(۲۷/مهر/۹۳ ۱۹:۰۴)Bidel.s نوشته است: [ -> ]ولی یه نگاه به بالا تا پایین تاپیک نگاه کنید. این احادیث روی چی زوم کردن؟ واقعا درسته که عبادت برای لذت حیوانی باشه؟
منظورتون از احادیث .آیات قرآن هست؟!
سلام.یهودیت و منافقین خیلی حدیث به پیامبر و ائمه چسپانده اند.هر حدیثی که از ایشان نقل شده است دلیل بر صحتش نیست.
از این تایپیک می توانید خصوصیات زنه خوب را هم از زبان خوده خدا بخوانید.خدا حوریان را جوری قرار داده که دوست دارد زنان هم همین اندازه پاک و خوب و مهربان و.... باشند یعنی معیارهای الهی
آقا میگم یه وقت زشت نباشه مثلا ما تو بهشت با پدر و خانواده خودمون همسایه بشیم

آخه رفت و آمد زیاده...خجالت زده میشیم!
الان یکی مثلا عاشق همسرشه و دوس داره اون دنیا هم با اون باشه، و همسرش قبول نمیکنه و حوری میخواد قضیه این چی میشه؟؟حوری ها رو داره + همسرش؟یا فقط یکی رو میتونه داشته باشه؟
دو مورد رو اشارکی میکنم
1- به کدوم یکی از دوستان گرامی پیشنهاد ازدواج با یه حوری رو دادن که همه عارف شدن؟؟؟
حالا غریبه که اینجا نیست ....
مخاطبام متوجه شدن چی گفتم
از خدا مقدس تر نشیم
هر موقع تشریف بردید بهشت و بهتون گفتن بفرما عقد کنید بگید نه من به خاطر خدا اومدم
2- من بارها شده که چنین حرفایی رو شنیدم که خانم ها گفتن ما چی تو بهشت!!!
برخی چیزا رو هم گفتن که از گفتنش قاصرم
زن مسلمان غیرت پذیره
ممکنه فکر کنه به چیزی .....
یکی از ویژگی های زنان بهشتی که ایده آل ترینن شوهر دوست بودنه
یه غیر شوهرشون(شوهرشون تو بهشت) اصلا فکر نمیکنن
اینجا بوهمین گرو نیست
زیاد در موردش صحبت نمیکنم
(۲۸/مهر/۹۳ ۱:۱۲)A L I نوشته است: [ -> ]آقا میگم یه وقت زشت نباشه مثلا ما تو بهشت با پدر و خانواده خودمون همسایه بشیم
آخه رفت و آمد زیاده...خجالت زده میشیم!
الان یکی مثلا عاشق همسرشه و دوس داره اون دنیا هم با اون باشه، و همسرش قبول نمیکنه و حوری میخواد قضیه این چی میشه؟؟حوری ها رو داره + همسرش؟یا فقط یکی رو میتونه داشته باشه؟
یه مثالی میخوام بزنم امیدوارم درست باشه. که البته حتما ناقصه.
سوال شما همیشه برام سوال بود ، بااین تفاوت که من مطمئنم همچین چیزایی هست و درک الانه من اجازه نمیده اونا برام قابل باور بشه.
ببینید شما الان تصورکن که خونابه میل کنید
ببخشید در همون جایی ک زندگی میکنید اجابت مزاج هم انجام بدید
خیلی خوش و خرم و سالم هم باشی و اصلنم زشت نباشه.....
تصورشم براتون غیرممکنه....
اما یه روزی شما دقیقا همین کارو میکردید ...
بله تو شکم مادرتون وقتی جنین بودید...
پس زندگی اون دنیا هم زیاد دور از انتظار نیست با اون ویژگی هایی ک خدای متعال گفته.
ببخشید
قصد نصیحت نداشتم..
فکرمو گفتم
اما در خانه اگر کس است یک حرف بس است...
نقل قول:رفتین این تاپیک مارو که مال ماه ها پیشه رو از زیر خاک کشیدین بیرون و دوباره اومدین اینجا دعوا راه انداختین؟!!!!
حلال بفرمایید بنده هم در این
ارسالم لینک دادم اونم برای اصلاح پاسخ اشتباه خودم بود اصلا فکر نمکیردم بحث سر این مسائل پیش بیاد
د بذارید بریم بهشت بعد هی حوری حوری کنید
ما جهنم نریم، بهشت پیش کش
تازه رفتیم بهشت به خدا میگیم این عیال خودمون رو واسمون بیار، دلمون واسش تنگ شده
ذلیل مرده معلوم نیست کدوم گوریه نیستش ...
بزارید من از اول دغدغه ی ذهنیم رو باز بگم

