد قوانین عرفی و شرعی سنگسار که متاسفانه به خاطر قدرت احساسی فیلم باعث اظهار نظرهای غیرمنطقی و به دور از واقع در مورد حکم سنگسار در ایران شده .
سنگسار در فیلم امری عادی قلمداد میشه ، اشتباه های فاحش و خنده دار در اجرای این حکم ساختار داستانی فیلم رو شکل می ده: شهادت دو نفر برای زنای ثریا که یکی از شهادت دهندگان همان کسی است که ثریا به زنا با او متهم شده! تمام تلاش کارگردان این فیلم از شروع فیلم اینه که به مخاطب بقبولونه که داستان فیلم واقعیه. شاید برای کسانی که خارج از ایران زندگی میکنند این فیلم واقعی جلوه کنه. ولی برای کسانی که در ایران زندگی میکنند یک فیلم تخیلی و غیر واقعی هست. اصلا زنا بدون ادله ای که در ادامه میگم حکمش سنگسار نیست حتی در قرآن سوره نور آیه ۲ آمده است : زن زناکار و مرد زناکار، هر یک از آن دو را صد تازیانه بزنید، و اگر به خدا و روز واپسین ایمان دارید مبادا در دین خدا نسبت به آن دو دستخوش ترحم گردید، و باید گروهی از مومنان در کیفر آن دو حضور یابند». حالا داستان فیلم رو بخونید تا نقد فیلم رو براتون بگم .
داستان فیلم سنگسار ثریا
" سنگسار ثریا" فیلمی است که توسط کمپانی ام پاور پیکچرز و با تهیه کنندگی استیو مک اویتی و جان شپرد تولید شده و متن آن را "سیروس نورسته" و همسرش براساس كتابی بههمین نام، اثر «فریدون صاحبجمع» نوشته اند. «شهره آغداشلو» بازیگر ایرانی و «جیم كویزل» بازیگر مصائب مسیح از هنرپیشگان این فیلم هستند.داستان فیلم از اینجا شروع می شود که روزنامه نگاری فرانسوی در سفرش به روستایی می رسد و اتومبیلش را برای تعمیر به هاشم، مکانیک روستا می دهد. توقف روزنامه نگار فرانسوی در روستا فرصتی است تا او با یک ماجرای هولناک مواجه شود؛ زنی به نام زهرا به محض دیدن روزنامه نگار او را به خانه خود دعوت می کند و از او می خواهد پای حرف هایش بنشیند. از این نقطه فیلم وارد یک فلش بک می شود و داستان در گذشته روایت می شود و خواهر زاده زهرا "ثریا" در مرکز این ماجرا قرار دارد. بازیگر نقش ثریا مژان مارنو
![[تصویر: a91148681ae28530116bd06727142df7.jpg]](http://http://www.aftab.ir/news/2011/jan/22/images/a91148681ae28530116bd06727142df7.jpg)
شوهر ثریا که یک زندان بان است قصد تجدید فراش دارد اما چون توانایی پرداخت هزینه هر دو زن را ندارد به ثریا پیشنهاد طلاق می دهد، ثریا وقتی حق و حقوقش را مطالبه می کند مرد نمی پذیرد و با کدخدا وروحانی ده تبانی می کند، نقشه از این قرار است که ثریا را به خانه هاشم برای کلفتی می فرستند، مردی که زنش را از دست داده و به همراه فرزند ناشنوایش زندگی می کند و این ویژگی ها موقعیت را برای متهم شدن ثریا به رابطه با هاشم فراهم می کند.
شوهر ثریا با همدستی کدخدا و ملای ده به زن بی گناه اتهاماتی را نسبت می دهند که در نهایت به سنگسار شدن ثریا منجر می شود ؛هرچند سیروس نورسته ادعا کرده که این فیلم براساس یک واقعیت ساخته شده اما مسائلی که در این فیلم وجود دارد این ادعا را رد می کند، هر چند در این مجال اندک فرصتی برای طرح همه این مسایل وجود ندارد، به هر حال قضاوت نهایی بر عهده خوانندگان است. یادآور شوم که هزینه ساخت این فیلم ۵ میلیون دلار شده است.
