تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: >>>>>>راجع به ارتباطات بین کاربران !!<<<<<<<
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5
کاربران گرامی . سلام علیکم
به حمدالله و در سایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تالار از بازدید مناسب و پستهای مفیدی برخوردار هست و روز به روز کاربران ما رو به افزایش هستند .
خوب فضای مجازی ، محدودیت ها و فرصت های خاصی دارد که با فضای ، عادی قابل مقایسه نیست .
خیلی ها دوست ندارند هویتشون در فضای مجازی مشخص باشد . برخی علاقه دارند خودشان را آن طور که دوست دارند نشان دهند. برخی هم صادقانه ،خودشان هستند .
زندگی ما هم به تالار محدود نمی شود و هر کدام مسئولیتهای غیر تالار هم داریم . پس قائدتا نباید از کادر تالار انتظار برود که تمام وقت خودشون را در تالار سر کنند . اگر چه عمده مسئولین وقت زیادی می گذارند .
خوب در این میان بسیاری از کاربرها با هم رابطه دوستانه پیدا کرده اند . این دوستی ها خوب مزایای بسیاری دارد اگر درست پیش برود اما ممکن است کاربری خودش را در قالبی معرفی کند که غیر واقعی هست .
خواهش از دوستان داشتم و اون این هست که در انتخاب دوستان مجازی ، شدیدا وسواس به خرج بدهید . شناخت در فضای مجازی هر چقدر هم به نظر زیاد بیاید باز هم کم هست .
چند خواهش از شما داشتم که اگر به آنها عمل کنید هم شما موفق تر خواهید بود و هم ما :
جدیدا مسائلی پیش آمده در بین کاربران مختلف که ایجاب می کند ، کمی زیرکانه تر اقدام کنیم .

1-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید .
2-اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید .

[b] دوباره تاکید می کنم فضا مجازی هست و هر کس به هر قالبی که علاقه داشته باشد فرو می رود .
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود . اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست .
به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید :

"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...

پیشنهاد ما این هست که

1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .

2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید . از همان اول ، ماجرا را اطلاع بدهید .

توصیه ها را جدی بگیرید .
ما هم سعی می کنیم بعد از ارجاعها ، در حد توان خودمون و ظرفیت دنیای مجازی ، کمکی داشته باشیم .
پیشاپیش تشکر از توجه دوستان

تکمیل شده تذکر اینجا:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid266103
نقل قول:-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید .

یعنی می فرمایید با این هیکل چوقولی دیگران را بکنیم؟
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۴:۵۴)محمود نوشته است: [ -> ]
نقل قول:-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید .

یعنی می فرمایید با این هیکل چوقولی دیگران را بکنیم؟

خیر!
راهنمایی بفرمایید که مسائل خاص و خصوصی رو با مدیران هماهنگی بفرمایند .
با تشکر

نکته دیگری که باید توجه شود این است که دوستان فکر نکنید چون فردی مثل وحید ۱۱۰ پست های مذهبی دارد . به جای سلام . سلام علیکم میگوید . امضا و اواتارش مذهبی است . بنابرین او فردی مذهبی خوش اخلاق و قابل اعتماد است

این محیط مجازی است !!

به هیچ عنوان شناخت مجازی را که همراه با باز سازی ذهنی و تخیلی خود ماست ملاک اعمال و اقدامات خود قرار ندهیم

در خیلی موارد ممکن است با این جمله :

ببخشید در مورد فلان مسءله دینی از شما کمک میخواستتم

کسی رو ندارم بپرسم جز شما و ... باب دوستی و خدای ناکرده مسایل بعدی باز شود . بنابرین مواظب باشید .

در پناه خدا
با تشکر از پست به جا و مهم بانو که واقعا لازم بود مخصوصا برای این فروم !

کلا بنده زیاد تو فوم ها نمی چرخم به جز این فروم و یکی دیگه و به همین خاطر زیاد رفیق اینترنتی ندارم به غیر از چند نفر از دوستان نظیر ... که فک کنم سر و تهش تو این فروم به شه چهار یا پنج نفر :دی

اما یه چیزه دیگه !!

(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۰۷)وحید110 نوشته است: [ -> ]نکته دیگری که باید توجه شود این است که دوستان فکر نکنید چون فردی مثل وحید ۱۱۰ پست های مذهبی دارد . به جای سلام . سلام علیکم میگوید . امضا و اواتارش مذهبی است . بنابرین او فردی مذهبی خوش اخلاق و قابل اعتماد است
داش وحید به نکته ی خیلی مهمی اشاره کرد !!
برای مثال خوده ما اون زمان که بدو ورودمون به فروم بود با اون آواتار قبلی و اسم ویژه و از همه مهم تر امضای متفاوت بعضی دوستان گمان بد میبردند :دی
البته الان هم زیاد فرقی نکرده ها :دی

