سلام دوستان ؛
اومدم این رو بهتون بگم که ظهور خیلی خیلی خیلی خیلی .... نزدیکه
سید خراسانی (آقا) پرچم رو به امام زمان خواهد داد ....
این رو مطمئنم !!!!!!!!!!
سالهاست که آخوندها این رو دارن داد میزنن ولی ما هنوز گرفتیم
خودمونو باید بسازیم
دعای ندبه ، کمیل ، فرج ، نماز با اخلاص ، با ایمان تر شدن و ...
[i]
باید کاری کنیم که وقتی امام زمان اومد شرمندش نشیم[/b]!!!
خدا کند از یارانش باشیم
یا علی
راستی بنظرم باید این تاپیک را در قسمت مهدویت میزدید مگه نه؟
وقت گذاران دروغ می گویند به صراحت تو قرآن اومده لازم نیست خودتو بپیچونی دنبال احادیث
ولی اینکه بگی ظهور نزدیکه با وقت گذاری فکر میکنم فرق داره
ما وقتی برای ظهور آقا تعیین نمی کنیم ، بلکه گفتیم که ظهورش نزدیک است ...
بله اگر میگفتیم فلان روز ظهور می کند حتما دروغ گوییم و به حرفمان گوش نکنید !!!
اما تمام علامات نشان از نزدیک بودن ظهور آقا دارد .
از آیت الله بهجت (رحمة الله علیه) شنیده اند که می گفت "سفیانی اول همان صدام بود ... باید منتظر سفیانی دوم باسیم"
سفیانی دوم بنا بر روایات با فاصله ی کمی از سفیانی اول ظهور خواهد کرد و بنابر شواهد که سفیانی هم مسلمان است و هم مسلمان کشی می کند میتوان گفت که او همان عربستان است .....
بچه ها این ها همه حرفه ، بیاید خودمونو برای ظهور آماده کنیم
نباید با این جور حرفها برای خودمون عالمی درست کنیم و ظهور آقا رو دور بدونیم .
ما آدما مخصوصا ایرانیا عادت داریم همه ی کارامون رو دقیقه ی نود انجام بدیم :
تو مهمونیا ، کنکورها و حتی درس خوندمون هم دقیقه نودیه ....!
بیاید این یکی رو به موقع انجام بدیم
خیلی بده آقامون ظهور کنه و ما دو دستی بزنیم تو سرمون که وای بر من ، چرا برای آقای به این نازی تو وقتی که باید کار می کردم ، کار نکردم !!!!
بیاید دیگه بار و بندیلمون رو ببندیم و بشیم سردار سپاه آقا ،،، به خدا اون روز دور نیست !!!!
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۳:۰۲)mahdi14 نوشته است: [ -> ]سفیانی دوم بنا بر روایات با فاصله ی کمی از سفیانی اول ظهور خواهد کرد و بنابر شواهد که سفیانی هم مسلمان است و هم مسلمان کشی می کند میتوان گفت که او همان عربستان است .....
سلام
سفیانی شخص هست به احتمال قوی
آقای بهلول نقل کردند یرگه رو توی سوریه دیدند ، درجه داری بوده زشت رو ، به نام اگر اشتباه نکنم عثمان ابن عصقبه.
هر چند من با این رفتار معاویه گونه اردوغان ، حدث می زنم این هم بتونه سفیانی باشه!
نقل قول:سلام
آقای بهلول نقل کردند ایشون رو توی سوریه دیدند ، درجه داری بوده زشت روه ، به نام اگر اشتباه نکنم عثمان ابن عصقبه.
هر چند من با این رفتار معاویه گونه اردوغان ، حدث می زنم این هم بتونه سفیانی باشه!
ايشون؟
يعني واقعا سفياني لياقت ايشون رو داره.
راستي، مرحوم بهلوم چند ده سال پيش اين خاطره رو نقل کردن، فکر کنم الان طرف هفت کفن پوسونده باشه
به نام خدا
از دوستان خوب خواهشمندم از ارسال شنيده ها و نقل و قولاتي كه اساسي ندارند جدا پرهيز كنند.
دوستان من بحث و ارسالات شما در مورد ظهور منجي آخرالزمان و امام موعود است،درست نيست به همين راحتي از الهامات و خوابها و پنداشت ها حرف زد و بر اين مباحث تاكيد داشت.
اگر از علائم حتمي پيش از ظهور خواستيد اطلاع يابيد، يا علي ..........به
اينجا سر بزنيد و بهره كافي رو از ارسالهاي مفيد ببريد
و يا اگر قصد تلنگر بر خود جهت تعالي نفس را خواهانيد ..................به
اينجا بياييد
اگر از فتنه هاي آخر الزمان و راهكارهاي امان از آن مطلبي خواستيد...............در
اينجا
حال اگر خواستيد جهت تعجيل در فرج حضرت اقدامي كنيد..................
اينجا
اگر دوست داريد با امام زمان رفيق شويد!!!.....................................بسيار مفيد است
اينجا
شايد هم بخواهيد از وظايف منتظران عصر غيبت بدانيد.........................در
اينجا
ويا علل بازماندن از ياري به حضرت.................................................آن هم در
اينجا
منتظران واقعي چه كساني اند.................................................
اينجا
و بسيار مباحث ارزشمند ديگري كه نياز به مطالعه دقيق و خوب دارد و مهمتر از همه يك بازنگري و رفرش در عملكردها و روزمرگي ها مان.
موفق باشيد و خدايي
(۱۸/تیر/۹۱ ۱۱:۴۴)SM-YahYa نوشته است: [ -> ]نقل قول:سلام
آقای بهلول نقل کردند ایشون رو توی سوریه دیدند ، درجه داری بوده زشت روه ، به نام اگر اشتباه نکنم عثمان ابن عصقبه.
ايشون؟
يعني واقعا سفياني لياقت ايشون رو داره.
راستي، مرحوم بهلوم چند ده سال پيش اين خاطره رو نقل کردن، فکر کنم الان طرف هفت کفن پوسونده باشه
اصلاح شد!
من به لفظ ایشون عادت کردم دست خودم نیست.
به جاش از لغت شیرین مشهدی "یرگه" استفاده کردم.
من حرف آقای بهلول رو من باب مثال آوردم که سفیانی شخص هست.
در ضمن مگر نداریم که سفیانی از نژاد ابوسفیان هست و این خواص ظاهری رو داره و ... .
(۱۷/تیر/۹۱ ۲۱:۴۴)Moh3eN-QalaM نوشته است: [ -> ]وقت گذاران دروغ می گویند به صراحت تو قرآن اومده لازم نیست خودتو بپیچونی دنبال احادیث
کجای قرآن اومده؟فکر کنم منظور شما قیامت باشه ، نه ظهور