. حق االناس رو موقع تایید نکردن در نظر بگیرید !!!
همه چی مشکوکه . 14 ویزگی از حوری های بهشتی برای مردان لیست شده .از خصوص ترین مسائل جسمی زنان ، ما مطلب داریم .!!!
همه چی روی میزه .
اما
وقتی به من زن میرسه ، همه چی مشکوکه .
چون احتمالا مردان در طول تاریخ ، کلیه ی اسناد مربوط به ویژگی های مردان بهشتی رو نابود کردند بالاخره نمیشه مردان قد بلند و خوش چهره و خوش تیپ و مهربون و مرد رو بی خیال شد. مردان دق میکردن حتی زنشون تو ذهنشون اون دنیا رو تصور کنن، زدن تاریخ رو نابود کردن .
مشکوکه
چون ویژگی های مردان بهشتی که چند پست اخیر لیست شد،جاذبه ای برای زن نداره . جان من کدوم خانومی حاضره یه لحظه به مردان سرمه به چشم حریر پوش نگاه بندازه .
اینجا بازم دستان یه مرد تو کاره . یه سری ویزگی لیست کردن که میدونستن زن جماعت خوشش نمیاد.
اینجا باید به زنان تاریخ بگم دقیقا چه غلطی میکردید پس ؟؟؟؟؟؟؟
نباید تاریخ رو نمیزاشتید تحریف بشه ؟ بابا درس هم نزاشتن بخونید ، یه جایی سینه به سینه نقل قول میکردید. یه غلطی میکردید بهتر بود که زن سال 2014 الان با هوش و عقلی که خدا بهش داده اینقدر درگیر نشه.
چه جالب زن بهشتی روی شوهر بهشتیش غیرت داره !!!!!!!!!!!!!!!11
بمیرم برای یه کاربر ، اومد گفت من رو شوهر زمینیم !! غیرت دارم . بدبختو تکفیر کردن و گفتن
زن نباید غیرت داشته باشد که همانا کافر میشود .
چه زبان عربی جالبه !!
مصلحتی تغییر موضع میده .
ضمیر هم میشه برای زن و مرد
غیرت جاش تو بهشت و زمین عوض میشه .
ختم کلام :
مردای بهشتی باید حتما ویزگی هاش جایی باشه . لعنت به من که از تاریخ متنفرم . مگر نه میگشتم ببینم کجا نابودش کردن.
زن تو بهش فقط میوه و عسل و گشت و گذار نمیخواد . زن هم نیاز جسمی و روحی مثل مردا داره .چطور شماها حوری حوری میکنید . حق من زن هست مرد یا مردان !!!!!

بهشتی رو بشناسم .
14 لیست جذاب روبه روی شماهاست. جلوی من مرد حریر پوش گذاشتن .

زن شکار و مرد شکارچی .
من میخوام ویزگی های شکارچی رو بدونم همین .!!!!
دیگه تالار نیستم .برای مدت مدیدی ، این اخرین نوشته ی من هست. من جنجالی درست نمیکنم .حرفم حقه .منتها مصلحت نیست که حق رو همیشه حق دونست .
همه موفق باشید. حلالم هم نکردید نکردید.

خانم اسکای!
اگه اون دنیا به صورت مرد وارد بهشت شدی میخوای چی کار کنی؟
بازم شوهر بهشتی میخوای؟
خانم یاسین اشاره کردن.
اون دنیا جنسیت مطرح نیست.
مثلاً شما بفرمایید حضرت جبرئیل مرده یا زنه؟
احادیثی هم هست مبنی بر این که نعمات اون دنیا مال جنس خاصی نیست.
اگر جنسیت در کار باشه که توی بهشت هم باید زاد و ولد باشه.
یعنی اگه زن و مردی وجود داشته باشه توی بهشت، پس یکی باید باردار بشه و یکی باید پدر بشه و خرجیشو دربیاره.
یکی باید غیرتی بشه و یکی باید 10 تا زن بگیره تا حوری اضافی نیاد.
یکی باید رفت و روب کنه و یکی بره سر کار.
این بهشت که میشه عین عین همین دنیا...
پس منطقیه که جنسیت توی اون دنیا مطرح نباشه.
شایدم هم زن ها و هم مردها به موجوداتی تبدیل میشن که جنسیتشون فرق داره با اینی که الآن هستن.
الله اعلم.
ما که مادر شدیم و بهشت زیر پامونه.
میریم میبینیم.