(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]سلام
اولا این شرایطی که شما گفتین زیاده رویه و خب کمتر کسی میتونه اینا رو انجام بده (مستحباتی که ذکر کردین)
دوم اینکه وقتی شما نمیتونید اینا رو انجام بدید چه توقعی از دیگران دارید؟مگه شما این پیشنهاد رو ندادین؟پس اول خودتون باید عمل کنید.
سوم اینکه دارید اعتراف به گناه میکنید. 
آیا کسی تا حالا به اینایی که آقای علی110 گفتن کامل عمل کرده؟به نظر من با این کارا به جایی نمیرسید،کمتر کسی رو هم شاید بشه جذب کرد. بعیدم بدونم کسی بتونه به همه اینا عمل کنه.
تاحالا دیدین کسی هر شب نماز شب بخونه و معتاد اینترنت باشه؟(به قول رائفی بیشتر شبیه جکه) یا اینکه از اینترنت استفاده کنه؟
من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم و نمیدونم چقدر تاثیر داشته،و نمیخوام نا امیدتون کنم،نظر من اینه که این راهش نیست و اشتباهه.ممکنه باعث بشه از بعضی چیزا زده بشن.
دیگه خوددانید،ما به شما گفتیم
اینو به شما کاربران میگم.دین اینی نیست که آقای علی110 میگه.
مستحبات رو هر چقدر دوست داشتین انجام بدین اما واجباب و ترک محرمات رو حتما انجام بدین.توی مستجبات هیچ اجباری نیست و اینو هم بگم که اگر خواستید به خودتون فشار بیارید و اینارو انجام بدید،احتمال زیاد زده میشید.به این میگن تند روی،بزرگان دین که یک شبه به اون درجات نرسیدن.
متاسفانه آقای علی110 دارن راه اشتباه رو میرن،قطعا.
و به نظر من به جای اب اوردن دارن کوزه میشکنن،این نظر منه
ناظمها هم حذف نکنن بزارین حرف بزنیم،اگر اینطور نیست آقای علی110 بیان جواب بدن
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
خدا رو شکر که این بحث پیشامد تا ببینیم که آیا ما راه درستی را پیش گرفته ایم یا غلط
اگر اثبات شد که راه ما غلط است که خوب، لطف خداست که به اشتباه خود پی برده ایم و إن شاء الله در صدد اصلاح بر می آییم
اگر هم اثبات شد که راه ما درست است باز هم شکر خدا و سعی میکنیم با قدرت بیشتر به راه خدا ادامه دهیم
اما نکته ی اول با توجه به گفته منتقد بحث:
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم
مسلماً اینکه انسان بدون دانش و اطلاع کافی نسبت به یک مسأله اظهار نظر کند نشان از کم خردی و نادانی شخص است!
همچنان که امام جواد علیه السلام میفرمایند من عمل على غیر علم افسد اكثر مما یصلح;
هر كس بدون دانش وآگاهى دست به كارى بزند فساد كارش بیش از اصلاح باشد.
با توجه به عدم آگاهی کافی مننقد بحث به اقرار خودش:
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]من از این گردانها چندان اطلاعی ندارم
در مورد اصل قضیه گردانها و
به ویژه گردان حسن بن علی توضیح مختصری ارائه میدهم
تمام مباحث گردانها و
به ویژه گردان حسن بن علی [i]مخاطبش فقط و فقط کسانی هستند که هدفشان این است که جزو منتظران واقعی حضرت حجت باشند و جزو یاران حضرت حجت باشند[/b]
بنابر این مخاطبش عموم مسلمین و مومنین نیست
چرا که بر طبق روایات و آیات قرآن راسخون در ایمان و عمل و کسانی که دارای مراتب بالای یقین و تقوا هستند میتوانند جزو یاران حضرت حجت باشند و جزو منتظران واقعی حضرت هستند
قبلاً استدعا دارم که به تمام لینکهایی که در ادامه برای پاسخ قرار داده میشود مراجعه بفرماید تا بحث ناقص نماند.
بد نیست به عنوان مقدمه به این تاپیک مراجعه بفرماید :
منتظران حقيقي امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چه کسانی هستند؟!!!!!!!
در شروع کار اول باید مشخص کنیم اصلاً شیعه یعنی چه و شیعه به چه کسی میگویند!