کلا تشکر از تاپیک بانو که اگه بهش توجه بهشه خیلی می تونه مفید واقع بشه Heart
(((بسم الله الرحمن الرحيم)))
ضمن تشكر از فاطمه خانم به دليل ايجاد اين تاپيك.
مسئله ي اعتماد در فضاي مجازي،مسئله ي حل شده اي هست و تقريبا" هيچكس در اين فضا به ديگري اعتماد نميكند،حتي خودم (البته نه هميشه)
درضمن من خودم در تالارهاي زيادي فعاليت دارم و مشكلات اعتماد را به چشم ديده ام،ولي اين رو هم بگم كه فضاي اين تالار جوري هست كه امكان سو استفاده از كاربران خيلي كم و تقريبا" صفر هست.
درضمن محمود مسئله چوقولي نيست كه،مسئله اگاه بودن از احتمال خطرات احتمالي هست،از سوي كاربران به ظاهر مسلمان و ........
در ضمن اقا وحيد هم به نقطه ي خوبي اشاره كرد(كه بهتر بود از ديگران مثال بزنه نه خودش)
مثلا" گوش كنيد!
شايد من خودم(شهرام)يه ماسون باشم ،يا يك كمونيست،يا يك لائيك،يا يك سكولار كه اومدم تو تالار و دارم خودم رو خوب نشون ميدم و هدفم ايجاد محبوبيت در تالار(حالا) و ايجاد اختلاف در (اينده) باشه
نتيجه ي احتمالي:بايد هميشه مواظب فضاي مجازي باشيم و در صورت ديدن مشكلات احتمالي،اين مشكلات رو با مديريت در جريان بزاريم.

نقل قول:شايد من خودم(شهرام)يه ماسون باشم ،يا يك كمونيست،يا يك لائيك،يا يك سكولار كه اومدم تو تالار و دارم خودم رو خوب نشون ميدم و هدفم ايجاد محبوبيت در تالار(حالا) و ايجاد اختلاف در (اينده) باشه

به در گفتی دیوار بشنوه؟ نه؟

لعنت بر منافق ریاکار تزویر کار
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۴۶)محمود نوشته است: [ -> ]
نقل قول:شايد من خودم(شهرام)يه ماسون باشم ،يا يك كمونيست،يا يك لائيك،يا يك سكولار كه اومدم تو تالار و دارم خودم رو خوب نشون ميدم و هدفم ايجاد محبوبيت در تالار(حالا) و ايجاد اختلاف در (اينده) باشه

به در گفتی دیوار بشنوه؟ نه؟

لعنت بر منافق ریاکار تزویر کار

نه دارم به دختر خودم ميگم تا عروسم بفهمه!
من هم دعا ميكنم تا،منافق ريكار تزويز كار،ادم بشه!!

به نام خدا

سلام و تشکر از فاطمه خانم و آقای وحید110 گرامی...

بله...اینجا امضا و آواتار ما نشون دهنده شخصیت ماست ولی هستن کسایی که از همین موضوع سوء استفاده می کنن...

با اجازتون منم چند مورد رو اضافه کنم...

اینکه کسی میاد تو مباحث عمومی تالار شرکت می کنه و بعد به بهانه قانع نشدن ازتون میخواد که به صورت خصوصی و یا از طریق چت کردن گفتگو کنید!!!
یا پیام هایی نظیر : اگه مایل به چت کردن هستی پیام بده!!!!!!!!!!!

یا مثلا باب گفتگو رو اینطور باز می کنه ببخشید میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟؟؟؟؟؟ بعد شمام میگی آره بپرس! چه اشکالی داره...بعد ایشون دلیل انتخاب اسم و آواتار و امضا و...میپرسه بعد همینطوری خودمونی میشه و....

یا بحثی پیش میاد که طرف آی دیشو در اختیارتون قرار میده و میگه میتونه راهنمائیتون کنه...

این موارد عیناً مشاهده شده...

حالا بماند خیلیا آروم آروم رو افکار آدم هم تاثیر میذارن...و دید آدم رو به بعضی مسائل عوض می کنن...

گفتم بگم شاید به دردتون بخوره...
(۱۴/خرداد/۹۱ ۱۵:۵۹)azam نوشته است: [ -> ]به نام خدا

سلام و تشکر از فاطمه خانم و آقای وحید110 گرامی...

بله...اینجا امضا و آواتار ما نشون دهنده شخصیت ماست ولی هستن کسایی که از همین موضوع سوء استفاده می کنن...

با اجازتون منم چند مورد رو اضافه کنم...

اینکه کسی میاد تو مباحث عمومی تالار شرکت می کنه و بعد به بهانه قانع نشدن ازتون میخواد که به صورت خصوصی و یا از طریق چت کردن گفتگو کنید!!!
یا پیام هایی نظیر : اگه مایل به چت کردن هستی پیام بده!!!!!!!!!!!

یا مثلا باب گفتگو رو اینطور باز می کنه ببخشید میتونم یه سوال ازتون بپرسم؟؟؟؟؟؟ بعد شمام میگی آره بپرس! چه اشکالی داره...بعد ایشون دلیل انتخاب اسم و آواتار و امضا و...میپرسه بعد همینطوری خودمونی میشه و....

یا بحثی پیش میاد که طرف آی دیشو در اختیارتون قرار میده و میگه میتونه راهنمائیتون کنه...

این موارد عینی مشاهده شده...

حالا بماند خیلیا آروم آروم رو افکار آدم هم تاثیر میذارن...و دید آدم رو به بعضی مسائل عوض می کنن...

گفتم بگم شاید به دردتون بخوره...

یعنی شما میفرمایید هرکس به کاربر دیگه ای گفت بیا چت و آیدیش رو خواست یا یه سوال اینطوری ازش کرد (همین مثالهایی که زدید) قطعا نیت بدی داره؟

به نظر بنده این مثالهایی که زدید بستگی به نوعش داره یعنی پنجه پنجاه هست. و به نظرم اتفاقا خوبه که آدم همیشه خوشبین باشه ولی خوشبین بودن به معنای ترک جوانب احتیاط نیست. (شاید این جمله ی آخرم کمی پارادکس گونه به نظر بیاد)

یا علی (علیه السلام) Heart
صفحه: 1 2 3 4 5
آدرس های مرجع