ادعایی سرتا سر دروغ
من برای دست اندرکاران این فیلم صفت بی سواد به قانون و کم معلومات را به کار میبرم.!! کسی که میاد همچین فیلمی با هزینه نسبتا زیاد(۵میلیون دلار) میسازه باید بشینه ۲صفحه از کتاب قانون رو بخونه تا بتونه یک داستان تخیلی رو به واقعیت نزدیک کنه و انقدر گاف نده. همه میدونن تو ایران مردی که زن داره خیلی راحت میتونه بره زن دیگه هم بگیره و حق طلاق هم با مرده چه لزومی داره به زن اولش تهمت زنا بزنه؟؟!!!
قسمتی از گاف های بزرگ در فیلم سنگسار ثریا
1-نبود ۴شاهد برای اثبات زنای محصنه- این هم کلی تبصره داره مثلا همگی در یک زمان و باهم باید شهادت بدهند تا بحث تبانی مطرح نشه، باید عاقل و عادل باشند و..
2-مدعی باید ادعای خود را اثبات کند-(مدعی شوهر ثریا است) در این فیلم کاملا برعکسه و کدخدا به ثریا میگه که قانون اینه که تو باید ثابت کنی که بیگناهی؟؟!!!
3-- در موقع سنگسار زن باید تا سینه داخل گودال باشه نه تا کمر- البته اینو میزاریم به حساب بازی بازیگر چون میدونید که چرخش و حرکت بالا تنه از کمر میباشد حالا اگه تا سینه میزاشتن داخل گودال هیچ حرکتی نمیتونست بکنه.
4-در مواقعی که از گودال بیرون می آورند چنانچه فرد زنده باشه دوباره نباید سنگسار بشه- مگه برای یک جرم چندبار باید مجازات بشه
5- حکم باید توسط قاضی در دادگاه صادر بشه ولی...
![[تصویر: 1081092061052321912032012122827226067239204.jpg]](http://http://img.tebyan.net/big/1388/10/1081092061052321912032012122827226067239204.jpg)
الحمدلله الذی جعل اعدائنا من حمقا
والسلام علیکم ورحمه الله وبرکاته.
نقل قول: او قصد دارد نواری را که ضبط کرده به عنوان سندی علیه نقض حقوق بشر در ایران و سرکوب زنان ایرانی در غرب منتشر کند.
با سلام
جمله تان از نظر معنایی ایراد دارد. باید بنویسید : او قصد دارد نواری را که ضبط کرده به عنوان سندی
برای اثبات نقض حقوق بشر در ایران و سرکوب زنان ایرانی در غرب منتشر کند.
در ضمن قانون سنگسار در ادیان توحیدی دیگر مانند یهود و مسیحیت هم وجود دارد ولی ظاهرا در این ادیان اجرا نمیشود.
اصلاً بر فرض محال که چنین اتفاقی افتاده!
میدونین کی حکم رو صادر کرد؟
کدخدا!!!
کجای دین و شریعت ما گفته کدخدا صاحب حکمه؟
باید یه قاضی از شهر می اومد و حکم میداد.
نه یه کدخدای روستا که شاید 5 کلاس بیشتر سواد نداشته.
یعنی بر فرض این که کل این داستان درسته و اتفاق افتاده و اون ها هم عین حقیقت ساختن، باز هم اسلام از این اتهام مبراست و چند نفر آدم بی سواد متهم میشن.
حتی آخوندهای ما هم اجازه قضاوت ندارن...
این فیلم فقط به درد این کی روش میخورد که ببینه و از ایران بترسه!