شیعه در لغت یعنی مشایعت کننده
و شیعه امیرالمومنین کسی است که بنایش بر این است که مولا علی را در اعتقادات و گفتار و اعمال مشایعت کنند
دو روایت ارزشمند در این زمینه تقدیم میکنم:
در روایتی آمده است که شخصی خدمت امام صادق – علیه الصلاة والسلام- رسید و عرض ارادت کرد و گفت : « ما افتخار می کنیم که شیعه شما هستیم.»
حضرت فرمود:
« چنین نگویید. نگویید که شیعه ما هستید.
به خدا قسم ! کسی می تواند ادعای شیعه بودن را داشته باشد که همانند سلمان و اباذر باشد. اگر چنین هستید، حق است که بگویید ما شیعه هستیم. اگر چنین نیستید، حق ندارید نام شیعه بر خود بگذارید»
آن شخص مأیوس و مکدّر شد.
دوباره حضرت فرمودند:«
بگویید ما افتخار می کنیم که از دوستان و محبّان شما هستیم.» ان شا الله که در دوستیمان صداقت داشته باشیم.
و همچنین
امام حسن عسكرى عليه السلام حكايت می کنند:
روزى دربان امام رضا عليه السلام وارد منزل آن حضرت شد و گفت: عدّه اى آمده اند، اجازه ورود مى خواهند و مى گويند: ما از شيعيان علىّ عليه السلام هستيم..
امام رضا عليه السلام اظهار داشتند: در حال حاضر فرصت ندارم، به آن ها بگو كه در وقتى ديگر بيايند..
چون آن جماعت رفتند و در فرصتى ديگر آمدند دوباره امام اجازه ی ورود ندادند، تا آن كه حدود دو ماه بدين منوال گذشت و آنان توفيق ملاقات با مولايشان را نيافتند و نا اميد شدند..
با اين حال براى آخرين مرحله نيز جلوى منزل حضرت آمدند و با حالت خاصّى اظهار داشتند:
ما از شيعيان پدرت، امام علىّ ابن ابى طالب عليه السلام هستيم و با اين برخورد شما، دشمنان ما را شماتت و سرزنش مى كنند و حتّى در بين دوستان نیز آبروئى برايمان نمانده است و از رفتن به شهر و ديار خود هم خجل و شرمنده ايم..
در اين هنگام، امام رضا عليه السلام به غلام خود فرمودند: اجازه دهيد آن ها وارد شوند..
همين كه آنان وارد مجلس شدند، حضرت به ايشان اجازه ی نشستن ندادند، لذا سرگردان و متحيّر، سر پا ايستادند و گفتند:
يابن رسول الله! اين چه ظلم بزرگى است كه بر ما روا داشته اى كه پس از آن همه سرگردانى، اين چنين مورد بى اعتنائى و بى توجّهى قرار گرفته ايم، مگر گناه ما چيست؟
در اين لحظه، امام رضا عليه السلام فرمودند: آنچه كه بر شما وارد شده و مى شود، همه نتيجه ی اعمال و كردار خود شما مى باشد که نسبت به آن ها بى اهميّت بوده اید!
آن جماعت همگى گفتند: يابن رسول الله! توضيحى بفرما تا براى ما روشن شود كه خلاف ما چيست؟
حضرت فرمودند: چون
شما ادّعاى بسيار بزرگى كرديد و اظهار داشتيد كه شيعه حضرت اميرالمؤمنين علىّ ابن ابى طالب عليه السلام هستيد..
واى بر حال شما، آيا معناى ادّعاى خود را فهميده ايد؟
سپس افزودند: شيعه ی حضرت علىّ عليه السلام همانند امام حسن و امام حسين عليهم السلام، سلمان فارسى، ابوذر غفّارى، مقداد و عمار ياسر هست، كه در انجام اوامر و دستورات امام علىّ عليه السلام از هيچ نوع تلاش و فداكارى دريغ نمی کند..
ولى شما بسيارى از اعمال و كردارتان مخالف آن حضرت مى باشد و در انجام بسيارى از واجبات الهى كوتاهى مى كنيد و نسبت به حقوق دوستان خود بى اعتنا و بى توجّه هستيد و در مواردى كه نبايد تقيّه كنيد، تقيّه می کنيد..
