۲۱/اردیبهشت/۹۰, ۱۰:۰۴
(۲۱/اردیبهشت/۹۰ ۲:۴۵)Grace Dies نوشته است: [ -> ]بنظر من روش سنگسار روش غلطی هست چون جان آدمی رو به بدترین شرایط میگیره.بدتر از اون اینه که سنگسار برای بانوان واجب میشه و برای آقایان .....
اگر ما به خدا و رحمتش اعتقاد داریم و به توبه را قبول داریم بنظر من بدترین مجازات برای فرد خائن طرد از زندگی اجتماعی اوست که همین باعث پشیمانی و اجز در فرد میشود.بنظر بنده سنگسار کردن روش بسیار غلطی است که منجر به قتل یک انسان میشود و این خونی که بر زمین میریزد اگر به ناحق و یا ذره ای خشم خدا را در پی داشته باشد افراد مجازات کننده در گرفتار خواهد کرد
پس سعی کنیم بجای کشتن کسی او را با اعمال دیگری همچون طرد اجتماعی و قطع رابطه مجازات کنیم آیا این غیر از نهی منکر نیست؟
مشکلی که جامعه و جوان ما پیدا کرد فقط در یک رکن براحتی قابل حل است و آن هم امر به معروف و نهی از منکر است که امروزه برعکس آن موجب این همه اشتباه میشود و مردم به گناه خود افتخار میکنند.باید این نکته را در نظر بگیریم که جوانان و افراد را نباید با کشتن و به بند کشیدن به دینداری آوریم چون خشم ایجاد شده در آنان ریشه دین را میسوزاند
در پناه حق
دوست عزیز همه گرفتاری بشر از همین منیت است .(اقلا زمانی بگویید نظر من که چند سال تحقیق مفید در این زمینه داشته باشید )
هر چند این که این صحبت را تحت عنوان نظر شخصی بیان کردید جای تقدیر دارد
سنگسار برای اقایان چه؟اگر منظور تفاوت ان است .برای اقایان هم با همان شرایط وجود دارد
این طرد اجتماعی که به نظر شما بدترین حالت مجازات است .نفی بلد نام دارد و در مورد بعضی جرایم اجرا میشود . ایا این نظر شما بر اساس تحقیق بر روی روانشناسی جرم است .امار گرفته اید؟ با مجرمین سر و کار داشته اید که یک نسخه کلی برای تمام جرایم می پیچید ؟
علمی به نام جرم شناسی وجود دارد که روانشناسی جرم را برسی میکنند و از تمام علوم از ژنتیک و روانشناسی و ...در راه شناخت جرم و مجرم و مجازات استفاده میکنند .این علم تازه کار است اما به نتایج خوبی رسیده است .هر جرمی بر هر فردی اثر خاصی دارد .مثلا جریمه نقدر برای من سنگین است برای شمای پولدار حساب نمیشود
با منطقی که از شما سراغ دارم این حرفتان برایم خیلی عجیب بود
اولین مکتبی که جرم و مجازات را شخصی کرد اسلام بود
اولین مکتبی که حقوق زنان .محجورین و کودکان . مکره و مضطر را به رسمیت شناخت اسلام بود
تا ۱۰۰ سال پیش کودک ۹ ساله ای را به اتهام دزدی یک پرتقال انقدر یا یک دست و یک پا اویزان میکردندتا بمیرد(انگلیس)(برای حیوان و مکره و جسد و الات نیز مجازاتهای سنگین داشتند)
اسلام ۱۵۰۰ سال قبل حقوق جرایی و معنوی و مادی کودک را تبیین کرد
بهترین حقوق مدنی را ما داریم ان هم به قدمت ۱۵۰۰ سال و خیلی عجیب است که کم کم قوانین اسلام را اجرا میکنند
به قول اسقف انگلیس برای پیشرفت جامعه باید قوانین اسلام را اجرا کنیم
اولین مکتبی که کرامت برای انسان قایل شد اسلام بود و بسیاری مسایل دیگر...
چرا اینها را نمیبینید؟یا میبینید و تحسین میکنید ولی ان قسمت که جلوی هوای نفس را میگیرد میکوبید
بنده رشته حقوق میخوانم و تمام گفته هایم را میتوانم اثبات کنم
سنگسار بسیار بهتر از اعدام است چون بسیار امکان دارد با توجه به شرایطی که باید رعایت شود فرد مورد نظر از مرگ رهانیده شود .
شما باید شدت مجازات را با شدت جرم بسنجید. تا قبح ان مشخص شود چرا فقط به مجازات سنگین چسبیده اید .چرا جرم سنگین را نمیبینید .وقتی بدون هیچ نیاز جنسی و درملا عام مرتکب خیانت به خود همسر جامعه و ارزشها شوید (عمل بسیار سنگین است)باید مجازات در خور ان هم وجود داشته باشد .وگرنه برای زنا ۱۰۰ ضربه شلاق وضع شده .پس شرایط این جرم است که مجازاتش را سنگین میکند
کسانی مجازات سنگسار را سنگین میدانند که قبح زنای فرد همسر داری که هیچ نیاز جنسی ندارد را در ملا عام یک چیز سبک و عادی میپندارند!
در پست بعدی مزیت قطع در اسلام را با دلایل و مدارک بیان میکنم
و قصاص و پیشرفه و کارا بودنش را
اپتدا باید موضوعی را به خوبی شناخت تا بتوان ان را رد کرد .نشناخته رد کردن عاقلانه نیست
یا حق