کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 12 رای - 4.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تاپیک جامع تفریح به سبک زندگی اسلامی
۲۱:۴۵, ۲۷/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۳ ۰:۴۴ توسط مجید املشی.)
شماره ارسال: #1
آواتار

(۸/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۲)Night moans نوشته است:  نقل قول

بسم الله الرحمن الرحیم

"سلام بر مهدی یاوران عزیز"

[تصویر: Tavoos.jpg]

در این تاپیک قصد داریم نظریات خود را درباره تفریح در سبک زندگی اسلامی ارائه دهیم.
تمامی آیات مرتبط و احادیث در این باره باید جمع آوری شوند.

جمع آوری احادیث بخشی از کار ما است،
باید در هر زمینه ایده بسازیم.

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان عزیزم
شاید این پستو جای مناسبی نزدم اما از طرفی هم جای مناسب تری پیدا نکردم!در عین حال تفریح و سرگرمی موضوعیه که مدتیه ذهنمو به خودش مشغول کرده و به نظرم در مورد چگونگی و میزانش در زمان های مختلف واقعا باید فکر کرد مخصوصا تو وضعیتی مثل حالا که بسیاری از گردانندگان صنعت سرگرمی درصدد منحرف کردن جوونا هستن(حالا به هر شکلی از ترویج فحشا که ابتدایی ترین شکلشه بگیر تا از بین بردن اعتقادات درستشون که شاید مخفی ترین و خطرناک ترین حالتش باشه)
در حدیث داریم که جوان باید تفریح کند...
اما این تفریح بایدی شامل چه چیزهایی میشه؟
ببینید چیزی که معلومه اینه که وقت طلاست و باید ازش به نحو احسن استفاده کرد و به نظرم مهم ترین تفریح ها ورزش کردن و مسافرت کردنه که تو احادیث و آیات هم(فسیروا فی العرض...)
اما به نظر میرسه کارهایی از قبیل دیدن فیلم و سریال هم کمابیش مفیدند اما در نهایت خوش خیالی اگه نگیم همشون و حساب احتمالات و البته ندیده های خودمونم در نظر بگیرم باز به جرات میشه گفت هیچ فایده ای ندارند البته در مورد فیلم ها و سریال هام هرچند طیف وسیع تری هستند ولی در کل وضع همینطور به نظر میرسه مثلا خود من بعد اطز مدت ها فیلم دیدن به این نتیجه رسیدم که هر فیلمیو ناید دید!باورتون میشه؟بعد فهمیدم برای دیدن یه فیلم خوب باید یه سری ملاک های فنیو در نظر داشته باشم حالا مساله مهم اینه که آیا این تفریحی که به عنوان یه جوون باید انجام بدیمباید حتما به یه دردیمون بخوره و حداقل تو یه زمینه ای مفید باشه یا نه همین که کار نادرستی یا گناهی نباشه کافیه؟
خواهش میکنم حتما رو این موضوع فکر کنید و این رفیقتونم در جریان نحوه برخوردتون با این مساله بذارید شاید شما هم بعد از فکر کردن رو این موضوع بعضی از برنامه هاتونو تغییر دادین

(۱۸/شهریور/۹۱ ۲۳:۲۱)ats نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
چند وقتیه دنبال تفریحاتی هستم که حلال باشه و بتونه روحم را قوت بده ولی به نتیجه خاصی نرسیدم مخصوصا برای ما خانم ها تفریح خیلی کمتر از آقایون هست و نم تونیم هر کاری را بکنیم
وقتی دوستای مذهبیم را می بینم ،متوجه میشم تفریحات چندانی ندارن ،افراد غیر مذهبی هم که اصولا گوشه ای از تفریحشون غیر حلال هست
با خودم گفتم یه تاپیک در این رابطه بزنم تا این موضوع مورد بحث قرار بگیره تا بیش تر راهنمایی بشم

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، یوسف خان ، N.Mahdavian ، جویای حقیقت ، دل خسته ، Tolou ، محب الزهرا ، نگار ، عبدالرحمن ، مجید املشی ، mahdi_amiri

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۱, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
(۱۹/شهریور/۹۱ ۱۲:۴۹)Hadith نوشته است:  تفریح حلال!
خیلی تفریح های حلال هست! حتی برای خانم ها!
من نمی دونم شما به چه هنری علاقه دارید،اما سینما رفتن می تونه یک تفریح باشه،اگر به سینما علاقه دارید!
پارک رفتن،گردش رفتن با دوستان متعهد و معتقد به چارچوب های مذهبی و اخلاقی،تفریح بدی نیست..
مثلاً ما توی تهران جائی داریم به نام پارک بانوان که محیط کاملاً خوبیه،نمی دونم توی شهر شما هم چنین محیط هائی دارید یا نه..
اینها برای تفریح بیرون از خونه،
برای داخل خونه هم مطالعه رو بسیار پیشنهاد می کنم..
ضمن اینکه قبلش هم باید با خودتون فکر کنین که از انجام چه کاری لذت می برید؟ چه مهارتی رو دوست دارید؟
شما چه تفریحی مدّنظرتون هست که برای خانمها حرامه و برای آقایون حلال؟Smile

سلام .