با اين عملكرد مدّعى هستيد كه شيعه اميرالمؤمنين علىّ عليه السلام مى باشيد!
شما اگر مى گفتيد كه از دوستان و علاقه مندان آن حضرت و از مخالفين دشمنانش هستيم، شما را مى پذيرفتم و اين همه دردسر و مشكلات را متحمّل نمی شدید..
شما منزلت و مرتبه اى بسيار عظيم و شريف را مدّعى شديد، كه چنانچه در گفتار و كردارتان صادق نباشيد، به هلاكت خواهيد افتاد، مگر آن كه مورد عنايت و رحمت پروردگار متعال قرار بگيريد و لطف خداوند شامل حالتان شود..
آن جمع همگی اظهار داشتند: يابن رسول الله! ما از آنچه ادّعا كرده و گفته ايم پوزش مى خواهيم و مغفرت مى طلبيم و آنچه را كه شما فرموديد، ما نيز بر آن عقيده هستيم..
هم اكنون نیز اعلام مى داريم كه ما از دوستان و علاقه مندان شما اهل بيت عصمت و طهارت عليهم السلام مى باشيم و مخالف دشمنان شما بوده و خواهيم بود..
در اين هنگام، امام رضا عليه السلام فرمودند: اكنون خوش آمديد، شما برادران من هستيد..
سپس آن جماعت را بسيار مورد لطف و عنايت خويش قرار داد...
منبع: احتجاج مرحوم طبرسی/ ج 2/ ص 459/ ح 318
همچنان که اسوه ی حسنه را خداوند در قرآن رسولش معرفی میکند
و بدون شک یاران حضرت حجت از شیعیان حقیقی آن حضرت میباشند!!!
و هر که طاووس خواهد باید جور هندوستان کشد...
اما برویم موارد اعتراضی شخص منتقد را بررسی کنیم:
ادامه دارد...
إن شاء الله...
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است: [ -> ]1- عزم راسخ برای پرداخت تمام حق الناس های مالی (نشانه ی عزم راسخ این است که اول کامل این حقوق از خمس و زکات و قرض و کفاره و ... درست بر طبق موازین شرعی و مرجع تقلید هر شخص محاسبه شود و سپس برنامه ی عملی برای آغاز پرداخت آغاز شود و پرداخت آن هم آغاز شود)
این مورد که جزو حداقل های دینداری است و جزو انجام واجبات و ترک محرمات است
بعلاوه به گواه تاریخ و آیات و روایات
کسانی که مال حرام در مالشان هست نه تنها نمیتوانند جزو یاران حضرت حجت باشند بلکه به گواه تاریخ و آیات و روایات جزو بزرگترین دشمنان حجت خداوند هم خواهند بود!
به این دو تاپیک حتماً مراجعه بفرماید
کسی که از لحاظ مالی حقی بر گردن دارد نمیتواند در رکاب امام زمانش باشد
کدام اثر از آثار مال حرام بیشتر شما را میترساند؟!!
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم
امشب داشتم بینی و بین الله نگاهی به اطلاعیه های خودم می انداختم
ببینم خود من شرایط عضویت در گردان ویژه ی حسن ابن علی را دارم یا نه
نگاهی انداختم به اطلاعیه های تاپیک
آماده باش گردانهای بیداری اندیشه! (اطلاعیه ها شماره 8 اضافه شد!)
دیدم اینا رو که خود من هم ندارم:
[quote='...' pid='106779' dateline='1333748461']
4- حتی الامکان و حد اقل هفته ای یکبار زیارت عاشورا و ماهی یک بار زیارت جامعه ی کبیره بخوانند
5- حتی الامکان هر شب نماز شب (حد اقل نماز های شفع و وتر را بخوانند)
اما در مورد این سه مورد نماز شب و زیارت عاشورا و زیارت جامعه ی کبیره
اول اینکه اینها جزو سفارشات موکد شخص حضرت حجت است:
سفارش مؤکد امام زمان علیه السلام!!!!!!!!!!!
