۱۴/خرداد/۹۱, ۱۰:۳۹
کاربران گرامی . سلام علیکم
به حمدالله و در سایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تالار از بازدید مناسب و پستهای مفیدی برخوردار هست و روز به روز کاربران ما رو به افزایش هستند .
خوب فضای مجازی ، محدودیت ها و فرصت های خاصی دارد که با فضای ، عادی قابل مقایسه نیست .
خیلی ها دوست ندارند هویتشون در فضای مجازی مشخص باشد . برخی علاقه دارند خودشان را آن طور که دوست دارند نشان دهند. برخی هم صادقانه ،خودشان هستند .
زندگی ما هم به تالار محدود نمی شود و هر کدام مسئولیتهای غیر تالار هم داریم . پس قائدتا نباید از کادر تالار انتظار برود که تمام وقت خودشون را در تالار سر کنند . اگر چه عمده مسئولین وقت زیادی می گذارند .
خوب در این میان بسیاری از کاربرها با هم رابطه دوستانه پیدا کرده اند . این دوستی ها خوب مزایای بسیاری دارد اگر درست پیش برود اما ممکن است کاربری خودش را در قالبی معرفی کند که غیر واقعی هست .
خواهش از دوستان داشتم و اون این هست که در انتخاب دوستان مجازی ، شدیدا وسواس به خرج بدهید . شناخت در فضای مجازی هر چقدر هم به نظر زیاد بیاید باز هم کم هست .
چند خواهش از شما داشتم که اگر به آنها عمل کنید هم شما موفق تر خواهید بود و هم ما :
جدیدا مسائلی پیش آمده در بین کاربران مختلف که ایجاب می کند ، کمی زیرکانه تر اقدام کنیم .
1-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید .
2-اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید .
[b] دوباره تاکید می کنم فضا مجازی هست و هر کس به هر قالبی که علاقه داشته باشد فرو می رود .
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود . اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست .
به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید :
"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...
پیشنهاد ما این هست که
1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .
2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید . از همان اول ، ماجرا را اطلاع بدهید .
توصیه ها را جدی بگیرید .
ما هم سعی می کنیم بعد از ارجاعها ، در حد توان خودمون و ظرفیت دنیای مجازی ، کمکی داشته باشیم .
پیشاپیش تشکر از توجه دوستان
تکمیل شده تذکر اینجا:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid266103
به حمدالله و در سایه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تالار از بازدید مناسب و پستهای مفیدی برخوردار هست و روز به روز کاربران ما رو به افزایش هستند .
خوب فضای مجازی ، محدودیت ها و فرصت های خاصی دارد که با فضای ، عادی قابل مقایسه نیست .
خیلی ها دوست ندارند هویتشون در فضای مجازی مشخص باشد . برخی علاقه دارند خودشان را آن طور که دوست دارند نشان دهند. برخی هم صادقانه ،خودشان هستند .
زندگی ما هم به تالار محدود نمی شود و هر کدام مسئولیتهای غیر تالار هم داریم . پس قائدتا نباید از کادر تالار انتظار برود که تمام وقت خودشون را در تالار سر کنند . اگر چه عمده مسئولین وقت زیادی می گذارند .
خوب در این میان بسیاری از کاربرها با هم رابطه دوستانه پیدا کرده اند . این دوستی ها خوب مزایای بسیاری دارد اگر درست پیش برود اما ممکن است کاربری خودش را در قالبی معرفی کند که غیر واقعی هست .
خواهش از دوستان داشتم و اون این هست که در انتخاب دوستان مجازی ، شدیدا وسواس به خرج بدهید . شناخت در فضای مجازی هر چقدر هم به نظر زیاد بیاید باز هم کم هست .
چند خواهش از شما داشتم که اگر به آنها عمل کنید هم شما موفق تر خواهید بود و هم ما :
جدیدا مسائلی پیش آمده در بین کاربران مختلف که ایجاب می کند ، کمی زیرکانه تر اقدام کنیم .
1-پیغام های خاص کاربران را با مدیران درمیان بگذارید . خصوصا کاربران جدید .
2-اگر مشکلی با شما مطرح شد ، سعی بفرمایید که خودتان حلش نکنید .
[b] دوباره تاکید می کنم فضا مجازی هست و هر کس به هر قالبی که علاقه داشته باشد فرو می رود .
این مسئله خیلی مهم هست چون در پیامهای خصوصی فقط شما ، ناظر هستید .
مثلا ممکن هست اگر در فضای عمومی تالار مسئله ای بیان بشود و راستی و دروغ بودن آن توسط کاربری مشخص شود . اما فضای خصوصی شما یک نفره هست و ممکن هست شما بی اختیار تحت تاثیر قرار بگیرید . بدون اینکه برایتان مشخص شود این مسئله دچار مشکل هست .
به جملاتی از قبیل جملات زیر که سعی در جلب همراهی شما را دارد کلا حساس باشید :
"من از طرف فلان کاربر قدیمی با شما آشنا شدم "
"من همیشه پستهای شما را دنبال می کنم "
" آیدی قبلی من فلان بوده "
"من آشنای فلانی هستم " (اگر هم درست گفته باز هم چک کنید )
"فلانی راجع به من فلان فکر را دارد "
" من راجع به مسئله ... نگران هستم "
و...
پیشنهاد ما این هست که
1-حتی الامکان وارد مسایل خصوصی که کاربران ابراز می کنند، نشوید .
2- پیشنهاد کنید به طرف مورد نظر که مسائل خودشون رو با مدیران در میان بگذارند .
3- نگذارید تا کار از کار بگذرد و بعد بیایید و مطرح کنید . از همان اول ، ماجرا را اطلاع بدهید .
توصیه ها را جدی بگیرید .
ما هم سعی می کنیم بعد از ارجاعها ، در حد توان خودمون و ظرفیت دنیای مجازی ، کمکی داشته باشیم .
پیشاپیش تشکر از توجه دوستان
تکمیل شده تذکر اینجا:
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-17...#pid266103