به نظر من تفریحی که انسان انجام میده باید براش یک فایده ای داشته باشه . یعنی اینکه از انجام اون تفریح هدف داشته باشه .
انسان نباید در هیچ شرایطی وقتش رو با انجام کارهایی که فایده ای براش نداره تلف کنه . حالا این کار ها میتونه در قالب تفریحات باشه و یا ... .
دوست عزیزمون گفتن که سینما رفتن یکی از تفریحات هستش . به نظر من این کار تفریح از نوع وقت تلف کردن هستش .
در ضمن هر ورزشی که برای آقایون حلال باشه برای خانوم ها هم حلاله . فقط خانوم ها یک سری از تفریحات رو مثل بعضی ورزش ها رو باید در مکان های خاصی انجام بدن .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، سدرة المنتهی ، mhvvhm ، فدک زهرا ، ats ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۳:۵۹, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
سینما یک هنره و خیلی از حرفها رو میشه در قالب یک فیلم آورد.
البته که هر فیلمی ،ارزش وقت گذاشتن ندارد،اما فیلم خوب رو باید دید.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، azade ، SARV ، Farzaneh ، Mitsonary ، یاران مهدی ، ats ، maryam.f ، Tolou
۱۴:۲۳, ۱۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
به قول بچه ها باید ببینید علاقه تون چیه
ادم منفعلی هستید یا نه
کارهای گروهی رو ترجیح میدید یا فردی
تفریحات انتزاعی رو دوست دارید یا عملی
الان که خدا رو شکر در هر محله ای کلی باشگاه ورزشی هست
کتاب هم که اگه نخواید بخرید کتابخانه هست(خود من عاشق کتابم)
اگه اهل مطالعه باشید هم میتونید یه فیلد خاصی که براتون جالبه مشخص کنید روش کار کنید زکاتش رو هم بدید به ماBlush
نقاشی خط و .... هم هست اگه اهل هنر باشید

بگید علاقه تون چیه ما براتون تفریح درست میکنیمBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، سدرة المنتهی ، SARV ، ats ، Mohammad Trust ، Tolou
۲:۰۲, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #14
آواتار
کلاسهای آموزشی
  • خط (خوش خط بودن به نظرم واجبه )
  • نقاشی
  • آموزش مهارتهای مختلف ...
ورزش
  • پیاده روی
  • کلاسهای ورزشی
  1. کتاب خوندن
  2. دوره های دوستانه
  3. نت
باز هم وقت اضافه آوردین ، خبرم کنید Smile

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: N.Mahdavian ، شیدا ، حوریه سادات ، mahdy30na ، فدک زهرا ، خیبر110 ، یاران مهدی ، ats ، Mohammad Trust ، Farzaneh ، Tolou
۱۴:۵۵, ۲۰/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۱ ۱۵:۱۳ توسط حوریه سادات.)
شماره ارسال: #15
آواتار
به شخصه برا من تفريحي كه بيشترين لذت رو ازش ميبرم كار هاي تحقيقاتيه پيرامون نماد هاي فراماسونري تو شهر و كشورم و دشمن شناسي و آگاهي بقيه!البته نه اينكه صرفا برام جنبه ي تفريحي داشته باشه،از اين كارم هدف دارم ولي كلا سعي كن هدفيو انتخاب كني كه در راه رسيدن بهش از همه چي حتي سختياش لذت ببري
اينجور تفريحا پايداره دوست من!Blush
در ضمن به شدت با اين حرف كه خيلي از تفريحا واسه ما دخترا به واسطه ي دينمون محدود شده مخالفم!Dodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، شیدا ، یاســین ، فانوس *7* ، ats ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۷:۰۸, ۲۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول:کلاسهای آموزشی
  • خط (خوش خط بودن به نظرم واجبه )
  • نقاشی
  • آموزش مهارتهای مختلف ...
ورزش
  • پیاده روی
  • کلاسهای ورزشی

1. کتاب خوندن
  2. دوره های دوستانه
  3. نت
باز هم وقت اضافه آوردین ، خبرم کنید [تصویر: smile.gif]