حال مقادیری در باب علت اهمیت این سه عمل نسبت به سایر اعمال مستحبی و ارتباط آن با مهمترین زیر بناهای واجب اعتقادی و عملی نکاتی بر طبق آیات و روایات تقدیم میشود
اولاً
هرکسی خواندن نماز شب و انس در سحر را امر سخت گیرانه ای در حوزه ی دین داری میداند به گواه روایات چندان محبتی نسبت به خدا ندارد چرا که در حدیث قدسی خداوند به موسی علیه السلام میفرماید :
یابن عمران_کَذِبَ من زَعَم إَنَّه یُحِبُّنی و اذا جَنَّهُ اللیل نام عنّی
ألیس کلُّ محبٍّ یحبٌّ خلوةَ حبیبه
یعنی ای موسی(پسر عمران):
دروغ می گوید کسی که میپندارد مرا دوست دارد در حالی که وقتی شب فرا میرسد ، می خوابد(تمام شب را می خوابد) آیا هیچ محبی دوست ندارد که با محبوب خودش خلوت کند؟؟
به علاوه گرفتار گناهان خویش است چرا که :
مردي از حضرت اميرالمؤمين علي (علیه السلام) پرسيد: «يا أميرَالْمُؤْمِنينَ، اِنّي قَدْ حُرِمْتُ الصَّلاةُ بِاللَّيْلِ؟ قالَ: فَقال أميرُالمؤمنينَ (علیه السلام): أنْتَ رَجُلٌ قَدْ قَيَّدَتْكَ ذُنُوبُك».
من از نماز شب محروم شدم.
حضرت فرمود:
تو كسي هستي كه گناهان تو مقيّدت نموده است. (يعني تو آزاد نيستي و در قيد و بند گناهانت هستي).
امام صادق (علیه السلام) فرمود: «اِنَّ الرَجُلَ يَذْنِبُ الذَّنْبَ فَيَحْرُمُ صَلاة َاللَّيْلِ وَ اِنَّ الْعَمَلَ السَّيّيءَ اَسْرَعُ في صَاحِبِهِ مِنَ السِّكِين فِي اللَّحْمِ».
كسي كه مرتكب گناهي شود از نماز شب محروم ميگردد و به درستي كه نفوذ اثر كار ناپسند در انجام دهنده آن از نفوذ چاقو در گوشت سريعتر است».
ثانیاً نشانه ی کمی معرفت و ضعف ایمان ماست
چرا که متقین حقیقی عاشقانه و از روی شوق به سوی خلوت با خدا و نماز شب میروند و نه از سر اجبار و اکراه و هر قدر نفس انسان طاهرتر و معرفت انسان بیشتر شود شوق انسان به مناجات و نماز شب و انس با خدا در سحر و دل شب بنابر صریح آیات قرآن و روایات بیشتر میشود
چرا که مولا علی وصف حال شب هنگام متقین را در خطبه ی متقنین چنین بیان میکنند
اَمَّا اللَّیْلُ فَصافُّونَ اَقْدامَهُمْ تالینَ لاَِجْزاءِ الْقُرْآنِ یُرَتِّلُونَهُ تَرْتیلاً،
به هنگام شب براى عبادت برپایند،
در حالى که جزء های قرآن را شمرده و سنجیده تلاوت کنند،
....فَهُمْ حانُونَ عَلى اَوْساطِهِمْ، مُفْتَرِشُونَ لِجِباهِهِمْ وَ اَکُفِّهِمْ وَ رُکَبِهِمْ
...قامت به رکوع خم کرده اند، به وقت سجده پیشانى و دست و زانو و انگشتان پا
وَ اَطْرافِ اَقْدامِهِمْ، یَطْلُبُونَ اِلَى اللّهِ تَعالى فى فِکاکِ رِقابِهِمْ. وَ اَمَّا
بر زمین مى گذارند، و از خداوند آزادى خود را از عذاب مى طلبند،
ثالثاً نماز شب بر طبق روایات شرف مومن است و
کسی که نماز شب نمیخواند مومن دارای شرافت نیست
الإمام الصّادق «ع»: شرف المؤمن قيام اللّيل، و عزّه استغناؤه عن النّاس.
- امام صادق «ع»: شرف مؤمن به قيام (براى نماز) در شب است، و عزّت او به بىنيازى از مردم.