کاشکی روش اثر میکرد و نمی اومد و اینقدر افتضاح به بار نمی آوردD:
یا همسر هاشم فوت کرده زهرا خاله ثریا به هاشم میگوید مگر نمیدانی مرد نباید به بدن همسر مرده اش نگاه کند و دست بزند؟
ما در زندگینامه و مصائب امیرالمومنین علیه السلام به کرات در زندگی از منابر وعظ شنیده ایم که حضرت علی علیه السلام خودشان بدن مبارک همسرشان را غسل دادند. منظور من از این اشاره این است که این جزء ابتدائی ترین اطلاعات دینی و مذهبی هر ایرانی مسلمان است پس عنوان کردن این مطلب در این فیلم یک هدف را دنبال میکند اینکه اسلام یک دین به دور از عاطفه و رافت و ... میباشد.
در اسلام زن و شوهر بعد از فوت یکی از اونا به هم نامحرم میشن و این فیلم این حکم شرعی رو بازگو کرده
بسم الله الرحمن الرحیم
باسلام
(۱۱/دی/۹۱ ۱۳:۳۳)علی الهادی نوشته است: [ -> ]یا همسر هاشم فوت کرده زهرا خاله ثریا به هاشم میگوید مگر نمیدانی مرد نباید به بدن همسر مرده اش نگاه کند و دست بزند؟
ما در زندگینامه و مصائب امیرالمومنین علیه السلام به کرات در زندگی از منابر وعظ شنیده ایم که حضرت علی علیه السلام خودشان بدن مبارک همسرشان را غسل دادند. منظور من از این اشاره این است که این جزء ابتدائی ترین اطلاعات دینی و مذهبی هر ایرانی مسلمان است پس عنوان کردن این مطلب در این فیلم یک هدف را دنبال میکند اینکه اسلام یک دین به دور از عاطفه و رافت و ... میباشد.
در اسلام زن و شوهر بعد از فوت یکی از اونا به هم نامحرم میشن و این فیلم این حکم شرعی رو بازگو کرده
ببخشید درکدام قانون اسلام چنین حکمی صادر شده؟ همچنین در6صفحه ومهمترازآن پست اول توضیحات کاملی مبنی براین که این فیلم کاملا برخلاف شرع مقدس اسلام ساخته شده وهیچ کدام ازاحکام نشان داده شده واعمال آن ربطی به اسلام ندارد .
فوت یکی از زوجین و محرمیّت
اگر یکی از زوجین از دینا بروند، صیغۀ محرمیّت آنها از بین نمی رود، از این رو می بینیم در روایات ما آمده است که اگر زنی از دنیا برود شوهر-1-او نسبت به پدر و برادر حتی نسبت به فرزندانش برای غسل دادن او سزاوارتر بوده و ترجیح دارد.
عبدالله به سنان می گوید: به امام صادق (علیه السلام) عرض کردم: اگر خانمى بمیرد، شوهر او مىتواند به اندام او بنگرد؟ و اگر مرده شوى زن نباشد، مىتواند بدن او را غسل بدهد؟ و نیز اگر مردى بمیرد، خانم او مىتواند به اندام او بنگرد و اگر لازم شود، مىتواند او را غسل بدهد؟ حضرت فرمود: مانعى ندارد. -2-
ابو بصیر می گوید: از حضرت امام جعفر صادق (علیه السلام) پرسیدم که هر گاه زنى بمیرد چه کسی به نماز خواندن بر آن زن سزاوارتر است، حضرت فرمود: شوهرش سزاوارتر است به او، پس ابو بصیر پرسید که شوهرش از پدر و فرزند و برادرش سزاوارتر است؟ حضرت فرمود بلى.
و در روایتى دیگر فرمودند: بلى او سزاوارتر است و می تواند او را نیز غسل بدهد، یا در غسل نیز شوهر او سزاوارتر است. -3-
1- امام خمینی (قدس)، تحریر الوسیلة، ج۱، ص ۵۸، م ؛ توضیح المسائل ( المحشی للامام الخمینی) ج۱، ص ۳۱۹، م ۵۵۹ .
2- کلینی، کافى، ج ۳، ص ۱۵۷، دار الکتب الإسلامیة، تهران، ۱۳۶۵، هـ ش.
3- همان، ص ۱۷۷