بحث اینجاست که من همه ی اینهارو مادرزادی پاس کردم Big Grin
حالا چیکار کنم؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: medad.sefid ، فاطمه خانم ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۳:۱۹, ۲۱/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۰ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #17
آواتار
آي گفتي!Dodgy
واسه ما خانما كه به لطف اين آقايون ورزش اصولي مثل ستاره ها صعب الوصول شده جايي نيس والله يا لا اقل بگم جاي نزديك و به درد بخوري نيس. نه ميشه دوچرخه سواري كرد نه اسكيت و نه تو بوستان ها از وسايل ورزشي نصب شده استفاده كرد .
نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
فقط بايد گلدوزي كنيم!!
البته اينارو واقعا از ته دل دلم نميخواد؛ ولي ورزش...
خودتون ورزشكاراي خانمو ديديد ديگه ! تو مسابقات غير رسمي و تمرين هم از شر ديد آقايون در امان نيستن همش بايد به فكر لباس محجبه باشن آخه كي با گرمكن شنا ميكنه يا با چادر ايروبيك ميكنه يا دور پارك ميدوه . ما خانما هيچ جا از دست شما آقايون راحتي نداريم. ميگيد با حجاب ورزش كن؟ والله تا شما هستين با حجابم نميتونيم راحت ورزش كنيم . زندگي عاديمونم كه ميكنيم نظرات و پيشنهادات و راهكارهاي فيلسوفانه تون!و كمك هاي بيدريغتون ! رو اعصابمون رژه ميره. بماند كه همه امكانات و بودجه هاي ورزشي هم به شما اختصاص داره و ما هي بايد از جيب خودمون بديم.

(۲۰/شهریور/۹۱ ۱۴:۵۵)hoorie نوشته است:  به شخصه برا من تفريحي كه بيشترين لذت رو ازش ميبرم كار هاي تحقيقاتيه پيرامون نماد هاي فراماسونري تو شهر و كشورم و دشمن شناسي و آگاهي بقيه!البته نه اينكه صرفا برام جنبه ي تفريحي داشته باشه،از اين كارم هدف دارم ولي كلا سعي كن هدفيو انتخاب كني كه در راه رسيدن بهش از همه چي حتي سختياش لذت ببري
اينجور تفريحا پايداره دوست من!Blush
در ضمن به شدت با اين حرف كه خيلي از تفريحا واسه ما دخترا به واسطه ي دينمون محدود شده مخالفم!Dodgy

چرا محدوده ولي اين صرفا به خاطر دين نيست به خاطر فرهنگ اشتباه مردمه.Confused
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حوریه سادات ، شهرام ، ats ، pcyord ، maryam 135 ، Mohammad Trust ، Tolou
۱۳:۲۵, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #18
آواتار
نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتمBig GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، دل خسته ، شیدا ، medad.sefid ، Mohammad Trust
۱۶:۰۷, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۱/شهریور/۹۱ ۱۳:۲۵)فدايي ولايت نوشته است:  
نقل قول:نه ميشه گيم نت رفت.
نه تو خيابون لايي كشيد
نه تماشا چي ورزشگاه شد
نه با موتور تك چرخ زد.
والا من که پسرم تاحالا سراغ هیچکدوم از اینا نرفتمBig GrinBig Grin
راست گفتی برادر ، من هم هیچ کدوم از این کارها رو نکردم ، اصلا به نظر من جذابیتی ندارند این ها!
الانسان حریص علی ما منع ، خانم های ما چون از این کارها منعشون می کنند براشون شده آرزو.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، taleb
۱۶:۲۳, ۲۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #20
آواتار
سلام
بهترین تفریح حلال و سالم :

مطالعه
قران خوندن

تو مجالس صمیمی و دوستانه نقل حدیث کنید
همانگونه که در روایت داریم از رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فرمود :
[b] با يكديگر مذاكره و ملاقات و گفتگو كنيد زيرا حديث صيقل دل هاست همانا دلها مانند شمشير زنگار مى ‏گيرد و صيقل آنها حديث است. اصول کافی جلد اول کتاب فضل و علم

حالا این کار میتونه بیت دوستان تو نت باشه و تو مجالس خصوصی
برای همدیگه از مناقب اهل بیت بگید
ببین چقدر میشه کار حلال کرد
یا علی

امضای mahdy30na
بسم الله الرحمن الرحیم
ادع إلى سبيل ربك بالحكمة والموعظة الحسنة وجادلهم بالتي هي أحسن إن ربك هو أعلم بمن ضل عن سبيله وهو أعلم بالمهتدين

با حکمت و اندرز نيکو، به راه پروردگارت دعوت نما! و با آنها به روشى که نيکوتر است، استدلال و مناظره کن! پروردگارت، از هر کسى بهتر می‏داند چه کسى از راه او گمراه شده است؛ و او به هدايت‏يافتگان داناتر است

Invite to the way of your Lord with wisdom and good instruction, and argue with them in a way that is best. Indeed, your Lord is most knowing of who has strayed from His way, and He is most knowing of who is [rightly] guided.
نحل 125
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، حوریه سادات ، شیدا ، فاطمه خانم ، یاران مهدی ، ats ، pcyord ، Farzaneh ، Tolou
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]