الحياة با ترجمه احمد آرام، ج4، ص: 450
همچنین در روایتی از امام حسن عسگری که به یکی از شیعیان خود فرمودند
نماز شب را ترك مكن،
زيرا پيامبر اكرم صلّى اللَّه عليه و آله و سلّم در وصيّت خود به علىّ عليه السّلام،
سه مرتبه فرمود:
«بر نماز شب مواظبت نما. و [آگاه باش]
هر كس نسبت به نماز شب بىاعتنا باشد، از ما نيست»
صفات الشيعه-ترجمه توحيدى، ص: 8
و از این دست روایات بسیار است که چون قصدم بر مختصر و مفید بودن پاسخ است صرف نظر میکنم
ادامه دارد إن شاء الله....
اما زیارت عاشورا
مهمترین رکن ایمان تولی و تبری است بر طبق تعالیم دین و زیارت عاشورا یکی از مهمترین ادعیه شیعه است که مورد تأکید خود ائمه ی اطهار علیهم السلام است قرائت مداوم آن و باتوجه به اینکه در هر روز 2 بار امام زمان در صبح شب بر طبق زیارت ناحیه مقدسه امام حسین علیه السلام را زیارت میکنند از بهترین راه های و ساده ترین راه های ایجاد سنخیت با حضرت حجت همین قرائت زیارت عاشورا است که هفته ای یکبار آن به نظر برای کسی که داعیه دار منتظرحقیقی بودن امام زمان است یک امر حداقلی است
بعلاوه ارکان تولی و تبری با این زیارت تقویت میشود و عهد و میثاق با امام که در جای جای متن این زیارت مشاهده میشود و دوستان بهتر از بنده میدانند زنده کننده همین رکن رکین ایمان در دل منتظران مهدی موعود است
اما زیارت جامعه کبیره
که از مهمترین منشورهای اعتقادی شیعه است که توسط شخص امام معصوم امام هادی علیه السلام تعلیم شده به شیعیان است
به این دو حدیث شریف توجه بفرماید:
امام صادق (علیه السلام): من مات و لیس له امام مات میت جاهلیة
هر کس بمیرد و امامش را نشناسد به مرگ جاهلیت مرده
و
از امام صادق(عليه السلام) روايت شده بخواند:
اللّهمَّ عَرِّفني نَفسَكَ، فَإنَّكَ إن لَم تُعَرِّفني نَفسَكَ لَم أعرِف نَبيَّكَ.
اللّهمَّ عَرِّفني رَسولَكَ فَإنِّكَ إن لَم تُعَرِِّفني رَسولَكَ لَم أعرِف حُجَّتَكَ.
اللّهمَّ عَرِّفني حُجَّتَكَ فَإنَّكَ إن لَم تُعَرِّفني حُجَّتَكَ ضَلَلتُ عَن ديني.
...
خدایا حجتت را به من بشناسان که اگر حجتت را نشناسم در دینم گمراه شده ام
(كافي:1/272،كمال¬الدين:2/342)
خوب شک نیست که هیچ کس جز امام و حجت خدا نمیتواند خود را آنگونه که شایسته است به ما معرفی کند و زیارت جامعه کبیره یکی از مهمترین منابع امام شناسی و اساساً اصول اعتقادیه شیعه است
مفصل بحث شده که امام زمان علیه السلام امثال مختار به کارشان نمی آید ، امام زمان علیه السلام ابالفضل گونه یارانی میخواهند که فهمشان از جایگاه امام ابالفضلی باشد
و این زیارت در گام اول مقدمه ای برای کسب این معرفت نسبت به جایگاه امام معصوم است که با مداومت آن إن شاء الله مفاهیم بلند آن به معتقدات ما تبدیل شود
در این راستا به این دو لینک حتماً خوب است که نظری بیافکنید
قدم به قدم با زیارت جامعه کبیره....شرح و تفسیر
و به ویژه این لینک!!!!!!!!:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-11...ml#pid8689
و اما در خصوص این قسمت
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۰:۰۸)علی 110 نوشته است: [ -> ]حضور مستمر در تایپک
وظایف منتظران از نگاه کتاب مکیال المکارم
کسانی که خود را منتظر امام زمان میدانند هم خوب
اگر حداقل ندانند که وظایف منتظران چیست که خوب بیشتر شبیه یک لطیفه می باشد و نشان از این است که این ادعایی بیش نیست
اما در مورد حضور مستمر در تاپیک قرائت هفتگی قرآن
نقل قول:
قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند
ختم هفتگی قرآن
...
به اندازه ی کافی دوستان آیات و روایات در تأکید و آثار و فواید قرائت قرآن را میدانند
در ضمن یک حساب سرانگشتی که بکنیم اینکه در طول هفته یک جزء از قرآن را کسی که خود را می خواهد جزو منتظران واقعی قرار دهد تلاوت کند ببینیم آیا خیلی کار شاقی انجام داده ؟
هر جزو قرآن کریم با ترتیل خواندنش حداکثر 1 ساعت به طول می انجامد در هفته چند ساعت داریم 168 ساعت چه کثری از زمان هفتگی ما صرف خواند کتاب خدا میشود؟
از ویژگیهای متقین و یاران حضرت حجت انس شدید آنها با کتاب خداست
حالا انس شدید پیشکش آیا 0.006 زمان خود در هفته را در محضر قرآن باشیم آیا خیلی کار شاقی کرده ایم؟
و در مورد
نقل قول:
قبلاً هم در پاتوق گردانهای بیداری اندیشه گفته بودم که لازم هست هر یک از اعضای گردانها حضور فعالی در این 3 تاپیک داشته باشند
کارگاه "معنویت"
کارگاه معنویت هم که:
مکانی است برای تزکیه نفس که دستور صریح خدا در قرآن مجید است و نیاز هر کسی است که به دنبال فلاح و رستگاری است
«قد افلح من زكها؛(24-شمس)
به يقين رستگار شد كسى كه به تزكيه نفس پرداخت.
بد نیست به بندهای تاپیک
گروه دوستی، با عنوان "برای حق" مراجعه فرماید
ببینیم کدامش زیادی است برای کسی که میخواهد در راه حق گام بردارد؟
اما در مورد
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است: [ -> ]9-حقیقتاً به محاسبه ی نفس و مراقبه مشغول شوند و در پایان هر شب ببینند چند چند بوده اند در راه بندگی خدا و استغفار دایم و مجاهد دایم برای ترک معصیت و انجام واجب داشته باشند
محاسبه ی نفس هم که باز از بدیهیات است که به ذکر 3 روایت اکتفا میکنم
از حضرت امام موسى كاظم عليه السّلام نقل شده كه فرمود:
از ما نيست كسى كه بازجوئى نكند نفسش را در هر روز پس اگر كردار نيك انجام داده از خدا توفيق زيادى در عمل بخواهد و اگر كردار بد انجام داده از آنها طلب آمرزش از خدا كند و توبه نمايد.
ارشاد القلوب- ترجمه رضايى ج1 428
امام رضا عليه السّلام فرمود:
از ما نيست كسى كه هر روز به حساب خود نرسد، اگر كار نيك انجام داده از خدا توفيق فزونيش كند، و اگر كار بدى كرده استغفار نمايد و توبه كند
مشكاة الانوار-ترجمه هوشمند و محمدى متن 523
امام موسى بن جعفر عليه السلام فرمود:
از ما نيست كسى كه هر روز از نفس خود حسابرسى نكند، اگر عمل خوب كرده (بر آن بيفزايد) و از خدا بخواهد نيكىاش زيادتر شود و اگر عمل بد كرده از آن استغفار كرده و توبه كند.
جهاد النفس وسائل الشيعة-ترجمه صحت، ص: 378
و در مورد:
(۱۹/فروردین/۹۱ ۲:۱۱)... نوشته است: [ -> ]8-برای سلامتی و فرج آقا صدقه ی ماهانه ای کنار بگذارند
چزو وظایف منتظران است که در روایات ذکر شده و در کتاب مکیال المکارم هم جزو وظایف منتظران آمده است و توضحیات ارزشمندی هم در علت این وظیفه و آثار انجام این وظیفه بیان شده است
(۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۲:۱۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: [ -> ]اینو به شما کاربران میگم.دین اینی نیست که آقای علی110 میگه.
متاسفانه آقای علی110 دارن راه اشتباه رو میرن،قطعا.
و به نظر من به جای اب اوردن دارن کوزه میشکنن،این نظر منه
قضاوت با شما که آیا برای کسانی که هدفشان بودن در رکاب امام زمانشان هست و می خواهند جزو یاران حقیقی امام زمان باشند این موارد زیارده روی است و یا به قول این منتقد بنده مسائلی غلط و قرائت غلطی از دینداری ارائه کرده ام
نقدی و نقطه نظری بود فقط خواهشاً مستند به آیات و روایات باشد